Horoscop Urania zilnic: joi, 1 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 1 septembrie 2016


Horoscop 1 septembrie 2016, Berbec:

Joi vă chinuie amintirile despre un eveniment trist din viaţa voastră, pe care credeaţi că l-aţi depășit, dar care încă vă mai afectează, după cum realizaţi azi. Veţi avea ceva de furcă până ce veţi reuși să vă detaşaţi complet, sunt de părere astrele!


Horoscop 1 septembrie 2016, Taur:

Pasiunea voastră pentru mâncare este recunoscută și ea vă va aduce azi o cunoștință care vă poate deveni prieten/ă. Discutați cu un coleg despre felurile voastre de mâncare preferate și descoperiţi că aveți multe în comun. Până să realizaţi, deja organizați o cină împreună!


Horoscop 1 septembrie 2016, Gemeni:

Aveţi tendinţa astăzi de a plasa problemele familiei mai presus de ale voastre, ceea ce vă va cauza foarte multe bătăi de cap. Ştiţi că cei dragi sunt importanți, dar azi fericirea lor contravine propriei voastre bucurii! Puneţi-vă pe primul loc!


Horoscop 1 septembrie 2016, Rac:

Încercaţi azi să convingeţi pe cineva să vă respecte dorinţele, folosindu-vă de şarmul vostru personal! Deşi tentativele de flirt nu sunt de ignorat, nu reuşiţi să o manipulaţi pe respectiva persoană, ceea ce vă poate scădea încrederea în voi. Astrele sunt de părere că pur şi simplu nu vă place!


Horoscop 1 septembrie 2016, Leu:

Cumpătarea este astăzi o calitate extrem de importantă, pe care ar trebui să o puneţi la rang de cinste! Puteţi cădea uşor în capcana de a fi prea lacomi, nu neapărat din punct de vedere gastronomic, cât sentimental sau profesional: riscaţi să vă părăsiţi locul de muncă actual pentru un salariu mai mare, dar fals, sau să renunţaţi la o relaţie stabilă pentru un vis.


Horoscop 1 septembrie 2016, Fecioară:

Joi veţi reuşi să vă câştigaţi pacea şi liniştea, în legătură cu o problemă care v-a tulburat multă vreme în viaţa sentimentală. Aflaţi că cel pe care o/îl placeţi nutreşte aceleaşi sentimente pentru voi, sau, dimpotrivă, vă daţi seama că nu mai simţiţi nimic pentru „fosta/ul” voastra/stru. Oricum, sunteţi satisfăcuţi de rezultat.


Horoscop 1 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de 1 septembrie trebuie să fie dedicată construcţiei: este excelent dacă aţi plănuit să vă ridicaţi singuri casa, dar veţi avea succes şi în fortificarea carierei sau în încercarea de a vă face relaţia mai puternică. Orice pas pe care îl veţi face azi va fi însoţit de succes şi orice cărămidă plasată în edificiul vieţii voastre va fi indestructibilă.


Horoscop 1 septembrie 2016, Scorpion:

O persoană apropiată vă roagă astăzi să o ajutaţi cu o problemă delicată sau să o împrumutaţi cu o sumă de bani. Deşi iniţial aveţi toată bunăvoinţa, începeţi curând să înţelegeţi că situaţia este mult mai spinoasă. Astrele sunt de părere că ar trebui să explicaţi politicos că nu sunteţi capabili să îi faceţi pe plac şi să vă scuzaţi; altfel, sacrificiile pe care le veţi face vor fi imense.


Horoscop 1 septembrie 2016, Săgetător:

Situaţia voastră financiară va intra astăzi în linie dreaptă: dacă aţi avut probleme cu banii, acum vă veţi redresa şi aveţi toate şansele să începeţi chiar să puneţi o sumă deoparte. Puteţi începe să visaţi la o vacanţă de iarnă într-un loc luxos, pentru că norocul nu vă va părăsi multă vreme din acest punct de vedere.


Horoscop 1 septembrie 2016, Capricorn:

Azi vă aşteaptă o zi armonioasă, în care toate vă vor ieşi aşa cum vă doriţi, deşi nu veţi avea neapărat parte de un noroc nemaivăzut până acum. Vă simţiţi bine în compania colegilor la muncă şi aveţi parte de momente de tandreţe cu persoana iubită: este un prilej foarte bun pentru a vă reîncărca bateriile şi a vă pregăti pentru luptele viitorului.


Horoscop 1 septembrie 2016, Vărsător:

Astăzi vă veţi epuiza nervii încercând să evitaţi o criză de proporţii la muncă, din cauza neglijenţei de care a dat dovadă unul dintre colegii voştri. Deşi faceţi tot posibilul şi comiteţi chiar acte de eroism, problema va escala şi veţi fi nevoiţi să daţi voi explicaţii pentru comportamentul său. Va fi o zi pe care vreţi să o uitaţi cât mai curând.


Horoscop 1 septembrie 2016, Peşti:

Ziua va merge excelent pe plan profesional, deşi nu acelaşi lucru poate fi afirmat şi despre viaţa personală. Aveţi parte de o ceartă de proporţii cu persoana iubită, care vă reproşează că în ultima perioadă aţi neglijat-o pentru a vă implica în carieră: deşi ştiţi instinctiv că are dreptate, nu vă puteţi abţine să nu vă simţiţi nedreptăţiţi.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 31 august 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 31 august 2016


Horoscop 31 august 2016, Berbec:

Va începe o perioadă de schimbări în viaţa voastră, ceea ce nu înseamnă însă că vă puteţi lăsa pe tânjală şi puteţi renunţa să vă mai îndepliniţi sarcinile. Traversaţi un climat mai puţin stabil, aşa că vă veţi răzgândi rapid şi vă va fi greu să vă decideţi asupra unei singure opţiuni.


Horoscop 31 august 2016, Taur:

Ziua de miercuri este favorabilă unei călătorii scurte, în care să fiţi acompaniaţi de interesul vostru sentimental. Relaţia voastră va fi şi mai puternică şi veţi vedea că rezonaţi din nou perfect unii cu alţii, după o perioadă mai dificilă în dragoste.


Horoscop 31 august 2016, Gemeni:

Azi nu mai reuşiţi să faceţi diferenţa între extravaganţe financiare şi dorinţa de a vă răsfăţa. Parcă nici nu vă mai interesează atunci când aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta şi aveţi impresia că vi se cuvine orice. Aveţi grijă, pentru că, deşi vă veţi distra fără urmă de îndoială, vă veţi trezi şi cu o adevărată gaură în buget.


Horoscop 31 august 2016, Rac:

Persoana iubită sau un prieten în care aveţi încredere deplină vă oferă azi un sfat practic, pe care aveţi însă tendinţa de a îl ignora, din cauza faptului că va contraveni dorinţelor voastre actuale. Nu vă abateţi de la el, vă sfătuiesc astrele, pentru că atitudinea voastră actuală vă va aduce mai mult rău decât bine.


Horoscop 31 august 2016, Leu:

Ziua de 31 august este ideală pentru a face curăţenie. Nu mă refer doar la actul de a vă purifica mediul în care locuiţi sau de a face ordine pe birou, ci de a scăpa de acele lucruri care vă deranjează în acest moment, fie că este vorba de un amic cu care nu vă mai înţelegeţi ori de persoana iubită cu care nu mai rezonaţi.


Horoscop 31 august 2016, Fecioară:

Evenimentele zilei de azi se desfăşoară rapid şi integral în folosul vostru! Veţi fi şi voi uimiţi de cât de bine se desfăşoară ziua, mai ales la muncă, acolo unde totul pare gândit ca o recompensă pentru eforturile pe care le-aţi făcut în ultima vreme. Şi în dragoste sunteţi răsfăţaţi şi parcă nici vouă nu vă vine să credeţi.


Horoscop 31 august 2016, Balanţă:

Aveţi mare grijă de partenerul vostru, deoarece ziua de miercuri îi poate pune probleme. Riscă să sufere un accident minor sau să îi fie furată o sumă de bani, alături de acte. Dacă nu puteţi veghea în mod direct să nu i se întâmple nimic, încercaţi măcar să îl convingeţi să fie cât se poate de atent şi de precaut.


Horoscop 31 august 2016, Scorpion:

Ziua de azi este perfectă pentru a desfăşura o vizită cu scop informativ! Poate că ajungeţi într-un loc în care vă doriţi să lucraţi în viitor sau sunteţi invitaţi să inspectaţi un spaţiu în care să locuiţi. În orice caz, concluziile pe care le veţi trage sunt pozitive, iar pretenţiile vă vor fi împlinite.


Horoscop 31 august 2016, Săgetător:

Ziua de miercuri nu va fi una dedicată distracţiei. Este cazul să vă înhămaţi la acele sarcini absolut obligatorii, pe care le lăsaţi întotdeauna pe ultima sută de metri. Poate fi vorba de responsabilităţi plictisitoare de la muncă, de plata facturilor sau de ordine în casă, voi ştiţi mai bine decât oricine ceea ce evitaţi.


Horoscop 31 august 2016, Capricorn:

Ziua de azi va reflecta o parte vulnerabilă a relaţiei voastre, pe care nu aţi reuşit să o descoperiţi până acum. Din păcate, o prezenţă străină între voi şi persoana iubită vă face să realizaţi că dragostea voastră puternică, imbatabilă, nu este deloc aşa. Veţi fi extrem de trişti.


Horoscop 31 august 2016, Vărsător:

O activitate pe care o desfăşuraţi în secret, fără ca cineva să ştie despre ea, se va anunţa azi plină de succes! Reuşiţi să vă afirmaţi la muncă, fără să fi atras deloc atenţia asupra voastră, ceea ce îl face pe şeful vostru să fie şi mai conştient de valoarea voastră! Veţi fi nişte mici vedete!


Horoscop 31 august 2016, Peşti:

Ziua de miercuri cere acţiuni în forţă, responsabilitate şi atenţie. Veţi avea nevoie de toate forţele voastre pentru a face faţă zilei care se anunţă a fi destul de dificilă. Astrele sunt însă optimiste şi consideră că aveţi toate şansele de reuşită.

 

Horoscop Urania săptămânal: 5-11 septembrie 2016

 
Horoscop Urania 5-11 septembrie 2016


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Berbec:

În zilele de 5, 6 şi 7 septembrie, aşteptaţi-vă la discuții destul de aprinse cu partenerul de cuplu pe seama banilor. Încercaţi să potoliţi conflictul înainte ca el să înceapă de-a binelea. Din data de 9 încolo, se mută reflectorul cosmic pe relația de cuplu. Vă așteaptă o perioadă de un an și ceva în care relația de cuplu poate evolua mai mult decât v-aţi aștepta. Persoanele singure își pot găsi partenerul potrivit.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Taur:

Din data de 5 până în data de 7 septembrie, ar fi bine să investiţi mai mult timp și energie în relația de cuplu. Aparent, este nevoie să vă concentraţi mai mult pe acest plan al vieții voastre. În data de 9 septembrie, anturajul vostru ar putea ajunge să se trieze brusc, motiv pentru care puteți ajunge în situația de a crede că viața voastră socială nu îşi va mai reveni niciodată. Poate nu ar fi rău să fiţi mai selectivi cu cei din viața voastră.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Gemeni:

Zilele de 8 și 9 vă surprind mai adesea decât de obicei în compania persoanei iubite, motiv pentru care vi se oferă un moment mai mult decât bun pentru a face ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie între voi. Din data de 9 încolo, dragostea parcă plutește în aer, iar dacă vă aflaţi în căutarea partenerului potrivit, șansele sunt mai mari ca oricând să îl găsiţi. Daţi-vă silința să fie totul bine!


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Rac:

În prima parte a săptămânii, puteți vedea progrese în raport cu partenerul de cuplu și cei mici, iar dacă vă aflaţi în căutarea persoanei iubite, puteți cunoaște pe cineva care se ridică la înălțimea standardelor voastre. Din data de 9 încolo, se prea poate ca voi și părinții să începeţi să vă înțelegeți mai bine ca oricând, fapt pentru care relația voastră va avea mult de câștigat în viitorul apropiat.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Leu:

În prima parte a săptămânii vă recomand să petreceţi mai mult timp cu familia. Timpul de calitate în compania lor vă face bine atât la relație, cât și pe plan individual. În a doua sa jumătate, se mută reflectorul cosmic pe felul în care vă înţelegeţi cu persoana iubită și/sau copiii. Încercaţi să nu le limitaţi sau să le condiţionaţi libertatea personală. Pot apărea certuri mari pe seama aceasta.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Fecioară:

În data de 7 septembrie, emanaţi bună dispoziție, iar carisma voastră atrage mulți/te admiratori/oare în jurul vostru. Se prea poate, de asemenea, ca și cei mici să se simtă mai bine decât de obicei în preajma voastră. Din data de 8 până în data de 10, ar fi bine să vă concentraţi pe viața de familie întrucât acolo este nevoie de prezența voastră. În data de 10 septembrie se pot naște conflicte cu partenerul pe seama unor chestiuni casnice sau a părinților.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Balanţă:

În a doua parte a săptămânii, mai exact în zilele de 8 și 9, nu este exclus ca rudele voastre apropiate să fie mai prezente decât de obicei în viața voastră, mai ales dacă se pune problema de o afecțiune sau alta de o parte ori alta a baricadei. În zilele de 10 şi 11 vine vremea să acordaţi atenție familiei, dar aşteptaţi-vă să se amestece mai mult decât ar fi cazul în viața voastră de cuplu. Nu le daţi importanță!


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Scorpion:

Încercaţi ca în data de 7 septembrie să vă întâlniţi cu amicii, cu atât mai mult dacă simţiţi că v-ați distanțat oarecum unii de ceilalți în ultima perioadă. Ideal ar fi ca în zilele de 8, 9 și 10 să nu amestecaţi iubirea și/sau prieteniile cu banii întrucât există riscul să nu iasă ceva bun dintr-o astfel de manevră. În zilele de 10 şi 11 septembrie, asiguraţi-vă că vă rezervaţi timp pentru rudele voastre apropiate.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Săgetător:

Este posibil ca în zilele de 8 și 9 să nu reuşiţi să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și cea de carieră, fapt pentru care se recomandă să vă organizaţi timpul în așa fel încât să puteți să vă implicaţi în ambele domenii ale vieții voastre. Tot din data de 9 încolo se animă treptat viața voastră socială. Pot apărea prieteni noi în viața voastră sau cultivaţi mai mult decât v-aţi așteptat relația cu cei care vă sunt amici.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Capricorn:

Dacă aveţi nevoie de sfaturi în data de 7 septembrie, apelaţi la rudele apropiate ale partenerului sau la cei dragi ai voştri stabiliți în străinătate sau la mare distanță de casă. Aceștia vă pot ajuta să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă decât cea pe care o aveţi voi. Nu vă conturaţi părerile după bârfe și zvonuri, mai ales în zilele de 8 și 9, pentru că există riscul să emiteți unele judecăți greşite.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Vărsător:

Zilele de 8 și 9 sunt presărate cu momente tensionate în raport cu amicii, cel mai probabil din cauza banilor și a invidiei. Dacă anturajul vostru este format din oameni care au tendința să vă folosească ori care nu se bucură de succesele voastre, poate ar fi cazul să îl triaţi. În caz contrar, nimic bun nu va rezulta de pe urma faptului că vă axaţi pe astfel de prietenii.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Peşti:

Ziua de 7 septembrie se anunță a fi potrivită pentru a prezenta prietenilor noul vostru partener sau a ieși cu persoana iubită și prietenii, deci faceţi-vă niște planuri cam în genul acesta la mijlocul săptămânii. În zilele de 8 şi 9 septembrie, cariera voastră sau a partenerului se interpune între voi doi sau poate unul ia decizii fără ca celălalt să fie consultat. Poate că ar fi cazul să regândiți dinamica rolurilor jucate în cuplu.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 august 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 30 august 2016


Horoscop 30 august 2016, Berbec:

Astrele consideră că astăzi veţi avea succes într-o competiţie, un concurs sau la un examen. Chiar dacă nu v-aţi pregătit cu ardoare, tot veţi avea noroc şi veţi excela în ceea ce cunoaşteţi cel mai bine. Pregătiţi-vă discursul de acceptare, pentru că este posibil să primiţi şi un premiu!


Horoscop 30 august 2016, Taur:

Vor exista nişte restricţii azi, care vă pun ceva probleme. La serviciu şeful vă limitează abilităţile creative, cerându-vă să faceţi ceea ce simţiţi că nu vi se potriveşte şi chiar şi persoana iubită stabileşte nişte limite în relaţie, pe care nu le toleraţi. Nu este o zi prea plăcută pentru voi!


Horoscop 30 august 2016, Gemeni:

Nu ascultaţi de sfaturile pe care le primiţi azi, cel puţin nu dacă ele vin dintr-o sursă oficială, dar pe care nu o cunoaşteţi prea bine. Este posibil să fiţi înşelaţi, deşi nu în mod intenţionat şi să aveţi surpriza de a constata că vă va merge prost. Dimpotrivă, recomandările venite din partea familiei se dovedesc de bun augur.


Horoscop 30 august 2016, Rac:

Va trebui să vă puneţi la bătaie toate abilităţile marţi, dacă vă doriţi să obţineţi ceva. Nu reuşiţi nimic fără eforturi intense şi veţi avea nevoie de tot talentul, de abilităţile şi de cunoştinţele voastre: vestea bună este că daţi dovadă de calităţi aproape ieşite din comun şi că veţi încheia ziua extrem de mândri de voi.


Horoscop 30 august 2016, Leu:

Veţi primi azi oferta unei promovări la muncă, dar care va implica şi destul de multe responsabilităţi: este posibil să vi de dea o funcţie de conducere. Nu lăsaţi teama sau comoditatea să vă determine să refuzaţi, deoarece aveţi toate calităţile pentru a vă descurca de minune.


Horoscop 30 august 2016, Fecioară:

Se vor petrece schimbări importante în viaţa voastră marţi, dar astrele nu reuşesc să cadă de acord dacă vor fi negative sau pozitive. Totul depinde în mare parte de atitudinea voastră şi de flexibilitatea de care daţi dovadă: azi aveţi toate şansele de a contura singuri forma viitorului vostru, aşa că daţi tot ce aveţi mai bun din voi.


Horoscop 30 august 2016, Balanţă:

Aveţi mare grijă astăzi, deoarece riscaţi să vă confruntaţi cu forţele legii, iar consecinţele pot fi destul de neplăcute. Posibilităţile cresc şi mai tare dacă vă aflaţi la volanul maşinii voastre sau dacă plecaţi iritaţi de acasă şi intraţi într-un conflict. Încercaţi pe cât posibil să vă calmaţi!


Horoscop 30 august 2016, Scorpion:

Azi sunteţi aerieni, iar lipsa de concentrare vă va afecta destul de mult activitatea profesională. Din păcate, tocmai acum şeful vostru se trezeşte să vă ceară implicarea într-un proiect de anvergură, care vă va cere toată atenţia. Aveţi noroc însă, deoarece această activitatea va dura destul de mult, aşa că veţi avea şanse să recuperaţi.


Horoscop 30 august 2016, Săgetător:

Ziua de marţi va sta sub semnul unor vechi greşeli, pe care le-aţi comis de mai multe ori în trecut şi care vă vor afecta şi azi performanţele. Este posibil să cădeţi în mrejele unei vechi iubiri, una care v-a făcut să suferiţi şi care nu se va dovedi nici acum de bun augur.


Horoscop 30 august 2016, Capricorn:

Primiţi o veste extrem de bună astăzi, una care pune în sfârşit capăt tulburărilor din ultima vreme. Sunteţi liniştiţi şi împăcaţi cu voi după o perioadă lungă de timp şi admiteţi în sfârşit că aveţi motive să fiţi mândri. Mai mult, astrele consideră că este doar începutul şi că de acum încolo vă veţi bucura de multe reuşite.


Horoscop 30 august 2016, Vărsător:

Astăzi veţi fi dezamăgiţi, dar vestea şi mai proastă este că o persoană apropiată, în care aveaţi încredere, este cea care vă provoacă această suferinţă. Mai mult, aflaţi că a făcut-o intenţionat şi, deşi vă vine greu să credeţi, la mijloc nu este o greşeală şi nicio explicaţie.


Horoscop 30 august 2016, Peşti:

Azi începeţi să aveţi dubii cu privire la obiectivul pe care vi l-aţi stabilit din punct de vedere profesional şi asupra faptului că sunteţi capabili să îl îndepliniţi singuri. Astrele sunt însă de părere că nu aveţi niciun motiv pentru a vă îndoi de voi şi că aveţi toate şansele în viitor, este vorba doar de un mic moment de confuzie.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 29 august 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 29 august 2016


Horoscop 29 august 2016, Berbec:

Ziua de luni este favorabilă educaţiei. Nu o lăsaţi să treacă fără a învăţa ceva nou! Astrele consideră că, dacă vă aşteaptă un nou şcolar sau universitar, nu strică să aflaţi câteva informaţii despre ceea ce urmează să învăţaţi, dar că şi nativii care au terminat demult şcoala vor beneficia de pe urma învăţatului.


Horoscop 29 august 2016, Taur:

Astrele consideră că astăzi nu vă strica să fiţi precauţi, deoarece, oricât de optimişti şi încrezători sunteţi, planurile nu vă vor ieşi aşa cum speraţi. Contextul astrologic al zilei vi se opune şi nu vă permite să obţineţi tot ceea ce vă doriţi, aşa că nu vă aruncaţi cu capul înainte: un pic de grijă se poate dovedi salvatoare.


Horoscop 29 august 2016, Gemeni:

Din păcate, ziua de 29 august vă va fi marcată de neînţelegeri cu persoana iubită: oricât de tare încercaţi amândoi, nu reuşiţi să ajungeţi la un punct de vedere comun. Vă contraziceţi şi în cele mai lipsite de importanţă aspecte: cel mai bine ar fi să înţelegeţi că nu vă este dat să fiţi împreună azi şi să luaţi o mică pauză.


Horoscop 29 august 2016, Rac:

Azi veţi găsi o sursă de bucurie în trecut: amintirile vă umplu de voie bună, nu de nostalgie şi întâlniţi o persoană care a fost importantă odinioară pentru voi şi pe care aţi pierdut-o. Sunteţi cufundaţi în ceea ce a fost şi începeţi să vă întrebaţi dacă nu ar trebui să schimbaţi ceva pentru a fi fericiţi acum.


Horoscop 29 august 2016, Leu:

Aspectul fizic va fi foarte important pentru voi azi, ceea ce este excelent, deoarece veţi străluci de frumuseţe. Este un moment favorabil pentru a merge la coafor sau pentru a vă face un tratament cosmetic: vă veţi simţi bine şi toate privirile admirative se vor lipi de voi.


Horoscop 29 august 2016, Fecioară:

Vă veţi ocupa ziua cu activităţi fizice, ceea ce vă va face să vă simţiţi foarte bine. Dacă nu sunteţi la sală, cu siguranţă faceţi treabă în propria grădină: nu numai că vă veţi relaxa şi veţi face mişcare, dar veţi avea şi satisfacţia de a consuma în curând fructe şi legume din propria ogradă.


Horoscop 29 august 2016, Balanţă:

Dacă intenţionaţi să vă schimbaţi locuinţa, azi este un moment foarte bun pentru voi. Găsiţi o super ofertă, de o calitate superioară la un preţ excepţional. Sunt şanse mari să încheiaţi un contract de chirie sau să vă cumpăraţi apartamentul viselor voastre, chiar azi.


Horoscop 29 august 2016, Scorpion:

Astăzi veţi descoperi că bogăţia nu este adusă numai de sume impresionante de bani, ci că poate însemna mai mult de atât! Cunoştinţele pe care le-aţi deprins în şcoală, o carte favorită, relaţiile pe care vi le-aţi făcut sau o antichitate preţioasă vă vor ajuta să impresionaţi pe cineva care vă interesează de ceva vreme şi care pune preţ pe posesiuni.


Horoscop 29 august 2016, Săgetător:

Fiţi voi înşivă azi şi toate vă vor merge cum nu se poate mai bine! Vă apropiaţi de o persoană care vă place şi aveţi tendinţa de a juca un rol pentru a o impresiona. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că adevărata voastră personalitate este singura care o poate fermeca: o veste foarte bună!


Horoscop 29 august 2016, Capricorn:

Vă întâlniţi azi cu o persoană care vă va deschide ochii, oferindu-vă o perspectivă unică, revoluţionară, asupra unei probleme care vă frământă de ceva vreme. Descoperiţi graţie acesteia că aveţi o şansă pe care nu aţi văzut-o până acum: îi veţi fi teribil de recunoscători, iar astrele sunt de părere că se poate înfiripa ceva între voi.


Horoscop 29 august 2016, Vărsător:

Astăzi este un moment bun pentru a face pace cu un rival sau cu un critic, cu care nu reuşit până acum să găsiţi o punte comună! Astrele sunt de părere că aţi putea chiar să îi faceţi o vizită, pentru că veţi demonstra uşor calităţi care îl vor impresiona şi îl vor determina să vă privească cu alţi ochi!


Horoscop 29 august 2016, Peşti:

Aveţi aspiraţii înalte azi, dar din păcate vă lipseşte perseverenţa şi determinarea pentru a le transforma în realitate. Astrele consideră că aveţi însă puterea de a depăşi aceste limite: munciţi, dar faceţi ceea ce vă place, nu vă scufundaţi în rutină şi vă veţi apropia mai uşor de obiectivul vostru.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 august 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 28 august 2016


Horoscop 28 august 2016, Berbec:

Te aşteaptă o zi super relaxantă şi plină de aventură. S-ar putea să ieşi cu prietenii undeva în natură, unde o să vă distraţi pe cinste şi o să vă faceţi nişte aventuri de neuitat.


Horoscop 28 august 2016, Taur:

Certurile nu sunt deloc indicate azi. Încearcă să-ţi vezi de treaba ta şi, dacă auzi că cineva vrea să se ia la ceartă cu tine, mai bine pleacă imediat din calea acelei persoane. Altfel, te aşteaptă o zi destul de relaxantă.


Horoscop 28 august 2016, Gemeni:

O să pun pe hârtie planurile unei afaceri interesante astăzi. Singurul sfat de care ar trebui să ţii cont e acela că, dacă vrei să porneşti această afacere alături de un prieten, ai grijă la felul în care comunicaţi. Există posibilitatea unei rupturi în relaţia voastră.


Horoscop 28 august 2016, Rac:

Dacă aveai planuri să dormi până târziu sau să te relaxezi cu serialul preferat, din păcate azi s-ar putea să nu ţi se împlinească - e foarte posibil să apară o urgenţă la locul de muncă şi să trebuiască să fii la datorie.


Horoscop 28 august 2016, Leu:

Azi găteşti, dormi, te relaxezi acasă. Nimic nu se compară cu sentimentul de bine pe care ţi-l dă o astfel de zi, în care îţi încarci pur şi simplu bateriile. Bucură-te de linişte.


Horoscop 28 august 2016, Fecioară:

Prietenii adevăraţi la nevoie se cunosc - ştii zicala asta. Ei bine, azi o să îi cunoşti şi tu, pentru că o să te trezeşti într-o situaţie dificilă, din care nu poţi scăpa decât dacă un apropiat îţi oferă ajutorul lui.


Horoscop 28 august 2016, Balanţă:

Banii nu sunt o problemă pentru tine astăzi, aşa că ai toate şansele să devalizezi un magazin întreg. Când o să te plictiseşti de atâta shopping s-ar putea chiar să te şi deprimi. O să-ţi dai seama că banii nu cumpără fericirea, aşa că toate aceste cumpărături nu sunt altceva decât un semnal de alarmă.


Horoscop 28 august 2016, Scorpion:

Azi e o zi perfectă pentru curăţenie şi ordonat diverse lucruri prin casă. Va trebui să te mobilizezi încă de dimineaţă, dacă vrei să termini la timp pentru a-ţi mai rămâne şi vreme de distracţie. Prietenii te vor suna după amiază să te invite undeva.


Horoscop 28 august 2016, Săgetător:

O vacanţă de o zi este mai bună decât nicio vacanţă, aşa că dacă azi te sună cineva să te invite într-o scurtă excursie, acceptă fără să mai stai pe gânduri. E cazul să te relaxezi şi tu puţin.


Horoscop 28 august 2016, Capricorn:

O să te simţi ca în vacanţă, chiar dacă mai ai lucruri de rezolvat pentru la serviciu. Totuşi, prietenii îţi fac chef de distracţie şi până seara uiţi de orice problemă şi te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat - compania oamenilor dragi ţie.


Horoscop 28 august 2016, Vărsător:

Ai vrea să pleci din nou într-o vacanţă, dar îţi faci griji legate de ce vor spune şefii dacă vei face asta... Adevărul este că, dacă ai dreptul legal la zile de concediu, ar trebui să le poţi folosi în voie. Alege-ţi destinaţia şi pregăteşte-ţi bagajele.


Horoscop 28 august 2016, Peşti:

O întâlnire accidentală cu o persoană din trecut îţi dă toată ziua peste cap. Totuşi, te bucuri mult de prezenţa acestei persoane şi nu regreţi nimic. Până seara, o să vă simţiţi mai apropiaţi ca oricând.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 august 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 august 2016


Horoscop 27 august 2016, Berbec:

Azi vei afla o veste importantă şi fericită de la cineva apropiat, care trăieşte în altă ţară sau care s-a mutat de curând în alt oraş. Îşi anunţă vizita sau, dimpotrivă, te cheamă pe tine să îţi petreci vacanţa la el. Te bucuri extrem de tare, iar astrele sunt de părere că vei petrece cu adevărat momente speciale.


Horoscop 27 august 2016, Taur:

Nu îţi limita azi apetitul pentru mişcare, deoarece este posibil să îţi descoperi un nou hobby! Încerci un nou sport, despre care aveai de multă vreme o părere bună şi îţi dai seama că te pricepi de minune. Mai mult, te vei simţi extrem de bine, iar în timp vei dezvolta şi un trup armonios.


Horoscop 27 august 2016, Gemeni:

Fricile care te-au bântuit în ultima perioadă se dovedesc azi nefondate. Realizezi că nu aveai niciun motiv să te temi şi că de fapt erai mai aproape de reuşită decât ţi-ai fi imaginat. Uşurarea pe care o resimţi este atât de eliberatoare, încât nu îţi mai trebuie nimic pentru a fi fericită.


Horoscop 27 august 2016, Rac:

Dacă eşti în vacanţă, în excursie sau pur şi simplu în parc alături de copii, ai mare grijă la sănătatea lor, deoarece este supusă unor riscuri! Fii atentă la ceea ce fac şi asigură-te că sunt în siguranţă, mai ales că se distrează atât de tare, încât nu mai sunt deloc atenţi.


Horoscop 27 august 2016, Leu:

Ştim că este sâmbătă, dar astrele sunt de părere că ar trebui să foloseşti acest interval pentru a lucra la un proiect dificil de la muncă. Îţi va consuma o mare parte a dimineţii, dar vei vedea până la urmă că va merita, pentru că te vei elibera de presiunea lucrului de săptămâna viitoare.


Horoscop 27 august 2016, Fecioară:

Dacă te afli în vacanţă, azi astrele sunt de părere că ar trebui să profiţi pentru a vizita împrejurimile! Nu sta locului şi renunţă să leneveşti la soare în favoarea explorării! Vei face câteva descoperi importante, vei învăţa lucruri noi şi vei constata că ai o pasiune pentru istorie sau geografie. La sfârşitul zilei vei fi cu adevărat satisfăcută!


Horoscop 27 august 2016, Balanţă:

Azi va trebui să îţi dai cu părerea într-o problemă delicată sau să faci o mărturisire care te incomodează. Pentru că eşti atât de speriată de rezultatul final, vrei să te ascunzi după deget şi să scapi printr-o minciună nevinovată. Fii însă sinceră, deoarece consecinţele nu vor fi prea plăcute altfel!


Horoscop 27 august 2016, Scorpion:

Nici tu nu ştii de unde îţi tragi dispoziţia pozitivă care te însoţeşte pe tot parcursul zilei, cert este că eşti plină de o euforie aproape inexplicabilă. Această stare îţi va aduce însă numai lucruri bune, mai ales că cineva pe care îl placi se va îndrăgosti de zâmbetul tău!


Horoscop 27 august 2016, Săgetător:

Suferi azi singură, în tăcere, deşi nu ai niciun motiv să o faci! Este posibil ca o iluzie sau o minciună a cuiva care îţi vrea răul să îţi fi provocat toată această tristeţe. Eşti convinsă de faptul că vei fi părăsită, dată afară de la muncă sau că ţi-ai pierdut un prieten foarte drag: nimic din acestea nu este însă adevărat.


Horoscop 27 august 2016, Capricorn:

Reuşeşti azi să eviţi cu foarte multă prudenţă un pericol care te ameninţa de ceva vreme! Poate reuşeşti să identifici la timp o problemă de sănătate sau repari un obiect din casă exact înainte de a se fi stricat în mod iremediabil. Nici măcar nu îţi dai seama că ai scăpat ca prin urechile acului.


Horoscop 27 august 2016, Vărsător:

Nu fi comodă azi şi nu cădea în capcana lenii: ţi-ai făcut planuri măreţe, pe care eşti pe punctul de a le anula doar pentru a mai sta câteva ore în pat dimineaţa. Trezeşte-te aşa cum ţi-ai propus, cu noaptea în cap, fă mişcare, ia un mic dejun bogat şi apoi termină-ţi treburile. Mai târziu va fi timp şi pentru distracţie.


Horoscop 27 august 2016, Peşti:

Intuiţia şi norocul sunt de partea ta azi, aşa că spre seară vei reuşi să iei o decizie care te chinuia de mult. Astrele te susţin şi ele, aşa că poţi sta liniştită: tot ceea ce derivă din acţiunile tale de azi va avea un rezultat pozitiv şi se va solda cu foarte multe reuşite.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 august 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 26 august 2016


Horoscop 26 august 2016, Berbec:

Te laşi dominată de sentimente azi, iar acest lucru îţi va afecta performanţele profesionale. Este posibil să favorizezi o colegă care nu este competentă doar pentru că îţi e prietenă sau să refuzi să faci ce îţi cere şeful pentru că ai ceva împotriva lui. Nu mai credem că este necesar să îţi spunem că greşeşti.


Horoscop 26 august 2016, Taur:

Te confrunţi cu reacţia extrem de agresivă a unei femei pe care abia o cunoşti şi care te face cu ou şi cu oţet în public. Explicaţia este că e geloasă pe tine, fiind convinsă că iubitul ei te place, deşi tu habar nu ai cine este acea persoană. Ai mare grijă, pentru că nu se va lăsa cu una cu două!


Horoscop 26 august 2016, Gemeni:

Va trebui să faci eforturi nemaipomenite pentru a reuşi azi să îţi îndeplineşti până şi cele mai banale sarcini de muncă. Eşti complet lipsită de energie, dar şi de chef, şi tocmai azi şeful se trezeşte să te împovăreze cu responsabilităţi numeroase. La sfârşitul programului vei fi epuizată şi îţi vei anula toate planurile!


Horoscop 26 august 2016, Rac:

Emoţiile în exces îţi dau de furcă azi: ai impresia că eşti traversată de un tumult de sentimente, cărora abia le mai poţi face faţă. Tocmai de aceea, cauţi o persoană căreia să îi împărtăşeşti ceea ce simţi, pentru a te elibera. Deşi o găseşti relativ repede, constaţi că începi să îi povesteşti chiar mai mult decât trebuie! Opreşte-te până nu îi dezvălui toate secretele tale!


Horoscop 26 august 2016, Leu:

Le faci o vizită alor tăi sau te întâlneşti cu ei şi ieşiţi în oraş. Nu ai mai fost de mult alături de ei, iar clipele împreună îţi amintesc cât de dragi îţi sunt. Te simţi din nou răsfăţată, ca o copilă care nu are nicio responsabilitate. Astrele sunt de părere că ar trebui să îţi prelungeşti vizita pentru tot weekendul.


Horoscop 26 august 2016, Fecioară:

Nu ai parte de momente glorioase azi, dimpotrivă. Eşti furioasă, uşor de enervat şi nici măcar gândirea ta nu e la fel de rapidă ca de obicei. Tocmai de aceea, nu reuşeşti să faci faţă provocărilor la muncă, dar nici măcar aluziilor pe care un tip care te place ţi le aruncă. Tot ce îţi doreşti este să te arunci în pat!


Horoscop 26 august 2016, Balanţă:

Azi devii din ce în ce mai obsedată de proprietatea ta, pe care o simţi ameninţată. Ai impresia că cineva vrea să îşi însuşească un obiect pe care i l-ai împrumutat, ceea ce te face să fii suspicioasă şi nu prea amabilă cu persoana în cauză. Nu ai însă dreptate, şi ai tendinţa de a exagera.


Horoscop 26 august 2016, Scorpion:

Diplomaţia îţi va fi cu totul străină azi, din păcate! Spui tot ceea ce ai pe inimă, dar sinceritatea ta nu este binevenită, ci mai degrabă răutăcioasă! Răneşti pe cineva apropiat doar pentru că ai impresia că a făcut ceva greşit şi strici ziua unei persoane care nu are nicio vină, pentru că eşti prost dispusă!


Horoscop 26 august 2016, Săgetător:

Vei avea parte de câteva victorii cu adevărat impresionante azi, dar cu costul câtorva sacrificii. Primeşti o promovare sau o răsplată în viaţa profesională, dar va trebui să îţi anulezi planurile cu familia şi să îţi ruinezi perspectivele pentru vineri seara. Vei fi însă mulţumită!


Horoscop 26 august 2016, Capricorn:

Eşti în conflict de câteva zile cu o persoană la care ţii şi care pare supărată pe tine, deşi tu ai impresia că fără motiv. Azi certurile vor escala şi îţi vor fi aruncate în faţă cuvinte aspre, pe care ai impresia că nu le meriţi. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că ai partea ta de vină, pe care va trebui să ţi-o recunoşti.


Horoscop 26 august 2016, Vărsător:

Eşti ocupată azi până peste cap şi ai tendinţa de a face unele greşeli pe care ţi le vei reproşa mai târziu. Munceşti fără oprire şi sari peste masa de prânz, ceea ce îţi va provoca o indigeste spre seară, dar cel mai grav este că îţi ignori cu totul iubitul, care are o problemă şi are nevoie de susţinerea ta. Nu va uita prea uşor.


Horoscop 26 august 2016, Peşti:

Te vei lovi azi de invidia unei persoane pe care o considerai prietena ta. Aceasta te sabotează pentru că nu mai suportă ca tu să primeşti tot ceea ce ea îşi doreşte, fără să depui prea multe eforturi şi chiar fără să realizezi cât de norocoasă eşti. Tu te simţi luată prin surprindere şi chiar rănită.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 25 august 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 25 august 2016


Horoscop 25 august 2016, Berbec:

Relaţiile cu partenerul se îmbunătăţesc azi, aspect pe care îl vor observa mai ales persoanele care au avut parte de certuri în cuplu în ultima perioadă. Comunicarea dintre voi şi partenerul vostru funcţionează perfect şi veţi avea parte de momente deosebite, mai ales pentru că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi parcă vă ghiciţi unul altuia gândurile.


Horoscop 25 august 2016, Taur:

Aveţi grijă ce ton folosiţi azi, pentru că din cauza autorităţii din voce, pe care nu puteţi să v-o reprimaţi, veţi avea un conflict important cu o persoană apropiată. Ea are impresia că voi o discreditaţi şi că o trataţi de parcă v-ar fi inferioară, când adevărul este că voi sunteţi foarte stresaţi şi nu vă puteţi controla panica. Dezvăluiţi-vă măcar sentimentele, pentru a evita astfel de neînţelegeri.


Horoscop 25 august 2016, Gemeni:

O discuţie pe care o purtaţi cu un membru apropiat al familiei se va dovedi extrem de plăcută joi. Vă povesteşte păţanii din copilărie care vă ajută să înţelegeţi nişte aspecte din viaţa familiei voastre, care până acum vă rămăseseră ascunse. Simţiţi cum vă reconectaţi la viaţa voastră şi a celor dragi.


Horoscop 25 august 2016, Rac:

Aceasta este o zi foarte bună pentru a vă ocupa de sarcinile din rutina voastră profesională; vă este mai greu să vă concentraţi şi de aceea este indicat să rămâneţi la sarcinile obişnuite. În ceea ce priveşte viaţa socială, o discuţie cu o persoană apropiată vă poate ajuta să luaţi o decizie bună cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 25 august 2016, Leu:

Viaţa vă va oferi azi o şansă majoră, pe care ar fi păcat să o rataţi. Dificultatea va consta în a vă da seama de importanţa ei, deoarece este mai degrabă un eveniment minor în acest moment, care va avea însă un impact colosal mai târziu. Tocmai de aceea, astrele sunt de părere că ar trebui să spuneţi „da” la orice provocare!


Horoscop 25 august 2016, Fecioară:

Acordaţi azi o importanţă sporită mijloacelor prin care vă câştigaţi existenţa. Este un moment în care trebuie să oferiţi întâietate carierei, deşi acest gest îl poate enerva pe partenerul vostru sau vă poate întrista familia. Veţi vedea însă că independenţa financiară vă va ajuta mult în viitor!


Horoscop 25 august 2016, Balanţă:

Aflaţi o veste proastă la muncă: unul dintre colegii de serviciu, alături de care cooperaţi foarte bine sau un angajat de valoare îşi dă demisia, ceea ce va avea un impact indirect şi asupra performanţelor voastre profesionale. Intraţi într-o adevărată criză, pentru că începeţi să vă puneţi la îndoială şi serviciul vostru actual, atât de tare vă afectează vestea.


Horoscop 25 august 2016, Scorpion:

Joi nu este recomandat să vă scufundaţi într-o singurătate deplină, totală, deşi acesta ar putea să pară dorinţa voastră la prima vedere. Aveţi nevoie să fiţi alături de oameni, pentru că gândurile negre vă muncesc fără încetare şi, lipsiţi de compania celor dragi, riscaţi chiar să cădeţi într-o depresie accentuată.


Horoscop 25 august 2016, Săgetător:

Astăzi cădeţi pradă prea uşor idealismului, care se poate dovedi nociv mai ales pentru relaţia voastră. Din păcate, aveţi parte de o conversaţie aprinsă cu un bărbat care vă place şi vă imaginaţi deja că între voi ar putea să fie mai mult decât o simplă prietenie. Nu vă puneţi în pericol relaţia actuală doar prin prisma unei himere!


Horoscop 25 august 2016, Capricorn:

Nu faceţi eforturi azi pentru a vă crea un cerc social extins: adevărata mulţumire o veţi găsi tot alături de oamenii apropiaţi, care vă sunt cei mai dragi. Este posibil ca la un moment dat să vă simţiţi atraşi de posibilitatea de a vă afla în centrul atenţiei, dar lumina reflectoarelor va sfârşi mai degrabă prin a vă epuiza.


Horoscop 25 august 2016, Vărsător:

Misterul în dragoste va constitui azi cea mai plăcută desfătare pentru voi! Partenerul vostru vă face o surpriză pe care refuză să v-o dezvăluie pentru o lungă perioadă de timp, iar amestecul de anticipare şi nerăbdare vă va încânta peste măsură. Mai mult şi surpriza vă va fi pe plac!


Horoscop 25 august 2016, Peşti:

Curiozitatea irezistibilă vă poate aduce azi mai multe probleme decât beneficii! Nu vă puteţi lua gândul de la întrebarea „cum ar fi dacă” şi aţi putea cădea în capcana de a vă da demisia pentru a face voluntariat peste hotare sau de a încheia o relaţie stabilă pentru a vă arunca în braţele unui străin. Pe termen lung, aceste hotărâri nu vă vor fi favorabile!

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 august 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 august 2016


Horoscop 24 august 2016, Berbec:

Azi sunteţi cuprinşi de o stare de dezolare vecină cu depresia şi totul din cauza faptului că nu reuşiţi să vă reveniţi după ce s-a terminat vacanţa. Prin urmare, vă aflaţi în cea mai proastă dispoziţie şi nu pierdeţi ocazia de a le face şi celor din jur viaţa mizerabilă, doar pentru a vedea şi ei cum vă merge vouă.


Horoscop 24 august 2016, Taur:

Şeful vostru se află azi în cea mai bună dispoziţie: mai are puţin şi cântă de fericire. Voi profitaţi de starea sa pentru a îi cere ceva ce vă doreaţi de mult: noi responsabilităţi, o promovare sau pur şi simplu o perioadă de concediu mai lungă. Astrele sunt şi ele de partea voastră, aşa că este foarte posibil să vă iasă planurile exact aşa cum doriţi.


Horoscop 24 august 2016, Gemeni:

Toate cererile voastre de natură financiară îşi vor găsi azi o rezolvare fericită! Proverbul „cere şi ţi se va da” se aplică minunat în cazul vostru! O mărire de salariu, un împrumut sau pur şi simplu un ajutor material nereturnabil din partea unei rude sunt posibilităţi care devin realitate.


Horoscop 24 august 2016, Rac:

Fiţi generoşi astăzi şi evitaţi să vă concentraţi asupra propriilor nevoi, deoarece cineva din preajma voastră are nevoie urgentă de ajutorul vostru. În ciuda sensibilităţii voastre naturale, înclinaţia de azi spre egoism vă face să nu observaţi aceste detalii care înainte v-ar fi sărit în ochi, tocmai când persoana dragă vouă se află într-o situaţie disperată! Fiţi atenţi!


Horoscop 24 august 2016, Leu:

Plimbări scurte, într-un parc sau într-o pădure, sesiuni de cumpărături prelungite sau chiar o vizită fulger la mare: sunt modalităţile prin care vă veţi petrece azi timpul liber. Fericirea provine mai ales din companie: vă aflaţi alături de oameni care vă plac şi cu care vă înţelegeţi perfect!


Horoscop 24 august 2016, Fecioară:

Dacă până acum nu credeaţi în dragoste, miercuri va fi ziua în care vă veţi schimba concepţiile! Persoana dragă face un gest extrem de romantic, care vă cucereşte total şi vă zdrobeşte din faşă scepticismul. Şi nativele care nu şi-au întâlnit încă perechea vor întâlni astăzi iubirea!


Horoscop 24 august 2016, Balanţă:

Veţi face azi ceea ce ştiţi voi cel mai bine, un compromis, pentru a obţine din nou pacea în familia sau în relaţia voastră. Spiritul vostru diplomatic va reuşi să facă lumină într-un conflict mocnit, dar va trebui să faceţi un sacrificiu pentru a obţine liniştea.


Horoscop 24 august 2016, Scorpion:

Nu forţaţi azi contactele cu apropiaţii, mai ales dacă aveţi o relaţie care nu vă mai mulţumeşte. Partenerul vostru este într-o dispoziţie proastă şi vor privi cerinţele voastre ca pe mofturi de neînţeles. Nu este exclus nici ca iubirea voastră să se încheie înainte de termen, din cauza acestor presiuni!


Horoscop 24 august 2016, Săgetător:

Dacă ţineţi un secret sau ştiţi ceva ce credeţi că ar putea să provoace tristeţe unui prieten apropiat, acum este cel mai bun moment pentru a spune ceea ce vă apasă. În cazul în care veţi hotărî să păstraţi mai mult misterul, este posibil să pierdeţi încrederea persoanei dragi şi să îi determinaţi o suferinţă şi mai mare!


Horoscop 24 august 2016, Capricorn:

Aţi trecut un hop important în cariera voastră şi sunteţi obosiţi după efortul depus, aşa că tot ceea ce vă doriţi este să vă odihniţi. Nu veţi avea parte însă de linişte azi, ceea ce vă determină să fiţi tăioşi şi să îl contraziceţi cu vehemenţă chiar şi pe şeful vostru. Fiţi mai politicoşi, pentru că este posibil să sară scântei.


Horoscop 24 august 2016, Vărsător:

Azi vă veţi găsi liniştea şi confortul în muncă. Traversaţi o zi agitată în iubire, din cauză că partenerul vostru vă aruncă reproşuri pe care nu le înţelegeţi. Hotărâţi să îl ignoraţi şi să vă îngropaţi în responsabilităţile de la muncă, iar astrele consideră că este cea mai bună metodă pentru a trece furtuna!


Horoscop 24 august 2016, Peşti:

Trăiţi sentimente intense, aproape incontrolabile în dragoste azi, ceea ce vă determină să uitaţi cu totul de orice alt aspect al vieţii. Este posibil ca dragostea care vă aprinde astfel să fie chiar una imposibilă, dar doar pentru moment, deoarece astrele îi prevăd un viitor fericit.

 

Horoscop Urania săptămânal: 29 august - 4 septembrie 2016

 
Horoscop Urania 29 august - 4 septembrie 2016


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 1 septembrie se desăvârșește în casa sănătății din horoscopul vostru general, deci luaţi în calcul ideea de a aduce unele modificări serioase stilului vostru de viață și/sau alimentație. Acest eveniment astral semnifică noile începuturi și nu va dura mai mult de două săptămâni până când veţi vedea primele rezultate. Acestea promit să fie remarcabile, deci nu aveţi motive să nu vă ţineţi de ele.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Taur:

Din data de 30 încolo, Venus se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, dar nu este exclus să îi resimţiţi energiile abia în zilele de 3 și 4 septembrie, zile în care și Luna se află în același sector al vieții voastre. Silueta voastră poate avea de suferit de pe urma acestui tranzit dacă daţi dovadă de delăsare sau o indulgență prea mare în raport cu voi înşivă. Sunt favorizate însă tratamentele de frumusețe.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 1 septembrie se desăvârșește într-o casă de finalitate din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vreţi să deschideţi perioada aceasta un nou capitol în viața voastră, este imperios necesar să închideţi altele vechi. Recomandarea acestui eveniment astral este aceea de a căuta să închideţi unele răni cauzate de rudele de origine și/sau în copilărie. Nu puteți merge mai departe dacă vă raportaţi la ele.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Rac:

Luna Nouă din 1 septembrie are loc în casa comunicării din horoscopul vostru general, motiv pentru care opiniile celorlalţi despre voi și planurile voastre vă pot fi de un real ajutor când vine vorba de a vă seta o direcție de evoluție pentru viitorul apropiat. Chiar dacă pare că vă critică, conştientizaţi că părerile apropiaților sunt bine intenționate. Reflectaţi la vorbele lor și nu vă va părea rău.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Leu:

Luna tranzitează în zilele de 29 şi 30 semnul nașterii voastre, motiv pentru care nivelul vostru de energie din primele două zile ale săptămânii poate fluctua destul de mult. Ar fi bine să nu vă propuneţi să realizaţi prea multe lucruri atunci întrucât există riscul ca organismul să nu țină cu voi. Exercițiile de respirație vă pot ajuta să vă regăsiţi echilibrul în momentele stresante.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din data de 1 septembrie se formează tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu că aţi putea simți cum nivelul vostru de energie crește peste media cu care v-aţi obișnuit. Cu toate că forțele voastre sunt mai mari decât în mod normal, vă recomand să nu vă solicitați prea mult. Permiteţi-vă să vă umpleţi bateriile așa cum se cuvine și abia apoi ocupaţi-vă de activitățile ceva mai solicitante.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 1 septembrie se formează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar trebui să vă concentraţi, cel puțin pe perioada următoarelor două săptămâni, pe cultivarea unei gândiri sănătoase. Folosiţi-vă de tendința de a fi criticaţi cu voi înşivă uneori și încercaţi să scăpaţi pe tiparele de gândire coercitive și învechite. Acestea nu vă permit să vă dezvoltați mai mult.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Scorpion:

Luna vă vizitează casa subconștientului din horoscopul general în zilele de 3 şi 4 septembrie, indiciu că se prea poate să nu vă aflaţi într-o dispoziție prea socială în cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână. Probabil că starea voastră este accentuată sau chiar generată de unele probleme de ordin relațional, deci dacă vă doriţi să reveniţi în apele voastre, nu aveţi decât să faceţi ceva în privința lor.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Săgetător:

Astrele vă sar săptămâna aceasta la numărătoarea zodiilor greu încercate, motiv pentru care dispuneţi de liber arbitru în această privință. Ar fi bine să nu uitați totuși că Saturn va trece prin semnul nașterii, motiv pentru care aveţi nevoie de mai multă odihnă pentru a vă bucura de nivelul de energie cu care v-aţi obișnuit până acum. Încercaţi să vă puneţi la somn la ore rezonabile.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 1 septembrie se formează în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, semn cum că a venit momentul să aduceţi unele ajustări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Recomandarea ar fi aceea de a pune mai mult preț pe calitate, dar și să vă cultivaţi simțul de răspundere, cel organizatoric și etica profesională. Veţi ajunge departe dacă procedaţi astfel.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 1 septembrie se desăvârșește în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că puteți avea parte de evenimente cu impact emoțional destul de puternic săptămâna aceasta. Indicat ar fi să încercaţi să le abordaţi dintr-o perspectivă analitică, astfel încât să vă daţi seama ce anume puteți învăța de pe urma lor. Acestea vă pot ajuta să evoluaţi mult dacă rămâneţi cu ceva de pe urma lor.


Horoscop 29 august - 4 septembrie 2016, Peşti:

În zilele de 29 şi 30 august, Luna se plimbă prin casa sănătății voastre fizice, semn cum că persoanele născute în acest semn care suferă de afecțiuni cardiovasculare ar trebui să fie mai atente decât de obicei. Indicat ar fi să nu se ocupe de activități solicitante și să îşi rezerve suficient timp odihnei. În caz contrar, există riscul să apară surprize neplăcute. Prevenția chiar este mama sănătății.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 august 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 23 august 2016


Horoscop 23 august 2016, Berbec:

O complicaţie neaşteptată, intervenită în munca voastră, vă poate face astăzi foarte mult rău. Astrele vă avertizează să fiţi foarte atenţi, chiar şi atunci când realizaţi sarcini de rutină, pe care le stăpâniţi perfect. Riscul poate fi combătut, dar numai prin foarte multă grijă.


Horoscop 23 august 2016, Taur:

Copiii voştri sau membrii mai tineri ai familiei vă dezamăgesc azi şi vă veţi reveni cu foarte mare greutate după problemele pe care aceştia vi le cauzează. Se prea poate ca ei să rateze un pas important în educaţia lor sau să vă fi provocat neplăceri financiare pe care le veţi depăşi cu greu!


Horoscop 23 august 2016, Gemeni:

Şeful sau partenerul de viaţă hotărăsc să vă testeze azi fidelitatea, asupra căreia au anumite îndoieli. Este posibil să vi se ceară să încheiaţi un contract de exclusivitate la muncă sau ca persoana iubită să vă ceară să duceţi relaţia la un nou nivel.


Horoscop 23 august 2016, Rac:

Chiar dacă lucrurile nu merg rău în general pentru voi azi, veţi avea o stare groaznică, asemănătoare chiar cu depresia. Aveţi numai gânduri negre şi sunteţi convinşi că viaţa voastră se îndreaptă pe un făgaş negativ. Cei din jur încearcă să vă încurajeze, dar nu reuşesc deloc să vă scoată din această pasă proastă.


Horoscop 23 august 2016, Leu:

Primiţi azi un răspuns pe care îl aşteptaţi, cu privire la o poziţie profesională la care aţi aplicat sau pentru o viză în străinătate. Nu vă mai ţin în suspans, pentru că răspunsul este unul pozitiv şi vă va face extrem de fericiţi. Mai mult, astrele vă prevăd şi în continuare numai consecinţe pozitive ale acestui demers.


Horoscop 23 august 2016, Fecioară:

Ziua de marţi presupune o schimbare de plan sau de obiectiv în viaţa profesională sau în cea personală. Vă daţi seama că nu mai vreţi să continuaţi relaţia actuală sau că vă doriţi să vă schimbaţi jobul, pentru că actuala poziţie nu vă mai mulţumeşte. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că ar trebui să vă mai gândiţi.


Horoscop 23 august 2016, Balanţă:

Constataţi azi că nu sunteţi apreciaţi la muncă sau în relaţie, cel puţin nu aşa cum credeaţi voi. Primiţi o evaluare proastă din partea superiorilor sau persoana iubită vă dă de înţeles că nu vede un viitor strălucit pentru povestea voastră de dragoste. Din păcate, nu aveţi cum să schimbaţi momentan aceste opinii.


Horoscop 23 august 2016, Scorpion:

Sunteţi extrem de norocoşi azi, chiar şi în acele aspecte ale vieţii care par problematice. Dacă nu vă iese ceva, nu vă faceţi griji, cel mai probabil veţi primi altceva care vă va mulţumi cu adevărat. La fel se întâmplă şi cu obstacolele insurmontabile: ce nu se împlineşte azi pur şi simplu nu vi se potrivea!


Horoscop 23 august 2016, Săgetător:

Şansele de a vă urma azi inima sunt extrem de reduse. Din păcate, va trebui să vă conformaţi şi să vă îndepliniţi obiectivele de muncă, înainte de toate, dar şi responsabilităţile pe care le aveţi faţă de familia voastră. Deşi veţi deplânge la început aceste dificultăţi, veţi fi mai fericiţi după, pentru că le-aţi dus la bun sfârşit şi vă veţi bucura de un somn liniştit.


Horoscop 23 august 2016, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră azi şi vă vor susţine orice iniţiativă aţi avea. Concursurile, examenele şi testele vă sunt în mod special favorabile, iar voi aveţi toate şansele de a face o figură foarte bună în cazul lor. Nu daţi înapoi de la nicio provocare, pentru că este un moment foarte bun să vă afirmaţi.


Horoscop 23 august 2016, Vărsător:

Dacă vreţi să păstraţi ceva ce este drag inimii voastre azi, astrele sunt de părere că va trebui să faceţi câteva sacrificii. Veţi avea de ales între muncă şi iubire şi va trebui să vă decideţi care dintre aceste aspecte este mai important acum în viaţa voastră, pentru că nu le puteţi avea pe amândouă în acelaşi timp.


Horoscop 23 august 2016, Peşti:

Mâine veţi purta o discuţie cu persoana iubită pe care aţi amânat-o de mult, de teama consecinţelor sale. Rezultatele vor fi însă pozitive, iar voi veţi primi ceea ce vă doriţi. Partenerul vă face pe plac şi acceptă cererile voastre, mai mult, vă declară că şi el intenţiona să vi le propună.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 22 august 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 22 august 2016


Horoscop 22 august 2016, Berbec:

Aspectul tensionat dintre Lună şi Soare din prima parte a zilei de luni poate dezvolta un sentiment de nesiguranţă şi lipsa spaţiului personal. Nu intraţi în discuţii serioase şi contradictorii cu oamenii dragi deoarece neînţelegerile pot duce la apariţia conflictelor dureroase.


Horoscop 22 august 2016, Taur:

Ziua de 22 august este una foarte bună pentru a discuta lucruri serioase cu partenerul de cuplu; este timpul să faceţi o alegere cu privire la viitorul vostru. Pentru ca lucrurile să se rezolve este nevoie ca amândoi să ajungeţi la o înţelegere şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 22 august 2016, Gemeni:

Azi astrele creează condiţii favorabile pentru activităţile practice; acesta este un moment foarte bun pentru a vă concentra asupra vieţii personale. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă vor ajuta să înţelegeţi şi mai bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 22 august 2016, Rac:

Prima parte a zilei de luni este un moment favorabil pentru elaborarea detaliilor şi perfecţionarea planului activaţilor practice; aveţi multă răbdare şi reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune, care promit un succes garantat. Spre seară participaţi la un eveniment sau ieşiţi în oraş alături de o persoană dragă.


Horoscop 22 august 2016, Leu:

Călătoriile de afaceri pot avea astăzi rezultate frumoase pentru persoanele născute în zodia Leu; este posibil ca partenerii cu care discutaţi să fie dispuşi să vă accepte propunerile şi chiar să investească în proiectele voastre. Pe plan sentimental, trebuie să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu.


Horoscop 22 august 2016, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să vă faceţi timp pentru viaţa personală; acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu şi încercaţi, pe cât posibil, să rezolvaţi problemele cu acesta. Nu vă grăbiţi în concluziile pe care le trageţi şi asiguraţi-vă că sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare pentru ca această relaţie să funcţioneze.


Horoscop 22 august 2016, Balanţă:

Este posibil ca în această perioadă că cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi; nu faceţi o gaură în bugetul pe care îl aveţi deoarece cu greu veţi mai reuşi să vă reveniţi, iar împrumuturile nu sunt chiar cea mai bună soluţie pentru a scăpa de problemele financiare. Cheltuiţi chibzuiţi şi nu uitaţi ca din când în când să mai economisiţi.


Horoscop 22 august 2016, Scorpion:

Astăzi renunţaţi la planurile făcute pentru viaţa profesională şi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu şi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară puteţi primi o veste frumoasă de la un om de departe.


Horoscop 22 august 2016, Săgetător:

Sunteţi foarte sociabili şi reuşiţi să vă faceţi plăcuţi chiar şi de către cele mai exigente persoane. Este posibil ca astăzi să participaţi la un eveniment frumos, unde aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi. În cazul în care sunteţi singuri, profitaţi de această oportunitate pentru a vă face un nou posibil partener de cuplu.


Horoscop 22 august 2016, Capricorn:

În cazul în care vă concentraţi asupra detaliilor practice, întâlnirile şi negocierile vor produce rezultate maxime. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă ajută să vă deschideţi orizonturile şi să vă doriţi să ieşiţi din zona de confort pentru a creşte pe plan profesional.


Horoscop 22 august 2016, Vărsător:

Ziua de luni vă găseşte cu zâmbetul pe buze; aveţi planuri mari pentru astăzi şi nu vreţi să rataţi niciun moment din această zi specială. Cel mai probabil, mergeţi într-o excursie sau ieşiţi în aer liber alături de oamenii dragi. Activităţile în aer liber stimulează creativitatea şi vă pregătesc pentru următoarele zile.


Horoscop 22 august 2016, Peşti:

Prima parte a zilei de 22 august favorizează viaţa sentimentală; astrele vă pregătesc surprize frumoase, trebuie doar să profitaţi de oportunităţile apărute. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri de la prima vedere.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 august 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 21 august 2016


Horoscop 21 august 2016, Berbec:

Nu vă rezervaţi nimic pentru finalul serii, deoarece veţi primi o invitaţie extrem de plăcută, din partea unei persoane pe care o îndrăgiţi. Mai mult, ea pare că vă ghiceşte cele mă ascunse dorinţe şi face rost de bilete la un spectacol sau la un concert la care voi nu aţi avut posibilitatea să mergeţi. Veţi petrece de minune!


Horoscop 21 august 2016, Taur:

Vi se pare că sunteţi neînţeleşi şi că cineva doreşte să vă saboteze din umbră, aşa că vă opuneţi din răsputeri. Astrele sunt însă de părere că vă înşelaţi şi riscaţi să pierdeţi susţinerea echipei sau chiar un proiect de anvergură.


Horoscop 21 august 2016, Gemeni:

Această zi va sta sub semnul reîntâlnirii cu o fostă iubire pe care aţi plăcut-o foarte mult acum câţiva ani, dar de care nu aţi reuşit să vă apropiaţi. Vestea şi mai bună este că această persoană este liberă şi pare interesată să reînnoade relaţiile cu voi. Astrele vă avertizează însă să nu cedaţi, pentru că nu se va înfiripa nimic de durată între voi.


Horoscop 21 august 2016, Rac:

Azi realizaţi că aţi reușit să prindeţi rădăcini într-un loc care vi se părea complet străin. Poate fi vorba de o ţară sau de un job cu care credeaţi că nu aveţi nimic în comun. Veţi fi foarte mândri de voi!


Horoscop 21 august 2016, Leu:

Sunteţi convinşi că relaţia cu partenerul actual este imposibil de distrus, dar astrele sunt de părere că această atitudine vă determină să îl trataţi cu nepăsare. Aveţi grijă, pentru că este posibil să se gândească chiar la despărţire.


Horoscop 21 august 2016, Fecioară:

Aveţi mari șanse să primiţi un premiu azi, care nu are însă legătură cu activitatea sau cu meritele voastre. Este vorba de un concurs la care aţi participat mai demult sau de o tombolă la care v-a înscris cineva apropiat. Oricum, norocul este de partea voastră azi!


Horoscop 21 august 2016, Balanţă:

Dacă ocupaţi o poziţie de conducere, azi şansele sunt de partea voastră, pentru că veţi dobândi şi mai multă autoritate. Este posibil să fie vorba de o recunoaştere formală, sub forma unei promovări, sau de una informală, ajungând să realizaţi singuri că echipa voastră vă ascultă fără nicio ezitare!


Horoscop 21 august 2016, Scorpion:

Azi rezolvaţi uşor o problemă care v-a dat mari bătăi de cap în trecut. Poate fi vorba de un aspect practic al existenţei (găsiţi un apartament de închiriat sau de cumpărat) ori de o latură a vieţii voastre profesionale. Important este că revelaţia pe care o aveţi va conta mult în viitor.


Horoscop 21 august 2016, Săgetător:

Azi vă veţi impune dreptul de proprietate asupra unei case, teren sau al unei moşteniri. După mari eforturi, deveniţi proprietarii apartamentului pe care vi l-aţi dorit sau luaţi în stăpânire terenul de la casa de la ţară a bunicilor: cu toate acestea, astrele sunt de părere că veţi avea mult de muncă pentru ca totul să fie aşa cum vă doriţi.


Horoscop 21 august 2016, Capricorn:

O conversaţie pe care o purtaţi cu o persoană apropiată vă dezvăluie un adevăr şocant despre viaţa voastră. Aşteptaţi-vă la informaţii care vă pot zdruncina încrederea în voi sau în relaţia voastră: astrele sunt de părere că faptul că aţi aflat acum vă va ajuta însă să treceţi mai uşor peste această situaţie.


Horoscop 21 august 2016, Vărsător:

Deşi ziua de 21 august pare una liniştită, se prea poate să lăsaţi să treacă pe lângă voi o oportunitate despre care veţi afla în zilele următoare. Astrele consideră însă că nu este totul pierdut şi că mai aveţi şanse să remediaţi situaţia, dacă veţi fi extrem de atenţi la ce se petrece şi veţi abandona atitudinea lejeră, nepăsătoare!


Horoscop 21 august 2016, Peşti:

Nu veţi uita prea curând ziua de 21 august, deoarece azi vă vor fi recunoscute meritele personale pe plan profesional, într-un mod fastuos care vă surprinde şi pe voi, cu tot cu imaginaţia voastră debordantă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 22-28 august 2016

 
Horoscop Urania 22-28 august 2016


Horoscop 22-28 august 2016, Berbec:

Începeţi săptămâna cu stângul din punct de vedere fizic, dar totuși trebuie să ţineţi minte că atmosfera astrală pe acest plan nu este prea blândă cu voi lunea aceasta. Propuneţi-vă să schimbaţi ceva la stilul vostru de alimentație și viață atunci. Ar fi bine să optaţi pentru alimentele sănătoase și faceţi ceva mai multă mișcare decât de obicei. Pauzele regulate sunt și ele indicate.


Horoscop 22-28 august 2016, Taur:

Din câte se pare, nu veţi avea probleme grave de sănătate în zilele care urmează, dar merită menționat faptul că în zilele de 27 și 28 august, cineva riscă să vă atingă coarda sensibilă, moment în care vă puteți ieși din pepeni. Având în vedere că vă aflaţi într-o dispoziție în care orice mic stimul vă exacerbează nervozitatea, apelaţi la exercițiile de respirație și gestionare a stresului pentru a vă calma impulsurile.


Horoscop 22-28 august 2016, Gemeni:

Din data de 22 până în data de 24 august, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că poate vă încăpăţânaţi să persistaţi în anumite tipare de gândire și afective care nu vă fac deloc bine. De obicei, nu sunteţi refractari la schimbare, dar în aceste zile sunteţi de nerecunoscut. Dacă aţi conștientiza acest lucru, aţi reuși să ieşiţi singuri din zona de confort. Analizaţi-vă!


Horoscop 22-28 august 2016, Rac:

Zilele de 24 și 26 nu vă surprind într-o dispoziție prea grozavă. Dacă apar neplăceri de ordin medical și acestea continuă, vâ recomand să ajungeţi la medic cât mai repede cu putință. La sfârșitul săptămânii, aţi putea fi tentaţi să nu le mai daţi atenție, fapt pentru care riscaţi să vă ruinaţi weekend-ul din pricina faptului că nu aţi luat măsuri mai repede. Aveţi mai multă grijă de voi!


Horoscop 22-28 august 2016, Leu:

Din câte se pare, nu veţi avea probleme grave de sănătate în zilele care urmează. Totuși, nu vă ajustaţi stilul de viață și alimentație în funcție de sfaturile apropiaților, chiar dacă ele se bazează pe indicațiile unui nutriționist sau antrenor personal, de exemplu. Fiecare persoană este diferită și poate vouă nu vi se potrivesc. Vorbiţi cu un specialist înainte de a face modificări de substanță.


Horoscop 22-28 august 2016, Fecioară:

În zilele de 22 și 27 se întrevede multă activitate astrală în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu că nu duceţi lipsă de energie, dar nici de activități care să v-o consume. Asiguraţi-vă că vă gestionaţi forțele cât mai eficient cu putință, căci altfel există riscul să o disipaţi și să nu realizaţi nimic notabil. Doar de voi depinde dacă reuşiţi să o menţineţi la cote ridicate toată săptămâna.


Horoscop 22-28 august 2016, Balanţă:

Zilele de 22 și 27 s-ar putea să nu vă găsească în cea mai bună stare de spirit. Parcă sunteţi prea aşpri cu voi înşivă și cu ceilalți, autocriticându-vă și cicălindu-i pe ceilalți pe seama a tot felul de nimicuri. Poate dacă aţi încerca să vedeţi frumosul lucrurilor mărunte și partea plină a paharului, nu aţi mai fi atât de înverşunaţi fără niciun rost. Încercaţi mai bine să vă relaxaţi puţin.


Horoscop 22-28 august 2016, Scorpion:

Astrele par să vă sară la numărătoarea zodiilor greu încercate pe acest plan (al sănătăţii) săptămâna aceasta. În ceea ce privește planurile de sfârșit de săptămână, ar fi bine să faceţi unele ajustări, cu atât mai mult dacă v-aţi propus să îl petreceţi la mare distanță de casă ori chiar în străinătate. Bine ar fi să nu vă înhămaţi în zilele de 27 şi 28 la drumuri lungi obositoare. S-ar putea să nu puteți ține pasul cu ele.


Horoscop 22-28 august 2016, Săgetător:

Intervalul 22-24 august nu arată a fi unul prea reușit cât privește sănătatea. Puteți avea tendința de a fi delăsători, motiv pentru care riscaţi să nu vă ţineţi de dezideratele care privesc stilul vostru de viață și alimentație. Puneţi puţin biciul pe voi înşivă și ţineţi-vă mai din scurt. Altfel, nu faceţi mișcare câtă trebuie și ajungeţi iar să mâncaţi pe fugă ori preparate deloc sănătoase.


Horoscop 22-28 august 2016, Capricorn:

Zilele de 25 și 26 august nu vă surprind într-o formă prea bună. Poate vă alegeţi cu o viroză respiratorie sau poate aveţi de tras de pe urma unei febre musculare. Oricare ar fi situația ar fi bine să încercaţi să vă îngrijiţi de sănătatea voastră în aceste zile. În caz contrar, poate fi nevoie să vă modificaţi programul de weekend ori chiar să anulaţi anumite activități de sfârșit de săptămână.


Horoscop 22-28 august 2016, Vărsător:

Cea mai mare pare a weekend-ului, adică zilele de 27 și 28 august, vă găsesc ceva mai sensibili decât de obicei, motiv pentru care ar fi indicat să vă menajaţi. Dacă vă pricopsiţi cu vreo neplăcere de ordin medical, aflaţi că una dintre cauzele acesteia ar putea fi de origine emoțională. Încercaţi să vă înconjuraţi de oameni optimiști și să evitați mediile încărcate de energie negativă.


Horoscop 22-28 august 2016, Peşti:

Norii negri promit să nu se abată nici asupra stării voastre de sănătate, nici asupra dispoziției în care vă regăsiţi săptămâna aceasta. Dacă alegeţi totuși să vă concentraţi într-o anumită măsură pe acest aspect al vieții voastre, recomandarea ar fi aceea de a aduce ordine în programul vostru zilnic. În felul acesta, evitați haosul și nu vă mai dau bătăi de cap așa mari activitățile de pe agenda săptămânii.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 august 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 19 august 2016


Horoscop 19 august 2016, Berbec:

Ziua de vineri începe cu stângul pentru Berbeci; o simplă ceartă cu partenerul de cuplu se poate transforma într-un adevărat conflict dacă nu ştiţi cum să gestionaţi situaţia. Astrele vă sfătuiesc să amânaţi chestiunile profesionale şi să vă concentraţi asupra acestei situaţii delicate.


Horoscop 19 august 2016, Taur:

Lucrurile stau din ce în ce mai bine pentru Tauri pe plan profesional, motiv pentru care anumiţi colegi încearcă să vă pună beţe în roate şi să vă îngroape în muncă. Nu vă descurajaţi, aveţi răbdare şi ocupaţi-vă cum ştiţi mai bine de toate sarcinile. Şefii sunt de partea voastră şi ştiu cât valoraţi pentru companie.


Horoscop 19 august 2016, Gemeni:

Începutul zilei nu este unul tocmai roz pentru Gemeni; aveţi o mică dispută la primele ore ale dimineţii cu o persoană dragă, motiv pentru care vă închideţi în voi şi refuzaţi să mai socializaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi. În cazul în care aveţi de mers la întâlniri de afaceri, încercaţi să le amânaţi; nu sunteţi în cea mai bună formă pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 19 august 2016, Rac:

În ciuda programului destul de aglomerat, sunteţi optimişti şi foarte veseli; încercaţi să vă concentraţi asupra sarcinilor importante şi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă poate surprinde plăcut spre seară.


Horoscop 19 august 2016, Leu:

Ziua nu începe bine pentru Lei; vă treziţi destul de nervoşi şi aveţi această stare pe tot parcursul zilei. Astrele vă sfătuiesc să încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, aveţi foarte multe de rezolvat iar timpul trece. Spre seară, o persoană importantă vine la voi cu o propunere de colaborare destul de interesantă.


Horoscop 19 august 2016, Fecioară:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; vă ocupaţi de întâlnirile de afaceri şi reuşiţi să găsiţi noi colaboratori pentru viitoarele proiecte. După orele prânzului, ar fi bine să amânaţi tranzacţiile financiare şi, pe cât posibil, să nu vă lăsaţi implicaţi în speculaţii.


Horoscop 19 august 2016, Balanţă:

Când vine vorba despre viaţa sentimentală, nu trebuie să daţi crezare zvonurilor; există numeroase persoane care vă vor răul. Concentraţi-vă mai mult pe discuţiile pe care le aveţi cu partenerul de cuplu, oferiţi-i posibilitatea de a îşi exprima sentimentele şi, în cazul în care este necesar, învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 19 august 2016, Scorpion:

Astăzi vă zboară gândul la vacanţă, zile libere şi relaxare. Vă este foarte dificil să vă concentraţi însă, dacă reuşiţi să vă adunaţi ideile puteţi face lucruri măreţe. Pe plan profesional, aveţi ocazia să purtaţi o discuţie foarte interesantă cu o persoană de la care aveţi de învăţat multe lucruri noi.


Horoscop 19 august 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; în ciuda stării de bine pe care o aveţi, vă este destul de greu să vă concentraţi asupra lucrurilor concrete. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă, împreună puteţi găsi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 19 august 2016, Capricorn:

Ziua de 19 august este una foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi deschişi la nou şi vreţi să ieşiţi din zona de confort. Aveţi posibilitatea de a începe proiecte noi, pe care le veţi duce până la final într-un timp destul de scurt. Eforturile muncii voastre vor fi răsplătite pe măsură.


Horoscop 19 august 2016, Vărsător:

Când vine vorba de rezolvarea problemelor, astrele vă recomandă să vă bazaţi pe intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Aveţi încredere în voi şi luaţi deciziile pe care voi le consideraţi corecte. Spre seară, un om mai în vârstă vine la voi cu un sfat frumos, pe care vreţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 19 august 2016, Peşti:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi vă dau bătăi de cap; sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor voastre, însă vă este dificil să vă ocupaţi de ele. De aceea, astrele vă recomandă să cereţi ajutorul colegilor sau unor prieteni de încredere. Seara va fi mai relaxantă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 15-21 august 2016

 
Horoscop Urania 15-21 august 2016


Horoscop 15-21 august 2016, Berbec:

Zilele de 15 şi 16 vă găsesc fără prea multă energie, poate chiar într-o stare de letargie. Întrucât absorbiţi cu ușurință energiile oamenilor din jur, ar fi bine să nu staţi prea mult în compania persoanelor pesimiste ori în medii unde predomină energiile negative. Încercaţi să vă menajaţi pentru a vă recăpăta forțele în timp util. În caz contrar, puteți cădea pradă melancoliei.


Horoscop 15-21 august 2016, Taur:

În zilele de 17 şi 18, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, predispunându-vă la accese de impulsivitate care nu vă stau în caracter. Feriţi-vă cât puteți de factorii de stres, căci altfel riscaţi să vă alegeţi cu dureri de cap de care nu veţi scăpa prea ușor. Apelaţi la exerciții de respirație și gestionare a nervozității pentru a vă calma în timp util.


Horoscop 15-21 august 2016, Gemeni:

Luna Plină din data de 18 august stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață. Ar fi bine ca în perioada următoare să urmăriţi experimentarea de senzații noi, deci ieşiţi din zona de confort și plonjaţi în necunoscut. Cu siguranță veţi avea parte de un suflu de aer proaspăt dacă vă încercaţi puţin limitele acum.


Horoscop 15-21 august 2016, Rac:

În afară de duminică, starea voastră generală de sănătate nu pare să aibă de suferit. Ideal ar fi ca duminică să nu vă propuneţi activități intelectuale solicitante pentru că nu dispuneţi de energia necesară pentru a sta concentraţi un timp prea îndelungat. Discuțiile ușoare cu apropiații vă oferă răgazul să vă odihniţi mintea, astfel încât să vă puteți reface complet pentru lunea viitoare.


Horoscop 15-21 august 2016, Leu:

Chiar dacă Luna Plină din ziua de 18 se desăvârșește în sectorul opus pe cercul zodiacal casei vitalității voastre, nu înseamnă că nu veţi simți un imbold de energie de pe urma acestui eveniment astral. Ceea ce faceţi cu el însă depinde numai de voi. Încercaţi să îl gestionaţi cu înţelepciune, căci altfel riscaţi să îl disipaţi și să vă epuizaţi până la sfârșitul săptămânii. Moderația este aliatul vostru de nădejde.


Horoscop 15-21 august 2016, Fecioară:

Luna Plină din data de 18 stimulează axa medicală din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa sănătății fizice. Durerile de gambe pot constitui apanajul acestui eveniment astral, deci dacă lucraţi mult în picioare ori staţi la birou toată ziua, faceţi-vă în așa fel programul încât să vă aşezaţi, respectiv plimbaţi din când în când. Altfel, vi se vor umfla mult.


Horoscop 15-21 august 2016, Balanţă:

Zilele de 15 și 16 s-ar putea să nu vă surprindă în cea mai productivă formă. Sunteţi mai degrabă într-o dispoziție meditativă, inclinată pe introspecție. Plimbările pe marginea unei ape nu sunt doar o modalitate bună de a vă odihni activ, ci și o strategie bună de a vă reîncărca mental. Așadar, dacă începeţi săptămâna cu greu din punct de vedere al energiei, delectaţi-vă cu clipe în natură.


Horoscop 15-21 august 2016, Scorpion:

În zilele de 17 și 18, Luna vizitează casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care trebuie să aveţi mai multă grijă de propriul organism în acele zile ale săptămânii. Staţi departe de sursele de stres și nervozitate întrucât răbdarea voastră are limite atunci. În caz contrar, vă puteți alege cu migrene care riscă să vă dea planurile peste cap. Puneţi-vă pe locul întâi, deși nu vă stă în caracter așa ceva.


Horoscop 15-21 august 2016, Săgetător:

Luna Plină de în ziua de 18 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării. Feedback-ul persoanelor apropiate vă poate ajuta să aflaţi în ce direcție puteți evolua cel mai bine în perioada următoare. Iată o ocazie mai mult decât bună să le cereţi părerea sinceră în ceea ce vă privește. Învăţaţi să acceptaţi critica și să vă folosiţi de ea.


Horoscop 15-21 august 2016, Capricorn:

În afară de duminică când riscaţi să vă alegeţi cu o febră musculară în urma practicării unui sport cu prietenii, pare să nu se atenteze la bunăstarea voastră fizică săptămâna aceasta. Pentru a vă asigura că dispuneţi de mobilitate de lunea viitoare încolo, poate ar fi mai bine să apelaţi la activități ușoare, care nu vă solicită atât de mult. Nu vă suprasolicitaţi mușchii fără niciun rost.


Horoscop 15-21 august 2016, Vărsător:

Luna Plină din data de 18 august se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, motiv pentru care aţi putea deborda de energie săptămâna aceasta. Folosiţi-o însă în scopuri practice, de orice fel ar fi ele, căci altfel riscă să vă agite și să daţi dovadă de irascibilitate. Administraţi-o cu cap și în felul acesta puteți realiza mai multe lucruri decât v-aţi propus să faceţi săptămâna aceasta.


Horoscop 15-21 august 2016, Peşti:

Luna Plină din ziua de 18 stimulează axa medicală din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa subconștientului. Pe fondul acestui eveniment astral, vă puteți simți singuri, alienaţi social, ceea ce nu vă face tocmai bine. Amintiţi-vă că normalitate nu există și oricum viața este mai frumoasă atunci când nu urmaţi turma. Bucuraţi-vă de voi înşivă.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 18 august 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 18 august 2016


Horoscop 18 august 2016, Berbec:

Vă simţiţi liberi şi simţiţi nevoia să vă exteriorizaţi sentimentele; deşi astrele vă recomandă să fiţi atenţi la lucrurile pe care vreţi să le împărtăşiţi cu oamenii din jurul vostru, vă va fi foarte dificil să setaţi anumite limite. Spre seară luaţi o decizie care va avea un impact major asupra viitorului vostru.


Horoscop 18 august 2016, Taur:

În ciuda tuturor sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat, sunteţi cu zâmbetul pe buze; oamenii din jurul vostru vă pot pune beţe în roate şi chiar încearcă să vă convingă că ceea ce faceţi nu este bine, însă susţinerea şefilor vă demonstrează contrariul, aşa că decideţi să continuaţi să mergeţi pe drumul vostru.


Horoscop 18 august 2016, Gemeni:

Sunteţi cu capul în nori şi de aceea astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile profesionale sau negocierile importante deoarece puteţi face greşeli majore. În schimb, îndreptaţi-vă atenţia asupra vieţii sentimentale. Relaţia cu partenerul de cuplu evoluează foarte frumos.


Horoscop 18 august 2016, Rac:

În ciuda eforturilor pe care le depuneţi, lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi pe plan profesional; poate că acesta nu este momentul potrivit pentru a vă ocupa de aceste probleme şi situaţii. Încercaţi să aveţi răbdare şi să renunţaţi, pentru moment, la planurile voastre.


Horoscop 18 august 2016, Leu:

Ziua de joi este una specială pentru voi; cel mai probabil vă pregătiţi pentru o aniversare sau un eveniment frumos din viaţa voastră, aşa că sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul. Sunteţi înconjuraţi de oamenii dragi din viaţa voastră şi vă bucuraţi de momente plăcute alături de ei.


Horoscop 18 august 2016, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; astrele vă sfătuiesc să dedicaţi o parte din timpul vostru treburilor casnice. De asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a arăta grijă şi afecţiune părinţilor şi membrilor familiei; nu ţineţi ceea ce simţiţi doar pentru voi.


Horoscop 18 august 2016, Balanţă:

Datorită poziţiei planetelor, astăzi sunteţi dornici de o schimbare. Încă nu ştiţi pe ce plan sau ce vreţi să faceţi, însă simţiţi nevoia să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă consumaţi energia pe care o aveţi.


Horoscop 18 august 2016, Scorpion:

Vă confruntaţi cu o mică problemă pe plan sentimental; o discuţie cu partenerul de cuplu ajunge într-un punct mort pentru voi şi simţiţi nevoia să îndreptaţi această situaţie. Chiar şi aşa, astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii pripite deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 18 august 2016, Săgetător:

Veşti foarte frumoase pe plan sentimental; este posibil ca partenerul să vă facă o propunere interesantă şi, dacă o acceptaţi, aceasta va aduce o schimbare frumoasă în viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă ataşaţi imediat.


Horoscop 18 august 2016, Capricorn:

În timp ce majoritatea zodiilor au o zi nu tocmai bună pentru viaţa profesională, la voi lucrurile stau complet diferit. Aceasta este ziua oportunităţilor pentru voi; aveţi şansa să întâlniţi o persoană importantă, care va aduce o schimbare masivă în cariera voastră.


Horoscop 18 august 2016, Vărsător:

Trebuie să ştiţi că acţiunile voastre ar trebui să fie bazate pe inspiraţie; nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru, indiferent de cât de apropiaţi sunt de voi. Ascultaţi-vă inima şi, cel mai important, nu vă grăbiţi în luarea deciziilor; este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 18 august 2016, Peşti:

Primele ore ale dimineţii sunt foarte bune pentru a le petrece alături de partenerul de cuplu sau de persoanele dragi din viaţa voastră; sunteţi foarte relaxaţi şi simţiţi nevoia de atenţie din partea oamenilor. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment important.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 august 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 august 2016


Horoscop 17 august 2016, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una foarte frumoasă pentru persoanele născute în semnul Berbecului; vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. În a doua parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Seara pare să fie una relaxantă, petrecută alături de o persoană dragă.


Horoscop 17 august 2016, Taur:

Astăzi aveţi posibilitatea de a pune în aplicare multe dintre ideile şi planurile voastre; superiorii sunt foarte impresionaţi de evoluţia voastră şi vă oferă toată susţinerea de care aveţi nevoie. Spre seară, sărbătoriţi succesul acestei zile în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 17 august 2016, Gemeni:

În ciuda conjuncturii astrale nefavorabile, vă încăpăţânaţi să faceţi câteva schimbări importante, motiv pentru care lucrurile evoluează într-o direcţie total diferită de cea dorită de voi. Încercaţi să vă liniştiţi şi, pe cât posibil, să evitaţi întâlnirile cu oameni dragi.


Horoscop 17 august 2016, Rac:

Vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan profesional; a treia zi a săptămânii pare să fie una destul de încărcată pentru voi. Astrele vă sfătuiesc să vă păstraţi răbdarea şi, cel mai important, să nu luaţi nicio decizie importantă în această perioadă. Petreceţi mai mult timp în aer liber, plimbările şi activităţile relaxante vă pot ajuta să vă destindeţi.


Horoscop 17 august 2016, Leu:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi posibilitatea de a vă ocupa de o problemă importantă, care vă dă bătăi de cap de foarte mult timp. Un superior sau un coleg de muncă vă oferă un sfat foarte bun, de care intenţionaţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 17 august 2016, Fecioară:

Este posibil ca ziua de astăzi să fie una frumoasă pentru voi pe plan sentimental; în cazul în care sunteţi singuri, o persoană nouă îşi face curajul şi vă invită în oraş, la o cafea. Acceptaţi propunerea, această întâlnire poate fi începutul unei relaţii frumoase, cu potenţial.


Horoscop 17 august 2016, Balanţă:

Lucrurile par să se aşeze foarte frumos în viaţa voastră; sunteţi liniştiţi şi vă bucuraţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru, motiv pentru care nu mai acordaţi atenţie problemelor profesionale şi reuşiţi să vă destindeţi. Spre seară, un om drag vine la voi cu un sfat foarte bun.


Horoscop 17 august 2016, Scorpion:

Ziua de miercuri începe cu câteva provocări destul de interesante pentru voi; la locul de muncă, schimbările presupun o acomodare cât mai rapidă astfel încât să vă reluaţi activităţile şi să începeţi să vă ocupaţi din nou de sarcinile voastre. Spre seară, trebuie să vă ajutaţi un prieten drag aflat într-o încurcătură dificilă.


Horoscop 17 august 2016, Săgetător:

În problemele profesionale, astrele vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de seriozitate în toate întâlnirile la care trebuie să participaţi. Discuţiile pe care le aveţi cu superiorii pot duce la un acord comun doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 17 august 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; sunteţi concentraţi cu planuri şi proiecte pe care abia aşteptaţi să le prezentaţi superiorilor. O întâlnire cu persoane importante vă poate aduce o schimbare neaşteptată, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 17 august 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viitorul vostru. Cel mai probabil este vorba despre un posibil partener de cuplu; lăsaţi ca lucrurile să evolueze de la sine şi nu vă grăbiţi în schimbările pe care vreţi să le faceţi.


Horoscop 17 august 2016, Peşti:

Astăzi un colaborator vă ajută să rezolvaţi câteva probleme cu care vă confruntaţi de ceva timp; această persoană vă va deschide multe uşi în cariera profesională, de aceea astrele vă sfătuiesc să o ţineţi cât mai aproape. Spre seară, vă bucuraţi de câteva momente relaxante.