Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 ianuarie 2017


Horoscop 22 ianuarie 2017, Berbec:

Aveţi un moment de sinceritate cu voi înşivă; decideţi că este timpul să vă faceţi puţină ordine în gânduri şi în sentimente. Este posibil să nu fiţi mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile, motiv pentru care vreţi să faceţi o schimbare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Taur:

Chiar dacă este duminică, această zi este dedicată planurilor şi ideilor profesionale; încă de la primele ore ale dimineţii lucraţi la o prezentare importantă pentru voi care vă va ajuta să vă remarcaţi în rândul colegilor de echipă şi nu numai. Spre seară, sunteţi surprinşi plăcuţi de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Gemeni:

În loc să vă ascundeţi după deget, acceptaţi situaţia cu care vă confruntaţi şi încercaţi să găsiţi soluţii pentru a o rezolva. Astrele vă recomandă să luaţi în considerare sfaturile pe care le primiţi de la oamenii din jurul vostru deoarece vă pot fi de mare ajutor.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Rac:

Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul/a de cuplu stau cum nu se poate mai bine. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi comunicaţi deschis, fără a ţine secrete unul de celălalt. Spre seară, petreceţi momente frumoase alături de prietenii dragi la un eveniment special.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Leu:

Obstacolele pe care le întâmpinaţi sunt destul de dificile; multe persoane s-ar speria şi ar da înapoi, însă voi continuaţi pe drumul pe care l-aţi început şi faceţi tot posibilul să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplul; s-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi un compromis important pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia dorită de amândoi. Un sfat primit de la o persoană de încredere vă va ajuta să vedeţi lucrurile dintr-un alt unghi.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Balanţă:

Apare o oportunitate de colaborare foarte interesantă şi sunteţi tentaţi să o acceptaţi imediat; din fericire, o persoană dragă vă vine în ajutor şi vă sfătuieşte să aveţi răbdare şi să analizaţi mai bine situaţia înainte de a vă înhăma pe un drum necunoscut.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Scorpion:

Daţi dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi; simţiţi orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, parcă aţi fi o antenă. Puneţi-vă mintea la contribuţie şi găsiţi o soluţie pentru problemele voastre financiare! Sunteţi destul de inteligenţi încât să găsiţi singuri o rezolvare.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Săgetător:

Nu căutaţi probleme acolo unde nu există, ci învăţaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momentele frumoase pe care le aveţi alături de oamenii dragi din viaţa voastră! Seara poate aduce o surpriză frumoasă, o persoană din trecut revine în viaţa voastră şi are intenţia să rămână pentru mult timp.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Capricorn:

Aveţi multă încredere în intuiţia voastră şi faceţi alegeri importante care vor aduce rezultate incredibile nu doar în viaţa profesională, ci şi pe plan financiar. Nu vă încărcaţi cu foarte multe sarcini deoarece nu veţi reuşi să obţineţi rezultatele la care visaţi!


Horoscop 22 ianuarie 2017, Vărsător:

Aveţi răbdare cu planurile pe care le faceţi în această perioadă; astrele vă recomandă să fiţi atenţi asupra detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenţa. De asemenea, în cazul în care întâmpinaţi o problemă, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă.


Horoscop 22 ianuarie 2017, Peşti:

Pe plan profesional sunteţi puşi în faţa unor situaţii noi şi nu ştiţi cum să reacţionaţi; aveţi numeroase opţiuni din care să alegeţi, important este doar să găsiţi varianta potrivită pentru voi. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă folosi de relaţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS