Horoscop Urania zilnic: joi, 1 Decembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 1 Decembrie 2016


Horoscop 1 Decembrie 2016, Berbec:

Este zi liberă, dar voi sunteţi preocupaţi de muncă. Vă gândiţi la cum puteţi evolua şi cum puteţi câştiga puncte în plus în faţa şefului vostru, aşa că decideţi să profitaţi de această minivacanţă pentru a lucra. Oamenii din jur nu sunt deloc încântaţi de atitudinea voastră, dar voi nu vă lăsaţi.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Taur:

Sarcinile pe care le-aţi primit în ultima perioadă par să vă deschidă numeroase ferestre în viaţa profesională. Acesta este un moment bun pentru a ieşi din zona de confort şi a încerca să comunicaţi mai bine cu oamenii pe care îi întâlniţi. Aveţi şansa să începeţi un nou parteneriat.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Gemeni:

Familia şi prietenii voştri se află azi mai degrabă într-o dispoziţie întunecată, sumbră, dar voi veţi fi cei care vor infuza cu optimism aceste momente. Sunteţi plini de veselie şi de bucurie şi pur şi simplu vibraţi, cucerindu-i pe toţi şi determinându-i să îşi recapete pofta de viaţă.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Rac:

Azi sunteţi chinuiţi de gânduri negre, ceea ce vă strică aproape întreaga zi. Spre seară veţi avea însă parte de una dintre surprizele vieţii voastre, pentru că vă întâlniţi cu un bărbat pe care l-aţi plăcut în adolescenţă, dar despre care nu mai credeaţi că este în ţară. Vă va şterge supărarea cu buretele.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Leu:

Aflaţi noutăţi despre unul dintre membrii familiei voastre, care vă încântă peste măsură. Este vorba de o promovare profesională, de o sarcină sau de o căsătorie, care se ivesc în mod fericit la orizont. Spre seară veţi sărbători împreună în familie, bucurându-vă de această zi specială.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Fecioară:

Din păcate, veţi afla azi că una dintre rudele voastre este destul de bolnavă şi că va avea nevoie ca cineva din familie să se ocupe de ea mai mult timp. Deşi toţi sunt trişti, nimeni nu se oferă să se încarce cu o asemenea responsabilitate, aşa că până la urmă vă veţi asuma voi răspunderea.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Balanţă:

Nu reuşiţi deloc să vă bucuraţi de această zi, deoarece vă gândiţi intens la o discuţie pe care aţi avut-o cu jumătatea voastră. V-aţi ciondănit de dimineaţă şi, deşi nu a fost vorba de nimic serios, voi sunteţi siguri că vorbele sale au avut un înţeles ascuns, care va fi distructiv pentru viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Scorpion:

Azi veţi primi o veste importantă în ceea ce priveşte viitorul relaţiei voastre. Este posibil să fiţi cerute în căsătorie sau partenerul vostru să vă roage să vă mutaţi alături de el. Problema este că aveţi dubii şi nu sunteţi convinse că vreţi să vă luaţi un angajament atât de important.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Săgetător:

Predispoziţia voastră spre scandaluri este atât de puternică azi, încât nu va fi exclus să fiţi protagoniştii unor discuţii în contradictoriu care vor degenera. Din păcate, nici nu încercaţi să vă înfrânaţi această pornire, ci, dimpotrivă, vă face plăcere să vă certaţi. Vă veţi pierde câţiva prieteni azi.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi afla că un zvon groaznic a fost împrăştiat la adresa prietenei voastre cele mai bune. Ea se află însă într-o dispoziţie sensibilă şi nu ştiţi dacă să îi spuneţi sau nu despre ce este vorba. Astrele vă sfătuiesc să fiţi delicate, pentru că îi puteţi face mai mult rău decât bine.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Vărsător:

Şampanie şi rochii festive - acesta va fi tabloul zilei voastre de azi. Petreceţi într-o locaţie de poveste, la un eveniment demn de înalta societate. Sunteţi în centrul atenţiei şi vă simţiţi perfect, cu atât mai mult cu cât toţi oamenii voştri dragi sunt lângă voi. Este o zi perfectă.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Peşti:

Azi găsiţi o super ofertă la o călătorie într-un loc în care abia aşteptaţi să ajungeţi. Sunteţi foarte fericite şi, mai mult, aveţi prilejul de a lua cu voi şi pe una dintre prietenele voastre dragi, care altfel nu ar fi avut ocazia de a vizita acel loc. Vă va iubi pentru generozitatea voastră.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 noiembrie 2016


Horoscop 30 noiembrie 2016, Berbec:

Nu ascultaţi azi de sfatul pe care îl primiţi de la colegii de muncă, deoarece nu vă vor binele. Pare incredibil, dar se pare că a fost pus la cale un complet colectiv a căror victime veţi fi voi. Evitaţi cu înţelepciune să fiţi la mâna lor şi tot voi veţi fi cei care vor câştiga!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Taur:

Aveţi parte de momente de extaz azi, după ce aflaţi o veste absolut minunată. Una dintre rudele voastre aşteaptă un copil sau chiar voi sunteţi cele care vor aduce pe lume o nouă viaţă. Sunteţi cât se poate de bucuroase, mai ales că aşteptaţi de mult acest moment.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Gemeni:

Nu vă certaţi cu nimeni azi şi evitaţi pe cât posibil să discutaţi în contradictoriu cu oamenii din jurul vostru. Nu este vorba de nervii pe care vi-i faceţi, ci de faptul că vă lipsesc cu totul abilităţile oratorice. Nu aveţi nici cea mai mică şansă să convingeţi pe nimeni sau să câştigaţi o bătălie verbală.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Rac:

Vă cumpăraţi un telefon sau un alt gadget pe care nu aveţi habar să îl folosiţi. Nu aveţi însă curaj să întrebaţi pe nimeni din jurul vostru, pentru că vă temeţi că veţi fi priviţi cu dispreţ. Aşa că staţi ore întregi pe Internet, încercând să vă daţi seama cum se foloseşte respectivul dispozitiv. Vă prindeţi voi până la urmă!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Leu:

Vă întâlniţi azi cu o membră nouă a familiei voastre. Poate fi vorba de viitoarea voastră cumnată sau de femeia cu care fratele vostru are de gând să se căsătorească. Nu vă place deloc şi nu reuşiţi să vă ascundeţi sentimentele. Mai mult, se pare că antipatia este reciprocă!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi aveţi câteva probleme de sănătate; tuşiţi, strănutaţi şi vă simţiţi rău, iar toată lumea vă spune să staţi departe pentru că sunteţi pe punctul de a vă îmbolnăvi. Voi sunteţi însă optimişti şi consideraţi că nimic rău nu vi se poate întâmpla. Se pare chiar că aveţi dreptate şi că veţi ajunge bine acasă.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Balanţă:

Traversaţi momente dificile din punct de vedere profesional şi nu mai ştiţi ce să faceţi ca să iasă totul bine. Azi încrederea în voi vă va fi însă cimentată de nişte cuvinte pe care vi le adresează o persoană străină, cu care nu aveţi niciun contact. Faptul că ea vă apreciază, dezinteresat, va transformă pur şi simplu.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Scorpion:

Aveţi mare grijă, pentru că azi riscaţi să fiţi victima unei fraude sau a unei neînţelegeri! Cineva încearcă să profite de pe urma voastră şi este foarte posibil să reuşească. Deşi voi sunteţi inteligenţa întruchipată, azi aveţi o dispoziţie lejeră, optimistă, de pe urma căreia veţi ajunge să pierdeţi.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Săgetător:

Încrederea voastră în forţele proprii este neţărmurită azi, ceea ce vă determină însă să fiţi extrem de critici la adresa celorlalţi. Faptul că sunteţi convinse că voi puteţi face totul mai repede şi mai bine decât cei din jur vă transformă în adevărate scorpii, pe care ceilalţi le vor detesta.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Capricorn:

Primiţi o propunere de muncă avantajoasă, dar potenţialul vostru angajator vrea să vorbească cu şeful actual. Vă aflaţi într-un mare impas, pentru că nu aţi vrea ca nimeni să ştie că vreţi să vă daţi demisia, aşa că vă bateţi capul cum să împăcaţi şi capra şi varza. Veţi ajunge să clacaţi însă!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi şeful vă însărcinează cu nişte responsabilităţi care pe hârtie par foarte atrăgătoare, dar care în realitate se dovedesc a fi aproape nimic. Dimpotrivă, vi se pare dezonorant că vi se cere să vă supravegheaţi colegii, fără a primi însă şi o poziţie ierarhic superioară. La final decideţi să nu acceptaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Peşti:

Azi vă simţiţi extrem de confortabili din punct de vedere emoţional. Vă întoarceţi într-un loc familiar şi sunteţi extrem de bucuroşi, mai ales că aveţi atâtea de povestit persoanelor dragi. Vi se pare sincer că nu aţi mai trăit de mult clipe atât de frumoase în viaţa voastră.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 29 noiembrie 2016


Horoscop 29 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri mari iar câştigurile vor fi pe măsură. Cu toate acestea, înainte să încheiaţi orice tranzacţie, cereţi sfatul unei rude cu experienţă sau consultaţi-vă cu partenerul de viaţă. Veţi primi câteva responsabilităţi noi la locul de muncă şi este foarte important să vă achitaţi onorabil de ele pentru că puteţi primi o mărire de salariu.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Taur:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi de situaţia voastră financiară cu atât mai mult cu cât se apropie sărbătorile şi ştiţi că trebuie să faceţi cheltuieli suplimentare. Nu vă faceţi griji pentru că veţi găsi în scurt timp o soluţie şi veţi remedia problema. Partenerul de cuplu vă va oferi tot sprijinul moral de care aveţi nevoie dacă încercaţi să comunicaţi mai mult.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Gemeni:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi foarte inventivi. Comunicaţi foarte uşor şi vă exprimaţi ideile concis, fără nicio piedică. De aceea, este foarte posibil să primiţi un proiect nou pe care trebuie să îl finalizaţi în câteva zile. Colegii de muncă vă vor sprijini şi veţi lucra foarte bine în echipă. Chiar dacă munca vă ţine ocupaţi, trebuie să vă găsiţi timp şi pentru oamenii importanţi din viaţa voastră.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Rac:

Schimbările de pe planul profesional vă ţin foarte ocupaţi pentru că faceţi tot posibilul pentru a vă adapta din mers. Din această cauză, oamenii dragi din viaţa voastră, în special partenerul de cuplu, vă pot reproşa că îi ignoraţi. Nu vă pierdeţi cumpătul şi explicaţi situaţia cu calm pentru că puteţi aplana un conflict înainte să se aprindă foarte mult.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Leu:

Este foarte posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie astăzi alături de colegii de muncă. Sunteţi foarte abili şi negociaţi cu multă perspicacitate. De aceea, deplasarea se va dovedi a fi mai profitabilă decât vă aşteptaţi. Persoana iubită poate fi uşor nemulţumită de această plecare însă nu se va ajunge la un conflict dacă ştiţi să gestionaţi situaţia cu calm şi răbdare.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Fecioară:

Sunteţi foarte bine dispuşi în această dimineaţă şi comunicaţi foarte uşor. Aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă în această după amiază iar relaţia cu acest om se poate transforma într-o prietenie foarte frumoasă, sau poate chiar şi mai mult. Nu trageţi însă concluzii pripite şi lăsaţi timpul să decidă.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra activităţilor casnice şi puteţi finaliza cu succes toate schimbările pe care v-aţi propus să le faceţi în locuinţă. La locul de muncă veţi avea parte în mod surprinzător de o zi foarte liniştită şi nu veţi fi foarte solicitaţi. Cu toate acestea, trebuie să fiţi foarte prevăzători şi să vă adaptaţi oricăror modificări de program s-ar putea ivi.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Scorpion:

Sunteţi plini de energie şi munciţi cu foarte mult entuziasm. Superiorii voştri vă vor aprecia eforturile şi este foarte posibil să primiţi o mărire de salariu. Concentraţi-vă mai mult asupra oamenilor dragi pentru că o persoană mai tânără din familie va avea nevoie de sfatul vostru într-o chestiune de suflet foarte delicată.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Săgetător:

Programul vostru zilnic va fi dat peste cap de o întâlnire întâmplătoare cu un un prieten foarte vechi. Este foarte posibil să primiţi o veste interesantă din partea acestuia pe care deocamdată nu ştiţi cum să o interpretaţi. Nu trageţi concluzii pripite şi nu vă lăsaţi prinşi în discuţii maliţioase care nu au legătură directă cu voi.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Capricorn:

Este cel mai bun moment pentru a vă face planuri de viitor alături de partenerul de viaţă sau de familie. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă importantă de bani fără niciun efort major şi o puteţi învesti cu încredere pentru că va da rezultate în scurt timp. Trebuie să vă menajaţi sănătatea şi să nu munciţi foarte mult pentru că sunteţi predispuşi la probleme digestive.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Vărsător:

Deşi momentan sunteţi nemulţumiţi de starea voastră financiară, vă veţi îmbunătăţi foarte repede bugetul. Fie primiţi o mărire de salariu pentru toate eforturile depuse în ultima perioadă fie culegeţi roadele unei investiţii mai vechi. În orice caz, înainte să faceţi vreo achiziţie majoră pentru locuinţă, consultaţi-vă întâi cu partenerul de viaţă sau cu familia.


Horoscop 29 noiembrie 2016, Peşti:

În ciuda faptului că munciţi foarte mult, aveţi un nivel de energie ridicat. Nu vă lipseşte nici încrederea în forţele voastre însă dacă nu sunteţi prudenţi, acest lucru vă poate face să vă asumaţi mai multe riscuri decât este cazul. Prin urmare, înainte să luaţi orice decizie cu privire la partea financiară, consultaţi-vă cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 28 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 28 noiembrie 2016


Horoscop 28 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi sunteţi foarte creativi şi aveţi multă încredere în voi. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi bugetul şi puteţi începe să faceţi planuri pentru o călătorie la care visaţi de foarte multă vreme. Calculaţi foarte bine resursele financiare de care dispuneţi ca să nu fiţi nevoiţi să faceţi împrumuturi pentru a vă împlini visul.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Taur:

Deşi vă pierduseşi speranţa, o investiţie mai veche începe să dea astăzi roade iar acest lucru vă va schimba în bine starea de spirit. Cu toate acestea, ar fi bine să evitaţi speculaţiile financiare pentru că există alte modalităţi pentru a vă îmbunătăţi bugetul. Viaţa de cuplu va fi uşor tensionată în această seară însă dacă rămâneţi calmi, lucrurile se vor rezolva aproape de la sine.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Gemeni:

Deşi vouă vă place să comunicaţi, să vorbiţi neîncetat, parcă şi voi sunteţi obosiţi azi de toată atenţia care vi se oferă. Telefonul vostru sună întruna şi nu aveţi nici măcar o clipă de linişte. Prietenii voştri se despart, va reclamă ajutorul sau pur şi simplu vor să vă audă.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Rac:

Sunteţi agasaţi azi de toată drama care se întâmplă în jurul vostru. Sunt câteva conflicte acerbe în familia voastră şi pare că toţi oamenii voştri dragi sunt divizaţi în două tabere. Voi nu aveţi însă de gând să luaţi partea nimănui şi preferaţi să rămâneţi neutri, ceea ce vă atrage însă şi mai multă ură.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Leu:

Aveţi foarte multă energie pe care trebuie să o canalizaţi către toate acele mici proiecte legate de locuinţa voastră. Partenerul de viaţă vă sprijină ideile însă trebuie să îi cereţi părerea înainte să luaţi decizia finală. În caz contrar, se va simţi neglijat iar acest lucru poate duce la un conflict destul de aprins. Aveţi multă încredere în voi iar în această seară vă puteţi face remarcaţi pe plan social.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Fecioară:

Mare grijă azi cu achiziţiile financiare! Nu este vorba că veţi cumpăra ceva care vă va ruina, dar neatenţia este cea care vă va chinui. Riscaţi să vă pierdeţi portofelul sau să atrageţi atenţia nedorită a unui hoţ care vă lasă fără niciun ban. Mai bine staţi acasă şi evitaţi astfel de circumstanţe.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă simţiţi plini de energie şi munciţi cu foarte mult spor, indiferent de domeniul de activitate. În această seară veţi primi o invitaţie la o petrecere din partea unor prieten vechi. Ar fi bine să o acceptaţi pentru că vă va da prilejul să cunoaşteţi oameni noi şi chiar să legaţi o poveste de dragoste. În orice caz, ocazia de relaxare a venit la timp pentru că vă simţiţi destul de obosiţi.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi decideţi să vă implicaţi într-un proiect riscant care este derulat sub conducerea unei persoane în care aveţi toată încrederea din lume. Descoperiţi însă curând că este vorba de un fiasco complet care nu are nicio şansă. Pentru că vă admiraţi însă şeful, nu ştiţi cum să îi spuneţi.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de luni va reprezenta un moment de cotitură pentru voi şi simţiţi că este momentul pentru schimbări majore. Deşi din punct de vedere sentimental sunteţi foarte siguri de calea pe care o urmaţi, nu puteţi spune acelaşi lucru şi despre părţile materiale ale vieţii. Căutaţi o nouă sursă de venit şi veţi fi tentaţi să intraţi în afaceri. Trebuie să fiţi foarte prudenţi şi să nu luaţi decizii în pripă.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Capricorn:

Astăzi este ziua marilor schimbări pentru voi şi simţiţi că a venit momentul să luaţi o decizie radicală. Persoanele apropiate, cel puţin din mediul familiei, vă vor susţine şi vor fi alături de voi în acest demers. Bugetul vostru nu este încă foarte stabil şi de aceea nu este cel mai bun moment pentru a face investiţii. Concentraţi-vă mai mult asupra vieţii personale!


Horoscop 28 noiembrie 2016, Vărsător:

Nu vă puneţi încrederea în nimeni azi pentru că vă va fi zdrobită! Prietenii care v-au promis ajutor vă vor părăsi la greu şi chiar şi membrii familiei vă întorc spatele. Aveţi însă pe ce să vă bazaţi; este vorba de propria voastră tărie, care va ieşi la iveală în cele mai dificile momente.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Peşti:

Vă uitaţi în jurul vostru azi şi aveţi impresia că locuiţi într-un mediu cât se poate de monoton. Tocmai de aceea, decideţi să faceţi o schimbare şi mergeţi la cumpărături sau mutaţi prin casă. Sunteţi atât de mulţumiţi după, încât chemaţi un/o prieten/ă la voi şi vă veţi distra de minune.

 

Horoscop Urania săptămânal: 28 noiembrie - 4 decembrie 2016

 
Horoscop Urania 28 noiembrie - 4 decembrie 2016


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Berbec:

Luna Nouă din 29 noiembrie semnalează un nou început în raport cu rudele apropiate ale persoanei iubite sau cu cei dragi ai voştri stabiliți în străinătate. Acum ar fi timpul să încercați să vă apropiați mai mult, mai ales dacă v-ați îndepărtat emoțional unii de ceilalți. Este în puterea voastră să faceţi primul pas, deci nu aşteptaţi să preia ei inițiativa în locul vostru.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Taur:

Luna Nouă din data de 29 noiembrie încearcă să vă transmită că se cere făcut ceva în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă întâmpinați probleme în cuplu, poate ar fi bine să schimbați câte ceva în această privință. Ar trebui să găsiți noi metode de a vă recuceri unul pe celălalt, în special dacă sunteți împreună de mult timp și lucrurile nu mai sunt la fel de spontane ca la început.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 29 noiembrie poate semnala, pentru cei/cele singuri/e, începutul unei frumoase povești de dragoste care se poate întinde pe parcursul unei lungi perioade de timp. Persoanele care sunt implicate deja într-o relație de lungă durată ar putea încerca să se poziționeze diferit în cuplu, mai ales dacă lucrurile nu au mers așa cum ar fi trebuit de ceva timp încoace.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Rac:

În zilele de 1 și 2 decembrie, reflectorul cosmic este ațintit asupra relației de cuplu. În perioada aceasta, comunicarea este vitală, cu atât mai mult dacă există tensiuni între voi și persoana iubită care mocnesc de ceva timp încoace și care riscă să se materializeze într-un conflict foarte mare. Oricare ar fi situația, cert este că tăcerea nu vă face bine zilele acestea.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Leu:

Luna Nouă din 29 noiembrie se perfectează tocmai în casa iubirii și a celor mici din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să aduceţi unele modificări comportamentului vostru în raport cu persoana iubită și/sau copiii. Spontaneitatea și deschiderea vă sunt aliați de nădejde în acest sens. Acum ar fi bine, de asemenea, să scoateți în oraș acea persoană pe care aţi pus ochii de ceva vreme.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din 29 noiembrie indică faptul că ar trebui să acordaţi mai multă atenție familiei, în special celei de origine. Poate că aţi cam neglijat relația cu părinții în ultima vreme, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra felului în care vă înțelegeți unii cu ceilalți. Ar fi timpul să vină din partea voastră o ofertă de reconciliere sau apropiere. Vă veţi simți mai bine dacă veţi realiza acest lucru.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din 29 noiembrie semnalează faptul că ar fi bine să aduceţi unele ajustări comportamentului vostru în raport cu rudele voastre apropiate. Dacă v-aţi îndepărtat de ei acum ar fi cazul să încercaţi să vă reapropiați. Relația voastră se poate transforma rapid dacă găsiţi tăria să vă treceţi peste orgolii și să le întindeţi pipa păcii.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Scorpion:

În cursul zilei de 1 decembrie, aţi putea pierde controlul, devenind extrem de geloşi și posesivi cu persoana iubită. Acest lucru este o dovadă de neîncredere, fapt pentru care ar trebui să vedeţi dacă aveţi motive reale să vă îndoiţi de ea sau totul se întâmplă doar în mintea voastră. Oricare ar fi situația, cert este că nu ajungeţi niciunde dacă îl/o percepeţi pe cel/a drag/ă ca pe un bun inalienabil.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 29 noiembrie ar putea retrezi interesul partenerului în persoana voastră, cu atât mai mult dacă sunteți împreună de ceva vreme și lucrurile s-au cam răcit între voi. Dacă sunteţi singuri/e, aţi putea observa că vi se dă mai multă atenție și atrageţi mai multe persoane decât de obicei. În cazul în care sunteţi în căutarea unei relații serioase, fiţi cât se poate de selectivi și nu vă mulţumiţi cu puțin.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Capricorn:

Zilele de 1 şi 2 decembrie pot veni la pachet cu tensiuni între voi și rudele apropiate, cel mai probabil părinți. De cele mai multe ori, lăsaţi impresia unor persoane reci și indiferente, fapt care ar putea ajunge să îi deranjeze pe cei dragi. Poate dacă aţi practica mai mult ascultarea activă, lucrurile ar sta cu totul altfel între voi. Ține numai de voi să vă înmuiaţi puţin în raport cu ei.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 29 noiembrie semnalează faptul că viața voastră socială va urma, cel puțin în următoarele două săptămâni, o curbă ascendentă. Fie apar figuri noi în cercurile de persoane pe care le frecventaţi deja, fie ajungeţi voi într-un alt anturaj. Oricare ar fi situația, cert este că întâlniţi persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile, oameni de la care aveţi de învățat multe lucruri bune.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Peşti:

În zilele de 1 şi 2 decembrie, se pot naște conflicte cu amicii pe seama banilor. Cel mai probabil, subiectul disputei sunt niște bani pierduți din cauza lor sau care au fost împrumutați de ceva timp, dar nerestituiți până acum. Cert este că ar fi mai bine să discutați pe un ton calm despre ceea ce vă supără. În felul acesta, nu se ajunge la o tăiere bruscă a legăturilor.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 27 noiembrie 2016


Horoscop 27 noiembrie 2016, Berbec:

Azi vă petreceţi timpul alături de familia voastră, la o aniversare la care vă strângeţi toţi. Deşi sunteţi înconjuraţi de dragostea şi de pacea familială, nu puteţi să vă reţineţi şi un sentiment de melancolie, întrebându-vă cât veţi mai fi împreună! Scuturaţi-vă de aceste sentimente, pentru că nu este cazul să le lăsaţi să vă chinuiască!


Horoscop 27 noiembrie 2016, Taur:

Azi sunteţi tulburaţi uşor de panică şi de frică, astfel că, deşi sunteţi martori la o situaţie nedreaptă, refuzaţi să luaţi apărarea persoanei care a fost nedreptăţită. Aveţi impresia că, dacă interveniţi, veţi fi voi cei care vor avea de suferit şi acest gând vă blochează, împiedicându-vă să acţionaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Gemeni:

Nu vă faceţi un program foarte exact pentru astăzi. În cursul acestei zile este foarte posibil să faceţi o călătorie scurtă în afara localităţii, în interes de serviciu. Ar fi bine să fiţi foarte deschişi şi comunicativi. Nu vă încăpăţânaţi dacă interlocutorii voştri au opinii diferite de ale voastre.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Rac:

Nu vă faceţi planuri foarte exacte pentru astăzi. În cursul dimineţii veţi primi o veste care vă va da tot programul peste cap. Cel mai probabil are legătură cu o tranzacţie financiară mai veche sau cu un parteneriat de afaceri ajuns în impas. Singura modalitate să depăşiţi acest moment neplăcut este să fiţi foarte calmi şi să trataţi situaţia foarte diplomat.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Leu:

Azi ar trebui să aveţi grijă de reputaţia voastră! Cineva pe care îl credeaţi prieten împrăştie zvonuri neadevărate despre voi. Deşi vouă vi se pare evident că nu aţi fi putut face niciodată ceea ce spune bârfitorul, descoperiţi intrigaţi că toată lumea îl crede. Nu mai ştiţi ce reacţie să aveţi!


Horoscop 27 noiembrie 2016, Fecioară:

Aveţi numeroase lucruri de rezolvat care vă vor ţine ocupaţi toată dimineaţa. Din fericire, un prieten apropiat vă va ajuta şi vă va uşura munca. În cursul zilei veţi primi o sumă importantă de bani dar sunteţi tentaţi să o cheltuiţi pe mărunţişuri. Partenerul de viaţă va fi nemulţumit de acest lucru şi ar fi o idee bună să vă consultaţi cu el înainte să faceţi orice achiziţie.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Balanţă:

Deşi este duminică, voi nu vă mai vedeţi capul de treburi şi nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus să faceţi. La sfârşitul zilei vă veţi simţi extenuaţi, pentru că nu aţi avut niciun moment de respiro.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi va trebui să vă adaptaţi circumstanţelor şi capriciilor partenerului vostru. Totul pare schimbător în jurul vostru şi simţiţi că voi sunteţi cei care trebuie să rămâneţi stabili, dar nu aveţi nici voi cea mai bună stare. Astrele au însă încredere în potenţialul vostru şi consideră că veţi fi cei care vor salva azi relaţia.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Săgetător:

Aveţi impresia că până acum aţi alergat doar după lucruri efemere, care nu v-au adus niciun câştig în viaţă. Vă gândiţi la realizările voastre şi nu puteţi numi nici măcar una de care să fiţi mândri. Este doar o stare pasageră.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi traversa nişte momente absolut îngrozitoare de plictiseală. Deşi plănuiţi să staţi alături de iubitul/a voastru/ă toată ziua, aflaţi că acesta/asta a invitat pe altcineva pe la el/ea. Sunteţi obligaţi să vă petreceţi timpul cu ei şi să zâmbiţi mereu frumos, deşi discuţiile lor vi se par foarte monotone.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi aveţi parte de momente liniştite, de armonie în familie. Perioada de tensiune pe care aţi cunoscut-o alături de un membru al familiei sau de iubit/ă ia sfârşit şi vă bucuraţi şi voi de iubire şi de pace. Aveţi o stare atât de bună, de parcă ar fi venit mai repede Crăciunul!


Horoscop 27 noiembrie 2016, Peşti:

Deşi faceţi tot posibilul, nu veţi reuşi azi să impresionaţi persoana pe care vreţi să o cuceriţi cu orice preţ. Oricât aţi încerca, nu îi produceţi nicio impresie, ba, dimpotrivă, nici măcar nu ştie că existaţi. Pur şi simplu nu vă potriviţi!

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 noiembrie 2016


Horoscop 26 noiembrie 2016, Berbec:

Ziua de sâmbătă aduce cu ea o vibraţie nouă, destul de interesantă, care vă face să vă doriţi să ieşiţi din zona de confort şi să trăiţi lucruri noi. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Taur:

La locul de muncă primiţi o invitaţie la o întâlnire de afaceri importantă, unde aveţi posibilitatea să vă afirmaţi şi chiar să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, ce poate aduce schimbări masive pe plan profesional. Spre seară, persoana iubită vă surprinde cu un cadou la care visaţi de mult timp.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Gemeni:

Ziua de sâmbătă aduce un val de schimbări pentru voi pe plan personal, de aceea este foarte important să aveţi răbdare şi să vă păstraţi calmul. Lucruri frumoase se întrevăd la orizont şi pe lângă toate acestea o persoană foarte dragă vă surprinde cu o veste frumoasă.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei situaţii dificile; vă confruntaţi cu o mică problemă într-un proiect profesional şi cereţi ajutorul colegilor de echipă. Din păcate nu vă plac propunerile oferite de ei, aşa că încercaţi să vă ocupaţi de tot, de unii singuri. Rezultatele vor fi incredibile.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Leu:

Lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine între voi şi partenerul de cuplu; împreună luaţi decizia să lăsaţi în spate trecutul şi să nu mai dezgropaţi amintirile dureroase. Important este să fiţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri pentru a ajunge de mână acolo unde vă doriţi.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de încărcată; este posibil să vă înhămaţi într-un proiect mai complicat, care nu vă va aduce foarte multe câştiguri. În schimb veţi câştiga experienţă şi veţi interacţiona cu oameni importanţi din domeniul vostru de activitate. Seara vine cu veşti bune de departe.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Balanţă:

Ziua pare să fie destul de tensionată şi, cel mai probabil, multe dintre planuri vor fi date peste cap. Important este să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să comunicaţi cât mai deschis atât cu colegii de echipă, cât şi cu partenerii şi superiorii. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Scorpion:

Pe parcursul zilei de sâmbătă apar mici chestiuni financiare sau chiar legale care se cer rezolvate de urgenţă. Nu sunt foarte complicate, însă necesită atenţie şi multă răbdare. Spre seară, ieşiţi în oraş în compania unui coleg cu care nu aţi mai vorbit de ceva timp.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Săgetător:

Planurile de sâmbătă sunt amânate sau chiar anulate din cauza unei situaţii dificile apărute la locul de muncă; o greşeală făcută de un coleg de echipă trebuie îndreptată de urgenţă, aşa că vă concentraţi astfel încât să găsiţi cea mai bună soluţie.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Capricorn:

Nu vă faceţi un program foarte exact pentru astăzi deoarece este posibil să vă amânaţi planurile; partenerii de afaceri vă cer să participaţi la o şedinţă importantă pentru a discuta despre un posibil proiect. Ar fi bine să fiţi deschişi şi comunicativi.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Vărsător:

Vreţi ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi, însă astăzi ar fi bine să învăţaţi să faceţi compromisuri. În caz contrar, este posibil să faceţi câteva greşeli dificile cu care vă veţi confrunta mult timp de acum înainte. Aveţi răbdare şi discutaţi cu multă diplomaţie cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Peşti:

Relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu devine tot mai serioasă, motiv pentru care sunteţi cu zâmbetul pe buze. Vă este foarte simplu să îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet şi chiar să îi împărtăşiţi planurile voastre de viitor. În cazul în care sunteţi singuri, astrele au pentru voi o mică surpriză în a doua parte a zilei.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 21 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 21 noiembrie 2016


Horoscop 21 noiembrie 2016, Berbec:

Îmi pare rău, dar azi nu veţi avea prea mult timp să vă relaxaţi! Şi astrele vă sugerează că ar trebui ca luni să vă ocupaţi de ceea ce este urgent şi să lăsaţi deoparte nevoia de odihnă. Dacă trebuie să schimbaţi un bec sau să reparaţi ceva în casă şi sunteţi decişi să lăsaţi lucrurile pe mai târziu, este posibil ca acestea să se deterioreze şi mai mult. Mai bine acţionaţi acum!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Taur:

Vă gândiţi numai la cum să faceţi rost de bani în această perioadă, aşa că decideţi să vă vizitaţi un prieten care şi-a lansat o mică afacere de succes. Îl rugaţi să vă ofere câteva sfaturi şi vouă, dar atitudinea sa superioară vă arată cât de mult s-a schimbat. Înţelegeţi repede că nu veţi obţine mare lucru de la el şi că este cazul să renunţaţi!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Gemeni:

Nu împărtăşiţi nimănui planurile pe care le aveţi pentru viitorul apropiat, deoarece riscaţi să pierdeţi orice şansă de realizare a lor! Este cazul să fiţi superstiţioşi şi să păstraţi totul pentru voi; dacă sunteţi prea sinceri, ori una dintre cunoştinţele voastre vă va fura ideea, ori veţi fi întâmpinaţi cu răceală şi vă veţi descuraja înainte de vreme.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Rac:

Traversaţi nişte momente dificile şi aveţi impresia că numai spiritualitatea vă va putea ajuta. Tocmai de aceea, vă îndreptaţi spre cea mai apropiată biserică şi începeţi să adresaţi rugăciuni fierbinţi. Sunt şanse mari ca acestea să fie ascultate şi spre seară, problema voastră să fie rezolvată.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Leu:

Aveţi o intuiţie financiară aproape ieşită din comun azi! Nici vouă nu vă vine să credeţi cât de bine vă stabiliţi priorităţile; găsiţi ceva ce vă doreaţi de multă vreme, dar aveţi impresia că preţul este prea mare şi hotărâţi să mai aşteptaţi. Nu trece mult şi veţi descoperi acelaşi obiect, la super ofertă! Sunteţi mai mult decât încântaţi!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi vă pierdeţi prudenţa celebră şi daţi dovadă de o spontaneitate puţin caracteristică. Decideţi să renunţaţi la îndoieli şi vă confesaţi unei persoane pe care nu o plăceaţi deloc, considerând-o rivala voastră. Se pare că aţi avut dreptate înainte, pentru că se va folosi de informaţia pe care i-aţi oferit-o şi vă va răni.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Balanţă:

Sunteţi dominate azi de instincte materialiste! Un bărbat vă face curte şi, deşi sunteţi atrase de el din punct de vedere fizic, nu cedaţi până ce nu vă convingeţi şi că are un viitor financiar bun asigurat. După ce înţelege de ce sunteţi aşa reci cu el, tipul se va retrage.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Scorpion:

Nu se întâmplă nimic remarcabil azi pentru voi! Vă treziţi puţin mai târziu şi, după ce pregătiţi ceva de mâncare, vă sunaţi prietenii pentru a îi invita să faceţi ceva amuzant împreună. Toată lumea are planuri însă, şi voi rămâneţi singuri. Din cauza supărării, decideţi să mergeţi la culcare cât mai devreme.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Săgetător:

Sunteţi hotărâte azi să rezolvaţi de unele singure o problemă casnică. Deşi partenerul se amuză pe seama voastră, insistând să îl lăsaţi pe el sau să chemaţi un instalator, voi vă încăpăţânaţi să duceţi totul la capăt singure. Deşi veţi sta până târziu în noapte, în cele din urmă veţi reuşi să îi daţi de cap. Sunteţi foarte mândre de voi!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi avea nevoie de ajutorul financiar al uneia dintre rudele voastre mai în vârstă. Descoperiţi la reducere un gadget pe care vi-l doriţi foarte mult, dar nu aţi strâns banii necesari pentru el. Bunicii voştri sau nişte unchi de care sunteţi apropiaţi vă vor oferi însă suma integrală. Le sunteţi foarte recunoscători!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Vărsător:

Sper că sunteţi singure, pentru că şansele la o nouă dragoste sunt extrem de ridicate azi! Vă întâlniţi cu un tip necunoscut, pe când savuraţi o cafea în compania prietenei voastre şi vă simţiţi atrase de el. Sentimentul este reciproc, iar lucrurile vor evolua rapid, aşa că spre seară vă faceţi deja planuri pentru o cină romantică împreună.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Peşti:

Chiar şi voi vă miraţi de popularitatea de care vă bucuraţi azi printre bărbaţi! Sunteţi în centrul atenţiei la o petrecere la care nici nu voiaţi să mergeţi iniţial, iar toţi ochii sunt lipiţi de voi. Această importanţă vă copleşeşte şi vă plictiseşte mai degrabă, pentru că nimeni nu vi se pare nici măcar un pic interesant.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 20 noiembrie 2016


Horoscop 20 noiembrie 2016, Berbec:

Ziua de duminică va fi una destul de plină pentru voi, însă extrem de relaxantă. Este posibil să faceţi un scurt drum pentru a revedea persoane dragi, cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. Seara aduce o surpriză frumoasă, care poate face o schimbare majoră în viaţa voastră.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Taur:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului de cuplu. Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi, în care v-aţi cam neglijat viaţa personală, concentrându-vă mai mult asupra proiectelor din cariera profesională.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Gemeni:

Ziua de duminică poate aduce o mică neînţelegere între voi şi o persoană dragă, cel mai probabil partener de cuplu sau membru al familiei. Vă pierdeţi calmul destul de uşor, motiv pentru care lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată. Aveţi mare grijă ce alegeri faceţi, este posibil ca mai târziu să le regretaţi!


Horoscop 20 noiembrie 2016, Rac:

Duminică pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; după o perioadă destul de aglomerată, astăzi vă bucuraţi de momente frumoase şi relaxante în compania partenerului de cuplu şi a prietenilor apropiaţi. Spre seară, aveţi o stare foarte romantică.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Leu:

Conjunctura astrală aduce un aer de încăpăţânare şi îngreunează comunicarea cu persoanele din jurul vostru şi chiar şi cu partenerul de cuplu. De aceea, este foarte important să fiţi diplomaţi şi să vă păstraţi calmul. Discuţiile cu oamenii dragi pot fi unele constructive dacă nu vă pierdeţi răbdarea.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de duminică vă găseşte făcând planuri şi punând la cap idei importante astfel încât să rezolvaţi o problemă dificilă, care vă dă bătăi de cap. Dacă nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul unei persoane de încredere, care ştiţi că vă va susţine necondiţionat.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveaţi câteva planuri importante făcute pentru ziua de duminică; este posibil să le amânaţi deoarece o persoană la care ţineţi foarte mult vă cere ajutorul într-o situaţie destul de dificilă. Faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă pentru problema cu care se confruntă persoana respectivă.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Scorpion:

Vă petreceţi cea mai bună parte din zi alături de un membru al familiei alături de care vreţi să soluţionaţi o problemă de ordin legal. Din fericire, această situaţie va fi una de care veţi scăpa destul de uşor. Spre seară, discutaţi liber cu partenerul de cuplu cu privire la o alegere pe care vreţi să o faceţi.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de duminică vă găseşte cu zâmbetul pe buze; vă pregătiţi pentru a rezolva o problemă dificilă pe plan profesional, aşa că faceţi tot posibilul să vă puneţi în ordine gândurile şi planurile astfel încât să reuşiţi ce vă propuneţi. Seara va fi una frumoasă şi destul de relaxantă.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Capricorn:

Astăzi este un moment foarte bun pentru a vă concentra asupra vieţii personale. În cazul în care sunteţi într-o relaţie, o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care trebuie să mergeţi amândoi.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte visători, motiv pentru care vă va fi destul de dificil să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care le aveţi de făcut. De aceea, astrele vă recomandă să amânaţi întâlnirile profesionale şi să rămâneţi la activităţile de rutină, care nu au nevoie de foarte multă atenţie.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Peşti:

Vă simţiţi destul de obosiţi şi vă este tot mai dificil să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru deoarece aveţi impresia că nu sunteţi înţeleşi. Pe plan financiar, primiţi o veste bună; reuşiţi să vă îndreptaţi bugetul şi să rezolvaţi o problemă mai veche de unii singuri.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 15 noiembrie 2016


Horoscop 15 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi vă aşteaptă o porţie mare de succes în viaţa profesională! Reuşiţi în sfârşit să obţineţi un rezultat pozitiv la un test sau duceţi la capăt o sarcină de care v-aţi temut foarte multă vreme. Nu numai că sunteţi mândri de voi, dar primiţi şi aprecieri din partea şefului şi chiar o mărire de salariu!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Taur:

Nu aveţi absolut niciun motiv pentru a vă face griji azi, deoarece veţi avea parte de susţinere din partea tuturor celor din jur! Nu este una dintre cele mai bune zile ale voastre; dimpotrivă, sunteţi mai degrabă obosiţi, lipsiţi de energie. Este momentul în care intervin prietenii voştri, care vă ajută să treceţi peste orice greutate!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Gemeni:

Azi veţi lua decizia de a vă lua adio de la un partener, fie că este vorba de bărbatul cu care aveţi o relaţie sau de unul dintre colegii voştri de afaceri. Deşi v-a fost extrem de greu să ajungeţi la această decizie, senzaţia de uşurare pe care o aveţi imediat ce vă puneţi în aplicare hotărârea vă face să realizaţi că sunteţi pe drumul cel bun!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Rac:

Azi jigniţi pe unul dintre cunoscuţii voştri, fără să realizaţi, însă! Deşi cuvintele pe care le rostiţi sunt complet lipsite de sensibilitate, voi nu aveţi nici cea mai mică idee că lovesc din plin. Atunci când cineva apropiat vă atrage atenţia, nici nu vă vine să credeţi că aţi fost atât de lipsiţi de sensibilitate!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Leu:

Sunteţi într-o pasă proastă azi, aşa că nu aveţi cel mai bun comportament faţă de cei din jur. Astrele vă sfătuiesc să vă abţineţi însă pe cât posibil de la aroganţă şi de la egoism, pentru că sunt stări pe care le scoateţi la iveală atunci când sunteţi nervoşi. De data aceasta, ele nu vor fi înţelese, ba, dimpotrivă, vă vor atrage ruptura de cineva apropiat.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Fecioară:

Nu vă aşteaptă o zi prea plăcută, pentru că sunteţi extrem de stresaţi. Nici voi nu înţelegeţi prea bine de ce, dar nu reuşiţi să vă reveniţi deloc de pe urma tensiunii de la birou. Nu este nimic grav, aveţi doar mai mult de muncă, dar vă simţiţi complet incapabili de a face faţă volumului imens de sarcini. Ajunşi acasă, păreţi bolnavi!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Balanţă:

Azi decideţi să acceptaţi un proiect dificil la muncă, de care toţi colegii voştri fug. Prietenii vă adresează cuvinte de încurajare, iar astrele ţin să vă spună că aţi luat cea mai bună decizie, care vă va ajuta să creşteţi din punct de vedere profesional, dar şi personal. Nu veţi regreta ceea ce aţi făcut!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi şeful vă cere să ajutaţi un coleg mai neexperimentat, care are nevoie de susţinerea cuiva care cunoaşte mersul lucrurilor la muncă. Voi nu aveţi însă niciun chef şi percepeţi totul ca pe o corvoadă, care v-a fost impusă din cauza faptului că şeful vostru nu vă suportă. Nimeni nu poate să vă scoată această idee din cap.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Săgetător:

Azi plutiţi pur şi simplu pe un nor roz, plin de emoţii pozitive şi nimic din ceea ce vi se întâmplă nu vă poate tulbura. Nu vă faceţi griji însă, deoarece veţi avea parte numai de experienţe plăcute, care sunt modelate în parte şi de atitudinea voastră. Vă merge atât de bine, încât vă gândiţi să vă schimbaţi stilul de viaţă în curând.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Capricorn:

Începeţi să fiţi din ce în ce mai iritaţi de faptul că nu aveţi timp de nimic din ceea ce vă doriţi. Aveţi atâtea planuri, dar nu aveţi ocazia de a le bifa pe niciunele, din cauza faptului că v-aţi înhămat la prea multe sarcini. Aţi dori să scăpaţi acum de ele, dar nu mai aveţi ocazia!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi aveţi câteva probleme de sănătate, cu care v-aţi mai confruntat şi până acum, dar care se pare că au revenit. Tocmai de aceea, astrele vă sfătuiesc să luaţi la voi tratamentul pe care vi l-aţi administrat şi în trecut, pentru a evita să fiţi suferinzi.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Peşti:

Azi norocul este de partea voastră! Astrele vă vor ajuta în fiecare aspect al vieţii voastre, rămâne să decideţi voi care sunt cele mai importante. Dacă vreţi iubire, este suficient să puneţi ochii pe un tip care vă place, iar dacă vă doriţi evoluţie profesională, ochiţi un loc de muncă care vi se potriveşte şi depuneţi-vă candidatura. Nimeni nu vă va sta împotrivă!

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 13 noiembrie 2016


Horoscop 13 noiembrie 2016, Berbec:

Azi vă veţi face o prietenă cu care simţiţi că vă potriviţi de minune şi cu care vorbiţi ore în şir. Amica voastră cea mai bună este însă geloasă pe potrivirea dintre voi şi noua fată din viaţa voastră - şi nu se codeşte să vă arate amândurora acest lucru. Vouă nici că vă pasă, însă!


Horoscop 13 noiembrie 2016, Taur:

Azi veţi face pace între prietenii voştri, care se ceartă toată ziua, dintr-un motiv care vouă vi se pare lipsit de importanţă. Deşi la început vreţi să staţi deoparte şi le spuneţi că nu aveţi de gând să vă implicaţi, realizaţi curând că fără intervenţia voastră, o vor ţine toată ziua într-un conflict.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Gemeni:

Astăzi organizaţi o reuniune la voi acasă, la care vă invitaţi toată familia apropiată. Le gătiţi felurile de mâncare care vă ies cel mai bine şi vă simţiţi minunat în compania lor, a împunsăturilor vesele care v-au marcat copilăria, dar şi a dragostei pe care ştiţi că v-o poartă.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Rac:

Vreţi să vă liniştiţi azi, dar prietenii vă sună neîncetat, rugându-vă să ieşiţi. Niciunul dintre ei nu vine însă cu vreo propunere interesantă, aşa că sfârşiţi prin a vă petrece ziua căutând locaţii unde să mergeţi. Mai mult, până la urmă, numai foarte puţini dintre cei care şi-au anunţat prezenţa vor şi veni.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Leu:

Astăzi sunteţi în centrul atenţiei, mai ales în ceea ce priveşte se#ul opus. Veţi face câteva victime şi veţi flirta încontinuu, bucurându-vă să fiţi apreciaţi şi admiraţi. Abia târziu vă amintiţi de persoana iubită, dar vă daţi seama că este prea târziu să regretaţi ce aţi făcut şi continuaţi să vă distraţi.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Fecioară:

Din păcate, astăzi nu vă aşteaptă nimic altceva decât clipe întregi de plictiseală. Veţi merge la masă la părinţii partenerului/ei sau la familia voastră, acolo unde nu găsiţi nimic interesant de făcut. Aproape că nu vă mai puteţi opri din căscat, sătuli de aceleaşi discuţii vechi, care vă scot din sărite.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Balanţă:

Nu aveţi nici măcar o clipă de răgaz azi. Vă petreceţi cea mai mare parte a zilei făcând cercetări despre un proiect de voluntariat în care vă doriţi foarte mult să vă implicaţi. Abia spre seară decideţi că este cazul să vă şi relaxaţi, mulţumiţi de faptul că v-aţi ocupat ziua cu ceva atât de nobil.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi comunicaţi cu o persoană din altă ţară, pe care aţi cunoscut-o în mediul online şi cu care vă înţelegeţi de minune, deşi nici măcar nu vorbiţi aceeaşi limbă. Decideţi să o rugaţi să vă ajute să îi învăţaţi şi voi limba, iar ea merge şi mai departe şi vă invită să petreceţi câteva zile în ţara sa. Veţi fi încântaţi!


Horoscop 13 noiembrie 2016, Săgetător:

Mergeţi la o petrecere sau ieşiţi în oraş şi descoperiţi o persoană de care sunteţi foarte atrase. Bărbatul pare la rândul său fermecat de prezenţa voastră, iar lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Astrele nu vă dau însă prea multe şanse, mai mult, ele consideră că nici măcar nu vă va suna sau nu vă va răspunde la telefon.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Capricorn:

Sunteţi destul de nemulţumiţi de actuala stare materială însă sunteţi creativi şi veţi găsi soluţii alternative pentru a redresa situaţia, fără să vă implicaţi în speculaţii. Conjunctura astrală potenţează latura intelectuală şi puteţi avea succes dacă trebuie să treceţi de teste sau examene. Pe plan profesional, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcaţi datorită ideilor ingenioase.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Vărsător:

Vă chinuie azi câteva probleme de sănătate, pe care nu prea ştiţi cum să le rezolvaţi. Începeţi să vă gândiţi că este vorba de ceva grav, care nu se va încheia prea bine, dar realitatea este că nu aveţi nimic, ci doar vă plictisiţi şi aceasta este reacţia corpului vostru!


Horoscop 13 noiembrie 2016, Peşti:

Azi veţi trece prin momente dificile, după ce veţi fi obligaţi să faceţi ceva ce nu vi se potriveşte de nicio culoare. Poate că trebuie să vorbiţi în public, să faceţi un scandal sau să spuneţi cuiva ceva ce nu vă place la el.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 noiembrie 2016


Horoscop 12 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi reuşiţi o performanță la care nici voi nu vă aşteptaţi. Daţi de capăt unui proiect dificil și sunteţi recompensaţi cu elogii din partea întregii echipe de conducere. De multă vreme nu v-aţi mai simțit atât de mândri de voi!


Horoscop 12 noiembrie 2016, Taur:

O problemă de sănătate vă ţine azi ţintuiţi la pat, împotriva voinței voastre. Chiar vreţi să plecaţi de acasă pentru că vă așteaptă planuri importante, așa că veţi fi de-a dreptul şocaţi când veţi realiza că sunteţi nevoiţi să petreceţi aceste momente în casă.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Gemeni:

Azi experimentaţi fără să vreţi o scenă care vă sperie. Sunteţi martori la o ceartă violentă între doi dintre prietenii voştri și începeţi să bănuiţi că relaţia lor este un adevărat fiasco. Habar nu aveţi cum ar trebui să reacţionaţi!


Horoscop 12 noiembrie 2016, Rac:

Începeţi azi să bănuiţi că un lucru la care aţi renunțat deosebit de ușor vă este mai necesar decât aţi fi crezut posibil. Fie că este vorba de dragoste, de un prieten sau de un loc de muncă, nu sunteţi capabili încă să duceţi o viață fără el.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Leu:

Azi rezolvaţi o problemă care vă chinuie de foarte multă vreme. Poate fi vorba inclusiv de un inconvenient de natură legală care v-a dat foarte multe bătăi de cap. Nu aţi mai fi crezut posibil să obţineţi această soluție, așa că rezolvarea vă face cu atât mai fericiţi.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Fecioară:

Începeţi azi redecorarea apartamentului în care locuiţi, acţiune pe care voiaţi de multă vreme să o puneţi în funcțiune. Aţi fost însă întârziaţi de unele cheltuieli pe care le-aţi făcut în beneficiul altcuiva. Acum sunteţi în sfârșit liberi să faceţi ceea ce vă doriţi!


Horoscop 12 noiembrie 2016, Balanţă:

Suferiţi un adevărat șoc azi, după ce constataţi că o persoană pe care aţi susţinut-o până în pânzele albe vă vorbea de rău pe la spate. Deși voi aţi tratat-o mereu ca pe cineva foarte special, de fapt ea nu vă suporta. Cu greu treceţi peste această lovitură.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Scorpion:

Prietena voastră cea mai bună sau persoana iubită își serbează azi ziua de naștere. După ce vă bateţi capul neîncetat cu ceea ce trebuie să le cumpăraţi, aveţi impresia că nu aţi reușit să îi mulţumiţi. Vă reveniţi însă repede și constatați că aţi exagerat.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Săgetător:

Nu este cea mai bună zi pentru a vă ocupa de afaceri şi investiţii financiare. Nu vă puteţi concentra şi vă veţi asuma riscuri prea mari. Ocupaţi-vă mai mult de viaţa sentimentală pentru că aveţi şansa să începeţi o poveste de dragoste. Dacă aveţi o relaţie stabilă, este un moment potrivit pentru a vă face planuri de viitor alături de partener/ă, în special cu privire la locuinţă.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Capricorn:

În această dimineaţă, veţi avea mici probleme de comunicare şi nu reuşiţi să vă exprimaţi aşa cum v-aţi dori. Acesta nu va fi un impediment major pe parcursul zilei dacă vă concentraţi la ce aveţi de făcut. Puteţi primi câteva responsabilităţi noi însă veţi reuşi să le duceţi până la capăt pentru că aveţi foarte multă energie. Se anunţă schimbări interesante pe plan profesional.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Vărsător:

Un membru mai tânăr al familiei sau copilul vostru vă răscolește azi inima de emoții. Faceţi un gest foarte frumos, care vă umple ochii de lacrimi sau vă anunţă de o realizare care vă face extrem de mândri. Aproape că nu vă mai încăpeţi în piele de fericire.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Peşti:

După ce aţi fost înstrăinaţi o vreme de familie, azi reuşiţi să îi vedeţi după multe peripeții. Sunteţi atât de fericiţi, încât înţelegeţi în sfârșit cât de importanți sunt pentru voi și de ce oameni frumoși aveţi parte lângă voi. Aproape că nu vă vine să credeţi!

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 11 noiembrie 2016


Horoscop 11 noiembrie 2016, Berbec:

Toată ziua vă chinuie problemele cu digestia! Deși nu mâncaţi neapărat alimente interzise, vă este dificil să le digeraţi și pe acestea. Ar fi bine să vă asiguraţi câteva momente de repaus pentru a vă reveni.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Taur:

După o perioadă foarte încărcată îndrăzniţi să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa şi a vă limpezi mintea. Este posibil să plecaţi într-o scurtă vacanţă. Veţi mai avea câteva sarcini de rezolvat, însă nimic care să vă ocupe foarte mult timp şi să nu vă permită să vă bucuraţi de vacanţă.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi judecaţi azi aspru, dar pe baza unor greșeli pe care le-aţi făcut în trecut și care nu au nicio legătură cu comportamentul vostru actual. Deși nu aţi repeta niciodată acele erori de judecată, ajungeţi la concluzia că nici nu contează, atât timp cât ele vă urmăresc și altfel.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Rac:

Aveţi o zi dificilă, în care relaţiile cu cei din jur se dovedesc complicate. Sunteţi convinşi de faptul că sunteţi trataţi cu dispreţ și chiar batjocoriţi de o amică sau de unul dintre colegii mai noi de muncă, cu care nu aţi stabilit nicio apropiere. Suferiţi destul de mult din această cauză.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Leu:

Nu puneţi la suflet chiar tot ceea ce se întâmplă azi în jurul vostru, deoarece comportamentul nejustificat al unui coleg sau al unei amice este dictat de ranchiună, nu de părerea sa reală despre voi. Alegeţi în schimb să ignoraţi cu demnitate încercările de a vă scoate din sărite.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Fecioară:

Copilul vostru sau un membru mai tânăr al familiei, de care vă simţiţi responsabili, comite azi o faptă destul de gravă. Decideţi să interveniţi și îi ţineţi o morală plină de exemple pozitive, care este însă ignorată complet. Vă veţi simți excluşi din viaţa sa.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Balanţă:

Șeful vostru vă felicită azi pentru realizările voastre, dar vă dă în același timp de înțeles că aţi ajuns la apogeul carierei actuale și că ar trebui să căutaţi și alte responsabilități. Nu este vorba de pensionare, dar nu ar fi rău să învăţaţi ceva nou!


Horoscop 11 noiembrie 2016, Scorpion:

Prietenii vă invită azi la o petrecere, despre care realizaţi curând că este dată chiar în cinstea voastră. Sunteţi onoraţi de atenția lor, dar ceea ce vă impresionează cu adevărat este afecțiunea pe care o simţiţi emanând din comportamentul lor. Vă fac extrem de fericiţi!


Horoscop 11 noiembrie 2016, Săgetător:

Viaţa voastră este marcată azi de un mister profund. Secretomania domină peste tot în jurul vostru; la muncă se aud șușoteli de peste tot și până și amicii parcă s-au înțeles să vă ţină numai în suspans. Ajunşi acasă, mai aveţi puțin și izbucniţi.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Capricorn:

Renunţaţi azi la un privilegiu pe care îl aveaţi la locul de muncă în schimbul unor activități care vi se par mai interesante. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că greşiţi și veţi ajunge curând să regretați ceea ce aţi pierdut.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Vărsător:

Deși sunteţi convinse că vă iubiţi partenerul la fel de mult ca la început, azi vă întrebaţi dacă relaţia voastră nu a ajuns cumva într-un impas. Aveţi impresia că rutina s-a instalat între voi și că nu mai există nimic palpitant în dragostea voastră. Este posibil să aveţi dreptate.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Peşti:

Nimic nu vă convine azi, dimpotrivă, parcă tot ceea ce vi se întâmplă vă provoacă un rid de supărare pe frunte. Până și cele mai mici neajunsuri vi se par adevărate tragedii, iar inconvenientele devin dezastre în toată regula.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 10 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 10 noiembrie 2016


Horoscop 10 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi o zi plină de activități, una mai complicată decât cealaltă. Veţi fi nevoiţi să faceţi faţă unor provocări constante, pe care trebuie să le depăşiţi fără ajutor. Partea pozitivă este că sunteţi odihniţi și aveţi posibilitatea de a le înfrunta fizic așa cum trebuie.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Taur:

Azi daţi o super petrecere, care va rămâne pentru multă vreme în memoria invitaților voştri. Vă preocupaţi de fiecare detaliu ca la carte și reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea cu gustul vostru. Vi se vor cere sfaturi de organizare de acum încolo.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Gemeni:

Vă va încerca o mare durere azi. Sunteţi nevoiţi să vă luaţi la revedere de la un prieten la care ţineţi foarte mult și care pleacă în altă ţară. Nu este exclus nici să pierdeţi un animal de companie sau să aflaţi că un om drag este bolnav. Sper să vă reveniţi rapid.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Rac:

Îi cumpăraţi azi un cadou partenerului vostru sau decideţi să îl surprindeţi cu ceva ce ştiţi că îi place foarte mult. Veţi fi extrem de inspirate și îl veţi face fericit, cu un gest în aparență simplu. Asta este definiţia unei iubiri adevărate.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Leu:

Nu vă veți pierdeţi marea dragoste azi, dar sunt șanse mari să rămâneţi fără una dintre prietenele voastre. În ultima vreme aţi cam ignorat-o și nici nu aţi ţinut cont de ceea ce vă reproșa, considerând că nu are dreptate. Lucrurile au ajuns acum mai grave decât credeaţi.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Fecioară:

Aveţi azi o energie ieșită din comun! Nici soarta nu se poate pune cu voi, atât sunteţi de puternici. Rezolvaţi imediat tot ceea ce vă puneţi în cap și vă achitaţi și de responsabilități ale prietenilor sau ale colegilor de serviciu.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Balanţă:

Fidelitatea vă este pusă azi la încercare! Întâlniţi o fostă mare iubire pentru care mai aveţi încă sentimente și care flirtează cu voi. Decideţi însă să rămâneţi loiali partenerului cu care sunteţi. Veţi fi surprinse să aflaţi că el nu are aceeași atitudine!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Scorpion:

O aventură pe care o consideraţi lipsită de importanţă este pe cale să se transforme azi în ceva mai mult. Chiar dacă niciunul dintre voi nu vrea să recunoască, între voi și tipul cu care vă vedeţi e ceva mai mult. Se apropie periculos de mult de dragoste!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Săgetător:

Chiar dacă plănuiţi să economisiţi, nu neglijaţi azi virtuțile cumpărăturilor. Din păcate, aveţi o zi groaznică și vă veţi reveni abia spre seară, când mergeţi la cumpărături. O simplă cămașă este capabilă să șteargă tot răul cu buretele!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi stima de sine suferă o lovitură puternică, sub centură. Se pare că unul dintre șefii voştri se simte ameninţat de inteligenţa voastră și hotărăște să vă pună la punct în faţa tuturor. Nu luaţi în seamă insultele sale pornite din invidie.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Vărsător:

Nu credeţi tot ceea ce auziţi azi, deoarece pe la urechi vi se vor vehicula tot felul de zvonuri nefondate. Unul dintre ele are ca obiect viaţa voastră de cuplu. Alegeţi să vă puneţi baza în cel cu care împărţiţi totul, nu într-un necunoscut. Adoptaţi suspiciunea ca atitudine!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Peşti:

După un început mai dificil de săptămână, azi veţi avea un moment de strălucire. Pe plan profesional primiţi o ofertă de-a dreptul impresionantă, din partea unei persoane care nu mai contenește să vă laude. Pe plan personal cuceriţi o persoană atrăgătoare, care se declară vrăjită de voi!

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 noiembrie 2016


Horoscop 9 noiembrie 2016, Berbec:

Miercuri vă veţi petrece o mare parte a zilei odihnindu-vă, o decizie pe care și astrele o salută. Vă adunaţi puterile și bine faceţi, deoarece mâine veţi avea parte de una dintre provocările vieții voastre! Profitaţi!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Taur:

Profitaţi cât puteți de ziua de azi, fiindcă norocul vă este scris în stele. Nu vă abţineţi de la nimic din ceea ce vă doriţi să faceţi, o asemenea zi nu poate fi lăsată să treacă fără a vă bucura la maximum de ea!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Gemeni:

Un secret pe care l-aţi ţinut cu mare grijă până acum va fi dezvăluit și chiar în faţa persoanei de care vă temeaţi cel mai tare că va afla. Îmi pare rău, dar lucrurile nu se vor desfășura tocmai bine pentru voi.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Rac:

O prietenă a voastră vă reproșează azi că, de când aveţi un iubit, aţi uitat cu totul de ea. Mai mult, se pare că a trecut prin lucruri cu adevărat dificile și că a preferat să suporte în tăcere decât să vă deranjeze. O să vă simţiţi prost!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Leu:

Aveţi parte de o mare satisfacție azi, după ce partenerul vostru vă dă dreptate într-o privință în care vă contraziceți de mult. Nu vă veţi opri până ce nu îl veţi face să recunoască cât de mult a greșit.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Fecioară:

Sunteţi atât de concentraţi azi spre a obține cele mai bune rezultate la muncă, încât reuşiţi să îl scoateți din sărite și pe șeful vostru cu atitudinea voastră. Nu se va abține și vă va arunca niște reproșuri deloc voalate.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Balanţă:

Descoperiţi azi că aveţi un susținător important, care a avut grijă din umbră ca toate lucrurile să meargă bine în viaţa voastră. Sunteţi impresionate și în același timp speriate că existenţa voastră a fost o minciună până acum!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Scorpion:

Nu mai contează dacă sunteţi credincioşi sau nu, azi sunteţi convinşi că aţi primit o binecuvântare din partea cuiva special. Acest gând vă face mai puternici și vă va susține pe parcursul întregii zile.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Săgetător:

Nu lipsiți sub nicio formă de la sală azi, pentru că sportul vă va aduce beneficii nebănuite. Este posibil să vă aline o durere sâcâitoare, care nu vă dădea pace și pe care altfel aţi fi tratat-o cu pastile. Vă veţi simți de milioane.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Capricorn:

Pregătiţi-vă buzunarele să primească o sumă importantă de bani azi! E adevărat, este vorba despre un cadou la care speraţi, dar care părea din ce în ce mai puțin probabil. Va veţi bucura ca nişte copii!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Vărsător:

Vă împiedicaţi azi și de cele mai mici obstacole. Nu aţi dormit prea bine sau pur și simplu sunteţi incapabili să vă concentraţi, dar nici nu vă asumaţi responsabilitatea ci, dimpotrivă, daţi vina pe toți cei din jurul vostru!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Peşti:

Sper să aveţi parte de o zi pe placul vostru, lejeră și lipsită de complicații, deoarece nu veţi fi în stare de prea multe. Vă pierdeţi în reverii dulci-amărui din care vă va fi imposibil să vă treziţi. Nu este cea mai productivă zi!

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 6 noiembrie 2016


Horoscop 6 noiembrie 2016, Berbec:

Vă veţi petrece ziua de duminică cufundaţi în gândire. Mintea nu vă stă la nimic plăcut, ci meditează doar la catastrofe pe care le percepeţi ca fiind iminente în viitorul apropiat. Deşi faceţi tot posibilul să vă deziceţi de aceste gânduri, care nu vi se potrivesc, nu reuşiţi deloc. Nici voi nu înţelegeţi ce se întâmplă cu voi!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Taur:

Este posibil să vă simţiţi vinovaţi faţă de partener/ă, pentru că azi nu vă gândiţi decât la cum să îi faceţi pe plac! Veţi pune la cale cele mai fanteziste modalităţi de a îl/o face să se simtă fericit/ă şi vă veţi dedica întreaga zi stării sale de bine. Sunteţi romantici şi tandri, dar aceste sentimente nu vă ating cu adevărat inima!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Gemeni:

Veţi primi azi o propunere extrem de tentantă, la care nu ştiţi însă cum să reacţionaţi. Unul dintre amicii voştri s-a săturat să tot lucreze pentru alţii şi vrea să înceapă o afacere pe cont propriu. Are de gând să vă angajeze pe un post care vă place la nebunie, dar nu sunteţi siguri dacă să credeţi sau nu în promisiunile sale.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Rac:

Sunteţi mândri de una dintre prietenele voastre, care este foarte talentată şi creează adevărare opere de artă. Cu toate acestea, aveţi impresia că ea nu se apreciază aşa cum trebuie şi că din această cauză iese în pierdere. Vă veţi asuma azi rolul de PR al său şi veţi decide că este momentul să o faceţi cunoscută în faţa lumii întregi!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Leu:

Renunţaţi la orice planuri plăcute v-aţi fi făcut pentru azi, deoarece nu veţi avea şansa de a le pune în aplicare. Dimpotrivă, primiţi vizita unei rude mai în vârstă, care decide să vă facă o surpriză, fără a vă provoca însă niciun strop de bucurie. Dimpotrivă, simţiţi că vă scoate din sărite şi abia aşteptaţi să scăpaţi odată de ea!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Fecioară:

Astrele vă recomandă să vă părăsiţi casa cât mai simplu îmbrăcaţi, deoarece există riscul ca azi să vă întâlniţi cu o persoană care vrea să vă facă rău! De asemenea, fiţi foarte atenţi cu cine discutaţi pe stradă şi evitaţi străinii, chiar dacă vi se par extrem de binevoitori.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Balanţă:

Primiţi azi o veste bună, care nu se referă însă la voi, ci la o persoană apropiată. Sunteţi foarte fericiţi pentru ea şi vă bucuraţi din tot sufletul că îi merge bine. Veţi trece pe la ea să o felicitaţi şi acolo găsiţi un grup mare de oameni, aşa că vă puneţi cu toţii pe petrecut. Vă veţi distra de minune!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Scorpion:

Vă gândiţi serios că este timpul să veniţi cu o schimbare în viaţa personală; în cazul în care sunteţi într-o relaţie discutaţi cu partenerul de cuplu pentru a înţelege mai bine care este drumul pe care mergeţi şi, cel mai important, dacă mergeţi separat sau ţinându-vă de mână. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile se pot schimba în scurt timp.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de duminică vă aduce în dar un nou prieten, lucru care vă încântă peste măsură. Este vorba de o persoană pe care o admiraţi de multă vreme şi cu care aveaţi impresia că vă potriviţi, dar nu aţi avut ocazia de a cunoaşte mai bine. Azi vă verificaţi însă intuiţia şi constataţi că aţi avut dreptate!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Capricorn:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să petreceţi cât mai mult timp alături de oamenii dragi din viaţa voastră; activităţile pe care le aveţi în plan sunt pe placul tuturor, aşa că această duminică se va dovedi a fi una cu adevărat minunată pentru voi. Spre seară sunteţi relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Vărsător:

Sunt şanse mari ca azi să câştigaţi o sumă de bani pe calea norocului. Partea şi mai bună este că veţi cheltui banii pe un cadou sau pe ceva ce vă doreaţi de multă vreme, ce vă va face mai fericiţi decât finanţele în plus!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Peşti:

Cu tact şi intuiţia voastră proverbială, veţi reuşi să anticipaţi azi conflictul dintre doi prieteni ai voştri. Deşi aceştia sunt la cuţite, voi îi împacaţi după ce le atrageţi atenţia că cearta lor este pur şi simplu inutilă. Vă vor aprecia şi mai mult atunci când se calmează şi realizează ce bine au făcut că v-au ascultat!

 

Horoscop Urania săptămânal: 7-13 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania 7-13 noiembrie 2016


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Berbec:

Din data de 9 noiembrie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă. Totuși, reţineţi că ar putea crește peste limitele normale tensiunea dintre voi și unele persoane cunoscute. Din data de 12 încolo, puteți ajunge să vă apropiaţi de niște oameni de vază și este posibil, de asemenea, să vă surprindă un telefon sau o vizită din partea unei persoane dragi stabilită departe.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Taur:

Din data de 9 încolo, Marte circulă prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada care urmează lucrurile vor decurge cu o viteză ameţitoare pe planul financiar/profesional pentru voi. Ideal ar fi să faceţi față la tot ce apare perioada aceasta și să fiţi realişti. Altfel, ar putea ajunge să vă copleșească, motiv pentru care riscaţi să cedaţi nervos.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Gemeni:

Din 12 încolo, se pune reflectorul cosmic pe viața voastră sentimentală, motiv pentru care ar fi bine să acordaţi mai multă atenție familiei şi cuplului. Se anunță așadar o perioadă în care se ameliorează lucrurile în raport cu partenerul/a, iar dacă vă aflaţi încă în căutarea jumătății, se prea poate să apară în viața voastră în următoarele câteva săptămâni.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Rac:

Viața voastră sentimentală revine în atenția astrelor, moment numai bun să vă concentraţi pe redobândirea spontaneității în cuplu. Se anunţă așadar un suflu de aer proaspăt pe plan familial de care ar trebui să beneficiaţi la maximum, petrecând momente de calitate în compania partenerului/ei. Faceţi ceva ieșit din comun și luaţi-l/o prin surprindere pe cel/a drag/ă!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Leu:

Se anunță o perioadă de câteva săptămâni în care sectorul sentimental se află în fruntea listei voastre de priorități. Lucrurile par să se mişte bine pe acest plan, indiciu că dacă au existat de ceva vreme încoace tensiuni între voi și partener/ă, ele vor dispărea treptat în perioada următoare. Unor persoane fără partener/ă li se pot aprinde călcâiele după un coleg/ă de muncă.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Fecioară:

În data de 12 noiembrie, se opreşte în casa familiei Mercur, indiciu că orice problemă casnică poate fi depășită cu uşurinţă dacă vă verbalizaţi gândurile și trăirile și îi stimulaţi pe cei dragi să procedeze la fel. Astfel, reușiți să depășiți orice moment dificil și pe deasupra, să învățați ceva prețios de pe urma oricărei încercări apărute.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Balanţă:

Din data de 12 încolo, Venus circulă prin casa familiei din horoscopul vostru general, îndulcind puţin atmosfera din interiorul căminului. Așa se face că dacă au existat probleme familiale sau de cuplu, ele vor dispărea treptat în perioada următoare. Acum este indicat să vă spuneţi ofurile, întrucât nu există pericolul să vă aducă la certuri așa cum se întâmplă adesea.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Scorpion:

În intervalul 8-10 noiembrie, atenția și energia voastră ar putea fi solicitate cu precădere pe plan sentimental și în relație cu cei mici care par să aibă mai multă nevoie de voi. Din data de 9 încolo, riscă să se tensioneze puţin atmosfera în cadrul familiei. Dacă pare că stați pe un butoi cu pulbere gata oricând să explodeze, poate ar fi momentul să spuneți lucrurilor pe nume și să vedeți ce este de făcut.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Săgetător:

Începând cu data de 9 noiembrie, Marte circulă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, agitând puţin spiritele. Astfel, se prea poate să aveţi parte de confruntări mai mici sau mai mari cu rudele apropiate, dar dacă vă arătați mai dispuşi să le acceptați opiniile, chiar dacă nu coincid cu ale voastre, cu siguranță veţi reuși să le evitați cu succes. Fiţi calmi!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Capricorn:

În intervalul 8-10 noiembrie, Luna se mişcă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, recomandabil fiind să nu cădeţi pradă nervozităţii, spunându-le lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați mai mult sau mai puțin mai târziu. În zilele de 11 şi 12, același lucru se poate întâmpla în raport cu părinții. Fiţi atenţi la cuvintele folosite!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Vărsător:

Începând cu data de 12 noiembrie, Mercur se mişcă prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, readucându-vă pofta de a face schimb de idei cu membrii anturajului vostru. Astfel, ajungeţi să vă daţi seama cât de multe lucruri împărtășiți de fapt. În zilele de 11 şi 12, puteți fi cam slobozi la gură, deci abţineţi-vă de la comentarii care nu îşi au locul. Încercaţi să fiţi diplomaţi!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Peşti:

De 12 încolo, Venus se mişcă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, moment numai bun să vă întâlniţi chiar sfârșitul acesta de săptămână cu amicii sau potențialii finanţatori pentru a dezvolta o idee de afaceri. Tot din data de 12 încolo, intrarea lui Mercur în casa carierei vă va grăbi puţin ascensiunea profesională prin intermediul abilităților voastre de comunicare.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 noiembrie 2016


Horoscop 5 noiembrie 2016, Berbec:

Vă petreceţi o mare parte a acestei zile pe drum şi vă place la nebunie! Sunteţi cu atât mai fericiţi cu cât altcineva vă conduce maşina, iar voi sunteţi liberi să admiraţi peisajele şi să vă bucuraţi de călătorie. Intraţi într-o dispoziţie plăcută de weekend, ceea ce vă bucură şi mai tare!


Horoscop 5 noiembrie 2016, Taur:

Ar trebui să aveţi mare grijă azi cu sănătatea voastră emoţională, pentru că sunteţi stresaţi, iritabili şi foarte uşor de supărat. Deşi voi puneţi această stare pe seama stresului şi oboselii din timpul săptămânii, astrele sunt de părere că este vorba de o cauză mai profundă, pe care nici măcar nu o realizaţi.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi lejeră, care vă pregăteşte pentru dispoziţia de weekend! Nu aveţi nimic de făcut, aşa că vă petreceţi ziua navigând pe Internet, căutând locaţii pentru pauze de oraş sau reţete pe care să le preparaţi. Timpul trece repede şi veţi ajunge acasă, acolo unde nu aveţi nimic de făcut.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Rac:

În prima parte a zilei puneţi la cale planurile pentru următoarele zile. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări pentru a vă ocupa de mici probleme. Spre seară faceţi un drum lung pentru a revedea o persoană dragă, cu care nu aţi mai vorbit de ceva timp.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Leu:

Treceţi printr-un moment destul de dificil pe plan profesional; simţiţi că aveţi nevoie de o schimbare, aşa că începeţi să efectuaţi un studiu de piaţă pentru a afla ce este de făcut pe viitor. Este posibil ca după orele prânzului să primiţi o ofertă de colaborare destul de interesantă.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi reuşeşti să spulberaţi în doar câteva ore toate planurile de economii pe care vi le-aţi conceput cu atâta grijă. Mergeţi la cumpărături, convinşi să luaţi doar ceva de mâncare, dar vă lăsaţi purtaţi de val şi cheltuiţi tot ceea ce aţi pus deoparte. Vă veţi certa singuri atunci când ajungeţi acasă.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveţi încredere în intuiţia voastră azi, deoarece cu ajutorul ei veţi reuşi să rezolvaţi o problemă care nu v-a dat pace. Pur şi simplu lăsaţi-vă ghidaţi de sentimente şi renunţaţi să mai treceţi totul prin filtrul raţiunii, iar curând veţi vedea că ştiţi ce trebuie să faceţi. Totuşi respingeţi sfatul din partea celorlalţi, mai ales dacă se opune intuiţiei voastre.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Scorpion:

Astăzi vă luaţi inima în dinţi şi mergeţi la o discuţie serioasă cu partenerii de afaceri sau superiorii pentru a cere o mărire de salariu. Astrele sunt de partea voastră, aşa că este posibil să vi se ofere tot ce cereţi. Seara este una destul de relaxantă.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de sâmbătă ar trebui petrecută alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Vă este foarte uşor să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi ocazia de a vă face un/o nou/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Capricorn:

Adunaţi-vă toată răbdarea azi, deoarece veţi avea parte numai de probleme. Cele mai multe tensiuni le veţi avea de suportat la muncă, acolo unde trebuie să învăţaţi un coleg nou, care pare să nu priceapă nimic. Deşi vă chinuiţi să îi explicaţi apelând la o mulţime de tehnici, pur şi simplu nu înţelege nimic.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi aveţi parte de foarte multe critici şi nu reacţionaţi deloc bine la ele. Şeful vă atrage atenţia că în ultima perioadă sunteţi destul de leneşi şi nu vă mai trataţi responsabilităţile cu aceeaşi seriozitate. Ajunşi acasă, trebuie să suportaţi şi reproşurile persoanei iubite, care se simte neglijată.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Peşti:

Vă petreceţi seara în compania celor dragi, relaxându-vă la un film sau la un pahar de vin. Parcă de mult nu aţi mai fost atât de liniştiţi şi realizaţi că pentru prima oară după multă vreme, chiar nu aveţi de ce să vă plângeţi. Începeţi să fiţi din ce în ce mai convinşi că aşa arată fericirea.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 4 noiembrie 2016


Horoscop 4 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi o discuţie în contradictoriu cu un client azi la muncă. Deşi aveţi impresia că faceţi totul ca să îl mulţumiţi, el pare imposibil de satisfăcut şi vă adresează şi cuvinte grele. Oricât de mult aţi încerca, nu reuşiţi să îi onoraţi pretenţiile şi atunci nu vă mai puteţi abţine şi izbucniţi. Şeful vostru va tuna şi va fulgera.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Taur:

Aveţi atât de mult de muncă azi, încât nu mai aveţi timp să vă gândiţi la nimic, în afară de ceea ce aveţi de făcut. Ajutaţi un coleg mai nou să înţeleagă ce are de făcut, apoi primiţi de la şeful vostru nişte sarcini speciale, care vă vor ţine ocupaţi toată ziua. Din fericire, toate vă ies perfect, iar la finalul zilei veţi primi chiar o mărire de salariu.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Gemeni:

Partenerul vostru vă oferă astăzi o altă dovadă a iubirii sale, făcându-vă o surpriză la care nu vă aşteptaţi. Vă ia un cadou pe care vi-l doreaţi de mult şi vă face o declaraţie romantică, plină de patos, care vă face să vă daţi seama cât de mult vă apreciază. Veţi fi atât de fericite, că nici măcar nu mai puteţi să vorbiţi.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Rac:

Azi veţi începe să vă îndoiţi de sinceritatea partenerului vostru. Petrece foarte mult timp vorbind la telefon şi este foarte secretos, iar voi bănuiţi că are pe altcineva. Nu mai puteţi aştepta şi îl confruntaţi direct, rugându-vă să nu vă mai ţină ca pe ace. Se pare că de fapt plănuia să vă facă vouă o surpriză.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Leu:

Deşi astăzi ar trebui să lucraţi în echipă, decideţi singuri că nu aveţi nevoie de ajutorul nimănui şi vă excludeţi colegii din proiectul pe care îl aveţi de terminat. Nu numai că nu reuşiţi să vă descurcaţi, dar vă atrageţi şi ura colectivului, care consideră că intenţionaţi să îi denigraţi - şi pe bună dreptate.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă ceea ce spuneţi vineri, pentru că vă ia gura pe dinainte. Veţi afirma ceva ce nu credeţi cu adevărat, doar pentru că sunteţi nervoşi şi vreţi să vă răzbunaţi pe cineva. Partea proastă este că persoana pe care o jigniţi este extrem de răzbunătoare şi va avea grijă să vă plătească cu aceeaşi monedă.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveţi parte azi de un succes aproape ieşit din comun, de care nu v-aţi mai bucurat până acum. Aproape că nu vă vine să credeţi cât de bine se leagă toate; la muncă străluciţi la un proiect dificil, iar odată ajunşi acasă vă veţi întâlni cu o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Scorpion:

Deşi v-a mers bine în ultima perioadă, astăzi pierdeţi pentru că vă lipseşte încrederea în propriile puteri. Şeful vă propune să vă ocupaţi singuri de un proiect, dar, deşi el este convins că vă veţi descurca, voi nu sunteţi de aceeaşi părere. Până la urmă, îl faceţi şi pe el să creadă că s-a înşelat.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Săgetător:

Împrumutaţi azi nişte bani de la unul dintre prietenii voştri, promiţându-i că îi veţi înapoi atunci când primiţi salariul. Cu toate acestea, se va petrece ceva neaşteptat (unul dintre membrii familiei se îmbolnăveşte sau se defectează un obiect din casă), aşa că nu veţi mai fi în stare să vă respectaţi angajamentul. Nu o să aveţi parte de înţelegerea sa.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi faceţi o investiţie care se dovedeşte extrem de bună. Veţi decide să susţineţi financiar afacerea demarată de unul dintre prietenii voştri. Deşi cei din jur vă sfătuiesc să renunţaţi, voi vă încăpăţânaţi să credeţi în voi şi veţi demonstra că aveţi dreptate.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Vărsător:

Există o barieră de comunicare între voi şi cei dragi azi. Nu înţelegeţi nimic din ceea ce vă spune partenerul vostru şi începeţi să fiţi convinse că de fapt voi nu aveţi ce să căutaţi în această relaţie. Faptul că vă simţiţi neînţelese continuă şi atunci când ajungeţi la mama voastră - şi voi începeţi să vă gândiţi dacă problema nu este cumva la voi.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Peşti:

Veţi avea azi de traversat nişte situaţii dificile, dar nu aveţi de ce să vă faceţi griji, pentru că prietena voastră cea mai bună va fi alături de voi. Oricât de greu v-ar părea să ieşiţi la liman, veţi constata că, beneficiind de ajutorul ei, nu aveţi nici cea mai mică problemă să răzbiţi. O veţi aprecia şi mai tare.