Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 ianuarie 2017


Horoscop 4 ianuarie 2017, Berbec:

În ciuda faptului că munciţi foarte mult, aveţi un nivel de energie ridicat. Nu vă lipseşte nici încrederea în forţele voastre însă dacă nu sunteţi prudenţi, acest lucru vă poate face să vă asumaţi mai multe riscuri decât este cazul. Prin urmare, înainte să luaţi orice decizie cu privire la partea financiară, consultaţi-vă cu un membru al familiei sau cu partenerul/a de viaţă!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Taur:

Deşi momentan sunteţi nemulţumiţi de starea voastră financiară, vă veţi îmbunătăţi foarte repede bugetul. Fie primiţi o mărire de salariu pentru toate eforturile depuse în ultima perioadă fie culegeţi roadele unei investiţii mai vechi. În orice caz, înainte să faceţi vreo achiziţie majoră pentru locuinţă, consultaţi-vă întâi cu partenerul/a de viaţă sau cu familia!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Gemeni:

Este cel mai bun moment pentru a vă face planuri de viitor alături de partenerul/a de viaţă sau de familie. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă importantă de bani fără niciun efort major şi o puteţi învesti cu încredere pentru că va da rezultate în scurt timp. Trebuie să vă menajaţi sănătatea şi să nu munciţi foarte mult pentru că sunteţi predispuşi la probleme digestive!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Rac:

Programul vostru zilnic va fi dat peste cap de o întâlnire întâmplătoare cu un un prieten foarte vechi. Este foarte posibil să primiţi o veste interesantă din partea acestuia pe care deocamdată nu ştiţi cum să o interpretaţi. Nu trageţi concluzii pripite şi nu vă lăsaţi prinşi în discuţii maliţioase care nu au legătură directă cu voi!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Leu:

Sunteţi plini de energie şi munciţi cu foarte mult entuziasm. Şefii voştri vă vor aprecia eforturile şi este foarte posibil să primiţi o mărire de salariu. Concentraţi-vă mai mult asupra oamenilor dragi pentru că o persoană mai tânără din familie va avea nevoie de sfatul vostru într-o chestiune de suflet foarte delicată!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra activităţilor casnice şi puteţi finaliza cu succes toate schimbările pe care v-aţi propus să le faceţi în locuinţă. La locul de muncă veţi avea parte în mod surprinzător de o zi foarte liniştită şi nu veţi fi foarte solicitaţi. Cu toate acestea, trebuie să fiţi foarte prevăzători şi să vă adaptaţi oricăror modificări de program s-ar putea ivi!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Balanţă:

Sunteţi foarte bine dispuşi în această dimineaţă şi comunicaţi foarte uşor. Aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă în această după amiază iar relaţia cu acest om se poate transforma într-o prietenie foarte frumoasă, sau poate chiar şi mai mult. Nu trageţi însă concluzii pripite şi lăsaţi timpul să decidă!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Scorpion:

Este foarte posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie astăzi alături de colegii de muncă. Sunteţi foarte abili şi negociaţi cu multă perspicacitate. De aceea, deplasarea se va dovedi a fi mai profitabilă decât vă aşteptaţi. Persoana iubită poate fi uşor nemulţumită de această plecare însă nu se va ajunge la un conflict dacă ştiţi să gestionaţi situaţia cu calm şi răbdare.


Horoscop 4 ianuarie 2017, Săgetător:

Schimbările de pe planul profesional vă ţin foarte ocupaţi pentru că faceţi tot posibilul pentru a vă adapta din mers. Din această cauză, oamenii dragi din viaţa voastră, în special partenerul/a de cuplu, vă pot reproşa că îi ignoraţi. Nu vă pierdeţi cumpătul şi explicaţi situaţia cu calm pentru că puteţi aplana un conflict înainte să se aprindă foarte tare!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi foarte inventivi. Comunicaţi foarte uşor şi vă exprimaţi ideile concis, fără nicio piedică. De aceea, este foarte posibil să primiţi un proiect nou pe care trebuie să îl finalizaţi în câteva zile. Colegii de muncă vă vor sprijini şi veţi lucra foarte bine în echipă. Chiar dacă munca vă ţine ocupaţi, trebuie să vă găsiţi timp şi pentru oamenii importanţi din viaţa voastră!


Horoscop 4 ianuarie 2017, Vărsător:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi de situaţia voastră financiară cu atât mai mult cu cât se apropie altă sărbătoare şi ştiţi că trebuie să faceţi cheltuieli suplimentare. Nu vă faceţi griji pentru că veţi găsi în scurt timp o soluţie şi veţi remedia problema! Partenerul/a de cuplu vă va oferi tot sprijinul moral de care aveţi nevoie dacă încercaţi să comunicaţi mai mult.


Horoscop 4 ianuarie 2017, Peşti:

Astăzi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri mari iar câştigurile vor fi pe măsură. Cu toate acestea, înainte să încheiaţi orice tranzacţie, cereţi sfatul unei rude cu experienţă sau consultaţi-vă cu partenerul/a de viaţă! Veţi primi câteva responsabilităţi noi la locul de muncă şi este foarte important să vă achitaţi onorabil de ele pentru că puteţi primi o mărire de salariu!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS