Horoscop Urania zilnic: luni, 9 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 ianuarie 2017


Horoscop 9 ianuarie 2017, Berbec:

Începeţi ziua de 09/01/2017 cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa până seara; sunteţi foarte relaxaţi, motiv pentru care vă este foarte uşor să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru şi chiar să vă măriţi anturajul. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de luni este dedicată unui proiect drag, pe care vreţi să îl dezvoltaţi frumos; aveţi încredere în voi şi ştiţi că ideile pe care le puneţi în aplicare vor da roade în scurt timp. După orele prânzului, petreceţi clipe minunate în compania partenerului/ei de cuplu sau a membrilor familiei.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Gemeni:

Ziua de astăzi vă găseşte pe drumuri; primiţi un telefon din partea unei persoane dragi, care are nevoie de sfatul vostru şi consideraţi că cel mai bine este să mergeţi până la ea şi să o ajutaţi. Încercaţi să o ascultaţi fără să îi faceţi reproşuri şi observaţii pentru greşelile făcute!


Horoscop 9 ianuarie 2017, Rac:

Azi reuşiţi în cele din urmă să vă ţineţi de o promisiune pe care aţi făcut-o unui/ei prieten/e, dar pe care aţi tot amânat-o ca să vă ocupaţi de problemele familiei voastre. Vă daţi seama însă singuri că exageraţi şi că păreţi neserioşi, aşa că vă dezlipiţi de cei dragi şi reprezentaţi un ajutor nepreţuit pentru amicul/a vostru/astră.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Leu:

Ziua de 09-01-2017 vă găseşte foarte relaxaţi şi binedispuşi; după o perioadă mai aglomerată şi mai dificilă, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră, iar asta nu poate decât să vă bucure. În cazul în care apar schimbări, faceţi tot posibilul să vă adaptaţi cât mai repede şi să ţineţi pasul cu ele!


Horoscop 9 ianuarie 2017, Fecioară:

Profitaţi de ziua de azi pentru a petrece puţin timp de unii singuri; simţiţi nevoia să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi poate să faceţi şi câteva schimbări pe plan personal. Consideraţi că este timpul să vă luaţi inima în dinţi şi să vă puneţi pe primul loc. Fericirea voastră este cea care contează cel mai mult.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Balanţă:

Prima zi a săptămânii vă găseşte cu zâmbetul pe buze; primiţi o veste frumoasă pe plan profesional şi sunteţi motivaţi să mergeţi mai departe pe drumul vostru. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă face planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Scorpion:

Astăzi simţiţi nevoia să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi, interesante pe plan profesional; se prea poate să începeţi un nou proiect sau chiar să acceptaţi o propunere de colaborare venită din partea unei persoane care a intrat de curând în viaţa voastră.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei de luni va fi una mai dificilă deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva aspecte ale vieţii profesionale; apar mici probleme care nu pot fi amânate, aşa că vă luaţi inima în dinţi şi faceţi tot posibilul să le găsiţi rezolvare. Aveţi multă încredere în voi şi bine faceţi deoarece veţi găsi rapid soluţii pentru această situaţie.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Capricorn:

Vreţi să impresionaţi pe cineva azi, fie că este vorba de şeful/a vostru/astră sau de un/o bărbat/femeie de care vă place. Deşi vă daţi peste cap pentru a arăta ceea ce puteţi, din păcate persoana în cauză nu observă nimic. Nu este prea interesată de voi.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Vărsător:

Astăzi participaţi la o şedinţă importantă cu colegii/ele de echipă şi superiorii; aveţi şansa să îi uimiţi pe toţi cu ideile şi planurile pe care le aveţi pentru viitorul apropiat. Daţi dovadă de profesionalism, diplomaţie şi multă responsabilitate şi reuşiţi să atrageţi persoane importante de partea voastră.


Horoscop 9 ianuarie 2017, Peşti:

În ciuda programului destul de încărcat pe care îl aveţi astăzi, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi faceţi tot posibilul să vă organizaţi timpul cât mai bine astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Seara vine cu o mică surpriză din partea unei persoane foarte dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS