Horoscop Urania zilnic: joi, 5 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 5 ianuarie 2017


Horoscop 5 ianuarie 2017, Berbec:

Ziua de joi aduce cu ea o persoană nouă, care va juca un rol destul de important în viaţa voastră; este încă prea devreme să spunem dacă este vorba despre o relaţie de prietenie sau mai mult, însă cert este faptul că trebuie să ţineţi cât mai aproape de voi acest om!


Horoscop 5 ianuarie 2017, Taur:

Ziua de 5 ianuarie este un moment frumos pentru a îl petrece în compania persoanei iubite; partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special, care vă va lăsa fără cuvinte. Poate fi vorba despre o vacanţă surpriză sau, dacă sunteţi într-o relaţie serioasă, despre o cerere în căsătorie.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Gemeni:

Norocul vă surâde pe plan profesional. Astăzi aveţi ocazia să participaţi la o întâlnire de afaceri, unde comunicaţi deschis şi chiar vă apropiaţi de o persoană nouă care vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat. Este posibil să începeţi împreună un proiect interesant, cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Rac:

Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine; simţiţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul/a de cuplu şi vă gândiţi dacă nu cumva este timpul pentru a face următorul pas în relaţia voastră. În cazul în care luaţi o decizie, important este să o faceţi cu inima, nu influenţaţi de alte persoane.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Leu:

Astăzi vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini de care trebuie să vă ocupaţi până la sfârşitul zilei, aşa că fiecare secundă contează pentru voi. Spre seară, este posibil ca şefii să vă surprindă cu un bonus substanţial pentru reuşitele de până acum într-un proiect de amploare.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Fecioară:

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru, în special cu colegii de la locul de muncă. Trebuie să faceţi compromisuri astfel încât să nu apară certuri sau şi mai grav, conflicte majore! Seara va fi foarte liniştită.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Balanţă:

Chiar când vă pierduseşi speranţa şi voiaţi să renunţaţi la viaţa sentimentală, iată că lucrurile între voi şi partenerul/a de cuplu încep să se schimbe şi chiar să se îmbunătăţească. Discuţiile vă ajută să vă apropiaţi mai mult unul de celălalt şi să înţelegeţi ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Scorpion:

Astăzi, la locul de muncă, simţiţi că nu aveţi chef de nimic; vă este foarte dificil să vă adunaţi gândurile şi să vă ocupaţi de sarcinile primite, însă nu renunţaţi cu una, cu două. Faceţi tot posibilul să vă concentraţi astfel încât să nu rămâneţi în urmă, cu sarcinile nerezolvate! Un coleg de echipă vă poate veni în ajutor.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Săgetător:

Urmează o schimbare destul de importantă pentru voi, aşa că sunteţi uşor agitaţi şi chiar emoţionaţi deoarece nu ştiţi cum veţi face faţă şi cât de repede veţi reuşi să vă adaptaţi. Important este să aveţi încredere în voi şi, pe cât posibil, să rămâneţi liniştiţi. De asemenea, acceptaţi sfaturile primite de la oamenii dragi din jurul vostru!


Horoscop 5 ianuarie 2017, Capricorn:

Începeţi această zi cu zâmbetul pe buze; o persoană dragă vă aduce o veste cu privire la starea de sănătate a unei rude la care ţineţi foarte mult. La locul de muncă aveţi multă energie şi daţi dovadă de profesionalism şi diplomaţie în discuţiile pe care le aveţi cu colegii şi şefii.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Vărsător:

Ziua de 05-01-2017 vine cu o serie de schimbări ce se vor întâmpla pe parcursul întregii săptămâni; trebuie să aveţi multă răbdare şi să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări! Sunteţi mai mereu cu zâmbetul pe buze şi această stare pare să fie molipsitoare şi pentru cei din jurul vostru.


Horoscop 5 ianuarie 2017, Peşti:

Lucrurile par să se schimbe în bine pentru voi pe plan profesional; apare o ocazie la orizont de care profitaţi fără nicio teamă. Poate fi vorba despre o colaborare importantă cu un coleg de echipă sau chiar despre un nou proiect. Aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de părerea oamenilor din jurul vostru!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS