Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 7 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 7 ianuarie 2017


Horoscop 7 ianuarie 2017, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă este mai dificilă pentru persoanele născute în semnul Berbecului; trebuie să vă concentraţi asupra unui proiect important, însă nu sunteţi deloc mulţumiţi de ideile şi planurile pe care le aveţi! De aceea, îndrăzniţi să cereţi ajutorul unei persoane dragi, de încredere, care ştiţi că vă poate fi de folos în această situaţie.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Taur:

Conjunctura astrală favorizează astăzi viaţa profesională, aşa că îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să acceptaţi colaborări noi. De asemenea, în cazul în care încheiaţi un proiect, şefii vă pot răsplăti cu un bonus substanţial, care vă va permite să faceţi câteva cheltuieli în casă sau chiar pentru voi.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Gemeni:

Încă nu aveţi un drum bine trasat pe plan profesional şi nu ştiţi ce trebuie să faceţi pe viitor; acceptaţi proiectele pe care le primiţi, însă vă este tot mai greu să vă păstraţi entuziasmul. Trebuie să faceţi o pauză, să vă puneţi în ordine gândurile şi să faceţi schimbările necesare astfel încât să fiţi mulţumiţi de evoluţia voastră în carieră!


Horoscop 7 ianuarie 2017, Rac:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi un moment dedicat vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. Mai târziu, primiţi o vizită neaşteptată din partea unor persoane dragi din viaţa voastră, cel mai probabil membri ai familiei, care vă aduc o veste frumoasă, la care nici nu vă aşteptaţi.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Leu:

Astăzi trebuie să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi numeroase lucruri de făcut şi prea puţin timp la dispoziţie, motiv pentru care deveniţi agitaţi şi nu mai ştiţi cum să vă gestionaţi programul de lucru. Astrele vă recomandă să cereţi ajutorul unei persoane de încredere.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Fecioară:

Comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru şi aveţi o relaţie foarte frumoasă cu ei în această zi; daţi dovadă de naturaleţe şi aveţi multă răbdare chiar şi cu cele mai dificile persoane. Pe plan sentimental, o discuţie cu partenerul(a) de cuplu vă poate ajuta să faceţi câteva planuri frumoase pentru viitorul apropiat.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Balanţă:

Ziua de 07/01/2017 este favorabilă pentru a susţine examene, teste sau a participa la şedinţe importante. Sunteţi foarte siguri pe voi şi reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră pe cei cu care interacţionaţi. Pe plan sentimental, partenerul(a) de cuplu este dispus(ă) să facă compromisurile necesare pentru a vă rezolva problemele.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Scorpion:

La serviciu apar mici discuţii neplăcute între colegii de echipă, discuţii ce pot duce la certuri mari dacă situaţia scapă de sub control. Din fericire, vă impuneţi în faţa acestora şi daţi dovadă de profesionalism şi diplomaţie astfel încât fiecare să se întoarcă liniştit şi fericit la sarcinile sale.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Săgetător:

Astăzi primiţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp foarte scurt, motiv pentru care sunteţi uşor neliniştiţi şi emoţionaţi. Aveţi mai multă încredere în voi deoarece veţi reuşi să treceţi şi peste aceste momente dificile! În plus, bonusul pe care îl veţi primi la final va fi unul destul de motivant.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Capricorn:

Vă amânaţi toate planurile şi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale; apare o problemă mai dificilă de care încercaţi să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să discutaţi cu o persoană de încredere!


Horoscop 7 ianuarie 2017, Vărsător:

Este posibil ca ziua de sâmbătă să aducă un val de schimbări neaşteptate, însă extrem de interesante, care vă vor face să ieşiţi din zona de confort şi să simţiţi că trăiţi mai mult. Poate fi vorba despre o călătorie neplanificată într-un loc la care visaţi de mult timp, însă aţi tot amânat să ajungeţi acolo.


Horoscop 7 ianuarie 2017, Peşti:

Ziua de 07-01-2017 vă găseşte cu zâmbetul pe buze; în prima parte a dimineţii aveţi de rezolvat câteva sarcini profesionale micuţe, care nu vă consumă prea mult timp sau energie. Spre seară se prea poate să acceptaţi invitaţia unei persoane dragi la un eveniment special, unde aveţi ocazia să întâlniţi oameni interesanţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS