Horoscop Urania zilnic: marţi, 3 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 3 ianuarie 2017


Horoscop 3 ianuarie 2017, Berbec:

Aveţi foarte multe lucruri de rezolvat dar nu vă simţiţi chiar în apele voastre. Vă este destul de greu să vă concentraţi, în special asupra sarcinilor care cer foarte mult tact. De aceea, ar fi bine să rămâneţi la activităţile de rutină! Din fericire, intuiţia voastră funcţionează foarte bine astăzi şi vă va ajuta să ieşiţi din orice situaţie tensionată ar putea apărea.


Horoscop 3 ianuarie 2017, Taur:

În această zi, vă veţi lovi de mici probleme de comunicare şi nu reuşiţi să vă exprimaţi foarte bine. Din această cauză, riscaţi să fiţi înţeleşi greşit atât de colegii de muncă dar şi de persoana iubită. Nu vă implicaţi în proiecte noi pentru că aveţi deja foarte mult de muncă şi vă veţi suprasolicita! Partenerul/a de viaţă este foarte înţelegător/are în această perioadă însă are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 3 ianuarie 2017, Gemeni:

În această după-amiază, este foarte posibil să primiţi vizita unei rude pe care nu aţi mai văzut-o de foarte multă vreme. Vă va aduce o veste care vă va pune pe gânduri cu privire la anumite planuri de viitor. Din acest motiv, ar fi bine să nu vă faceţi un program foarte exact pentru că va suferi cu siguranţă modificări şi evitaţi astfel să vă puneţi într-o situaţie delicată!


Horoscop 3 ianuarie 2017, Rac:

Încercaţi să evitaţi astăzi întâlnirile de afaceri pentru că intuiţia voastră nu funcţionează foarte bine! De asemenea, aveţi o dispoziţie emoţională destul de schimbătoare şi vă va fi greu să vă păstraţi calmul. Aţi avut o săptămână foarte încărcată şi trebuie să vă odihniţi neapărat pentru că sunteţi predispuşi la mici probleme de sănătate care vă vor da bătaie de cap pe viitor dacă le neglijaţi.


Horoscop 3 ianuarie 2017, Leu:

Nu vă faceţi un program foarte exact pentru această dimineaţă! Este foarte posibil să apară un conflict în familie şi este nevoie de prezenţa voastră de spirit pentru a îl aplana. Relaţia cu partenerul/a de cuplu decurge armonios şi este foarte posibil să vă surprindă în această seară cu un cadou romantic. Chiar dacă vă simţiţi obosiţi, petreceţi-vă timpul liber în compania persoanei iubite!


Horoscop 3 ianuarie 2017, Fecioară:

Astăzi este foarte posibil să faceţi o scurtă călătorie de afaceri. Încercaţi să vă ţineţi temperamentul în frâu şi să nu vă pierdeţi răbdarea! Deşi sunteţi destul de obosiţi, vă organizaţi rapid şi daţi dovadă din plin de eficienţa care vă caracterizează zodia. Pe plan personal nu aveţi motive să vă faceţi griji însă trebuie să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului/ei de viaţă!


Horoscop 3 ianuarie 2017, Balanţă:

Ar fi bine să evitaţi astăzi întâlnirile cu partenerii sau colaboratorii de afaceri! Nu sunteţi foarte bine dispuşi şi riscaţi să fiţi foarte cinici. De asemenea, amânaţi pe cât posibil începerea unui proiect profesional nou pentru că vă este destul de greu să vă concentraţi şi aveţi oricum foarte multe responsabilităţi cărora trebuie să le faceţi faţă!


Horoscop 3 ianuarie 2017, Scorpion:

Aveţi foarte multă energie dar vă este destul de greu să vă concentraţi asupra proiectelor profesionale pe care trebuie să le finalizaţi în această zi. Atenţia voastră este îndreptată mai degrabă către viaţa de cuplu. Sunteţi relativ nemulţumiţi de viaţa voastră sentimentală şi simţiţi nevoia să faceţi o schimbare. Este foarte posibil să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie radicală cu privire la partenerul/a vostru/astră.


Horoscop 3 ianuarie 2017, Săgetător:

Vă treziţi uşor iritaţi şi agitaţi. Starea voastră de nervozitate are legătură cel mai probabil cu bugetul personal. Relaţia de cuplu poate deveni tensionată din această cauză şi vă este destul de greu să ajungeţi la un compromis cu partenerul/a vostru/astră. În orice caz, ar fi bine să vă consultaţi înainte să faceţi orice achiziţie majoră ca să evitaţi neînţelegerile!


Horoscop 3 ianuarie 2017, Capricorn:

Sunteţi uşor indispuşi în această dimineaţă din cauza stării voastre financiare. Nu este cazul să vă demoralizaţi pentru că veţi găsi o soluţie într-un timp foarte scurt. O rudă mai în vârstă vă va da un sfat foarte bun în această privinţă şi ar fi bine să ţineţi cont de acesta inclusiv pe viitor! În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este un moment foarte bun pentru a vă face planuri de viitor.


Horoscop 3 ianuarie 2017, Vărsător:

Începeţi să vă pierdeţi răbdarea în ceea ce priveşte munca la un proiect profesional mai vechi. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi pentru că dacă îl finalizaţi în perioada imediat următoare, eforturile voastre vor fi răsplătite financiar şi puteţi primi o promovare! Partenerul/a de viaţă este foarte înţelegător/are şi vă va susţine în demersurile voastre.


Horoscop 3 ianuarie 2017, Peşti:

Începe o săptămână foarte încărcată, aşa că trebuie să faceţi un efort acum şi să vă mobilizaţi! Este foarte posibil să primiţi responsabilităţi noi la locul de muncă şi este foarte important să vă ridicaţi la nivelul aşteptărilor! Colegii voştri se bazează pe voi şi dacă vă achitaţi onorabil de aceste sarcini, veţi primi o mărire de salariu consistentă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS