Horoscop Urania zilnic: duminică, 15 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 15 ianuarie 2017


Horoscop 15 ianuarie 2017, Berbec:

Duminică sunteţi cu zâmbetul pe buze şi faceţi tot posibilul să vă destindeţi de problemele profesionale. Sunteţi concentraţi asupra vieţii personale şi chiar încercaţi să comunicaţi mai deschis cu oamenii din jurul vostru. Dacă sunteţi singuri astrele vă scot în cale o persoană interesantă.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Taur:

Chiar dacă este duminică, sunteţi foarte activi în proiectele profesionale. Aveţi multe planuri şi idei frumoase pe care vreţi să le puneţi în aplicare şi vă doriţi să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă. Spre seară, purtaţi o discuţie serioasă cu o persoană foarte dragă.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Gemeni:

Comunicarea cu oamenii din jurul vostru este în toi; aveţi încredere în persoanele dragi şi vă este uşor să vă descărcaţi în faţa acestora. În relaţia cu partenerul/a de cuplu lucrurile devin tot mai serioase şi vă doriţi deja să faceţi următorul pas.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Rac:

Ziua de 15-01-2017 vă găseşte la locul de muncă; sunteţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Profesionişti din fire, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor şi reuşiţi să vă impresionaţi nu doar colegii, ci şi şefii, cu soluţiile pe care le găsiţi la micile probleme care apar.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de 15/01/2017 este dedicată vieţii profesionale; chiar dacă este duminică, aveţi multe sarcini de rezolvat şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de ele astfel încât după orele prânzului să vă puteţi ocupa de planurile făcute cu partenerul/a de cuplu sau cu prieteni dragi. Simţiţi nevoia să vă relaxaţi.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Fecioară:

Ziua de azi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o vizită neaşteptată. Este vorba despre o persoană dragă care vă aduce o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp. Restul zilei este relaxant şi frumos.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Balanţă:

Persoana iubită vă face o super surpriză; este vorba despre un cadou special la care visaţi de foarte mult timp. După orele prânzului, activităţile în aer liber vă ajută să vă destindeţi şi să uitaţi de problemele profesionale. Seara va fi una destul de relaxantă.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Scorpion:

Astăzi aveţi ocazia să întâlniţi o persoană specială, care vă va ajuta să rezolvaţi o mică problemă. Acest om vă poate schimba viaţa definitiv; este încă prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie strict profesională sau una sentimentală.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Săgetător:

Începeţi ziua de duminică cu dreptul; o persoană dragă vă invită într-o scurtă excursie. Nu mai staţi pe gânduri, amânaţi-vă planurile şi acceptaţi invitaţia! Aveţi ocazia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase. Acum aveţi oportunitatea să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Capricorn:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa şi a încerca să vă faceţi puţină ordine pe plan personal; aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort. Acest moment vă poate schimba viaţa definitiv, aşa că analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală!


Horoscop 15 ianuarie 2017, Vărsător:

Această perioadă este puţin cam agitată pentru voi; aveţi multe pe cap pe plan profesional şi, în acelaşi timp, trebuie să fiţi concentraţi şi asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Spre seară, este posibil să apară o schimbare neaşteptată în viaţa sentimentală.


Horoscop 15 ianuarie 2017, Peşti:

Ziua de 15.01.2017 începe cum nu se poate mai bine pentru voi, cu o veste frumoasă din partea unui coleg de echipă. Este posibil să primiţi un bonus pentru un proiect la care aţi muncit în ultima perioadă. Spre seară, participaţi la un eveniment special pentru un membru al familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS