Horoscop Urania săptămânal: 9-15 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 9-15 ianuarie 2017


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 12 animă atmosfera pe plan familial, indiciu cum că ar fi indicat să vă așteptați la tot felul de evenimente. Unele dintre ele pot fi plăcute, altele mai puțin plăcute, dar atât timp cât sunteţi pregătiţi, nu vă poate lua nimic prin surprindere. Arătaţi-le mai mult sentimentele pe care le purtați și vor trece mai ușor peste momentele în care sunteţi impulsivi și acţionaţi foarte pripit!


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Taur:

Luna Plină din ziua de 12 se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că vă puteți dezvolta ca persoană mult mai uşor dacă le cereţi sfaturi apropiaților și le permiteți rudelor să vă îndrume în ceea ce privește evoluția voastră. Aveţi multe de câștigat dacă luaţi criticile mai puțin personal și le consideraţi drept marcaje care vă pot ajuta să creşteţi ca oameni, dar și profesionişti.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Gemeni:

În intervalul 13-15 ianuarie, Luna se mișcă prin casele rudelor apropiate și ale familiei, semn cum că zilele libere de la sfârşitul săptămânii ar trebui să vă surprindă în compania persoanelor dragi. Ar fi bine să nu cedaţi influenței Lunii Pline din data de 12, dând dovadă de gelozie și posesivitate în ceea ce vă privește. Respectaţi-le cum se cuvine independența!


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Rac:

Luna Plină din 12 se manifestă plenar tocmai în casa vitalității voastre, semn cum că nivelul vostru de energie poate fi instabil în zilele care urmează. Așadar, fie primiţi o infuzie de forțe noi, fie vă simți ţi istoviţi și incapabili să vă respectaţi agenda săptămânii. Oricare ar fi situația, cert este că dacă încercaţi să fiţi echilibraţi, veţi reuși să vă duceţi la capăt orice îndatorire avută.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Leu:

Luna Plină din data de 12 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul general, fapt pentru care vă puteți simți ușor abătuţi sau mai sensibili decât de obicei. Întrucât sunteţi susceptibili să absorbiţi energiile cu care intraţi în contact, ar fi indicat că săptămâna aceasta să vă feriţi de oamenii pesimiști și de mediile care vă influențează negativ starea de spirit. Menajaţi-vă!


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Fecioară:

În zilele de 13 şi 14 ianuarie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care v-aţi dori și nu v-aţi dori atenție la sfârşitul acestei săptămâni. Parcă nu vă doriţi ca toate reflectoarele să fie ațintite asupra voastră, dar sunteţi inclinaţi să suferiţi dacă nu vă simţiţi suficient de apreciaţi. Gândiţi-vă la ce vă doriţi cu adevărat! În caz contrar, veţi avea parte de dezamăgiri.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Balanţă:

Luna Plină din 12 se manifestă plenar tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că dacă v-aţi concentrat pe sectorul financiar şi profesional în ultima vreme, dar mai ales în ultimele două săptămâni, se prea poate ca zilele acestea să apară răsplata eforturilor voastre. Este posibil să vă alegeţi cu promisiunea unei promovări sau să fiţi căutaţi de o companie destul de importantă.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Scorpion:

Luna Plină din ziua de 12 se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că săptămâna aceasta se recomandă să aduceţi schimbări sistemului vostru de valori, principii și credințe, cu atât mai mult dacă aţi trecut recent prin evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă dea peste cap viziunea despre lume. Nu este nimic rău în a vă schimba convingerile cu trecerea timpului.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Săgetător:

Luna Plină din data de 12 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă provoace să vă cercetaţi puţin pe interior. Este posibil să descoperiţi că aţi dezvoltat atașamente toxice față de stări, oameni sau situații care se cer depășite cât mai repede.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Capricorn:

Chiar dacă Luna Plină din ziua de 12 nu se manifestă plenar în casa vitalității din horoscopul vostru general, îi veţi simți fără îndoială influențele și în ceea ce privește nivelul vostru de energie. Acesta poate fi instabilă zilele acestea, deci căutaţi să faceţi ceva în acest sens și să vă reechilibraţi! Altfel, este posibil să nu faceţi față volumului de sarcini care vă revine până la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 12 se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că orice probleme de sănătate pe care aţi putea să o experimentaţi săptămâna aceasta riscă să fie din cauza faptului că vă implicaţi prea mult în lucruri care nu merită o investiție emoțională atât de mare. Poate ar fi bine să fiţi ceva mai detaşaţi.


Horoscop 9-15 ianuarie 2017, Peşti:

În zilele de 13 şi 14 ianuarie, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că persoanele cu afecțiuni cardiovasculare ar trebui să stea departe de contextele sociale care le-ar putea afecta starea emoțională. Așadar, menajaţi-vă mai mult şi evitaţi persoanele și situațiile care ar putea să vă influențeze negativ din acest punct de vedere!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS