Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 decembrie 2016


Horoscop 31 decembrie 2016, Berbec:

Persoana iubită vă poate surprinde astăzi cu un cadou special care vă va impresiona. Deşi nu este foarte costisitor, este foarte valoros prin valoarea sa simbolică. La serviciu nu aveţi motive de îngrijorare însă trebuie să fiţi deschişi la sugestii şi să acceptaţi observaţiile pe care vi le pot face şefii!


Horoscop 31 decembrie 2016, Taur:

Este momentul să daţi dovadă de prudenţă şi diplomaţie în mod special în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii de muncă. Sunteţi temperamentali şi vă enervaţi foarte uşor! Chiar dacă ştiţi că aveţi dreptate, nu vă impuneţi punctul de vedere cu forţa. Trebuie să rămâneţi calmi şi să aveţi foarte mare grijă atunci când vă expuneţi argumentele!


Horoscop 31 decembrie 2016, Gemeni:

La locul de muncă pot apărea probleme de comunicare şi ar fi bine să vă pregătiţi sufleteşte pentru un conflict de proporţii. Este foarte important să vă păstraţi calmul şi să vă impuneţi părerea cu diplomaţie! Rămâneţi deschişi la sugestii şi încercaţi să ajungeţi la un compromis cu colegii de muncă! Dacă vă folosiţi abilităţile de negociere, veţi depăşi uşor acest moment.


Horoscop 31 decembrie 2016, Rac:

Astăzi vă veţi concentra foarte mult asupra aspectelor financiare şi căutaţi surse suplimentare de venit pentru a vă îmbunătăţi bugetul. Veţi fi tentaţi să acceptaţi o colaborare nouă sau un proiect foarte complicat însă ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul/a de viaţă sau cu familia înainte de a lua decizia finală. Situaţia nu este chiar atât de disperată încât să vă sacrificaţi tot timpul liber.


Horoscop 31 decembrie 2016, Leu:

Este important să vă păstraţi calmul şi sângele rece în această zi! Există posibilitatea să apară un conflict fie cu o rudă, fie cu un prieten foarte apropiat. Trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să găsiţi cauza problemei! Cel mai probabil, această ceartă este cauzată de lipsa de comunicare şi de viziunile diferite. Încercaţi să aplanaţi discuţia şi să ajungeţi la un compromis!


Horoscop 31 decembrie 2016, Fecioară:

Trebuie să vă amânaţi toate planurile făcute în această dimineaţă! Vor apărea evenimente noi care vă vor da toată agenda peste cap şi este foarte important să vă adaptaţi repede! De regulă, acest aspect nu reprezintă o problemă dar sunteţi foarte obosiţi iar reacţiile voastre pot fi încetinite de acest factor. Nu luaţi decizii sub impulsul momentului şi cântăriţi-vă foarte bine opţiunile!


Horoscop 31 decembrie 2016, Balanţă:

Dacă aveaţi în plan o călătorie de serviciu sau de orice altă natură, ar fi bine să o amânaţi! Astăzi sunteţi predispuşi la mici probleme de sănătate, cauzate cel mai probabil de stres. Chiar dacă pare ceva minor, se impune o vizită la medic pentru a vă asigura că nu este nimic grav. Oamenii apropiaţi vor fi alături de voi şi vă vor susţine însă din cauza oboselii, sunteţi irascibili şi puteţi reacţiona impulsiv.


Horoscop 31 decembrie 2016, Scorpion:

Nu este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de afaceri. Vă lipseşte spiritul practic şi puteţi face câteva erori de judecată. De aceea, ar fi bine să rămâneţi la activităţile de rutină şi să nu vă asumaţi responsabilităţi prea mari! În această seară puteţi cunoaşte o persoană importantă prin intermediul unor prieteni iar pe viitor puteţi pune împreună bazele unei colaborări financiare profitabile.


Horoscop 31 decembrie 2016, Săgetător:

Trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să vă măsuraţi cu grijă cuvintele, în special în relaţia cu colegii de muncă! De regulă spuneţi exact ce gândiţi însă astăzi sunteţi foarte critici şi este posibil să faceţi reproşuri nemeritate. Vă simţiţi destul de obosiţi şi din această cauză, sunteţi destul de irascibili. Ţineţi-vă temperamentul sub control şi nu acţionaţi impulsiv!


Horoscop 31 decembrie 2016, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi foarte creativi. De aceea, este un moment potrivit pentru a vă asuma responsabilităţi noi. Dacă vă achitaţi onorabil de acestea, este foarte posibil să primiţi o mărire de salariu şi o promovare. Nu vă aruncaţi însă cu capul înainte! Consultaţi-vă cu partenerul/a de viaţă şi cu familia pentru că urmează o perioadă foarte încărcată pentru voi şi nu veţi dispune de foarte mult timp liber!


Horoscop 31 decembrie 2016, Vărsător:

Astăzi veţi reuşi să terminaţi un proiect profesional foarte important pentru care aţi muncit şi investit foarte mult. Aceasta va fi o modalitate prin care vă veţi putea îmbunătăţi venitul pentru că este foarte posibil să primiţi o mărire de salariu. Chiar şi în acest caz ar fi bine să nu faceţi acum o achiziţie majoră ci să faceţi economii pentru că urmează o perioadă complicată!


Horoscop 31 decembrie 2016, Peşti:

În această zi trebuie să faceţi o alegere dificilă! Este foarte posibil să primiţi o propunere de colaborare sau un loc de muncă cu jumătate de normă. Acest lucru vă va îmbunătăţi considerabil bugetul dar veţi lucra foarte mult. În plus, partenerul/a de viaţă sau persoanele apropiate din familie vă vor reproşa faptul că aveţi oricum un program foarte încărcat şi nu petreceţi suficient timp alături de acestea.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 30 decembrie 2016


Horoscop 30 decembrie 2016, Berbec:

Şefii vă sfătuiesc să renunţaţi la planurile voastre de astăzi pentru a pleca într-o călătorie de afaceri; este vorba despre un proiect viitor destul de important şi dacă reuşiţi să vă ocupaţi de el, veţi avea doar de câştigat nu doar pe plan financiar, ci şi în ceea ce priveşte şansele care vor apărea o dată cu acesta.


Horoscop 30 decembrie 2016, Taur:

Astăzi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat; faceţi tot posibilul să vă îndreptaţi energia astfel încât să reuşiţi ce vă propuneţi. Colegii de echipă vin în ajutorul vostru şi împreună găsiţi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 30 decembrie 2016, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă simţiţi destul de obosiţi şi vă este dificil să vă concentraţi; din această cauză, este posibil să apară mici dificultăţi de comunicare nu doar în relaţia cu partenerii de afaceri şi colegii de echipă, ci şi în discuţiile pe care le aveţi cu persoanele dragi din jurul vostru şi chiar şi cu membrii familiei.


Horoscop 30 decembrie 2016, Rac:

Prima parte a zilei de vineri pare să fie dedicată vieţii profesionale; vă concentraţi asupra proiectului de care vă ocupaţi şi încercaţi să înaintaţi cu planurile voastre. După orele prânzului, mergeţi la o mică întâlnire cu o persoană dragă, care vă va da un sfat de care încercaţi să ţineţi cont pe viitor în relaţia cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 decembrie 2016, Leu:

Astăzi, la serviciu, puteţi declanşa un conflict din cauza oboselii voastre; nu interpretaţi aşa cum trebuie sfaturile primite de la un coleg de echipă şi riscaţi să intraţi într-o mică dispută. Încercaţi să aveţi răbdare şi să ascultaţi până la sfârşit ce are de spus şi veţi înţelege despre ce este vorba!


Horoscop 30 decembrie 2016, Fecioară:

Astăzi apar câteva şanse importante la locul de muncă, care vă pot duce acolo unde vă doriţi într-un timp destul de scurt. Chiar şi aşa, încercaţi să rămâneţi pe drumul vostru deoarece ştiţi că acesta vă va aduce beneficiile pe care vi le doriţi nu doar pe plan financiar, ci şi în carieră!


Horoscop 30 decembrie 2016, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte vorbăreţi şi reuşiţi să atrageţi oamenii cu care comunicaţi de partea voastră; pe plan personal, aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi pe care îl aveţi cu o persoană dragă, cel mai probabil membru al familiei. Seara se anunţă una liniştită şi foarte relaxantă.


Horoscop 30 decembrie 2016, Scorpion:

La serviciu, încercaţi să prindeţi doi iepuri dintr-o lovitură şi riscaţi să rămâneţi cu mâinile goale; şefii vă pot convoca la o şedinţă de urgenţă pentru a afla care sunt planurile voastre şi pentru a încerca să vă înţeleagă mai bine. Mare atenţie la modul în care vă prezentaţi, dacă sunteţi diplomaţi îi puteţi atrage de partea voastră!


Horoscop 30 decembrie 2016, Săgetător:

A cincea zi a săptămânii vă găseşte cu zâmbetul pe buze; mai este puţin până la Noul An şi sunteţi cu toate lucrurile la zi. Şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră din ultima perioadă, motiv pentru care vă pot răsplăti cu un bonus substanţial sau chiar cu o mărire de salariu.


Horoscop 30 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi reuşiţi să discutaţi deschis cu partenerul de cuplu; amândoi faceţi un compromis pentru ca lucrurile să revină la normal în relaţia voastră. În cazul în care sunteţi singuri, în cursul zilei apare posibilitatea să cunoaşteţi o persoană nouă cu care aţi putea începe o poveste de dragoste.


Horoscop 30 decembrie 2016, Vărsător:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă concentra asupra vieţii personale; acesta este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a lua decizii care să vă ducă acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în intuiţia voastră, aceasta nu dă greş niciodată!


Horoscop 30 decembrie 2016, Peşti:

Deşi vă ocupaţi de un proiect destul de important, la orizont apare o nouă şansă de colaborare şi vă simţiţi atraşi de aceasta. Vă este greu să luaţi o decizie în acest moment, motiv pentru care încercaţi să cereţi părerea unei persoane de încredere. Sfaturile acesteia vă sunt întotdeauna de mare ajutor.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 29 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 29 decembrie 2016


Horoscop 29 decembrie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii personale; vă gândiţi de ceva timp să faceţi câteva schimbări şi consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru a vă lua inima în dinţi şi a merge mai departe cu planurile voastre.


Horoscop 29 decembrie 2016, Taur:

Ziua de joi vine cu veşti frumoase pentru voi; un proiect început recent are posibilitatea de a se încheia cum nu se poate mai bine. Partenerii de afaceri vă felicită şi chiar vă pot oferi un bonus substanţial.


Horoscop 29 decembrie 2016, Gemeni:

Pe plan profesional întâmpinaţi mici obstacole; din fericire, daţi dovadă de diplomaţie şi reuşiţi să rezolvaţi aceste situaţii cu zâmbetul pe buze. Seara va fi plină de momente relaxante alături de partenerul/a de cuplu sau de prieteni dragi.


Horoscop 29 decembrie 2016, Rac:

Astăzi întâmpinaţi mici dificultăţi la locul de muncă. Indiferent de cât de greu pare, nu vă daţi bătuţi şi faceţi tot posibilul să mergeţi mai departe! Spre seară, primiţi o vizită de la o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 29 decembrie 2016, Leu:

Apare o schimbare majoră pe plan profesional, motiv pentru care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă la aceste modificări! Aveţi încredere în voi deoarece vă veţi descurca de minune cu noile provocări. Spre seară, purtaţi o discuţie frumoasă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2016, Fecioară:

Astăzi apare o mică ceartă la locul de muncă; doi colegi nu se înţeleg sub nicio formă cu privire la o decizie importantă, aşa că pot apărea scântei. Încercaţi să gestionaţi această situaţie astfel încât să mergeţi mai departe cu proiectul şi planurile!


Horoscop 29 decembrie 2016, Balanţă:

Astăzi, la locul de muncă pot apărea numeroase şanse de colaborare. Vă este greu să vă concentraţi, însă nu vă daţi bătuţi şi continuaţi indiferent de ceea ce apare în drumul vostru. Şefii sunt foarte mândri de îndrăzneala de care daţi dovadă.


Horoscop 29 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile; un om foarte drag, cel mai probabil membru al familiei, vine la voi cu o problemă destul de dificilă şi vă cere ajutorul. Sfatul vostru înseamnă mult pentru el, aşa că încercaţi să nu îl dezamăgiţi şi să îi fiţi aproape!


Horoscop 29 decembrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi încercaţi să acordaţi mai multă atenţie persoanelor din jurul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pot ajuta să întâlniţi pe cineva interesant, care vă va cuceri încă de la prima vedere.


Horoscop 29 decembrie 2016, Capricorn:

Joi nu este o zi tocmai bună pentru viaţa financiară; vă lăsaţi conduşi de o persoană dragă, care vă invită la cumpărături şi este posibil să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. Urmează o perioadă mai dificilă pentru voi, aşa că încercaţi să fiţi mai chibzuiţi!


Horoscop 29 decembrie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul; după orele prânzului, este posibil să faceţi un drum scurt pentru a rezolva o mică problemă personală cu care se confruntă un om drag din viaţa voastră. Seara pare să fie destul de relaxantă.


Horoscop 29 decembrie 2016, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun şi acest lucru vă umple inima de bucurie! Seara vine cu o vizită neaşteptată din partea unui om din trecut, de care nu aţi mai auzit de mult timp.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 decembrie 2016


Horoscop 28 decembrie 2016, Berbec:

Deşi sunteţi nemulţumiţi că trebuie să plecaţi într-o călătorie neanunţată, aceasta se va dovedi a fi foarte benefică. Trebuie să profitaţi de această ocazie pentru că reprezintă un nou început în viaţa voastră sentimentală! Însă este nevoie de o atenţie suplimentară şi mai ales, este important să vă abţineţi de la speculaţii! Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi încercaţi să ajungeţi mai uşor la compromisuri!


Horoscop 28 decembrie 2016, Taur:

Vă simţiţi destul de obosiţi şi nu puteţi să vă concentraţi. Din această cauză, este foarte posibil ca în cursul zilei să apară mici dificultăţi de comunicare. Nu interpretaţi aşa cum trebuie sfaturile unei persoane din familie şi riscaţi să declanşaţi un conflict. Dacă aveţi răbdare să ascultaţi până la capăt ce are de spus, vă veţi da seama de sensul cuvintelor sale.


Horoscop 28 decembrie 2016, Gemeni:

Vă doriţi să faceţi foarte multe lucruri în acelaşi timp şi riscaţi să nu duceţi până la capăt niciuna dintre sarcinile pe care le-aţi început. Din fericire, un prieten bun vă va acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie dar trebuie să vă gestionaţi timpul mai bine! Dacă nu aveţi încă o relaţie, în cursul zilei apare posibilitatea să cunoaşteţi pe cineva nou cu care aţi putea începe o poveste de dragoste.


Horoscop 28 decembrie 2016, Rac:

Deşi v-aţi pus mari speranţe într-un proiect foarte complicat, veţi constata că aşteptările voastre sunt nerealiste. Nu vă descurajaţi! Tot ce aveţi de făcut este să cereţi sfatul unei persoane în care aveţi încredere pentru că vă poate oferi o soluţie alternativă pe care nu aţi luat-o în calcul până acum. Situaţia voastră financiară începe să se îmbunătăţească şi este o perioadă foarte bună pentru a vă face planuri de viitor.


Horoscop 28 decembrie 2016, Leu:

Deşi vă doriţi să duceţi până la capăt un proiect foarte complicat, nu vă puteţi concentra suficient şi nici nu aveţi foarte mult simţ practic. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile date de familie şi să evitaţi conflictele. Trebuie să fiţi foarte răbdători cu cei din jurul vostru şi să vă detaşaţi de problemele care au apărut în cursul săptămânii!


Horoscop 28 decembrie 2016, Fecioară:

Planurile voastre pentru această zi sunt foarte complexe şi este posibil ca aşteptările voastre să nu fie tocmai realiste. Evaluaţi-vă bine şansele de succes şi cereţi ajutorul unei persoane de încredere! În această după-amiază, partenerul de viaţă vă va face o surpriză foarte plăcută cu ajutorul familiei voastre. Dacă vreţi să vă bucuraţi din plin de această zi, trebuie doar să vă relaxaţi mai mult!


Horoscop 28 decembrie 2016, Balanţă:

Deşi proiectul pe care l-aţi început în urmă cu ceva timp este mai complex decât aţi crezut şi va dura mai mult decât aţi anticipat, va fi foarte productiv. Vă va aduce câteva avantaje materiale la care nu v-aţi aşteptat. Este foarte posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie alături de familie sau de partenerul/a de cuplu însă trebuie să vă planificaţi atent drumul!


Horoscop 28 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi veţi trece prin câteva dificultăţi de comunicare iar acest lucru vă poate afecta relaţiile cu cei din jur, în special cu familia. De asemenea, ar fi bine să amânaţi astăzi întâlnirile importante. Dacă reuşiţi să vă exprimaţi gândurile foarte clar, nu vă veţi lovi de nicio problemă însă trebuie să aveţi grijă cum vă susţineţi părerile!


Horoscop 28 decembrie 2016, Săgetător:

Toate gândurile voastre se vor îndrepta în acest moment către bugetul vostru. Căutaţi surse noi de îmbunătăţire a veniturilor şi nu vă mai concentraţi asupra vieţii sentimentale. Acest lucru poate duce la un conflict în viaţa de cuplu pentru că v-aţi neglijat partenerul/a. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să ajungeţi la un compromis!


Horoscop 28 decembrie 2016, Capricorn:

Deşi sunteţi destul de preocupaţi de situaţia voastră financiară, nu vă grăbiţi să acceptaţi prima ofertă care vă iese în cale! Aveţi puţină răbdare şi lucrurile se vor rezolva aproape de la sine. În urmă cu ceva timp, aţi ajutat o persoană din familie iar acum a venit momentul să vă întoarcă favoarea. Chiar dacă sunteţi tentaţi să speculaţi, nu faceţi astăzi nicio tranzacţie financiară!


Horoscop 28 decembrie 2016, Vărsător:

Chiar dacă nu şi-a ales cel mai bun moment, o rudă mai îndepărtată vă poate oferi un loc de muncă sau o colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi! Analizaţi-vă foarte bine toate opţiunile şi consultaţi-vă cu familia sau cu partenerul de viaţă! Aveţi tendinţa să fiţi foarte visători astăzi şi să vă imaginaţi tot soiul de scenarii dar acest lucru nu se va dovedi a fi foarte productiv.


Horoscop 28 decembrie 2016, Peşti:

În această dimineaţă, veţi fi foarte ocupaţi cu o mulţime de treburi mărunte pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi în cursul săptămânii. Din fericire, sunteţi foarte încrezători şi aveţi multă energie iar acest lucru vă va ajuta să duceţi până la capăt tot ce v-aţi propus. Trebuie să aveţi însă mai multă grijă de voi şi să nu vă epuizaţi resursele foarte repede pentru că veţi avea o seară plină!

 

Horoscop Urania săptămânal: 2-8 ianuarie 2017

 
Horoscop Urania 2-8 ianuarie 2017


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Berbec:

În zilele de 2 şi 3 este posibil să vă regăsiţi într-o dispoziție visătoare, ușor leneșă, poate chiar melancolică. Se prea poate că această stare de spirit să vi se tragă de la faptul că sunteţi cam nostalgici după anul trecut, chiar dacă nu v-a oferit doar momente frumoase. Căutaţi să priviţi cu optimism către anul 2017 și încercaţi să profitați de el la maximum!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Taur:

În zilele de 4 şi 5 ianuarie, Luna trece prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care mijlocul de săptămână v-ar putea surprinde nervoşi, gata-gata să explodeze butoiul cu pulbere pe care staţi. Ar fi bine să încercaţi câteva metode de relaxare și destresare pentru că altfel riscaţi să spuneţi ori să faceţi lucruri pe care le veţi regreta mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Gemeni:

În zilele de 6 şi 7 ianuarie, Luna trece prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn că aţi putea fi mai retraşi decât de obicei. Dacă v-aţi luat anumite angajamente sociale weekendul acesta, încercaţi să vă achitați de ele cât mai onorabil posibil. După aceea veţi dispune de timp din plin pentru a vi-l dedica vouă înşivă și restabilirii echilibrului vostru emoțional și fizic.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Rac:

În afara zilei de 8 ianuarie, se poate spune că astrele nu acordă prea multă atenție sănătăţii săptămâna aceasta. Cel mai probabil, vă vor preocupa unele gânduri care riscă să se dezvolte în scenarii neplăcute dacă le permiteți acest lucru. Căutaţi să vedeţi partea plină a paharului și să priviţi cu optimism la ocaziile pe care vi le promite anul 2017!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Leu:

În cursul zilei de 7 ianuarie, Soarele aderă la o conjuncție cu Pluto în casa sănătății voastre fizice, indiciu că ar putea reveni în peisaj afecțiuni pe care nu le-aţi tratat cum trebuie sau care par să fi trecut de la sine. Ideal ar fi să luaţi atitudine de data aceasta și să vă asiguraţi că nu vă vor mai supăra în viitor, cu atât mai mult dacă au legătură cu coloana vertebrală, dinții sau pielea. Aveţi grijă de voi!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Fecioară:

Din câte se pare, sănătatea nu figurează pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta, cel mai probabil pentru că aţi fost echilibraţi de sărbători și nu v-aţi dedat exceselor din niciun punct de vedere. Cu toate acestea, ar fi bine să cultivaţi această atitudine și să o menţineţi și pe parcursul anului 2017. În felul acesta, nu veţi avea parte de surprize pe acest plan.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Balanţă:

În zilele de 6 şi 7 ianuarie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că ar trebui să acordaţi mai multă atenției regiunii gâtului, cu atât mai mult dacă suferiţi de amigdalită cronică. Altfel, aţi putea ajunge în situația de a nu vă putea folosi vocea pentru câteva zile. Prevenția este mama sănătății, deci încercaţi să vă protejaţi cât de bine puteți zilele acelea!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Scorpion:

Luna tranzitează în zilele de 4 și 5 casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că lucrurile nu merg tocmai bine pe acest plan. Febra, inflamațiile și micile accidente fac parte din apanajul trecerii sale prin acest semn, deci încercaţi să vă îngrijiţi cât mai bine cu putință! Altfel, riscaţi să nu mai puteți controla evoluția problemei în timp util.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Săgetător:

În zilele de 6 şi 7 ianuarie, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că se recomandă să vă ţineţi departe de excese, mai ales de cele culinare. Altfel, fie riscă să vi se îmbolnăvească ficatul în urma lor, fie puneţi mai multe kilograme decât aţi fi crezut înaintea venirii sărbătorilor. Oricare ar fi situația, cert este că dacă aveţi voință, veţi rezista tentației cu succes.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Capricorn:

Din câte se pare, zilele de 4 și 8 se întrevăd a fi cele mai solicitante din punct de vedere fizic. Dacă la mijlocul săptămânii problema pare să o constituie faptul că vă cam lipsește echilibrul de care aveţi nevoie pe plan emoțional, la sfârşitul ei aţi putea avea ceva de pătimit fizic. Poate fi vorba de febră musculară sau alt disconfort la nivelul braţelor.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Vărsător:

În cursul zilei de 7 ianuarie, Soarele i se alătură lui Pluto în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că v-aţi putea simți destul de bulversaţi din punct de vedere emoțional. De regulă, sunteţi nişte persoane pozitive, dar s-ar putea să cădeţi în cealaltă extremă la sfârşitul săptămânii, deci încercaţi să faceţi ceva din acest punct de vedere și să vă redresaţi! Căutaţi să luaţi atitudine!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Peşti:

În zilele de 2 şi 3 ianuarie, nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult, semn că s-ar dori să aplicaţi unele metode de stabilizare ale sale, astfel încât să vă puteți ține de programul pe care l-aţi conceput în urmă cu câteva zile. Poate dacă aţi acorda mai mult timp introspecției sau meditației cu scopul de a descoperi sursa acestor oscilații, v-aţi da seama cum anume aţi putea-o corecta.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 27 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 27 decembrie 2016


Horoscop 27 decembrie 2016, Berbec:

Nu este cea mai bună zi pentru a vă concentra asupra tranzacţiilor financiare sau a întâlnirilor de afaceri. Deşi aveţi foarte multă energie, nu vă puteţi focusa asupra bugetului sau planurilor de investiţii. Ar fi bine să amânaţi toate aceste activităţi pentru începutul săptămânii viitoare, atunci când conjunctura astrală va fi favorabilă domeniului financiar.


Horoscop 27 decembrie 2016, Taur:

Aveţi o stare de spirit foarte bună şi aveţi foarte multă energie. Chiar şi în aceste condiţii, astăzi ar fi bine să nu vă ocupaţi de tranzacţii financiare sau să faceţi achiziţii majore pentru că astrele nu sunt favorabile acestor activităţi. Concentraţi-vă mai bine atenţia asupra oamenilor dragi pentru că în această seară puteţi primi o vizită surpriză!


Horoscop 27 decembrie 2016, Gemeni:

În mod paradoxal, astăzi vă loviţi de mici probleme de comunicare şi nu vă puteţi exprima sentimentele aşa cum v-aţi dori. Acest lucru vă poate afecta negativ starea de spirit şi poate duce la tensiuni uşoare în familie sau în cuplu. Puteţi depăşi totuşi acest moment dacă daţi dovadă de mai multă înţelegere şi empatie.


Horoscop 27 decembrie 2016, Rac:

În ciuda aerului de sărbătoare, voi vă concentraţi asupra aspectelor materiale. Din fericire, astrele sunt generoase cu voi şi puteţi avea mult succes în domeniul financiar. Chiar şi în acest caz, nu vă afundaţi cu totul în muncă pentru că cei dragi se vor simţi neîndreptăţiţi, chiar dacă eforturile voastre au rezultate mai bune decât v-aţi aşteptat!


Horoscop 27 decembrie 2016, Leu:

În această dimineaţă, sunteţi nevoiţi să faceţi o scurtă călătorie neplanificată pentru a rezolva mici chestiuni de familie. Din fericire, veţi fi foarte eficienţi şi vă organizaţi foarte bine astfel încât acest lucru va dura mai puţin decât ar fi de aşteptat. Trebuie să fiţi foarte atenţi la relaţiile cu oamenii dragi, în special la felul în care vă exprimaţi pentru a nu agita spiritele!


Horoscop 27 decembrie 2016, Fecioară:

Vă puteţi lovi în această dimineaţă de mici probleme de comunicare pe care le veţi depăşi însă foarte repede. Trebuie doar să vă păstraţi calmul şi să întrebaţi pe ton potolit acolo unde simţiţi că apar nelămuriri! Astrele sunt generoase cu voi astăzi şi puteţi obţine un câştig financiar surprinzător fără să faceţi eforturi prea mari.


Horoscop 27 decembrie 2016, Balanţă:

În această dimineaţă puteţi întâmpina mici probleme de sănătate din cauza oboselii. Este un moment potrivit pentru a vă relaxa în compania persoanelor apropiate şi pentru a vă deschide mai mult în faţa acestora. Nu sunteţi chiar cei mai introvertiţi nativi ai zodiacului însă în ultima perioadă aţi căpătat obiceiul să vă închideţi în voi iar acest lucru poate deveni obişnuinţă.


Horoscop 27 decembrie 2016, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi nu favorizează călătoriile sau tranzacţiile financiare. Prin urmare, dacă aveaţi planificată o deplasare sau o întâlnire de afaceri, ar fi bine să le amânaţi până la începutul săptămânii viitoare. În această zi trebuie să vă îndreptaţi atenţia către familie pentru că o rudă apropiată are o veste importantă de împărtăşit.


Horoscop 27 decembrie 2016, Săgetător:

Oboseala îşi spune cuvântul asupra voastră şi sunteţi destul de irascibili. Din această cauză, riscaţi să declanşaţi un conflict în cuplu sau chiar în familie. Pe de cealaltă parte, pentru nativii singuri este o zi bună pentru a cunoaşte persoane noi deoarece au şansa să facă o cucerire care se poate transforma cu timpul într-o legătură stabilă.


Horoscop 27 decembrie 2016, Capricorn:

În această dimineaţă, preocuparea pentru sarcinile profesionale vă lipseşte cu desăvârşire şi nu vă simţiţi în stare să vă concentraţi. În acest caz, este recomandat să vă concentraţi asupra activităţilor de rutină. Din fericire, dispuneţi de o sursă inepuizabilă de creativitate iar acest lucru vă va ajuta să vă duceţi până la capăt toate responsabilităţile.


Horoscop 27 decembrie 2016, Vărsător:

Aveţi o stare de spirit excelentă şi dacă sunteţi nevoiţi să vă duceţi şi astăzi la muncă, veţi avea suficientă energie să vă duceţi până la capăt sarcinile. Sunteţi foarte creativi iar acest lucru se vede în rezultatele eforturilor voastre. În această seară, aveţi şansa să petreceţi câteva clipe în compania unor prieteni dragi pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi vă vor da o veste bună.


Horoscop 27 decembrie 2016, Peşti:

Viaţa voastră sentimentală nu decurge aşa cum v-aţi dori însă în această seară, un sfat bun dat de un prieten apropiat vă poate ajuta să luaţi o decizie. Dacă nu aveţi încă un/o partener/ă, acceptaţi invitaţiile la reuniunile sociale pentru că aveţi şansa să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi şi chiar să faceţi o cucerire importantă.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 26 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 26 decembrie 2016


Horoscop 26 decembrie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; a doua zi de Crăciun este una dintre cele mai frumoase zile ale anului pentru voi, aşa că încercaţi să profitaţi din plin de ea! Este posibil ca o persoană dragă să vă surprindă cu un cadou frumos, la care nici măcar nu vă aşteptaţi.


Horoscop 26 decembrie 2016, Taur:

După o perioadă extrem de aglomerată, cu multe probleme, stres, planuri şi proiecte de rezolvat, profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa şi a vă concentra atenţia asupra relaţiei cu oamenii dragi din jurul vostru. Petreceţi clipe frumoase în compania partenerului/ei de cuplu şi a familiei.


Horoscop 26 decembrie 2016, Gemeni:

Ziua de luni este despre iertare şi împăcare, aşa că profitaţi de ea pentru a vă pune în ordine viaţa sentimentală; este posibil să faceţi primul pas în relaţia pe care o aveţi cu o persoană din trecut, care v-a greşit mult. Decideţi să lăsaţi în spate trecutul şi să îi daţi încă o şansă.


Horoscop 26 decembrie 2016, Rac:

Profitaţi de această perioadă mai liniştită pentru a vă odihni şi a vă face ordine pe plan personal; după orele prânzului, întreaga casă vă va fi plină de oameni dragi, care vă vor face o vizită surpriză. Sunteţi foarte relaxaţi şi vă bucuraţi de aceste momente magice.


Horoscop 26 decembrie 2016, Leu:

Această zi specială este dedicată activităţilor de familie; este momentul potrivit pentru a vă relaxa şi a petrece clipe frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră. După orele prânzului, este posibil să faceţi o călătorie neplanificată într-un alt oraş.


Horoscop 26 decembrie 2016, Fecioară:

Ziua de 26 decembrie vă găseşte foarte liniştiţi; după orele prânzului, este posibil să comunicaţi deschis cu o persoană dragă, în vârstă, care vă va ajuta să faceţi câteva schimbări majore nu doar pe plan sentimental, ci şi în relaţia pe care o aveţi cu prietenii din jurul vostru.


Horoscop 26 decembrie 2016, Balanţă:

Deşi sunteţi concentraţi asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, astăzi trebuie să vă ajutaţi un prieten drag, care vine să vă ceară ajutorul într-o problemă mai delicată. Aveţi răbdare şi încercaţi să nu îl judecaţi pentru decizia luată! Seara va fi una specială deoarece veţi primi o surpriză specială.


Horoscop 26 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi trebuie să plecaţi într-o călătorie neanunţată; deşi nu aveţi niciun chef, trebuie să vă adunaţi puterile deoarece aceasta se va dovedi una chiar benefică pentru voi. Încercaţi să profitaţi de această ocazie pentru că reprezintă un nou început în viaţa voastră personală!


Horoscop 26 decembrie 2016, Săgetător:

Ziua de luni poate fi o zi destul de încărcată pentru voi; interacţionaţi cu multe persoane dragi vouă, oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. Astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să încercaţi să ajungeţi mai uşor la compromisuri astfel încât să nu apară conflicte dificile.


Horoscop 26 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi petreceţi clipe speciale în compania celor dragi; partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu o atenţie specială. Poate fi vorba despre un cadou frumos, pe care vi-l doriţi de mult timp. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă.


Horoscop 26 decembrie 2016, Vărsător:

După o perioadă dificilă şi aglomerată, profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă relaxa în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Este posibil ca după orele prânzului să apară mici dificultăţi de comunicare, motiv pentru care astrele vă recomandă să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 26 decembrie 2016, Peşti:

Astăzi discutaţi deschis cu o persoană dragă, în care aveţi multă încredere; sfaturile pe care le primiţi vă pot ajuta să vă regăsiţi liniştea de care aveţi nevoie. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu o veste frumoasă care vă va aduce o schimbare majoră în viitorul apropiat.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 25 decembrie 2016


Horoscop 25 decembrie 2016, Berbec:

Prima zi de Crăciun vă ajută să comunicaţi foarte deschis cu oamenii din jurul vostru şi chiar să vă faceţi noi prieteni. Pe plan sentimental, persoana iubită vrea să vă răsplătească pentru atenţia pe care i-o purtaţi de fiecare dată şi vă poate surprinde cu un super cadou.


Horoscop 25 decembrie 2016, Taur:

Aţi ajuns în acel moment în care nu mai puteţi face nimic; sunteţi extenuaţi şi simţiţi nevoia de puţin timp în care practic să nu faceţi nimic. Persoana iubită vă poate veni în ajutor astfel încât să terminaţi toate sarcinile şi să vă puteţi relaxa. Seara va fi una frumoasă pentru voi.


Horoscop 25 decembrie 2016, Gemeni:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu trece printr-un moment dificil; este important să fiţi relaxaţi, să gândiţi situaţia la rece şi să luaţi o decizie majoră astfel încât să fie bine atât pentru voi, cât şi pentru persoana iubită! Dacă aveţi timp de gândire, amânaţi puţin discuţia!


Horoscop 25 decembrie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi concentraţi asupra schimbărilor pe care vreţi să le faceţi în locuinţă; analizaţi fiecare situaţie şi încercaţi să luaţi alături de partenerul de cuplu cele mai bune decizii pentru a avea o casă aşa cum vă doriţi! Spre seară, o persoană dragă vouă vă poate surprinde cu un cadou special.


Horoscop 25 decembrie 2016, Leu:

Datorită schimbărilor care au avut loc la locul de muncă în ultima perioadă, nu este exclus ca astăzi să primiţi un bonus substanţial din partea colaboratorilor sau chiar a şefilor. Spre seară, decideţi să cumpăraţi un cadou frumos persoanei iubite pentru a îi mulţumi pentru sprijinul acordat în ultima perioadă.


Horoscop 25 decembrie 2016, Fecioară:

Ziua de duminică este o perioadă foarte frumoasă pentru viaţa sentimentală; vă apropiaţi şi mai mult de partenerul/a de cuplu şi comunicaţi deschis cu el/ea indiferent de problemele pe care le aveţi. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să faceţi o cucerire foarte uşoară.


Horoscop 25 decembrie 2016, Balanţă:

Sunteţi uşor agitaţi şi vă este dificil să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru; pe plan personal, dacă nu sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare în relaţiile importante, astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile importante deoarece pot apărea conflicte dificile!


Horoscop 25 decembrie 2016, Scorpion:

De regulă, sunteţi nişte persoane foarte sociabile însă astăzi reuşiţi să vă întreceţi pe voi; sunteţi foarte relaxaţi şi comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru, chiar şi cu cei necunoscuţi. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este cel mai bun moment pentru a face o schimbare şi a întâlni o nouă persoană.


Horoscop 25 decembrie 2016, Săgetător:

Astăzi întâlniţi o persoană nouă, care vă va ajuta să faceţi schimbări masive în viaţa voastră; aveţi şansa să o cuceriţi cu farmecul vostru, iar relaţia voastră se poate transforma într-o legătură solidă, de durată. Spre seară, persoana iubită vă va surprinde cu un mic cadou.


Horoscop 25 decembrie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei primiţi o serie de sarcini de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă; din fericire, sunteţi foarte relaxaţi şi reuşiţi să terminaţi totul cu zâmbetul pe buze. Seara se anunţă să fie una destul de frumoasă, petrecută în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 25 decembrie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică pare să fie una frumoasă şi relaxantă pentru voi; relaţia cu partenerul/a de cuplu vă ajută să fiţi mai siguri/e pe voi şi să comunicaţi tot mai deschis cu oamenii din jurul vostru. În cazul în care nu aveţi încă un partener/ă stabil/ă, cel mai probabil vă gândiţi la o persoană pe care aţi cunoscut-o recent şi vreţi să faceţi primul pas.


Horoscop 25 decembrie 2016, Peşti:

Astăzi pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi, cu mici atenţii şi chiar cadouri din partea tuturor persoanelor dragi; în cazul în care sunteţi încă singuri, viaţa voastră se poate schimba deoarece aveţi şansa să întâlniţi o persoană nouă care vă va cuceri de la primă privire.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 decembrie 2016


Horoscop 24 decembrie 2016, Berbec:

Trebuie să fiţi pregătiţi să vă adaptaţi foarte repede pentru că vor apărea câteva evenimente neprevăzute! Nu aveţi motive să vă îngrijoraţi pentru că astrele lucrează astăzi în favoarea voastră, atât în ceea ce priveşte starea financiară cât şi viaţa sentimentală. Dacă nu aveţi încă un partener, în această seară puteţi face cu uşurinţă o cucerire importantă.


Horoscop 24 decembrie 2016, Taur:

Comunicaţi foarte uşor cu partenerii de afaceri şi aveţi şansa să negociaţi un contract profesional foarte favorabil. Trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să vă planificaţi mişcările foarte bine astfel încât să fiţi mereu cu un pas înaintea celorlalţi! Viaţa voastră sentimentală este destul de liniştită şi veţi putea petrece câteva momente de relaxare alături de persoana iubită.


Horoscop 24 decembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi optimişti, aveţi multă energie şi sunteţi pregătiţi să faceţi faţă unui program prelungit de muncă. Eforturile voastre nu vor fi lipsite de rezultate şi puteţi primi astăzi o compensaţie materială consistentă. Pentru nativii singuri, este o seară foarte bună pentru a cunoaşte un potenţial partener sau pentru a face o cucerire importantă.


Horoscop 24 decembrie 2016, Rac:

Bazaţi-vă pe intuiţia voastră dacă vreţi să rezolvaţi astăzi o chestiune presantă de buget sau dacă vreţi să faceţi o investiţie financiară mai mare! Comunicaţi foarte uşor cu partenerul de cuplu şi astăzi aveţi şansa să rezolvaţi o dilemă sentimentală care a apărut între voi în urmă cu ceva timp. Profitaţi de conjunctura astrală favorabilă!


Horoscop 24 decembrie 2016, Leu:

Sunteţi foarte ambiţioşi astăzi iar acest lucru se va vedea în primul rând pe plan profesional. Chiar dacă munciţi până la epuizare, reuşiţi să terminaţi cu succes un proiect de amploare. Persoana iubită este nemulţumită de programul vostru aglomerat însă înţelege situaţia şi nu vă va mai face reproşuri.


Horoscop 24 decembrie 2016, Fecioară:

Aţi muncit foarte mult în ultima perioadă iar rezultatele eforturilor voastre încep să se vadă. Datorită acestui lucru este foarte posibil să fiţi recompensaţi cu o mărire de salariu. Nu vă grăbiţi să cheltuiţi banii câştigaţi acum pentru că v-ar prinde bine să faceţi economii în prag de sărbători! În următoarele zile este posibil să apară evenimente neprevăzute care vor necesita cheltuieli suplimentare şi trebuie să fiţi pregătiţi!


Horoscop 24 decembrie 2016, Balanţă:

Dacă vreţi să faceţi o achiziţie importantă, asiguraţi-vă întâi că aveţi nevoie neapărat de acest lucru! O rudă apropiată vă poate ajuta financiar însă ar fi bine să nu faceţi împrumuturi prea mari pentru că s-ar putea să fiţi în imposibilitatea de a le returna. Comunicarea cu familia şi în special cu partenerul de viaţă decurge foarte armonios şi veţi avea ocazia să vă relaxaţi în compania persoanelor dragi.


Horoscop 24 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi puteţi primi o mărire de salariu sau un bonus financiar care vă va echilibra bugetul. Prin urmare, este un moment potrivit pentru a face călătorii sau pentru planuri de viitor. Nu greşiţi nici dacă alegeţi să investiţi banii câştigaţi însă înainte de a lua o decizie, consultaţi-vă cu o persoană de specialitate! Partenerul de cuplu este foarte înţelegător şi vă va sprijini pe tot parcursul zilei.


Horoscop 24 decembrie 2016, Săgetător:

Nu aveţi motive să vă faceţi griji dacă trebuie să daţi astăzi teste sau examene. Astrele sunt de partea voastră şi favorizează aspectele intelectuale. Este de asemenea o zi foarte bună pentru călătorii şi comunicaţi cu mai multă uşurinţă decât în zilele care au trecut. Starea voastră financiară se îmbunătăţeşte vizibil însă nu în ritmul în care v-aţi dori!


Horoscop 24 decembrie 2016, Capricorn:

Este o zi potrivită pentru proiectele cu privire la locuinţă, în special dacă vreţi să faceţi un schimb sau chiar să vindeţi. Din această cauză, veţi fi ocupaţi de dimineaţă cu acte şi sunteţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri pentru a le rezolva. Vă simţiţi destul de obosiţi însă veţi avea succes şi finalizaţi tot ce v-aţi propus. Partenerul de viaţă vă susţine moral şi vă va încuraja pe tot parcursul zilei.


Horoscop 24 decembrie 2016, Vărsător:

Astăzi puteţi primi o propunere de afaceri care în aparenţă, sună foarte tentant. Învăţaţi să vă ascultaţi intuiţia înainte de a lua o decizie în această privinţă pentru că vă va fi cel mai bun sfetnic! Trebuie să vă concentraţi mai mult la serviciu pentru că lucraţi foarte lent şi este posibil să nu puteţi termina o lucrare destul de importantă!


Horoscop 24 decembrie 2016, Peşti:

Sâmbătă începeţi să depăşiţi micile probleme de comunicare iar relaţionarea cu partenerii de afaceri precum şi cu partenerul/a va decurge fără probleme. Astrele favorizează astăzi studiul şi activităţile intelectuale. Prin urmare, este o zi potrivită pentru teste şi examene. Aveţi o stare de spirit foarte bună şi dispuneţi de foarte multă energie care vă va ajuta să rezolvaţi toate sarcinile primite la locul de muncă.

 

Horoscop Urania anual: 2017

 
Horoscop Urania 2017


Anul 2017 este unul de sfârșit și început deopotrivă în care este recomandat să puneţi punct anumitor capitole de viață pentru a putea deschide altele noi. Nu trebuie decât să vă descoperiţi forța de a nu mai bate la uși care rămân mereu închise. În acest fel, veţi putea observa că există uşi descuiate care așteaptă de multă vreme să fie accesate.


Previziuni astrale pentru anul 2017
Horoscop 2017, Berbec

Horoscop Urania Berbec 2017

Dragoste şi cuplu:
Până în luna octombrie, Jupiter se află în casa cuplului, aducând fericire pe acest plan, iar apoi trece în semnul Scorpionului, răsplătind acele persoane care s-au axat pe cultivarea relației avute cu cel drag.

În luna ianuarie, atât Venus, cât și Marte se află în casa necunoscutului din horoscopul vostru general, aducând în peisaj o fostă iubire sau ispitindu-vă să vă dedaţi unei aventuri. Dacă acest din urmă scenariu devine realitate, relația cu persoana iubită poate avea de suferit în luna februarie.

În lunile mai și iunie, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc considerabil, ceea ce vă poate ajuta să cunoaşteţi persoane noi, să vă întăriţi prieteniile deja avute și să puneţi relația sentimentală pe făgașul normal. Dacă încercaţi să scăpaţi de anumite preconcepții din luna mai încolo, veţi putea observa că relațiile cu ceilalți vor avea mult de câștigat.

Dragostea plutește în aer în al treilea trimestru al anului. Parcă nu se mai opresc ocaziile de flirt, cel puțin în luna iulie. Așa că dacă nu aveţi partener/ă, nu trebuie decât să ieşiţi și să socializaţi. Restul, poate și o relație cu o persoană deosebită, vine de la sine. Nu vă avântaţi totuși prea tare. Este posibil să nu fie vorba decât de un foc de paie, deci fiţi atenţi cui îi oferiţi iubirea voastră. Riscaţi să vă dezamăgească.

În lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, bate un vânt al schimbării în viața voastră sentimentală. Situaţia ia o întorsătură îngrijorătoare în majoritatea relațiilor începând din luna octombrie: unii îşi achiziţionează obiecte în rate, alții iau credite sau își deschid un cont comun. Unele perechi riscă să nu poată face față presiunii, ajungând să încerce să îşi verifice partenerul/a, fie făcând exces de putere, fie șantajându-l/o emoțional. Nu cedaţi acestei tentații.


Bani şi carieră:
Poate că primele şase luni ale anului trecut v-a solicitat destul de mult pe acest plan, dar dacă aţi dat dovadă de profesionalism și simț de răspundere, înseamnă că v-aţi ușurat destul de mult misiunea din 2017.

Începeţi acest an în forță pe frontul muncii. În luna ianuarie, părerile voastre ajung să cântărească greu în ochii superiorilor dacă vorbiţi doar în cunoștință de cauză. Din luna februarie încolo, se micșorează numărul de clienți noi, iar dacă sunteţi implicaţi într-un parteneriat de afaceri, acesta poate să stagneze. Vestea bună este că tot din luna februarie încolo, vă poate veni o idee de afaceri sau concepeţi cu prietenii un proiect de grup.

Șansele de câștig se arată chiar de la începutul lunii martie. Fiţi totuși selectivi și focusați-vă pe acelea de lungă durată. Puneţi-vă nişte bani deoparte, deoarece se anunță vremuri grele în luna aprilie. Din luna mai încolo, aşteptaţi-vă ca ascensiunea voastră profesională să fie mai înceată, dar cu toate acestea, puteți avea parte de şanse de bani cândva în luna iunie a acestui an.

În luna august, nu este exclus să vă confruntați cu termene-limită greu de respectat, așteptări dificil de îndeplinit, obligaţii care vă testează experiența de muncă sau care vă depășesc fișa postului. Este posibil ca provocările cele mai mari să le aibă persoanele care lucrează peste hotare sau pentru companii care vin din altă țară.

Sectorul profesional nu vă slăbește nici în luna octombrie. Nu doar că lucraţi la fel de mult, dar mai trebuie și să luaţi o hotărâre cu partenerul de cuplu și/sau afaceri în privința banilor sau bunurilor avute la comun. Se arată posibilitatea de a face o investiție profitabilă, dar trebuie să fiți atenţi. Se prea poate, de asemenea, să intraţi în posesia unei moșteniri importante.

Așa cum bine puteți observa, nu aveţi timp să vă plictisiţi în acest an. Deși probabil nu mai sunteţi forjaţi ca în prima parte a anului trecut, nu înseamnă că trebuie să slăbiţi ritmul în muncă. Nu veţi duce lipsă de succese, atât profesionale sau financiare, dacă daţi dovadă de conştiinciozitate. Asiguraţi-vă că veţi duce la capăt tot ceea ce începeţi în 2017. Doar aşa veţi ajunge acolo unde v-aţi propus.


Casă şi familie:
Anul acesta, la fel ca și anul trecut, astrele nu vă rezervă prea multe provocări pe acest plan. Dacă vă confruntați cu o atmosferă explozivă acasă, aceasta se datorează, cel mai posibil, faptului că se ajunge la conflicte între voi și rudele apropiate, ale voastre sau ale partenerului de cuplu, din pricina diferențelor de mentalitate și viziune dintre voi. Nu trebuie decât să le depăşiţi pentru a evita certurile.

În lunile aprilie, mai şi iunie, încercaţi să schimbaţi câte ceva la modul în care vă raportaţi la rudele voastre de origine. Deși nu aveți concepţii și valori similare, este totuși probabil să aveți o relație apropiată.

Următorul trimestru al acestui an se anunță a fi unul încărcat în ceea ce privește viața de familie, a celei de origine, dar și a celei pe care v-aţi format-o voi. Nevoile emoționale ale rudelor apropiate vă pot stoarce de energie în iulie, poate chiar și în august, deci încercaţi să tăiaţi cordonul ombilical. Persoanele care plănuiesc să îşi mărească familia pot avea şanse de reuşită în luna august.

Pot spune că obiectivul vostru pe acest plan rămâne același din 2016: să învăţaţi să îi preţuiţi pe cei dragi, apreciind ceea ce îi face unici. Nu vă risipiţi energia încercând să îi schimbaţi și investiţi-o în dezvoltarea unei relații bazate pe respect față de crezurile lor.


Sănătate:
Anul 2017 se arată ceva mai indulgent din acest punct de vedere. Scopul vostru pe acest plan ar trebui să fie acela de a vă ține de schimbările aduse anul trecut stilului vostru de viață și alimentație. Dacă nu aţi adus ajustările care se impuneau în 2016, vă recomand să luaţi măsuri de data aceasta.

Nu daţi dovadă de o energie debordantă în primele trei luni ale anului. Cu toate că bateriile voastre ar mai trebui să stea la încărcat, se prea poate ca tranzitul lui Marte prin domiciliul său diurn, semnul nașterii voastre, să vă acorde un plus de vitalitate. Chiar și așa, ar fi bine ca în aceste trei luni să renunţaţi la obiceiurile nesănătoase.

Lunile aprilie, mai şi iunie vă surprind într-o bună dispoziţie. Există şi o veste proastă: riscaţi să vă risipiţi forțele sau mai rău, le administraţi greşit. Așa se face că în luna aprilie puteți fi constrânşi să o lăsaţi din nou mai moale pentru a recupera. Micile accidente vă pot pândi în acea lună, semn cum că ar trebui să fiţi atenţi.

Nivelul vostru de energie se poate reduce destul de mult în a doua jumătate a acestui an. Sănătatea ar trebui să nu lipsească din lista voastră de priorități în al treilea trimestru al anului, dar mai ales în luna septembrie. Dacă vă dă de furcă, nu vă abateţi de la sfatul doctorului și cereţi o a doua părere dacă credeţi că ar fi nevoie.

Chiar dacă nu veţi avea probleme grave de sănătate în ultimele trei luni ale anului, nu înseamnă că puteți răsufla uşuraţi. Ba din contră, ar fi indicat ca până la mijlocul lunii octombrie să vă puneţi la punct un regim de viață și alimentație strict. Încercaţi să aduceţi îmbunătățiri de care vă puteți ține chiar și în perioada sărbătorilor.


Horoscop 2017, Taur

Horoscop Urania Taur 2017

Dragoste şi cuplu:
Dacă de la sfârşitul primei părți a lui 2016 viața voastră sentimentală a intrat într-un con de umbră, descoperiţi că aceasta începe să prindă viaţă începând cu luna octombrie a acestui an. Nu vă gândiţi însă că până atunci vă veţi plictisi foarte tare. Pregătiţi-vă pentru acțiune!

Ianuarie, februarie şi martie stau sub influența lui Venus și Marte care împart casa prieteniei, a ţelurilor comune și a perspectivelor de durată pe tot întregul lui ianuarie. Dacă vă aflaţi în căutarea dragostei, o puteți găsi în persoana unui/ei amic/e apropiat/e. În cazul în care aveţi deja un/o partener/ă, ar fi bine să gândiţi planuri de viitor împreună. Relația de cuplu pare să evolueze.

Aprilie, mai şi iunie vă servesc una caldă, alta rece. În luna aprilie, dacă aţi început o relație cu un/o amic/ă, v-aţi putea gândi să reveniți la statutul inițial. În cazul în care voi și persoana dragă v-ați făcut planuri împreună, puteți afla că v-a ascuns ceva și ajungeţi să nu mai aveţi încredere în perspectiva unui viitor în doi. Dar nu duceţi lipsă de idile datorită carismei și abilităților de comunicare și socializare crescute.

Dragostea plutește în aer în iulie, august şi septembrie, dar nu uitaţi că nu tot ce zboară se mănâncă. Mercur retrogradează la sfârşitul acestui trimestru în domiciliul său nocturn căruia îi corespunde casa iubirii din horoscopul vostru general, indiciu că vă așteaptă o întreagă încurcătură pe plan sentimental. Doar voi ştiţi dacă vă țin pingelele să vă tot despărţiţi și să vă tot împăcaţi cu persoana dragă.

Aşadar, se întrevede un an plin pentru voi atât pe plan sentimental, cât și social. Fiţi convinşi că veţi avea parte de momente frumoase alături de persoana la care ţineţi. Realismul vostru caracteristic vă va ajuta să nu vă pierdeţi direcția când lucrurile par să o ia razna.


Bani şi carieră:
Anul 2017 pare a fi unul bun cât privește sectorul carierei și al finanțelor. Dacă în a doua jumătate a anului trecut nu v-aţi concentrat asupra acestor aspecte, ar fi bine să o faceţi cel puțin până în luna octombrie 2017. Aveţi ocazia de a vă face cunoscuţi pe plan profesional şi puteți ajunge să câştigaţi mai mult decât până acum.

Începând cu luna februarie, Jupiter retrogradează în casa muncii din horoscopul vostru general, scăzându-vă randamentul, fapt pentru care trebuie să depuneţi mai multe eforturi pentru a vă duce îndatoririle la bun sfârșit cu viteza cu care i-aţi obișnuit pe superiori până acum.

Deși câștigurile voastre din al doilea trimestru al anului nu sunt tocmai de neglijat, mai ales în luna iunie, parcă tot nu vă puteți achita de rate la timp. Nu este de mirare așadar că lunile acestea nu este indicat să recurgeţi la împrumuturi. Ţineţi o evidență clară a bugetului vostru și nu cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi! Altfel, intraţi în datorii.

În al treilea trimestru al anului 2017, aţi putea observa că planurile voastre de viitor avansează, dintr-un motiv sau altul care pare să vă scape, mai lent decât aţi plănuit. Norocul face că reveniţi, cam în același timp, la randamentul vostru obișnuit, motiv pentru care nu vă va fi dificil să vă daţi seama ce este de făcut pentru a le accelera ritmul.

Ultimele trei luni ale anului nu prea ies în evidență cât privește finanțele și cariera. Reţineţi însă că primele douăzeci de zile ale lunii decembrie pot plana greu asupra buzunarelor voastre. Deși nu staţi ca pe roze în 2017, puneţi câte ceva deoparte în restul anului pentru a vă permite cadourile promise persoanelor dragi. În caz contrar, va trebui să faceţi sacrificii pentru a le putea achiziționa. Încercaţi să faceţi economii!


Casă şi familie:
Chiar dacă provocările deosebite lipsesc în acest an, perioada cuprinsă între lunile iulie-septembrie vă va împinge totuși să luaţi atitudine. Asiguraţi-vă că rolurile fiecăruia din familie sunt clare!

Primul trimestru al acestui an se distinge prin evenimentele din prima jumătate a lunii ianuarie. Nu este exclus ca voi și rudele persoanei iubite să aveți ceva de împărţit atunci, posibil din cauza banilor. Lămuriţi situația urgent, iar relația voastră cu ei nu va avea de suferit. Dacă ați ajuns totuși să vă certați de la un asemenea motiv, ar fi recomandat să vă regândiți legătura pentru ca istoria să nu se repete.

Nici relația cu rudele voastre de origine nu scapă din colimatorul astrelor. Feriţi-vă să ţineţi secret anumite lucruri, mai ales în luna iulie și încurajaţi-i să fie cinstiţi şi ei! Viața de familie prinde aripi şi ea și se prea poate să vă mutați, dintr-un motiv sau altul, cu copiii la părinți în luna august. Nativii născuţi în zodia Taur care vor să îşi mărească familia revin asupra deciziei pentru că nu se simt pregătiți pentru așa ceva.

Octombrie, noiembrie şi decembrie nu aduc nimic impresionant pe plan familial. Dacă aţi aranjat lucrurile cum trebuie cu rudele persoanei iubite ori cu cei dragi ai voştri care nu prea îşi dădeau silinţa să mențină contactul în ciuda distanței, faptul că vă întâlniţi sau vă contactați cu ocazia sărbătorilor vă va face mare plăcere. Oricare ar fi situația, vestea bună este că toate par să revină ușor-ușor pe făgașul obișnuit.


Sănătate:
Anul acesta, sănătatea ar trebui să fie prima pe lista voastră de priorități. Misiunea voastră pe acest plan este aceeași de anul trecut: să vă impuneţi un stil de viață și alimentație sănătos. Dar cum puteți să treceţi ușor în cealaltă extremă, devenind neglijenţi, ar fi bine să vă ţineţi sub atentă observație.

Vă recomand să nu exageraţi în niciun fel în primul trimestru al anului 2017. Din luna februarie încolo, Jupiter începe să retrogradeze în casa sănătății din horoscopul vostru general, reducând eficacitatea tratamentelor ori mărind perioada de vindecare. Duceţi-vă la doctor de îndată ce nu vă simţiţi tocmai bine, cereţi o a doua părere dacă nu sunteţi siguri pe diagnosticul dat și urmaţi cu sfințenie indicațiile medicului!

Starea de alertă se menține și în al doilea trimestru al anului. De la sfârşitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai, planează riscul ca bărbaţii să fie diagnosticați cu prostată mărită, iar femeile născute în acest semn se pot alege cu inflamații renale. Exercițiile de eliminare a stresului și excluderea alimentelor fierbinți și/sau condimentate din alimentație, pot fi de un real ajutor.

Lucrurile par să îşi revină la normal în următoarele trei luni ale anului, dar luaţi aminte că începând cu luna august, Uranus se mișcă în sens aparent invers prin casa subconștientului din horoscopul vostru general. Încercaţi să vă redobândiţi pacea interioară!

Odată ce intraţi în ultimele trei luni ale anului 2017, puteți să respiraţi uşuraţi. Jupiter părăseşte casa sănătății, semn cum că nu mai sunteţi la fel de încercaţi pe acest plan. Ajustaţi-vă stilul de viaţă şi alimentaţie şi axaţi-vă mai mult pe cultivarea armoniei!


Horoscop 2017, Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 2017

Dragoste şi cuplu:
Anul acesta, la fel ca în a doua jumătate a anului trecut, sectorul sentimental vă ține în priză mai mereu. Lucrurile încep să se aşeze începând cu luna octombrie. Felul în care aţi administrat situațiile apărute până în prezent decid dacă intrarea lui Jupiter în zodia Scorpionului vă va încurca și mai mult viața de cuplu.

Primul trimestru al acestui an se remarcă prin faptul că atât Venus, cât și Marte ocupă în luna ianuarie casa carierei și a statutului social din horoscopul vostru general. Nativii/ele născute în această zodie pot începe o relație cu un şef sau cineva de pe o treaptă mai ridicată în ierarhia profesională și/sau socială; pot apărea probleme la începutul lunii.

În următoarele trei luni ale lui 2017, dar mai ales în aprilie și iunie, șarmul și carisma voastră sporesc vizibil, reușind să vă faceţi plăcuţi cu mai multă ușurință decât în mod normal. Există şi o veste proastă: bateți pasul pe loc în cuplu.

Iulie, august şi septembrie aduc o detensionare a atmosferei din relația cu persoana dragă. Jupiter se întoarce la mersul obişnuit în luna iunie, iar Saturn se mișcă din nou în sens direct prin casa cuplului începând cu luna august. Toate acestea, pe fondul faptului că abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt activate, vă trezesc pofta de idile. Dacă sunteţi într-o relație, remarcaţi că lucrurile revin încet pe traseul normal.

Lucrurile se schimbă în ultimele trei luni ale anului. În cazul în care nu aţi lămurit cu partenerul/a ce anume s-a întâmplat de relația voastră a bătut pasul pe loc sau chiar a involuat, problemele voastre pot căpăta proporții uriaşe din luna octombrie încolo.

După cum bine puteți observa, faceţi un pas în față și doi înapoi pe plan sentimental în anul 2017. Cuplurile formate de ani de zile par a fi cele mai greu încercate de astre, dar dacă vor face față tuturor acestor probe, vor deveni şi mai rezistente. Nici cuplurile formate recent nu scap de încercări, deși nu multe vor rezista piedicilor. Dacă vă doriţi într-adevăr un viitor alături de persoana pe care o iubiţi, trebuie să luptați pentru acest lucru.


Bani şi carieră:
Primele zece zile din luna ianuarie vă pot aduce certuri cu asociații, clienții și/sau colaboratorii, posibil pe seama banilor. În luna februarie 2017, sunt avantajate seminarele cu somități din domeniu și schimburile de experiență. Ar fi indicat să vă programaţi atunci și delegațiile peste hotare sau la mare distanță de casă. Toate acestea vă pot ajuta să vă impuneţi ca profesionişti și să creşteţi în ochii superiorilor.

Cât privește banii, şansele de câștig se întrevăd încă din aprilie și continuă până în luna iulie. Acestea atrag după ele și cheltuieli exagerate, mai ales dacă plănuiţi să mergeţi într-o vacanță de vis. Profesional, puteți simți că nu progresaţi din luna iulie încolo, dar bine ar fi să aveţi răbdare și să vă concentraţi pe regândirea relațiilor voastre de muncă, dacă activaţi într-un parteneriat sau lucraţi cu oamenii.

Ultimele trei luni ale anului se prefigurează a fi cele mai solicitante pe frontul muncii. Jupiter pătrunde în zodia Scorpionului căreia îi corespunde casa muncii din horoscopul vostru general în octombrie, semn cum că vă trebuie nervi de oțel și multă putere de muncă pentru a face față treburilor care vin de atunci încolo. Încercaţi să nu vă pierdeţi calmul și rămâneţi stăpâni pe situație!


Casă şi familie:
Nu se anunță nimic impresionant; aţi trecut de partea dificilă de îndată ce s-a încheiat prima jumătate a lui 2016, motiv pentru care puteți respira uşuraţi anul acesta. Nu se întrevăd mari încercări la orizont, dar nu vă culcaţi pe-o ureche, cu atât mai mult dacă au rămas probleme nesoluţionate din trecut.

Primele trei luni ale anului nu vă solicită prea mult pe aceste planuri. Totuși, puteți fi tentaţi să așteptați confirmare din partea unei figuri autoritare din viața voastră. Luaţi aminte că voi sunteţi singurii în măsură să decidă pentru voi.

Nici al doilea trimestru al lui 2017 nu solicită prea mult din atenția voastră pe frontul casnic și în familie. În cazul în care se arată totuși încercări, acestea se pot datora, mai ales în luna aprilie, tot faptului că nu vă puteți baza pe susţinerea din partea celor de la care așteptați indicaţii. Așa riscați să ajungeţi la conflicte sau chiar să se producă o ruptură între voi. Ar fi bine să regândiţi relația cu acest membru al familiei.

Al treilea trimestru al lui 2017 se anunță a fi chiar liniștit. Parcă se mai linişteşte atmosfera între voi și acea figură autoritară din viața voastră care v-a făcut zile amare în prima parte a lui 2017, cel puțin din luna noiembrie încolo. Aşadar, veţi avea parte de pace și armonie în familie cu ocazia sărbătorilor de iarnă, indiciu că le veţi întâmpina așa cum se trebuie.


Sănătate:
Până în luna octombrie al lui 2017, sănătatea nu ar trebui să vă dea de furcă. Deși astrele vă scutesc o bună bucată din acest an, reţineţi totuși că sănătatea a constituit un subiect delicat în ultimii ani. Așadar, ar fi înţelept să daţi dovadă de atenţie sporită chiar și în perioadele mai liniștite din acest punct de vedere. Gândiţi-vă un stil de viață și alimentație pe care îl puteți menține în timp!

Primele luni ale lui 2017 se anunță a fi unele destul de lejere. În luna februarie, ar fi bine să scăpaţi de sub jugul tiparelor de gândire învechite și coercitive. Dacă suferiţi de o boală cronică, documentaţi-vă întâi în legătură cu cele mai noi tratamente. Reveniţi-vă dacă v-aţi pierdut speranța și pregătiţi-vă moral să le acordaţi o șansă!

Dacă v-aţi învins încăpățânarea, deschizându-vă unui remediu revoluționar creat să vă scape de o afecţiune mai veche, feriţi-vă să îl încercaţi în luna aprilie. Gândiţi-vă bine dacă aveţi răbdarea necesară și resursele suficiente pentru a îl urma o vreme mai îndelungată! Dacă v-aţi hotărât să o luaţi pe acest drum, începeţi procedurile în luna iunie și toate vor merge aşa cum trebuie.

Iulie, august şi septembrie nu ies prea mult în evidență. Reţineţi totuși că în luna iulie puteți avea parte de mai multă energie decât până atunci, iar dacă luna aceasta vă surprinde bolnavi, procesul de vindecare se poate derula mai rapid. O schimbare de imagine v-ar putea ajuta să aveţi o părere mai bună despre voi, ceea ce vă face bine din punct de vedere moral. Încercaţi să vă reînnoiţi stilul!

Începând din luna octombrie, fiţi precauţi pe acest plan. Ar fi indicat să fiţi mai ordonaţi și atenţi cu propriul organism. Dacă nu v-aţi îngrijit la timp și/sau corespunzător, în special cât Saturn s-a perindat prin semnul Scorpionului, vă recomand să o faceţi în ultimele trei luni din an. Altfel, riscaţi ca bolile din trecut să revină într-o formă mai gravă.


Horoscop 2017, Rac

Horoscop Urania Rac 2017

Dragoste şi cuplu:
În 2016, astrele v-au oferit un repaus pe plan sentimental. Între anii 2012 și 2015, probabil că ele v-au solicitat mult pe acest plan, oferindu-vă atât momente frumoase, cât și clipe pe care aţi vrea să le ştergeţi din memorie. În 2017, dragostea revine în tendințe prin intrarea lui Jupiter în casa dragostei din horoscopul vostru general.

În primele zece zile ale lunii ianuarie, munca casnică sau profesională ori afecţiunile de sănătate pot pune presiune pe cupluri. Dacă nu aveţi partener/ă, puteți începe în luna ianuarie o relație la distanță sau cu o persoană de peste hotare ori de altă religie/naționalitate. Pot apărea certuri dacă vă cere să renunţaţi la profesie pentru a putea fi împreună.

În lunile aprilie şi mai nu încercaţi să vă împrieteniţi cu superiorii pentru că se pot folosi de amiciția voastră pentru a vă manevra să faceţi anumite lucruri.

În lunile iulie și august, șarmul și carisma voastră sunt la cote ridicate, deci nu duceţi lipsă de persoane care vă plac. În plus, începând cu luna septembrie, lucrurile se aşază și în planul cuplului. Luna septembrie vă surprinde cu abilitățile de comunicare și socializare crescute, indiciu că puteți cunoaște oameni noi cu care puteți avea conversaţii mai mult decât interesante. Ușor-ușor, vi se poate mări anturajul.

Ultimele trei luni ale anului se arată a fi unele incendiare. În luna octombrie, Jupiter trece pragul casei iubirii, aducând în calea voastră o relație cu scântei care riscă totuși să devină dăunătoare.

Dacă v-aţi vindecat de gelozie și posesivitate, învățând câte ceva din lecțiile de iubire care v-au fost prezentate nu demult, vă veţi împlini și pe acest plan. Luaţi lucrurile domol și nu sufocaţi persoana iubită. Lăsaţi-i loc să se desfășoare și nu cedaţi tentaţiei de a cerși afecțiune! Toate se vor așeza așa cum vreţi dacă aveţi răbdare.


Bani şi carieră:
Anul acesta, la fel ca anul trecut, aveţi parte de un program încărcat la locul de muncă. Vă puteți încuraja cu faptul că ceea ce realizaţi în acest an va fi de lungă durată. Luaţi aminte că veţi culege ceea ce semănaţi!

Vi s-ar putea cere să urmaţi un curs de perfecționare continuă ori calificare într-o anumită profesie. Se prea poate, mai mult, să fiţi trimişi în delegații peste granițe sau la mare distanță de casă, indiciu că se anunță un început de an în care nu staţi prea mult acasă.

Ghinionul poate face să sesizaţi în luna aprilie că studiile efectuate nu vă folosesc prea mult. Tot ceea ce aţi realizat a fost doar să vă încărcaţi și mai mult la serviciu. Nu vă miraţi dacă nu vă mai vedeţi capul de treabă în aprilie.

Nu negociaţi contracte în lunile august și septembrie, fiindcă puteți ajunge să bateți palma pe o sumă mai mică decât v-aţi dorit. Vestea bună este că reuşiţi să ajungeţi la zi cu munca în luna septembrie și puteți respira mai uşuraţi, deși sarcinile de lucru sunt la fel de greu de executat.

Nici în ultimele trei luni ale anului nu aveţi cum să vă trageţi sufletul. Primele douăzeci de zile ale lunii decembrie se arată a fi mai încărcate decât v-aţi așteptat, motiv pentru care v-aţi putea teme că nu veţi reuși să vă pregătiţi așa cum trebuie de sărbători. Lucraţi peste program dacă este cazul și veţi face față acestui volum de muncă.


Casă şi familie:
În 2017, la fel ca în a doua parte a anului trecut, familia se află în capul listei voastre de priorități. Din luna octombrie încolo, trebuie să schimbaţi ceva la felul în care vă desfăşuraţi munca de părinţi. Cuplurile care au în gând să îşi mărească familia pot avea parte de succes pe acest plan cândva în ultimele trei luni ale anului grație lui Jupiter din Scorpion.

Începeţi anul 2017 în forță în frontul casnic și în familie. Este posibil să locuiţi cu părinții un timp ori relația voastră cu ei să nu progreseze din luna februarie încolo. Ar fi bine să nu cumpăraţi terenuri, apartamente sau case lunile acestea pentru că nu sunt ceea ce par a fi.

Feriţi-vă să faceţi afaceri cu rudele partenerului ori cu persoanele dragi stabilite peste hotare, mai ales în lunile aprilie, mai şi iunie! Nu vă bizuiţi pe ei să vă deschidă uși pe plan profesional fiindcă vă pot decepţiona. Ar fi bine să nu amestecaţi aceste două domenii de viață dacă nu vă doriţi să apară complicații fără rost.

Dacă o persoană apropiată vă roagă să o împrumutați cândva în luna iulie, gândiţi-vă bine dacă este înțelept să vă înhămaţi la așa ceva. S-ar putea să nu vi-i înapoieze când ați hotărât și să se ajungă la certuri în august sau septembrie. Nu lăsaţi emoțiile să îndrume astfel de decizii și cântăriţi lucrurile foarte bine!

Copiii vă pot face destule probleme în ultimul trimestru al anului, cu atât mai mult dacă sunt mici. Mai aveţi de lucrat atât la relația cu rudele de origine, cât și la cea cu proprii copii. Încercaţi doar să nu le îngăduiţi celorlalți să se folosească de sentimentele voastre pentru a obține favoruri din partea voastră!


Sănătate:
În 2017, la fel ca anul trecut, sănătatea ar trebui să se numere pe lista voastră de priorităţi. Trataţi-vă afecţiunile hepatice sau cele articulare, altfel există riscul de a se croniciza! Apelaţi așadar cu încredere la un specialist imediat ce simţiţi că se petrece ceva ieșit din comun pe acest plan.

Ianuarie, februarie şi martie nu vin la pachet cu provocări la adresa bunăstării voastre fizice și mentale. Excepția ar putea constitui-o însă primele zece zile ale lunii ianuarie când probabil că vă mişcaţi mai greu și nu dispuneţi de prea multă energie.

Gluma se îngroaşă în lunile aprilie, mai şi iunie. Saturn începe să retrogradeze în casa sănătății din horoscopul vostru general în luna aprilie, predispunându-vă la afecţiuni ale ficatului şi ale articulaţiilor.

Puteți observa o îmbunătăţire a stării voastre de sănătate în iulie, august şi septembrie. Chiar și așa, dacă vă aflaţi sub medicaţie și dă rezultate, nu renunţaţi la ea. Există riscul ca situația să se agraveze dacă o întrerupeţi înainte de vreme. Încercaţi să aveţi mai multă răbdare!

În primele douăzeci de zile ale lunii decembrie nu vă aflaţi în cea mai bună formă. Dacă luaţi atitudine în timp util, veţi reuși să vă înzdrăveniţi până de sărbători.

Atitudinea pozitivă și mai multă exigenţă în ceea ce privește propriul organism se pot dovedi prielnice în asigurarea unei sănătăți de fier pe tot parcursul anului. Folosiţi tehnica vizualizării şi credeţi în puterea minţii pentru a vă vindeca!


Horoscop 2017, Leu

Horoscop Urania Leu 2017

Dragoste şi cuplu:
Încercaţi să fiţi optimişti și veţi observa că dispuneţi de liberul arbitru să faceţi cum credeţi de cuviință pe aceste planuri! Aveţi parte de contexte astrale favorabile, aşadar lucraţi la relația de cuplu. Aceasta poate crește frumos în acest an dacă investiţi mai mult din timpul și energia voastră.

Pe plan sentimental, vă conectaţi cu persoana iubită fără probleme în prima lună a anului. Din luna februarie încolo, aţi face bine să petreceţi mai mult timp cu partenerul/a; chiar dacă veţi avea unele probleme de comunicare, învăţaţi să vă înţelegeţi cu cel/a drag/ă din priviri.

Începând cu luna aprilie, unele evenimente cu impact emoțional mai puternic vă schimbă concepția despre relații. Se prea poate ca acestea să implice o separare de scurtă durată, dintr-un motiv sau altul. Astfel, din luna aprilie încolo, puteți simți că relația de cuplu nu progresează sau chiar involuează. Vestea bună este însă că aveţi persoane care vă sunt alături și vă puteți baza pe sprijinul lor pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Începând cu luna august, lucrurile încep să revină la normal pe plan sentimental. La aceasta se adaugă faptul că șarmul și carisma voastră sunt la înălţime, indiciu că se prefigurează o vară a cuceririlor în cazul Leoaicelor fără parteneri. Dacă aveţi deja pe cineva, este posibil să vă fie mai ușor să îi menţineţi interesul treaz partenerului, dar și să îl recuceriţi dacă s-a instalat rutina în cuplul vostru.

Ultimele trei luni ale anului nu vă privează de iubire pe care o simţiţi mai mult decât de obicei încă din luna noiembrie. Aşadar, fiecare persoană născută în această zodie va avea pe cineva special alături, dacă nu de Crăciun, măcar cu ocazia petrecerii dintre ani.

2017 se anunță a fi un an lejer pe plan sentimental și social. Este adevărat că mai apar provocări din când în când, dar dacă relațiile voastre de cuplu și cele de prietenie sunt rezistente, nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji că nu le veţi face față.


Bani şi carieră:
S-ar părea că anul începe în forță pentru persoanele născute în acest semn zodiacal pe acest plan și probabil reintraţi în activitate începând cu data de 11 ianuarie. Din februarie încolo, nu negociaţi contracte pentru că există pericolul să fie unele neavantajoase.

Din aprilie încolo, parcă nu mai daţi dovadă de aceeași eficacitate, depunând eforturi în plus ca să vă menţineţi ritmul de lucru obișnuit. Tot în această lună sau în cea care urmează, puteți pierde o promovare din cauza faptului că vă lipsesc unele calificări. Probabil că acesta este un indiciu că ar trebui să investiţi mai mult timp și energie în proiectele de grup sau în planurile de viitor.

Şansele de câștig consistente apar din luna august, dar luaţi aminte că vin la pachet cu cheltuieli pe măsură. Nu investiţi în imagine în lunile august și septembrie! Faceţi tot posibilul să puneţi câte ceva la ciorap și nu veţi duce grija banilor de sărbători!

Lunile octombrie, noiembrie şi decembrie se anunță a fi unele destul de lejere. Încercaţi să nu vă feriţi de muncă pentru că acest lucru riscă să se întoarcă împotriva voastră cândva în 2018! Faceţi-vă treaba cu profesionalism!

Vă așteaptă un an dinamic și ofertant în acest sector de viață. Dar trebuie să daţi dovadă de inițiativă, fiindcă lucrurile bune nu vă vor pica din cer. Oportunităţi de a vă face remarcaţi pe plan profesional, precum și de a vă suplimenta veniturile există, dar trebuie să fiţi în stare să le detectaţi și să profitați de ele imediat. Altfel, riscaţi să nu ajungeţi prea departe în 2017.


Casă şi familie:
Provocările apar încă din primele trei luni ale anului. Începând cu luna februarie, parcă nu mai puteți vorbi pe limba rudelor apropiate. Vă înţelegeţi cu ei mai greu decât de obicei, fapt pentru care se pot produce conflicte serioase. Acestea pot ajunge să vă afecteze randamentul pentru că vă stă mintea doar la problemele cu ei.

Lunile aprilie, mai şi iunie se arată ceva mai liniștite, dar este posibil ca în aprilie și/sau mai să aveţi parte de schimburi de replici destul de acide cu tatăl vostru sau o altă figură autoritară din viața voastră. Se prea poate ca diferențele dintre mentalitățile voastre să vă aducă în această situație. Învăţaţi să îi respectați credințele și să vedeţi lucrurile din perspectiva sa!

Lunile iulie, august şi septembrie nu aduc nimic spectaculos pe acest plan, dar dacă lucraţi în aceste trei luni la relația cu acel membru al familiei voastre cu care aveţi cele mai multe conflicte, aceasta va deveni mai puțin tensionată. De asemenea, puteți sesiza o îmbunătăţire și în felul în care relaţionaţi cu rudele de origine.

Începând cu luna octombrie, familia unora dintre voi se poate îmbogăţi cu un membru. Se prea poate, de asemenea, să vă apropiaţi mai mult de ai voştri. Dacă vă doriţi o locuință mai spațioasă, porniţi în căutarea unui apartament sau a unei case în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie. În cazul în care vă doriţi să construiţi una, puteți începe demersurile tot în acea perioadă.


Sănătate:
Dacă apar probleme de ordin medical în 2017, aflaţi că sunt de fond și cu siguranță v-aţi mai întâlnit cu ele în trecut, dar nu le-aţi tratat sau nu aţi făcut-o corespunzător. Poate ar fi bine să vă aplecaţi asupra lor în acest an pentru a nu se întoarce în viitor.

Primul trimestru al acestui an nu vă rezervă mare lucru pe acest plan, cu excepția lunii ianuarie. Dacă aveţi dureri de dinți în primele zece zile ale acestei luni, poate ar fi bine să vă revizuiţi stilul în care mâncaţi, ce anume includeţi în meniul vostru și care vă este igiena orală după mese.

Din luna aprilie încolo, Pluto retrogradează în casa sănătății din horoscopul vostru general, predispunându-vă la afecțiuni dermatologice sau ale articulaţiilor cu care v-aţi mai confruntat în trecut și care pot avea o componentă emoțională destul de puternică. Lunile aprilie şi mai se pot dovedi cele mai dificile din anul acesta. Nici în luna iunie nu scăpaţi de provocări pentru că atunci sunteţi mai sensibili decât de obicei.

Dacă luna/ile august şi/sau septembrie nu vă găsesc tocmai într-o formă fizică bună și urmaţi un tratament, aveţi răbdare și fiţi optimişti. Sprijinul moral al persoanelor apropiate sau chiar al unui psiholog vă pot fi de ajutor, în special în luna august. Apelaţi la ei cu încredere și nu vă temeţi să le spuneţi că aveţi nevoie de susţinere.

Astrele vă slăbesc în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, dar ar fi indicat să nu consumaţi de sărbători mâncăruri grase ori care vă pot provoca reacții alergice. Nu numai că puneţi mai repede kilograme în plus, dar riscaţi și să vă treziţi cu o erupție care vă va compromite sfârșitul de an. Dacă nu vă dedaţi la excese și aveţi grijă cum, ce și cât consumaţi, nu veţi avea parte de nicio problemă.


Horoscop 2017, Fecioară

Horoscop Urania Fecioară 2017

Dragoste şi cuplu:
În acest an astrele vă rezervă multe lucruri pe plan sentimental, indiferent dacă aveţi partener/ă sau sunteţi încă în căutarea persoanei potrivite. Dar cum nu prea agreaţi neprevăzutul, nu toate surprizele pe care vi le pregătesc ele vă fac plăcere. Dacă aveţi încredere în voi și în partenerul/a voastră, nimic nu vă poate distruge relaţia.

În primele zece zile ale lunii ianuarie, faptul că rolurile în gospodărie nu sunt bine conturate ori implicarea prea mare a rudelor apropiate în cuplu se poate interpune între voi și persoana iubită. Faceți tot posibilul să rezolvați această problemă și vă va fi bine pe plan sentimental în primele trei luni ale lui 2017. Banii, gelozia sau dezamăgirile pot aduce însă neînţelegeri între parteneri în februarie sau martie.

Tensiunea poate dura până la sfârşitul lunii aprilie dacă nu faceţi ceva în acest sens. Este posibil să se prelungească, dat fiind că din acea lună încolo retrogradează Pluto în casa iubirii din horoscopul vostru general. Vă recomand să luați taurul de coarne, căci altfel urmările se vor vedea pe termen lung. Începând cu luna iunie vi se animă viața socială. Întâlniţi persoane care au idealuri comune cu ale voastre.

Lunile iulie, august şi septembrie nu se anunță a fi prea grozave, dat fiind că atât în casa dragostei, cât și în cea a cuplului, două planete se mișcă în sens aparent invers. Este posibil să aveţi impresia că stagnaţi sau chiar involuaţi pe aceste planuri. Încercaţi să fiţi mai puțin critici cu voi înşivă și veţi avea de câștigat!

Lunile octombrie, noiembrie şi decembrie se pot dovedi a fi cele mai bune cât privește sectorul sentimental. Revin la traiectoria firească planetele din casa iubirii și cea a căsătoriei, indiciu că lucrurile încep să se miște pe aceste planuri. Nu vă faceţi griji că veţi petrece singuri sărbătorile dacă nu v-aţi întâlnit marea dragoste. Venus vă poate face o surpriză foarte plăcută, aducându-vă în cale o persoană interesantă.


Bani şi carieră:
În acest an se anunță mai multă activitate pe plan financiar decât în sectorul carierei. Cu toate acestea, acest lucru poate să vă avertizeze că se schimbă ceva în bine și la nivel profesional. Oricare ar fi situația, este adevărat că se întrevede un an dinamic și ofertant.

În lunile aprilie și mai, evitaţi să plecaţi la muncă în străinătate. Se prea poate să nu vă înţelegeţi cu şeful la bani sau chiar să fiţi înşelaţi. Nici cursurile nu sunt recomandate decât dacă sunteţi siguri că instituția care le organizează este acreditată. Altfel, s-ar putea să vă subţieze bugetul aceste decizii greşite. Gândiţi bine lucrurile, mai ales dacă presupun o grămadă de bani!

Din luna octombrie încolo, sunt avantajate negocierile, indiferent dacă privesc legarea unui parteneriat sau reînnoirea altuia mai vechi. Capacitatea voastră de a face față tuturor acestor activități ține de cât de bine vă organizaţi programul. Dacă sunteţi dezordonaţi, vă veţi risipi forțele fără să rezolvaţi nimic.

După cum puteți observa, nu aveţi timp de pierdut în 2017. Banii rămân însă un subiect fierbinte pe ordinea de zi, motiv pentru care trebuie să vă străduiţi să îi produceţi și să îi păstraţi. Nu vă temeţi de provocări întrucât acestea vă asigură ascensiunea, fie ea de ordin profesional sau financiar. Profitaţi de şanse și veţi fi răsplătiţi pe măsura muncii depuse!


Casă şi familie:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, părinții s-ar putea implica prea mult în viața voastră sentimentală sau poate că încearcă să vă impună cum să vă creşteţi copiii. Gândiţi-vă la sfaturile primite și ascultaţi-le pe cele care vi se par adecvate! În rest, nu îi certaţi pentru că și-au exprimat opinia, deși nu le-aţi cerut-o. Vor avea această dispoziţie cam pe tot parcursul anului, deci formaţi-vă o strategie să îi puteți rezista cu succes.

În lunile aprilie și mai, gândiţi-vă bine dacă ar fi indicat să împrumutaţi rudele partenerului/ei sau să le cereţi voi sprijinul financiar. Nu este exclus ca lucrurile să nu iasă așa cum voiaţi, deci nu luaţi o decizie ca aceasta în grabă. Aceeași avertizare se aplică și dacă este vorba de cei dragi ai voştri din afara ţării.

Începând tot cu luna aprilie, este posibil să trebuiască să vă îngrijiţi unul dintre părinți până cândva în luna august. Feriţi-vă de orice fel de tranzacție imobiliară în această perioadă și nici nu vă apucaţi de lucrări de construcție sau amenajare a unei locuințe! Altfel, pot dura mai mult decât v-aţi fi imaginat.

În ultimele trei luni ale anului, reflectorul cosmic se mută pe rudele voastre de origine și pe cei mici. Așa se face că din luna octombrie încolo, rudele vor fi mai prezente în viața voastră. La sfârșitul lunii decembrie, se produce o apropiere de copii, favorabilă mai ales dacă v-ați distanțat în intervalul dintre aprilie şi septembrie.

După cum bine puteți vedea, nu veţi avea timp de pierdut în 2017 nici pe aceste planuri. Se prea poate ca această atenție sporită pe care se cere să o acordaţi anul acesta sectorului familiei, din care proveniţi sau pe care v-aţi întemeiat-o voi, se trage de pe urma faptului că în anii trecuți v-aţi axat în principal pe alte aspecte ale vieții voastre. Munciţi mai mult și cu ocazia aceasta și ordonaţi relațiile cu persoanele dragi!


Sănătate:
În acest an nu se anunță nicio amenințare la orizont. Cu toate acestea, controalele regulate nu ar trebui să lipsească, mai ales că sunteţi persoane prevăzătoare. Chiar dacă nu se anunță provocări mari pe acest plan, vă recomand să fiţi precauţi! Altfel, lipsa de atenţie poate ajunge să vă creeze probleme.

Ar fi bine să vă ţineţi sub o mai atentă supraveghere sănătatea în a doua lună a anului. Este adevărat, nu pare vă pună mari probleme, dar niște analize de rutină nu au făcut nimănui niciun rău. În cazul în care staţi mult la birou sau în picioare, încercaţi să vă schimbaţi poziția cât mai des. Altfel, vă puteți pricopsi cu afecţiuni circulatorii. Aveţi grijă mai mult de membrele inferioare în acea lună!

Lunile aprilie, mai şi iunie pot veni cu încercări pe plan interior. În luna aprilie, se arată evenimente cu impact emoțional destul de puternic care vă determină în luna imediat următoare să schimbaţi câte ceva la felul în care vedeţi lumea. Nu este nimic rău în a impune, vouă și celor din jur, standarde mai înalte, dar încercaţi să nu aveţi așteptări mari. Altfel, cu greu veţi mai găsi lucruri care să vă mulțumească.

Lunile iulie, august şi septembrie nu se arată prea grozave. Nu vă simţiţi apreciaţi, iar dacă vi se oferă atenție, vă copleșește. Parcă nici nu vă mai place, mai ales în lunile august și septembrie. Nici cu energia nu staţi foarte bine, oscilând între perioade în care sunteţi plini de vigoare și altele în care nu reuşiţi să staţi în picioare. Dozaţi-o în așa fel încât să nu vă lipsească niciodată, căci altfel vă va fi greu!

Ultimele trei luni ale anului vă slăbesc din acest punct de vedere. Din câte se pare, nu veţi avea probleme grave de sănătate, motiv pentru care faceţi față cu succes oricăror activități, fie ele profesionale sau de altă natură. În aceeași stare echilibrată vă găsesc și sărbătorile de iarnă, indiciu că nu vă va fi dificil să le pregătiţi așa cum trebuie.

Aşadar, nu aveţi multe motive să vă faceţi griji cât privește sănătatea. Încercaţi doar să nu exageraţi proporțiile oricărui mic junghi cu care v-aţi putea pricopsi cândva în acest an! Puteți fi tentaţi să cădeţi în această extremă, dar nu depinde decât de voi să gândiţi logic lucrurile. Este greşit să vă irosiţi timpul și energia astfel! Există alte preocupări unde v-ar fi necesare.


Horoscop 2017, Balanţă

Horoscop Urania Balanţă 2017

Dragoste şi cuplu:
În prima lună a anului, vă poate deveni drag dintr-o dată un/o coleg/ă de serviciu sau un/o subaltern/ă. Din a doua lună a anului încolo, retrogradează Jupiter în casa personalității voastre, fapt pentru care se prea poate să nu mai fiţi la fel de conştienţi de șarmul și carisma voastră. Acest lucru poate face să vă scadă pofta de aventuri sentimentale.

Dacă aţi început o relaţie cu acel/a coleg/ă de muncă, lucrurile se înrăutăţesc în luna aprilie. Dar indiferent de cine vă este partener/ă, este sigur faptul că în acea lună și în cea imediat următoare banii și gelozia se vor interpune între voi. Dacă nu aveți încredere mai multă unul în celălalt, totul se va termina.

În lunile august și septembrie, anturajul vostru se va selecta considerabil. Aveţi mare grijă în cine vă încredeţi că există pericolul să aveţi parte de decepţii! Luaţi aminte că se întâmplă frecvent ca în spatele unui zâmbet aparent prietenos să se ascundă intenții rele! Vestea bună este însă că în luna august vă cresc abilitățile de comunicare și socializare, reușind să vă faceţi alți amici într-un timp scurt.

În lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se anunță evenimente deosebite în acest sector. Reţineţi totuși că nu va dispărea în totalitate tensiunea din relaţia de cuplu! Astfel, dacă vreţi ca de sărbători să aveţi parte de liniște în casă și în gând, nu începeţi subiecte de discuție care accentuează diferențele de mentalitate dintre voi și persoana iubită. Concentraţi-vă pe chestiunile pe care le aveți în comun!

După cum puteţi observa, se întrevede la orizont un an al schimbărilor pe plan sentimental. Dacă sunteţi în căutarea persoanei potrivite, aşteptaţi-vă să treceţi prin multe relații scurte, dar intense până o veţi găsi. Cu toate acestea, aveţi încredere că o veţi întâlni. Asiguraţi-vă că aveţi așteptări realiste!


Bani şi carieră:
În prima lună a anului 2017, puteți primi sarcini care nu numai că vă scot din obişnuinţă, dar și vă oferă posibilitatea de a vă exersa talentele. Dacă colegii voştri de muncă au personalități dintre cele mai diferite, vă poate fi greu să vă înţelegeţi cu ei în a doua sau a treia lună a anului. Învăţaţi să le înţelegeţi reacțiile și ascultaţi-vă vocea interioară când nu ştiţi cum să le vorbiţi!

Dacă nu vă forţaţi să citiţi printre rânduri, climatul poate rămâne tensionat la locul de muncă și în a patra lună a anului. Începând din aprilie, bine ar fi să nu negociaţi legarea de parteneriate și nici înnoirea altora vechi. Se prea poate să semnaţi contracte dezavantajoase. Tot atunci, unul dintre asociații voştri ar putea face exces de finanțele și/sau bunurile deținute la comun.

Aveţi grijă în ce proiecte de grup vă implicaţi, pe finanţările cui vă bazaţi și ce sume investiţi în planurile voastre de viitor în luna septembrie! Totul se poate ruina într-o clipă dacă nu gândiţi lucrurile la rece. Din luna octombrie încolo, situația voastră materială se poate îmbunătăţi exponențial, dar nu este exclus să apară și cheltuieli pe măsură, mai ales cu ocazia sărbătorilor. Puneţi bani deoparte pentru a le putea suporta cu succes!

2017 va fi un an aglomerat și solicitant din punct de vedere profesional, dar și financiar. Aveţi multe de rezolvat pe aceste planuri, dar și câştigurile vor fi direct proporționale cu cât aţi muncit pentru ele. Oricare ar fi situația, cert este că nu veţi avea timp de pierdut în acest an. Fiţi prudenţi și nu vă aruncaţi cu capul înainte! Veţi regreta acest gest mai devreme sau mai târziu.


Casă şi familie:
Dacă aveţi ceva de împărţit cu o rudă apropiată în primele zece zile ale lunii ianuarie, părinții vor interveni în conflictul vostru. Intervenţia lor se poate dovedi de bun augur, liniștind apele între voi. Nu același lucru se poate spune totuși despre tendința lor de a se interesa prea mult de viața voastră de cuplu și ce se întâmplă în ea. Spuneţi-le că nu acceptaţi ca ei să se amestece în intimitatea voastră!

Din luna aprilie încolo, relația cu rudele apropiate poate avea de suferit. Aşteptaţi-vă la momente când parcă nu vă mai înţelegeţi defel! Tot în acest trimestru al anului, joacă un rol-cheie persoanele dragi ai partenerului/ei. Străduiţi-vă să vă înţelegeţi bine!

Lucrurile revin ușor-ușor la normal. Interacțiunile cu rudele apropiate devin mai liniştite din luna august, iar cele cu părinții se îmbunătăţesc începând cu luna septembrie. Se instalează o perioadă de linişte, ocazie perfectă să vă cultivați relația. Această armonie temporară vă poate ajuta să lucraţi la crearea unui mediu liniștit continuu în familie. Aflaţi cum puteți face să se întâmple acest lucru!

Ultimele trei luni ale anului 2017 vă aduce mai aproape ca oricând de persoanele dragi. Se anunță un an plin pe plan familial. Sunteți mai puternici împreună și evenimentele din 2017 vă vor demonstra din nou acest lucru, în cazul în care l-aţi uitat. Deschideţi-vă mai mult față de membrii familiei și problema este aproape rezolvată!


Sănătate:
Din luna februarie încolo, parcă nu mai aveţi aceeaşi energie, oricât aţi dormi și v-aţi relaxa. Acest lucru poate semnala faptul că sunteţi extenuaţi, iar concediul de iarna trecută nu v-a ajutat să reveniţi cu forțe proaspete. Înotul, mezoterapia sau masajele vă pot ajuta să refaceţi legătura între minte și trup, dar și să vă restabiliţi echilibrul interior necesar pentru a vă înzdrăveni.

Începând cu luna aprilie, ar fi bine să faceţi unele schimbări și în filozofia voastră de viață. Gândiţi-vă care sunt lucrurile importante pentru voi perioada aceasta și dacă nu cumva există altele care ar merita să fie prioritare! Poate că oboseala voastră cronică se datorează și faptului că faceţi eforturi să atingeţi anumite standarde ori să realizaţi așteptări pe care nu vi le-aţi setat voi de fapt.

Din luna iunie încolo, Neptun retrogradează în casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că, dacă acest trimestru al anului vă prinde bolnavi, convalescența poate dura ceva mai mult decât aţi fi crezut. Oricare ar fi situația, cert este că starea voastră de sănătate nu se va îmbunătăţi dacă nu sunteţi optimişti.

În ultimele trei luni ale lui 2017, parcă nu mai planează atât de greu atmosfera acestui sector de viață asupra voastră. Vă administraţi rezervele de energie cu mai multă îndemânare și vă revine ușor-ușor pofta de viață. Iată un moment ideal să aduceţi ajustări binevenite regimului vostru de viață și alimentație! Alegeţi odihna, mișcarea și mâncarea sănătoasă!


Horoscop 2017, Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 2017

Dragoste şi cuplu:
Dragostea plutește în aer încă din primele trei luni ale anului. În luna ianuarie, se reaprinde scânteia între voi și partener/ă, iar dacă sunteţi în căutarea dragostei, este foarte posibil să daţi peste ea. Încercaţi totuși să nu vă bucuraţi prea repede pentru că există riscul ca lucrurile să nu meargă așa cum v-aţi dori! Nu faceţi greșeli care ar putea să vă coste!

O problemă de sănătate, a voastră sau a partenerului/ei, vă poate da de furcă în aprilie sau în mai. Luaţi-o ca pe un test menit să vă arate cât de puternici sunteți ca și cuplu! Din luna aprilie încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare par să nu mai fie la fel, fapt pentru care discuțiile cu persoana iubită ajung rareori acolo unde v-aţi propus.

În lunile august și septembrie, viața voastră socială poate avea de suferit. Din cauza muncii, vă puteți distanța de amici sau poate că unii dintre ei vă pătează imaginea din cauza reputației lor. Oricare ar fi situația, cert este că nu merită să aveţi lângă voi oameni care atrag atenție negativă asupra voastră. Trebuie doar să ieşiţi și să socializaţi pentru a cunoaște alți oameni.

Ultimele trei luni ale lui 2017 nu ies în evidență cu mare lucru pe acest plan, atât doar că Neptun iese din retrogradare în luna noiembrie, aducând armonie în viața de cuplu. Iată un moment ideal să clarificaţi unele chestiuni confuze dintre voi și persoana iubită! Dacă aveţi unele suspiciuni, discutați deschis despre ele.


Bani şi carieră:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, poate trebui să renegociaţi un contract, legarea unui parteneriat sau reînnoirea altuia mai vechi, cel mai probabil pentru că vă nemulţumesc banii. Când vine vorba de semnat, faceţi-o pe la sfârșitul lunii. Vestea bună este că daţi dovadă de o eficienţă sporită până în luna februarie când vă dispare cheful, poate pentru că primiţi doar sarcini care nu vă plac deloc.

În luna aprilie, se prea poate să fiţi la fel de nemulţumiţi de ceea ce trebuie să lucraţi la serviciu. Dacă sunteţi implicaţi într-un parteneriat, vă poate fi dificil în aprilie sau în mai să vă hotărâţi care este volumul de muncă al fiecăruia. Nu vă ajută nici faptul că din luna aprilie încolo comunicaţi parcă mai puțin eficient. Așa se face că banii îi veţi obţine mai greu și nu vor fi nici mulți, cel puțin o perioadă.

Din luna august încolo, Uranus retrogradează în casa muncii din horoscopul vostru general, semn că graba vă poate strica treaba, deci aveţi grijă să nu rămâneţi în pană de timp! Tot în august sau în septembrie, vi se poate face o ofertă de lucru de nerefuzat. Gândiţi-vă dacă vă oferă şanse de evoluție pe termen lung! Ar fi bine să nu o acceptați dacă nu vă permite să avansaţi într-o ierarhie.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se mută reflectorul cosmic pe planul financiar. Veniturile vă pot crește începând cu luna noiembrie, dar bine ar fi să puneţi câte ceva la ciorap. De la începutul lunii decembrie până aproape de sărbători, Mercur retrogradează în casa finanțelor din horoscopul vostru general, indiciu că riscaţi să nu vă puteți pregăti așa cum trebuie de sărbători.

Astrele vă pun la muncă și în acest an, dar dacă vă implicaţi cu totul la locul de muncă, acest lucru va fi apreciat cum se cuvine. Dispuneţi de toate avantajele pentru a ajunge cât mai sus, dar trebuie să aveţi încredere în forţele proprii și în abilitățile voastre. Ţineţi minte că lucrurile bune vin persoanelor care au răbdare, deci nu vă alarmaţi dacă ascensiunea vă ia ceva timp!


Casă şi familie:
Atenția vă este atrasă asupra acestui sector de viață chiar de la începutul lui 2017 când în luna ianuarie puteți afla că vi se extinde familia. Dacă aveţi deja copii și au ajuns la vârsta la care simt fluturi în stomac, discutaţi mai mult cu ei pe marginea acestui subiect în prima lună a anului. Reţineţi totuși că în luna martie s-ar putea să se îmbolnăvească, deci asiguraţi-vă că se îngrijesc de sănătatea lor!

Din luna aprilie încolo, Pluto retrogradează în casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, semn cum că parcă nu prea vă mai înţelegeţi cu rudele apropiate. Problemele ar putea fi unele mai vechi, pe care nu le-ați rezolvat atunci. Urmările riscă să fie unele grave, deci încercaţi să fiţi deschişi și să vedeți ce se poate face. În caz contrar, situația poate degenera.

Armonia se instalează între voi și rudele partenerului/ei, în special în lunile de vară când aveți timp să îi vizitați mai des. Totuși, aceștia v-ar putea reproșa faptul că nu faceţi nimic să vă împăcaţi cu persoanele dragi vouă. De dorit ar fi să le ascultați sfatul și să discutați despre ce anume vă supără. Comunicarea este cheia împăcării.

Ultimele trei luni ale anului nu se remarcă decât prin faptul că intrarea lui Venus în casa familiei se produce chiar în prima zi de Crăciun, semn cum că sărbătorile vă găsesc foarte liniştiţi şi împăcaţi. Vizitaţi-vă rudele sau măcar sunaţi-i cu această ocazie și le veţi face o mare bucurie! Încercaţi să fiţi mai calzi cu persoanele dragi și veţi vedea că vă vor aprecia deschiderea!

2017 va fi un an relativ liniștit cât privește acest sector de viață. Fiţi hotărâţi şi puneţi capăt o dată pentru totdeauna eventualelor tensiuni care există între voi și cei dragi! Dacă nimeni nu ia inițiativa, faceţi-o voi! Nu ar trebui să existe loc de orgolii pe acest plan.


Sănătate:
Începând cu a doua lună a anului 2017, vă puteți alege cu o boală renală sau cu dureri de cap puternice. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că axa medicală din horoscopul vostru general este activată prin aspecte nu tocmai armonioase, deci propuneţi-vă ca încă de la începutul anului să aduceţi ajustări stilului vostru de viață și alimentație. Altfel, riscaţi să o ţineţi tot așa pe durata întregului an. Încercaţi să vă menajaţi!

Eventualele probleme de sănătate din luna aprilie, indiferent că sunt ale voastre sau ale persoanei iubite, vă fac zile amare atunci. Abuzurile pot constitui cauza lor, deci consumaţi cu moderaţie alimente sau băuturi care v-ar putea cădea greu. Poate ar fi bine să vă impuneţi mai multă rigoare în felul în care vă trăiţi viața. Moderația este cheia.

Din luna august încolo, Uranus retrogradează în casa sănătății din horoscopul vostru general, îngreunând și amânând vindecarea, semn că intervențiile chirurgicale fără responsabilitate nu vor fi reușite. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a intra în sala de operație! Cereţi părerea încă unui medic pentru a vă asigura că nu există altă alternativă decât cea invazivă! Încercaţi să vă informaţi cât mai bine!

Începând cu luna octombrie, Jupiter se află în casa vitalității voastre, indiciu că rezervele voastre de energie cresc vizibil. Vă simţiţi cu poftă de viață și capabili să faceţi față la efort timp mai îndelungat. Încercaţi să nu vă risipiţi forțele în toate direcţiile, mai ales că aveţi această tendință! Căutaţi să nu exageraţi cu nimic și veţi vedea că starea voastră de sănătate se va conforma! Iar apoi depinde doar de voi să o menţineţi.

Încercaţi să rămâneţi stăpâni pe voi înşivă și să nu vă pierdeţi optimismul, mai ales dacă nu staţi prea bine la acest capitol! Aşteptaţi răbdători a doua jumătate a lui 2017 și ocupaţi-vă atunci de treburile care vă solicită mai mult, atât intelectual, cât și fizic! Aveţi grijă și nu vă extenuaţi!


Horoscop 2017, Săgetător

Horoscop Urania Săgetător 2017

Dragoste şi cuplu:
Din luna februarie încolo, relația voastră cu amicii nu mai progresează, cel mai probabil pentru că nu mai aveţi timp să ieşiţi sau poate voi sunteţi cei care nu reușesc să mențină contactul stabil. În lunile februarie și martie, părinții pot fi tentați să se amestece prea mult în alegerea unui/ei partener/e de viață, ceea ce vă poate încurca pe acest plan.

În aprilie sau mai, vă puteţi îndrăgosti de un/o coleg/ă de serviciu, dar gândiţi-vă foarte bine dacă ar fi înțelept să începeţi o relație cu o persoană din mediul profesional. Pe termen lung, acest lucru se poate dovedi a fi un obstacol. Fiţi optimişti şi aveţi încrederea în șarmul și carisma voastră! Va apărea cu siguranță omul capabil să vă vadă așa cum sunteţi cu adevărat.

Din luna august încolo, scânteia dintre voi și persoana iubită riscă să îşi piardă din intensitate dacă nu faceţi eforturi să o menţineţi vie. În cazul în care începeţi o relație cu cineva în lunile iulie, august şi septembrie, se poate dovedi a fi fost nimic mai mult decât un foc de paie. Cântăriţi lucrurile și încercaţi să conştientizaţi ce vă doriţi de fapt pe acest plan! Atrageţi oameni nepotriviţi pentru că nu ştiţi ce vreţi de fapt.

Prietenii joacă un rol-cheie în viața voastră în ultimul trimestru al lui 2017, dar în special în octombrie. Este posibil ca tranzitul lui Jupiter prin casa care îi simbolizează în horoscopul vostru general să vă fi adus în cale persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Petreceţi mai mult timp în compania lor și veţi învăţa multe lucruri bune! Puteți să progresaţi mult doar ascultându-le poveștile de viață.


Bani şi carieră:
Din luna februarie încolo, puteți observa că proiectele voastre de grup și/sau planurile de viitor parcă încetinesc sau chiar nu progresează deloc. Ajustaţi-le din mers pentru a le determina să o ia din loc! Financiar, vă merge bine în primele trei luni ale anului 2017, iar abilitățile voastre de comunicare nu vă lasă la greu, ceea ce înseamnă că lucrurile merg de la bine în sus pe plan profesional în această perioadă a anului.

În lunile aprilie și mai, vă trataţi sarcinile primite cu o oarecare superficialitate care se poate întoarce împotriva voastră. Daţi dovadă de responsabilitate și profesionalism și nu vă veţi alege cu somaţii sau penalizări! Tot din aprilie încolo, Pluto retrogradează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să depuneţi mai multe eforturi pentru a câștiga aceleași sume ca și până acum.

Lunile iulie, august şi septembrie nu se evidențiază pe aceste planuri. Din câte se pare, nu se cere de la voi să faceţi mai multă treabă decât până acum, iar câştigurile nu se diferențiază mult de cele avute până acum. Însă, nu înseamnă că ar trebui să deveniţi nepăsători cu ceea ce faceţi. Se arată și vremuri mai bune, dar trebuie să aveţi răbdare puţin. Până atunci, fiţi la fel de implicaţi în munca voastră!

Aşadar, nu aveţi timp să vă plictisiţi în acest an. Este adevărat că trebuie să lucraţi mai mult pentru a vă face remarcaţi și a vă dovedi îndemânarea în domeniul de activitate, dar nu vă îndoiţi că veţi fi răsplătiţi cum trebuie pentru realizările voastre din planul profesional. Așa că nu vă pierdeţi cheful de muncă și puneţi-vă amprenta personală pe tot ceea ce faceţi. Veţi avea de câștigat dacă procedaţi așa.


Casă şi familie:
Se pare că astrele nu vă slăbesc nici în sectorul familial. Ele creează contextul astral favorabil unei regândiri a rolurilor pe care voi și cei dragi ai voştri le jucați pe acest plan, mai ales dacă au existat unele neplăceri în ultima vreme cu privire la acest aspect. Îmbrăţişaţi aceste schimbări ale dinamicii din familie și încercaţi să le faceţi față! Lucrurile tărăgănau de prea multă vreme și trebuiau să se schimbe.

2017 începe în forță și cât privește acest domeniu al vieții voastre. Se anunță linişte în căminul personal în prima lună a anului, deși nu lipsesc nici certurile. În cazul în care sunteţi în căutarea unei locuințe, ar fi ideal să o faceți luna ianuarie. Este posibil să găsiţi chiar ceea ce căutaţi la un preț foarte avantajos. Sunt favorabile și tranzacțiile imobiliare de orice fel.

Relația cu cei mici poate ajunge sub lupa cosmică în următoarele trei luni ale lui 2017. Axaţi-vă mai mult pe nevoile lor în aprilie și mai, chiar dacă acest lucru presupune să nu vă terminaţi sarcinile de muncă la timp! Părinții pot deveni ceva mai greu de înţeles în luna iunie, indiciu că trebuie să daţi dovadă de mai multă înțelegere.

Lunile iulie, august şi septembrie nu vin cu schimbări mari pe acest plan. Chiar și așa, retrogradarea lui Uranus în casa copiilor poate face ca creșterea acestora să devină ceva mai greoaie. Sau poate sunt mai capricioşi decât de obicei, ceea ce îi face probabil mai greu de controlat. Oricare ar fi situația, luaţi aminte că multe se pot rezolva dacă învăţaţi să vorbiţi pe limba lor!

În luna noiembrie, Neptun revine la mersul direct prin casa familiei, semn că se ameliorează relația cu părinții. Așa se face că sărbătorile de iarnă vă surprind cu liniște în casă, într-un cadru mai mult decât potrivit pentru a sărbători Crăciunul. Este adevărat că mai pot apărea certuri, cauzate mai degrabă de faptul că lăsaţi voi loc de interpretări sau le răstălmăciţi involuntar vorbele.


Sănătate:
Tranzitul lui Saturn prin casa vitalității voastre vă poate pune probleme și în 2017, reducându-vă nivelul de energie. Dacă nu aţi învățat până acum în ce fel vă puteți administra rezervele de forță pentru a face față activităților extenuante, concentraţi-vă pe acest aspect în acest an. Altfel, există riscul să ajungeţi să vă epuizaţi. Nu vă risipiţi energia întrucât vă poate fi mai mult decât greu să o recuperaţi la loc!

În lunile ianuarie, februarie şi martie, nu vă aşteptaţi la schimbări mari pe acest plan. Din câte se pare, staţi bine la acest capitol, fapt pentru care vă puteți simți în stare să duceţi la capăt sarcini dintre cele mai grele. Cu toate acestea, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte dacă dispuneţi de forța de care aveţi nevoie pentru a vă achita și de celelalte activități care stau în așteptare pe lista voastră de priorități.

În lunile aprilie și mai, feriţi-vă de excese, dar și de sarcinile care presupun un grad mai mare de risc. Sunteţi predispuşi fie la mici accidente, fie la boli care trădează faptul că moderația nu s-a numărat printre principiile voastre de viață în ultima perioadă. Așa se face că veţi obosi mai repede și riscaţi să nu aveţi suficientă energie pentru a face față primăverii aglomerate care se prefigurează.

Lunile iulie, august şi septembrie nu vă rezervă nici ele răsturnări de situație în acest sector de viață. Aţi trecut prin multe întâmplări care v-au schimbat felul în care priviţi viața, dar vă ghidaţi tot după vechile voastre convingeri. V-ar face bine să reflectaţi puţin la modul în care vedeţi lumea acum.

Din luna octombrie încolo, Jupiter trece prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, reactivând zonele sensibilizate de trecerea lui Saturn pe acolo în perioada cuprinsă între anii 2012 și 2015. Astfel, pot apărea din nou vechi frustrări cu puteri înzecite. Amintiţi-vă câte probleme v-au creat, atât fizic, cât și emoțional și veţi reuși să luptați cu succes împotriva lor!


Horoscop 2017, Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 2017

Dragoste şi cuplu:
Vă poate fi destul de greu în primele zece zile ale lunii ianuarie să luptaţi cu timiditatea, dar până la sfârşitul lunii o veţi învinge. Rudele apropiate vă pot prezenta tot în acea lună o persoană cu totul specială. Se anunță şanse de a alunga singurătatea chiar de la începutul anului, cu toate că rușinea vă poate juca feste chiar în primele zile ale anului.

Părinții pot fi tentați, în aprilie sau în mai, să se amestece prea mult în alegerea cu privire la partenerul/a vostru/astră de viață. Spuneţi-le politicos, dar răspicat că vă privește această hotărâre! Dacă aţi legat o relație de curând, aceasta poate trece prin momente grele dacă apare în discuție perspectiva întemeierii unei familii. Poate este mai bine să mai așteptați puţin înainte de a face pasul.

Dacă sunteţi implicaţi într-o relație la distanță, costurile ridicate pe care le implică faptul că încercaţi să o menţineţi vie vă pot face să luaţi în calcul ideea separării de persoana dragă în august sau septembrie. Gândiţi-vă de două ori înainte dacă merită să faceţi o asemenea alegere doar pentru că vă ridică anumite greutăți de ordin financiar! Probabil ar trebui să puneţi acest aspect pe ultimul loc și să vă axaţi pe relația de cuplu.

Din luna octombrie încolo, Jupiter tranzitează casa prietenilor din horoscopul vostru general, indiciu că planul social va înflori în ultimele trei luni ale lui 2017. Cercul vostru de prieteni se va mări vizibil, cunoscând persoane care vă împărtășesc idealurile și viziunile. Prin intermediul lor, puteți fi invitaţi să vă alăturaţi la proiecte care vă inspiră și vă ajută să vă apropiaţi mai mult de aspiraţiile voastre. Staţi în compania amicilor!


Bani şi carieră:
Din luna februarie încolo, Jupiter începe să retrogradeze în casa carierei din horoscopul vostru general, semn că ascensiunea voastră profesională poate întârzia să apară sau este nevoie să vă impuneţi și mai mult în fața superiorilor. Nu vă descurajaţi și dacă este necesar, petreceţi timp mai mult la serviciu.

Lunile aprilie, mai şi iunie nu vă rezervă nimic spectaculos pe acest plan. Luaţi aminte că nu se recomandă să negociaţi legarea de noi parteneriate, reînnoirea celor vechi sau a contractelor de muncă în luna aprilie! Se prea poate ca termenii asupra cărora cădeţi de acord să nu fie favorabili în ceea ce vă privește, deci evitaţi-le în această lună. Reveniţi asupra lor când climatul astral este mai favorabil.

Dacă lucraţi pentru o companie străină, în afara ţării, ori cu persoane de o altă naționalitate sau religie, aspectul financiar v-ar putea pune probleme în lunile august și septembrie. Luaţi în calcul posibilitatea de a vă căuta un alt loc de muncă dacă nu reuşiţi nicidecum să ajungeţi la un fel de înțelegere cu angajatorii sau partenerii de afaceri! Altfel, situația poate să degenereze.

Din luna octombrie încolo, Jupiter tranzitează casa proiectelor de grup și a oamenilor de bine. În ultimele trei luni ale lui 2017 este indicat să căutaţi sponsori pentru o idee de afaceri pe care o aveţi de mult timp, dar pe care nu aţi avut curajul să o puneţi în aplicare până acum. Este posibil, de asemenea, să apară oferta alăturării la o afacere dezvoltată de unii prieteni, şansă care vă atrage și inspiră mult.


Casă şi familie:
Se prea pare că relația cu rudele apropiate va fi una de tipul iubire-ură în prima lună a anului. Motivul devine evident mai târziu, cel mai probabil în a doua lună a anului, când se vede cu ochiul liber că se fac diferențe în familie între voi. Chiar dacă unul dintre membrii familiei este favoritul/a părinților și altul/a nu, acest lucru nu ar trebui să vă deprime. Nu aveţi nevoie decât de propria voastră validare în viață.

Bătălia dintre voi și rudele apropiate pe confirmări din partea părinților apar și în a patra lună a anului. Ar fi bine să le domoliţi cumva, dat fiind că lucrurile pot degenera începând cu a şasea lună a anului. Părinţii se amestecă mai mult decât este cazul, în aprilie sau mai, în felul în care vă creşteţi copiii. Dacă relația cu persoana dragă este una serioasă și vreți să vă extindeţi familia, succesul în acest sens se poate lăsa așteptat.

În a opta şi a noua lună a anului, feriţi-vă să apelaţi la rudele din afara ţării ori la apropiații partenerului/ei dacă aveţi nevoie de bani. De asemenea, se recomandă să vă gândiţi foarte bine înainte de a le oferi un împrumut. Din luna august încolo, retrogradează Uranus în casa familiei, semn cum că s-ar putea tensiona atmosfera din familie. Aveţi impresia că staţi pe un butoi cu pulbere gata să explodeze.

Începând cu a unsprezecea lună a anului, se mai potolesc spiritele și parcă vă înţelegeţi mai bine cu neamurile, semn cum că sărbătorile de iarnă vă surprind cu pace și armonie în familie. Poate că pare că nu este decât o perioadă de amorţeală, dar dacă nu treceţi cu vederea semnalele din partea lor, se prea poate totuși să se fi instalat o liniște care va dura mult și bine. Depinde foarte mult și de voi.


Sănătate:
S-ar părea că vă intraţi cam greu în ritm, cel puțin în primele zece zile ale lunii ianuarie. Din acest motiv, bine ar fi să nu vă propuneţi să faceţi activități extenuante încă de la începutul lui 2017. Poate că nu v-aţi încărcat cum trebuie bateriile în concediul de iarnă și mai aveţi nevoie de timp ca să vă refaceţi. În restul lunii, staţi ceva mai bine la acest capitol, dar nu vă luaţi în spate mai mult decât puteți duce.

Lunile aprilie, mai şi iunie nu aduc vești importante pe acest plan, indiciu că aveţi parte de o stare de sănătate relativ bună care vă permite să vă duceţi planurile la bun sfârşit. Ar fi indicat să căutaţi să evoluaţi, țintind să atingeţi adevăratul vostru potențial. Schimbările aduse stilului de viață și alimentație se pot dovedi de un real ajutor în acest sens. Nu abuzaţi, optând pentru schimbări mult prea mari!

Din luna aprilie începând, Saturn retrogradează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn că frustrările și temerile vă pot face să stagnaţi. Dacă nu încercaţi să scăpaţi de sub jugul lor, puteți cădea pradă melancoliei și depresiei. Aveţi puterea să luptați cu ele, deci concentraţi-vă pe eliminarea lor. În caz contrar, vă creaţi un deserviciu vouă înşivă și chiar puteți ajunge să dezvoltați boli.

În lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, parcă nu vă mai simţiţi la fel de apăsaţi. Încetul cu încetul, redeveniţi persoanele de dinainte, recăpătându-vă optimismul și atitudinea pozitivă. De la începutul lunii decembrie până către sărbători, v-ar mai putea încerca gândurile pesimiste, cu atât mai mult dacă sunteţi singuri, dar vă veţi da seama rapid câți oameni dragi aveţi lângă voi. Schimbaţi-vă optica și veţi avea mult de câștigat!


Horoscop 2017, Vărsător

Horoscop Urania Vărsător 2017

Dragoste şi cuplu:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, vi se poate împărţi serios anturajul încât aveţi impresia că sunteţi singuri. Vestea bună este că abilitățile voastre de comunicare cresc în următoarele două luni ale anului, semn cum că reuşiţi să cunoaşteţi alţi oameni care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Petreceţi timp în preajma acestora!

În lunile aprilie, mai şi iunie, reflectorul cosmic se mută pe sectorul sentimental. Totul pare să meargă bine pe acest plan. În lunile mai și iunie sunt avantajate tentativele de a vă recuceri partenerul/a, mai ales dacă a intervenit plictiseala în cuplu, dar și primele întâlniri dacă sunteţi în căutarea unei persoane cu care să vă potriviţi. Flirtaţi, glumiţi, radeţi și fiţi naturali!

Dacă încercaţi să duceţi relația cu partenerul/a la un nivel superior, cu atât mai mult dacă nu sunteți de mult timp împreună, încercaţi să nu grăbiţi lucrurile în august sau septembrie. Nu este exclus ca persoana dragă să considere că este prea devreme pentru acest pas. Este posibil, de asemenea, ca tot atunci să apară certuri pe seama banilor sau a faptului că unul dintre voi exagerează cu gelozia.

2017 se anunță un an ofertant la acest capitol. Nu lipsesc ocaziile de flirt, dar nici cele de a pătrunde în noi anturaje care vă inspiră cu convingerile și poveștile lor. Ar fi bine ca în 2017 să vă descotorosiţi de uscături. Renunţaţi la acele persoane a căror prezență nu are un efect benefic asupra voastră! Veţi cunoaște altele mai bune.


Bani şi carieră:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, vă poate lăsa baltă un finanţator ori sunteţi nevoiţi să ieşiţi dintr-un proiect de grup sau să renunţaţi la un plan de viitor. Însă, se pare că răsturnările de situație nu vor avea un impact negativ asupra veniturilor voastre, cel puțin în a doua lună a anului. În luna februarie, nu vă apucaţi de cursuri de calificare și feriţi-vă să plecaţi în delegații peste hotare.

Ar fi bine ca în luna aprilie să evitaţi negocierile. Din luna iunie încolo, banii parcă vin tot mai puţini și astfel se face că trebuie să depuneţi eforturi în plus pentru a câștiga la nivelul de până acum. Cu puțină ambiție, veţi trece și de această perioadă. Din luna august încolo, gândiţi-vă de două ori înainte să spuneţi ceva. Puteți zice lucruri pe care veţi ajunge să le regretați.

Din luna octombrie încolo, Jupiter tranzitează casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu că se arată şanse de promovare. Se prea poate, de asemenea, să vă curteze companii care vă propun un post mai bun decât cel pe care îl aveţi deja. Cântăriţi bine lucrurile înainte de a lua o decizie finală!

Astrele nu stau degeaba în 2017, iar dacă ele au o activitate intensă în sectorul profesional și cel financiar, le veţi simți inevitabil influența. Cum răspundeţi energiilor lor ține însă numai de voi, deci încercaţi să nu cădeţi pradă predispozițiilor negative și folosiţi-vă productiv de cele pozitive. Reţineţi că voi dispuneţi, iar liberul arbitru vă poate ajuta să le faceţi față așa cum trebuie!


Casă şi familie:
Din luna februarie încolo, Jupiter începe să retrogradeze în casa a noua din horoscopul vostru general, răcind relațiile voastre cu persoanele dragi stabilite în afara ţării ori la mare distanță de localitatea de baștină. Poate ar fi bine să vă reevaluaţi atitudinea față de ei. Introspecția vă este aliat de nădejde.

În luna aprilie, există riscul ca banii să intervină între voi și rudele apropiate. Spălați-vă rufele între voi și nu mai lăsați pe nimeni să intervină în treburile voastre! Astfel, situația se linişteşte până la mijlocul lunii mai. Fiți ceva mai rezervați și nu se va implica nimeni între voi!

Începând cu luna august, Uranus retrogradează în casa rudelor voastre apropiate, indiciu că se poate tensiona și mai mult relația cu membrii familiei, alții decât părinții. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a spune sau a face ceva care ar putea crea dezacorduri suplimentare între voi și persoanele dragi!

Din luna octombrie încolo, se liniștesc spiritele cât vă privește pe voi și rudele apropiate ale partenerului/ei ori membrii familiei voastre aflați peste hotare sau într-o localitate la depărtare de casa părintească. Acest domeniu al vieții voastre vă poate rezerva suficiente bătăi de cap încât să nu îl puteți pierde din ochi prea mult timp pe parcursul anului.


Sănătate:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, puteți ajunge să vă faceţi griji destul de multe pentru viitorul vostru, motiv pentru care puteți cădea pradă melancoliei și depresiei. Poate dacă aţi lua lucrurile încetul cu încetul și nu v-aţi mai încărca mintea cu scenarii care mai de care mai pesimiste, toate s-ar întâmpla în avantajul vostru. Din luna februarie încolo, regândiţi-vă sistemul de valori, principii și credințe. Încercaţi să îi aduceţi schimbări!

Începând cu luna aprilie, Pluto retrogradează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn că încăpăţânarea vă poate opri să mergeţi la doctor atunci când este cazul. Dacă aţi suferit de boli ale oaselor, ar fi bine să îi faceţi o vizită specialistului să vă informaţi dacă le-aţi moștenit și riscaţi să se dezvolte mai târziu. Încercaţi să fiţi prevăzători!

Casa sănătății din horoscopul vostru general se populează rând pe rând cu planete în lunile iulie și august, indiciu că ar trebui să acordaţi o atenție specială acestui aspect al vieții voastre. Dacă vă pricopsiţi cu o boală, mai mult ca sigur că au contribuit la instalarea ei și unele chestiuni emoționale care vă cam supără. Vindecarea trebuie să pornească din interior spre exterior, deci detoxificaţi-vă atât mental, cât și fizic. Din luna octombrie încolo, parcă nu vă mai apasă la fel de puternic gândurile pesimiste.

Anul 2017 vă servește una caldă, alta rece cât privește acest sector de viață. Reţineţi însă că totul depinde de felul în care vedeţi lucrurile și cât de mult vă lăsaţi să vă afecteze! Este în avantajul vostru să priviţi partea plină a paharului, deci zâmbiţi mai mult.


Horoscop 2017, Peşti

Horoscop Urania Peşti 2017

Dragoste şi cuplu:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, unii prieteni dispar din viața voastră din cauza serviciului vostru ori al lor. Vestea bună este că emanaţi șarm și carismă prin toți porii în ianuarie, motiv pentru care vă faceţi plăcuţi mai uşor, atrăgând atenția unor persoane cu totul și cu totul interesante.

În luna iunie, sectorul sentimental intră în colimatorul astrelor. Pare că lucrurile vor decurge bine între voi şi persoana iubită, cu toate că nu mai sunteţi la fel de conştienţi de farmecul vostru personal. Ușoara voastră stângăcie se poate dovedi mai mult decât irezistibilă dacă vă daţi întâlniri luna aceasta, deci nu vă feriţi să ieşiţi și să socializaţi ori de câte ori aveţi ocazia.

Munca ori starea de sănătate mai puțin bună, a voastră sau a partenerului/ei, poate interveni între voi cândva în august sau septembrie. De la începutul lunii decembrie până către sărbători, Mercur retrogradează în casa prietenilor, indiciu că se anunță conflicte, cel mai probabil din cauza unor planuri de vacanță amânate. Atmosfera se linişteşte mult odată cu venirea Crăciunului și a Revelionului, dar ar fi bine să clarificaţi cumva această problemă.

Sectorul de viață care rămâne și anul acesta greu încercat de astre este cel al vieții sociale. A venit timpul să vă evaluaţi anturajul și să îl selectaţi, astfel încât să mai rămână cu voi doar persoanele care sunt suficient de mature pentru a îşi asuma responsabilitatea propriilor acțiuni.


Bani şi carieră:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, nu este recomandat să renunţaţi la locul de muncă pentru a vă axa pe proiecte de grup. Dacă totuși credeţi că aţi realiza mai multe în acea direcție, gândiţi-vă bine înainte de a vă părăsi slujba. Ar fi indicat, cel puțin în restul lunii, să le duceţi pe ambele în paralel. Astfel, vă daţi seama mai bine dacă ar fi o alegere bună să o luaţi pe cont propriu. Până atunci, nu vă decideţi!

Luna aprilie nu se anunță a fi tocmai prielnică pentru bugetul vostru. Tot în aprilie, dar și în luna mai, evitaţi negocierile contractuale ori care țin de legarea sau reînnoirea de asocieri cu terțe persoane. Tot din acea lună, ascensiunea voastră profesională poate stagna.

Lunile august și septembrie se întrevăd a fi extrem de solicitante și aglomerate pentru persoanele născute în acest semn care sunt implicate în parteneriate profesionale. Pentru ca lucrurile să meargă cum trebuie, este necesar să vă împărţiţi sarcinile într-un mod echitabil. Altfel, pot apărea discuții destul de aprinse pe seama acestui subiect, ceea ce vă poate afecta iremediabil randamentul ca echipă.

Din luna octombrie încolo, vă dezvoltați mult dacă investiţi în studiile voastre. Este posibil, de asemenea, să începeţi să avansaţi puţin câte puţin în ierarhia profesională, chiar dacă în luna decembrie nu prea simţiţi progresul. Este sigur însă că evoluaţi ușor-ușor.


Casă şi familie:
În primele zece zile ale lunii ianuarie, pot avea loc certuri cu tatăl sau altă figură autoritară din viața voastră pe seama cercului de prieteni pe care îl frecventaţi ori a planurilor voastre de viitor. În lunile aprilie și mai, se pot naște conflicte aprinse cu rudele apropiate, pornite cel mai probabil de la unele chestiuni de ordin financiar.

Lunile iunie, iulie şi august aduc în atenția voastră viața de familie. Totul pare să meargă bine între voi, fapt vizibil mai ales la nivelul relației cu tatăl ori tutorele autoritar. Parcă vă înţelegeţi mai mult unul pe celălalt și reușiți să treceți cumva peste diferențe. Nu mai încercați să vă schimbați reciproc!

Din luna octombrie încolo, Jupiter tranzitează casa rudelor apropiate ale partenerului/ei, dar și persoanelor dragi ai voştri stabiliți peste hotare ori la mare distanță de localitatea de baștină. Dacă nu aţi mai ţinut legătura sau nu v-ați prea avut la inimă de ceva vreme încoace, iată momentul perfect să reînnodați legăturile. Veți avea parte de multe avantaje dacă restabiliți conexiunea, deci căutați să găsiți un teren comun.

În afara momentului că planeta norocului trece într-un sector de viață care face referire la domeniul vieții de familie, nu se poate spune că acest aspect vă va solicita prea mult în acest an. Chiar și așa, ar fi bine să nu îl ignoraţi complet, neglijându-l în favoarea altor activităţi. Încercaţi să găsiţi un echilibru și în felul acesta nu vi se va putea imputa că nu vă implicaţi destul pe frontul domestic!


Sănătate:
Începutul de an vă găsește cu bateriile încărcate la maxim. Încercaţi să vă conservaţi cumva acest tonus pentru a vă ține și în a doua lună a anului când se poate ca forțele voastre să fie mai reduse! Axaţi-vă deci pe o administrare eficientă a nivelului de energie ca să faceţi față cu succes și momentelor în care sunteţi mai predispuşi decât în mod normal să vă extenuaţi fizic!

În luna aprilie, ar fi indicat să fiţi mai atenţi la ce/cât/cum mâncaţi. În august ori septembrie, voi sau partenerul/a sunteți pasibili de o boală serioasă, fapt ce poate pune presiune pe relația voastră. Segmentul de corp vizat este aparatul cardiovascular, dar se prea poate să fie vorba de o altă afecţiune care are drept o cauză subtilă lipsa de atenție din partea persoanelor dragi.

Din luna octombrie încolo, Jupiter tranzitează casa filozofiei voastre de viață, semn că ar trebui să reconsideraţi lucrurile pentru care credeţi că ar merita să vă sacrificaţi. Scădeţi nivelul de toxicitate din viața voastră și lăsaţi doar ceea ce este pozitiv!

Astrele nu vă aduc vești nici bune, dar nici rele cât privește sănătatea. Însă, trebuie să observaţi semnalele trimise de organism atunci când ceva este în neregulă cu el. Firea voastră empatică vă ajută să vedeţi când cei din jur suferă, dar rareori se întâmplă să conştientizaţi că voi înşivă nu sunteţi tocmai bine. Îngrijiţi-vă mai mult în 2017!