Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 ianuarie 2017


Horoscop 10 ianuarie 2017, Berbec:

Marţi vă simţiţi foarte optimişti şi sunteţi plini de energie. Nu vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale pentru că în acest moment, cele mai importante proiecte ale voastre se desfăşoară pe plan personal. Vă aşteaptă schimbări majore în relaţia de cuplu şi trebuie să vă pregătiţi sufleteşte pentru a le face faţă!


Horoscop 10 ianuarie 2017, Taur:

Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în viaţa voastră, cu predilecţie în plan sentimental. Relaţia voastră trece acum printr-o perioadă de cumpănă din care veţi ieşi cu o lecţie de viaţă foarte importantă. Nu vă pierdeţi optimismul şi simţiţi-vă în stare să faceţi faţă oricărei provocări!


Horoscop 10 ianuarie 2017, Gemeni:

Aveţi foarte multă energie şi vreţi să vă implicaţi în mai multe proiecte în acelaşi timp. Concentraţi-vă însă asupra unui singur plan important ca să vă asiguraţi că aveţi şanse reale de reuşită! În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu aveţi motive să vă faceţi griji pentru că veţi câştiga foarte uşor o sumă importantă de bani.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Rac:

Nu este cea mai bună perioadă pentru voi în ceea ce priveşte starea financiară însă astăzi găsiţi o soluţie care vă va aduce resurse alternative. Sunteţi foarte originali iar creativitatea este cel mai mare atu al vostru în acest moment. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, este un moment potrivit pentru a vă face planuri de viitor alături de persoana iubită.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Leu:

Nu vă faceţi planuri foarte exacte pentru astăzi, în special pentru a doua parte a zilei! Este foarte posibil să faceţi o călătorie planificată în ultimul moment sau să primiţi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de foarte multă vreme. În orice caz, astăzi veţi avea ocazia să vă relaxaţi în compania persoanelor apropiate.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Fecioară:

Dacă aveaţi planificată o călătorie pentru această zi, ar fi bine să o amânaţi. De asemenea, nu este un moment potrivit nici pentru întâlnirile de afaceri sau pentru negocieri pentru că sunteţi uşor de iritat şi vă pierdeţi răbdarea foarte repede. Rămâneţi la lucrurile de rutină şi nu vă asumaţi riscuri foarte mari astăzi!


Horoscop 10 ianuarie 2017, Balanţă:

În această zi, vă veţi confrunta cu o dilemă sentimentală şi trebuie să luaţi o decizie radicală! Este foarte important să nu vă pierdeţi calmul şi să nu acţionaţi impulsiv. Ascultaţi-vă intuiţia şi nu luaţi hotărâri atunci când sunteţi iritaţi! Trebuie să fiţi diplomaţi şi deschişi la compromisuri! Situaţie este foarte delicată şi este nevoie de foarte mult tact.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Scorpion:

Astrele vă sunt favorabile astăzi dacă trebuie să treceţi de teste sau examene. De asemenea, puteţi avea foarte mult succes şi în domeniul financiar, indiferent dacă este vorba de negocieri, tranzacţii sau investiţii. Cu toate acestea, nu trebuie să vă lăsaţi purtaţi de val sau să acţionaţi impulsiv! Calculaţi-vă foarte bine fiecare mişcare şi rămâneţi precauţi!


Horoscop 10 ianuarie 2017, Săgetător:

Sunteţi foarte agitaţi şi aveţi tendinţa să vă descărcaţi nervii asupra oamenilor apropiaţi. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să separaţi problemele profesionale de viaţa personală! Nu aveţi motive serioase de îngrijorare însă vă simţiţi destul de obosiţi iar acest lucru vă face foarte irascibili.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Capricorn:

Vă vedeţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri neplanificate iar acest lucru vă poate da peste cap tot programul zilei. Acest lucru vă va face foarte irascibili şi vă veţi pierde răbdarea. Cu toate acestea, dacă vă adaptaţi foarte repede nu aveţi motive să vă îngrijoraţi pentru că aveţi şanse mari de reuşită.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Vărsător:

Aveţi foarte multe idei creative şi beneficiaţi de energie din plin din partea astrelor. Chiar dacă în prima parte a zilei aveţi o stare de spirit foarte bună, schimbările neaşteptate de program vă vor irita şi vă veţi pierde răbdarea. Nu este cazul să vă faceţi probleme pentru că vă veţi adapta foarte repede şi vă veţi atinge scopurile cu siguranţă.


Horoscop 10 ianuarie 2017, Peşti:

Nu aveţi motive serioase să vă faceţi griji în ceea ce priveşte resursele voastre financiare, cu atât mai mult cu cât astăzi puteţi câştiga nişte bani în plus. Cu toate acestea, ar fi bine să nu vă implicaţi în speculaţii şi să nu vă asumaţi riscuri inutile. Partenerul/a de viaţă simte nevoia de comunicare şi este foarte posibil să aveţi o discuţie foarte constructivă în cursul acestei seri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS