Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 ianuarie 2017


Horoscop 21 ianuarie 2017, Berbec:

Vă stă gândul la distracţie şi din acest motiv nu prea reuşiţi să vă concentraţi azi la serviciu. Nu este cazul azi să porniţi un război cu cei din jurul vostru. Încercaţi pe cât posibil să vă rezolvaţi problemele pe cale amiabilă! Dacă greşiţi faţă de o persoană, cereţi-vă scuze şi încercaţi să faceţi pace!


Horoscop 21 ianuarie 2017, Taur:

Se ivesc astăzi foarte multe oportunităţi profesionale şi pentru că sunteţi foarte motivaţi în a vă atinge obiectivele veţi reuşi să luaţi cele mai bune decizii. Este o zi favorabilă pentru relaţiile personale. Chiar dacă încă vă simţiţi blocaţi emoţional în trecut, dorinţa de a trăi vă face azi irezistibili.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Gemeni:

Trebuie să faceţi o alegere importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional, aşa că cereţi ajutorul unei persoane apropiate pentru a vă sfătui. Veţi învăţa de la aceasta o mulţime de lucruri noi cu ajutorul cărora veţi reuşi să vă implicaţi în diverse proceduri care vă vor fi de ajutor.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Rac:

O răceală vă cam dă peste cap. Treceţi printr-o perioadă în care sănătatea voastră este vulnerabilă, aşa că mare atenţie la orice fel de infecţii care pot apărea. Este un moment bun pentru a vă etala talentele la locul de muncă. Vă realizaţi cu uşurinţă sarcinile, deoarece sunteţi atenţi şi la cele mai mici detalii.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Leu:

Aveţi o zi grea astăzi. Sunteţi agitaţi după ce agenda s-a încărcat cu o mulţime de şedinţe la care este obligatoriu să participaţi. Fiţi răbdători şi înţelegători cu cei de lângă voi! Seara trebuie să vă adunaţi din nou forţele pentru că sunteţi invitaţi la un eveniment de la care nu aveţi cum să lipsiţi.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Fecioară:

Deveniţi mentori azi pentru colegii mai noi, motiv pentru care veţi avea o mulţime de treabă. Înarmaţi-vă cu răbdare, chiar dacă nu vă caracterizează. Totuşi, sunteţi destul de plini de energie şi reuşiţi să faceţi faţă ritmului extraordinar de lucru. Seara, ajungeţi acasă epuizaţi, dar mulţumiţi de voi.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Balanţă:

Sunteţi tentaţi astăzi să vă expuneţi viaţa personală cu oricine, chiar şi cu persoane pe care nu le cunoaşteţi. Încercaţi să fiţi mai rezervaţi şi să acceptaţi lucrurile bune de care aveţi parte! Concentraţi-vă doar pe lucrurile importante şi fiţi atenţi la toate detaliile, oricât de nesemnificative ar părea!


Horoscop 21 ianuarie 2017, Scorpion:

Este o zi echilibrată astăzi, în care intuiţia vă funcţionează perfect şi reuşiţi să acţionaţi exact atunci când simţiţi că lucrurile scapă de sub control. Culmea, sunteţi cooperanţi şi îngăduitori cu toată lumea, chiar dacă unele persoane nu merită acest lucru. Seara, nu v-ar prinde rău să vă răsfăţaţi puţin prin magazine.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Săgetător:

Reuşiţi astăzi să vă câştigaţi admiraţia colegilor de birou, iar asta vă face să vă simţiţi în siguranţă şi să acţionaţi în funcţie de ceea ce vă doriţi. Simţiţi că puteţi muta munţii din loc şi este bine să profitaţi de această senzaţie. Poate fi o zi minunată dacă vă ocupaţi doar de treburile voastre şi nu căutaţi ceartă.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Capricorn:

Azi s-ar putea să aibă loc acea promovare profesională pe care o simţeaţi aproape. Vi se decide soarta, aşa că încercaţi să daţi tot ce este mai bun până la hotărârea finală. Ajutorul unui profesionist este binevenit întotdeauna. Merită să vă lăsaţi pe mâna experţilor pentru că veţi avea numai de câştigat.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Vărsător:

Rezolvaţi azi orice situaţie dificilă fără niciun fel de bătăi de cap. Este important să nu vă enervaţi, chiar dacă sunt şi unii care vă critică acţiunile. După serviciu, vă pregătiţi intens de voie bună, poate organizaţi o petrecere cu ocazia zilei voastre de naştere sau puneţi la punct detaliile unei ieşiri din oraş.


Horoscop 21 ianuarie 2017, Peşti:

Faptul că sunteţi mai sensibili nu este întotdeauna un lucru negativ, ci vă poate ajuta să vă faceţi mai uşor plăcuţi de către persoanele care sunt exigente. Încercaţi să nu intraţi în discuţii furtunoase şi staţi departe de oamenii care sunt în conflict! Nu riscaţi dacă trebuie să luaţi o decizie, ci acordaţi-vă timp de analiză!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS