Horoscop Urania zilnic: luni, 1 august 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 1 august 2016


Horoscop 1 august 2016, Berbec:

Ziua de luni este una foarte frumoasă pentru voi. Urmează o perioadă destul de aglomerată, cu multe proiecte şi sarcini importante pentru voi. Seara vă aduce o veste neaşteptată de la un membru al familiei.


Horoscop 1 august 2016, Taur:

Astăzi reuşiţi să găsiţi soluţii foarte eficiente pentru a îndrepta situaţia financiară; este posibil să puneţi la cale un plan important pe care vreţi să îl prezentaţi superiorilor astfel încât să vă ofere un bonus substanţial sau chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 1 august 2016, Gemeni:

Problemele din viaţa personală încep să dispară treptat, trebuie doar să aveţi răbdare; o discuţie sinceră cu o persoană în care aveţi mare încredere vă poate ajuta să vedeţi situaţiile dificile cu alţi ochi şi chiar să luaţi o decizie bună, care vă va ajuta mult pe viitor.


Horoscop 1 august 2016, Rac:

Astăzi sunteţi hotărâţi să rezolvaţi problemele pe care le aveţi pe plan sentimental; partenerul de cuplu acceptă să faceţi acele compromisuri necesare pentru a îndrepta lucrurile. După orele prânzului, un om foarte drag vă face o vizită neaşteptată.


Horoscop 1 august 2016, Leu:

Astăzi vă concentraţi asupra vieţii financiare; încercaţi să faceţi un plan bine detaliat cu privire la o investiţie majoră, care vă va ajuta să ieşiţi din această situaţie neplăcută. O persoană de încredere, cel mai probabil partenerul de cuplu, vă va ajuta în acest sens.


Horoscop 1 august 2016, Fecioară:

Ziua de luni este una frumoasă, lipsită de griji, în care reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare. Spre seară, vă vizitează o persoană foarte dragă, care vă oferă câteva sfaturi care vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop 1 august 2016, Balanţă:

În această dimineaţă reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase petrecute de oamenii dragi din viaţa voastră; după orele prânzului, plimbările şi activităţile în natură vă ajută să vă deconectaţi şi să vă relaxaţi. O persoană foarte dragă vă poate aduce o veste bună.


Horoscop 1 august 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi şansa să primiţi o sumă importantă de bani dintr-o sursă complet neaşteptată; hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a îi face o surpriză frumoasă partenerului de cuplu. După o perioadă mai dificilă, acum vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 1 august 2016, Săgetător:

Ziua de luni este una destul de relaxantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. Spre seară, un prieten foarte drag vine la voi pentru a vă cere sfatul într-o problemă mai delicată.


Horoscop 1 august 2016, Capricorn:

Astăzi o persoană foarte dragă vouă vrea să vă răsplătească pentru ajutorul acordat într-o situaţie destul de delicată, aşa că cel mai probabil vă va face o surpriză. Este vorba despre un cadou la care voi visaţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut când să vi-l achiziţionaţi.


Horoscop 1 august 2016, Vărsător:

Persoana iubită trece printr-o perioadă destul de delicată şi are nevoie de toată susţinerea voastră; vă amânaţi planurile pentru astăzi şi decideţi să rămâneţi alături de el şi să îl ajutaţi. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie importantă cu un om nou, care vă va face să realizaţi anumite lucruri importante.


Horoscop 1 august 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere destul de importantă; aflat sub presiunea timpului, vă este teamă să nu luaţi o decizie greşită însă, din fericire intuiţia voastră nu dă greş nici de această dată. Reuşiţi să vă adaptaţi destul de repede schimbărilor şi chiar să vă liniştiţi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 31 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 31 iulie 2016


Horoscop 31 iulie 2016, Berbec:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi la oamenii cu care interacţionaţi; din anumite motive, pot apărea mici situaţii neaşteptate care se pot transforma în adevărate conflicte dacă nu ştiţi cum să gestionaţi situaţia. Spre seară, o veste frumoasă vă poate schimba starea de spirit.


Horoscop 31 iulie 2016, Taur:

După o săptămână de foc, ziua de duminică este dedicată doar relaxării; profitaţi de timpul liber pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi pentru a petrece momente frumoase alături de oamenii importanţi din viaţa voastră. Seara vine cu o surpriză specială din partea persoanei iubite.


Horoscop 31 iulie 2016, Gemeni:

Din cauza unei situaţii care nu ţine deloc de voi, astăzi trebuie să renunţaţi la planurile voastre şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; în relaţia cu membrii familiei apare o problemă de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 31 iulie 2016, Rac:

Persoana iubită trece prin schimbări destul de importante pe plan profesional, iar voi trebuie să îi fiţi alături în aceste momente şi să o susţineţi necondiţionat. Îi oferiţi timpul de care are nevoie pentru a îşi pune în ordine cariera şi a lua deciziile necesare ca lucrurile să meargă bine în continuare.


Horoscop 31 iulie 2016, Leu:

Ziua de duminică este zi de muncă pentru voi; în prima parte a zilei vă întâlniţi cu persoane importante pentru a discuta despre anumite proiecte de care vreţi să vă ocupaţi. Dacă lucrurile merg foarte bine, reuşiţi să încheiaţi un parteneriat extrem de important şi de lungă durată.


Horoscop 31 iulie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; apare o situaţie neprevăzută şi încercaţi să găsiţi o rezolvare rapidă a problemei astfel încât lucrurile să nu ia o întorsătură neplăcută. Aveţi răbdare şi nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă.


Horoscop 31 iulie 2016, Balanţă:

Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale; aveţi câteva situaţii de care trebuie să vă ocupaţi urgent şi este posibil ca pentru asta să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi făcute cu partenerul de cuplu. Din această cauză, persoana iubită vă poate reproşa că sunteţi mai reci.


Horoscop 31 iulie 2016, Scorpion:

Prima parte a zile pare să fie o perioadă foarte frumoasă pentru a o petrece în compania partenerului de cuplu; după orele prânzului, încercaţi să vă ajutaţi o persoană dragă cu o problemă dificilă. Nu ezitaţi să apelaţi la relaţiile voastre pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru această situaţie.


Horoscop 31 iulie 2016, Săgetător:

Vă este tot mai dificil să comunicaţi deschis cu partenerul de cuplu; acesta vă poate reproşa că sunteţi foarte reci şi că nu mai investiţi sentimente în relaţia voastră. Pentru a aplana orice conflict, trebuie să rămâneţi cât mai calmi cu putinţă şi să încercaţi să îi explicaţi sincer care este situaţia.


Horoscop 31 iulie 2016, Capricorn:

Profitaţi de ultima zi a săptămânii pentru a vă relaxa şi a uita de problemele de pe plan profesional; este posibil ca spre seară să participaţi la un eveniment frumos, unde aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile se pot schimba în favoarea voastră.


Horoscop 31 iulie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei de duminică este una destul de liniştită; după orele prânzului, este foarte posibil să vă loviţi de probleme serioase de comunicare. Din această cauză, relaţiile cu oamenii din jurul vostru pot avea de suferit, în special pe plan personal, unde partenerul de cuplu are aşteptări mari de la voi.


Horoscop 31 iulie 2016, Peşti:

Ziua de duminică este una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi multă răbdare şi reuşiţi să comunicaţi bine cu partenerii de afaceri. Întâlnirile decurg aşa cum trebuie, iar puterea voastră de convingere vă ajută să primiţi un contract important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 iulie 2016


Horoscop 30 iulie 2016, Berbec:

Astăzi vor avea loc câteva schimbări importante în viaţa voastră, în special în ceea ce priveşte planul sentimental. Nu aveţi motive să vă faceţi griji pentru că începe o etapă pozitivă pentru zodia voastră, atât pentru nativii care au deja relaţie stabilă cât şi pentru cei care nu şi-au găsit încă o pereche.


Horoscop 30 iulie 2016, Taur:

În această dimineaţă, sunteţi uşor irascibili şi nu vă mulţumeşte nimic. Trebuie să vă păstraţi cumpătul şi să vă adaptaţi foarte repede pentru că este o zi plină. Nu vă faceţi un program foarte exact pentru că vor apărea schimbări importante în viaţa profesională şi trebuie să vă anulaţi planurile. În orice caz, modificările vor fi de bun augur şi veţi avea de câştigat.


Horoscop 30 iulie 2016, Gemeni:

Ziua voastră începe foarte bine pentru că în cursul dimineţii, puteţi câştiga o sumă importantă de bani de pe urma unei investiţii mai vechi. Un prieten de încredere trece printr-o situaţie delicată şi are nevoie de sfatul vostru. Cel mai probabil este vorba de o chestiune sufletească şi este într-o stare de spirit dificilă.


Horoscop 30 iulie 2016, Rac:

Aveţi foarte multe mărunţişuri de rezolvat astăzi şi vă vor ţine ocupaţi cea mai mare parte a zilei. Din fericire, aveţi foarte multă energie iar acest lucru vă va ajuta să vă atingeţi scopurile. Pe plan profesional, vă veţi face remarcaţi pentru că sunteţi foarte creativi şi aveţi multe idei bune. Puteţi coordona o echipă cu care veţi finaliza un proiect important.


Horoscop 30 iulie 2016, Leu:

Trebuie să luaţi o decizie foarte serioasă pe plan sentimental însă acest lucru cere un timp îndelungat de gândire de care nu dispuneţi astăzi. Este necesar să fiţi foarte calmi şi să rămâneţi deschişi la compromisuri. Sunteţi într-un moment critic al vieţii voastre şi hotărârea pe care urmează să o luaţi vă va schimba destinul.


Horoscop 30 iulie 2016, Fecioară:

Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare sau să aduceţi o noutate în viaţa voastră. Aţi intrat într-o zonă de rutină şi simţiţi că nu sunteţi stimulaţi din punct de vedere intelectual. Chiar dacă simţiţi nevoia unei provocări, astăzi nu este cea mai bună zi pentru a vă asuma riscuri. Profitaţi de orele libere din cursul serii şi acceptaţi invitaţiile din partea prietenilor.


Horoscop 30 iulie 2016, Balanţă:

Astăzi veţi fi tentaţi să vă asumaţi riscuri din punct de vedere financiar şi să faceţi o investiţie care nu are şanse foarte mari din reuşită. Din fericire pentru voi, o rudă apropiată sau un prieten de încredere vă va ajuta să luaţi o decizie în acest sens. Rămâneţi deschişi la sugestii şi păstraţi-vă calmul atunci când părerile voastre nu coincid.


Horoscop 30 iulie 2016, Scorpion:

Din punct de vedere social, veţi avea o zi încununată de succes. Dacă acceptaţi invitaţia unui prieten, puteţi cunoaşte o persoană importantă care vă poate face o propunere de afaceri sau vă poate oferi un loc de muncă. Chiar dacă propunerile sale sună foarte bine, nu luaţi o decizie pe moment. Consultaţi-vă cu familia sau cu partenerul de viaţă înainte de a lua orice decizie.


Horoscop 30 iulie 2016, Săgetător:

Chiar dacă nu sunteţi foarte mulţumiţi de bugetul vostru, nu este o zi potrivită pentru tranzacţii sau investiţii financiare. De asemenea, ar fi bine să amânaţi orice călătorie pentru că se va dovedi a fi o pierdere de timp şi vă veţi enerva. Concentraţi-vă asupra sarcinilor profesionale pentru că puteţi avea foarte mult succes.


Horoscop 30 iulie 2016, Capricorn:

Este o zi foarte bună pentru activităţile sociale şi veţi avea foarte mult succes în acest aspect al vieţii voastre. Astăzi puteţi cunoaşte oameni noi şi dacă nu aveţi încă un partener de cuplu, puteţi face o cucerire importantă pentru viitorul vostru. Pe plan profesional, puteţi primi câteva sarcini noi de care vă veţi achita onorabil.


Horoscop 30 iulie 2016, Vărsător:

Astăzi vă vedeţi nevoiţi să aplanaţi un conflict de familie generat cel mai probabil de neînţelegerile cu privire la buget. Dacă vă păstraţi calmul, veţi depăşi foarte uşor această situaţie. Trebuie să fiţi deschişi la compromisuri pentru că veţi ajunge împreună la o perspectivă comună.


Horoscop 30 iulie 2016, Peşti:

Este o zi foarte bună pentru activităţile intelectuale. Prin urmare, dacă trebuie să daţi teste sau examene, veţi avea succes cu siguranţă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astăzi este un moment foarte bun în special pentru nativii singuri. Orice invitaţie la un eveniment social poate aduce o nouă poveste de dragoste.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 29 iulie 2016


Horoscop 29 iulie 2016, Berbec:

Astăzi vă concentraţi întreaga energie asupra vieţii profesionale; încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de toate sarcinile primite şi de proiectele apărute astfel încât să vă mulţumiţi superiorii şi partenerii de afaceri.


Horoscop 29 iulie 2016, Taur:

Sunteţi într-o creştere incredibilă pe plan profesional; superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră şi chiar vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie pentru a ajunge chiar acolo unde vă doriţi, indiferent de cât de imposibile sunt planurile voastre. Aveţi multă încredere în voi şi reuşiţi să atrageţi cei mai buni oameni cu care să colaboraţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Gemeni:

Pe plan profesional, dacă aveţi răbdare reuşiţi să obţineţi tot ce vă propuneţi de la partenerii de afaceri. Relaţia cu aceştia se îmbunătăţeşte vizibil şi chiar aveţi posibilitatea de a discuta despre un proiect mult mai mare pe care să îl puneţi în aplicare. Pe plan sentimental, în relaţia cu persoana iubită lucrurile devin tot mai serioase.


Horoscop 29 iulie 2016, Rac:

Ziua de vineri este un moment foarte bun pentru micile tranzacţii financiare; chiar dacă găsiţi oportunităţi de afaceri, astrele vă recomandă să nu faceţi achiziţii sau investiţii importante deoarece puteţi avea de pierdut. După orele prânzului, vă concentraţi atenţia asupra partenerului de cuplu.


Horoscop 29 iulie 2016, Leu:

Astăzi vă ocupaţi de câteva probleme personale; în prima parte a zilei purtaţi o discuţie cu o persoană foarte dragă care trece printr-un moment mai dificil şi încercaţi să o ajutaţi să găsească o soluţie pentru această situaţie. Seara va fi una foarte frumoasă şi liniştită.


Horoscop 29 iulie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii intraţi în mici discuţii aprinse cu oamenii din jurul vostru; astrele vă recomandă să încercaţi să aveţi răbdare deoarece tensiunea acumulată în ultima perioadă poate duce la conflicte destul de serioase cu persoane la care ţineţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Balanţă:

Sunteţi obişnuiţi să obţineţi ceea ce vă doriţi, însă ziua de astăzi pare să vă aducă numai neplăceri; o afacere destul de importantă se poate duce pe apa sâmbetei din cauza greşelilor făcute de unul dintre colegii de echipă. Oricât de mult v-aţi dori să reparaţi situaţia, nu aveţi ce să faceţi decât să vă conformaţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi; aveţi timp suficient pentru a vă concentra asupra vieţii personale şi a pune la cap toate lucrurile care au nevoie de atenţie din partea voastră. Acesta este momentul ideal pentru a face acele schimbări la care visaţi de ceva vreme.


Horoscop 29 iulie 2016, Săgetător:

Lucrurile nu stau deloc aşa cum vă doriţi pe plan profesional, aşa că vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în acest sens. Din fericire, familia şi persoanele apropiate vă susţin în demersurile voastre şi vă ajută în cazul în care aveţi nevoie.


Horoscop 29 iulie 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte încărcată şi aglomerată la locul de muncă; aveţi foarte multe de rezolvat şi destul de puţin timp la dispoziţie. Programul plin din ultima perioadă poate pune amprenta asupra stării voastre de sănătate. Încercaţi să vă menajaţi şi să vă relaxaţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Vărsător:

Chiar dacă aveaţi pregătită o zi importantă pe plan profesional, trebuie să renunţaţi la planurile voastre din cauza unei situaţii neaşteptate cu o persoană dragă. Faceţi tot posibilul să o ajutaţi şi să îi fiţi alături şi chiar încercaţi să îi daţi câteva sfaturi pentru a îşi rezolva problemele.


Horoscop 29 iulie 2016, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să faceţi o călătorie destul de scurtă în afara localităţii în interes de serviciu; cel mai probabil trebuie să discutaţi un viitor proiect cu posibilii parteneri de afaceri; trebuie să fiţi foarte deschişi, comunicativi şi să daţi dovadă de profesionalism în tot ce faceţi.

 

Horoscop Urania lunar: august 2016

 
Horoscop Urania august 2016


Horoscop august 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2016
Din data de 2 încolo, se poate majora numărul de deplasări în străinătate sau la mare distanță de casă. Din data de 5 august, vă înţelegeţi mult mai bine cu colegii de muncă. În zilele de 5, 6 și 7, puteți primi termene-limită scurte sau sarcinile de lucru delegate vă testează experiența profesională care vă dau bătăi de cap până în data de 8. Există riscul ca în zilele de 7 și 8 organismul vostru să resimtă acest stres.

Profesional vorbind, intervalul 10-12 august se anunță a fi unul prielnic. După data de 12 august, ar fi bine să reluaţi cursurile sau plecările întrerupte sau amânate, dar vă puteți lovi totuși de obstacole din data de 12 până în data de 14. Între 13 și 15, acestea îşi pot pune amprenta asupra sănătății. Din data de 19 până în data de 26, toate par să vă meargă foarte bine la locul de muncă, dând dovadă de un randament peste media obișnuită.

Cu toate acestea, din data de 22 până în data de 29, v-aţi putea confrunta cu unele crize existențiale. De realizări remarcabile la locul de muncă puteți avea parte și în zilele de 26, 27, 28 și 29 august. După data de 30, parcă nu mai vorbiţi pe limba colegilor de muncă, confruntându-vă cu neînțelegeri care pot duce la erori profesionale. Încercaţi să fiţi cât se poate de clari în exprimare și nu veţi avea parte de probleme.


Horoscop august 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2016
Din data de 2 încolo, se pot naște bătălii ale orgoliilor între voi și partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 5, viața voastră sentimentală poate urma o curbă ascendentă, dar nu daţi dovadă de gelozie în zilele de 5, 6, 7 și 8 august. Din data de 7 până în data de 8, poate fi dificil să vă împărţiţi între prieteni și partener. Intervalul 10-12 august poate veni la pachet cu evenimente îmbucurătoare care vă redau zâmbetul pe buze.

Din data de 12 încolo, se înseninează parcă atmosfera în parteneriatul de viață și/sau afaceri, dar riscaţi să fiţi posesivi între 12 și 14 august. Împărţiţi-vă timpul echitabil între viața sentimentală și cea socială din data de 13 până în data de 15. Relația cu partenerul și/sau copii se îmbunătăţeşte vizibil în intervalul 19-26 august, atâta timp cât lucraţi la ea și vă daţi interesul în acest sens. Depuneţi mai mult efort.

În intervalul 22-29 august, puteți fi nevoiţi să renunţaţi la unele proiecte sau planuri de viitor din motive financiare. Vestea bună este totuși că, între zilele de 26 și 29, viața voastră sentimentală va înregistra și mai multe progrese. Din data de 30 încolo, ar putea apărea neînțelegeri cu copiii și/sau partener. Ar fi bine ca în perioada următoare să fiţi concişi în exprimare pentru a descuraja orice confuzie.


Horoscop august 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2016
Din data de 2 încolo, relația cu partenerul de viață și/sau afaceri pare să se anime considerabil. După 5 august, se îndulceşte atmosfera din familie. În intervalul 5-8 august, îndatoririle gospodărești vă pot aduce pe voi și partener la ceartă. V-ar putea fi greu să vă împărţiţi echitabil între serviciu și familie în zilele de 7 și 8 ale lunii. Relația cu persoanele dragi se poate consolida vizibil între 10 și 12.

Din data de 12 încolo, interacțiunea cu asociatul/a și/sau persoana iubită implică parcă mai puține provocări, dar nu lăsați rudele de origine să se amestece în treburile voastre din data de 12 până în data de 14. Între 13 și 15, familia v-ar putea reproșa că îi neglijaţi dacă staţi peste program la serviciu. Intervalul 19-26 august se poate dovedi extrem de productiv dacă planificaţi lucrări de (re)amenajare ale locuinței.

Cariera voastră sau a partenerului se poate interpune între voi din data de 22 până în data de 29 august. Cu toate acestea, cel puțin între 26 și 29 ale lunii, lucrurile par să meargă excelent pe frontul domestic. Din data de 30 încolo, v-aţi putea înţelege mai greoi cu părinții. Pentru a evita neînțelegerile, ar fi bine să nu fiţi evazivi întrucât riscaţi să vă fie răstălmăcite vorbele și să ajungeţi la conflicte.


Horoscop august 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2016
Din data de 2 încolo, totul pare a se întâmpla pe repede înainte la locul de muncă. Începând cu data de 5 august, vă faceţi plăcuţi ușor prin felul în care vorbiţi. În intervalul 5-8 august, aparatura de la birou se poate defecta sau vă înţelegeţi mai greu cu colegii de muncă. Diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori pot duce la certuri în zilele 7 și 8. Discuțiile cu partenerul din data de 10 până în data de 12 pot ajunge la o concluzie.

După data de 12 august, se ușurează parcă sarcinile profesionale care vă sunt delegate. Din data de 12 până în data de 14, pot apărea din nou defecțiuni tehnice sau neînțelegeri cu colegii de muncă. Între 13 și 15 august, discrepanțele dintre filozofia voastre de viață și a celor din jur conduc iar la certuri. Intervalul 19-26 august se arată prielnic negocierilor, semnărilor de contracte și întâlnirilor de afaceri.

Între zilele de 22 și 29 august, vă pot presa unele termene-limită greu de respectat sau vi se setează sistematic experiența de muncă prin tot felul de provocări profesionale. Dacă nu aţi apucat să profitați de intervalul 19-29 al lunii, se creează un context similar între 26-29 august. Nu rataţi această ocazie. Din data de 30 încolo, abilitățile voastre de comunicare pot avea de suferit destul de mult.


Horoscop august 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2016
Din data de 2 încolo, viața voastră sentimentală se animă considerabil. După data de 5 august, găsiţi noi metode de a vă suplimenta veniturile și a vă valorifica economiile. Evitaţi ca, între zilele de 5 și 8, să cumpăraţi lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. Zilele de 7 și 8 vă pot aduce probleme de ordin financiar. Activitățile extraprofesionale vă pot ajuta să vă rotunjiţi salariul cândva din data de 10 până în data de 12 august.

După data de 12 august, relaţionaţi parcă mai ușor cu partenerul și/sau cei mici. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în ei, mai ales între 12 și 14 august. Din data de 13 până în data de 15, puteți cheltui mai mult decât v-aţi propus. Vestea bună este totuși că reuşiţi să vă reveniţi pe acest plan în intervalul 19-26 al lunii. Chiar și așa, ar fi bine să puneţi câte ceva la ciorap în cazul în care treceţi prin zile negre.

Gelozia și posesivitatea pot pune stăpânire asupra voastră în perioada 22-29 august. Financiar vorbind, puteți înregistra progrese și în zilele de 26, 27, 28 şi 29. După data de 30, v-ar putea fi mai dificil să vă ţineţi bugetul sub control. Dacă vă centralizaţi cheltuielile, veţi reuși să ţineţi un bilanț mai eficient și să minimizaţi riscul ca banii să vă alunece printre degete. Totul ține numai de voi.


Horoscop august 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2016
Din data de 2 încolo, se accelerează ritmul de desfășurare al evenimentelor pe plan familial. Începând cu 5 august, șarmul și carisma voastră se potențează vizibil. În intervalul 5-8 august, pot apărea disensiuni între voi și persoanele dragi. Zilele de 7 și 8 pot aduce conflicte în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. Între 10 și 12, se întrevăd momente plăcute în cuplu. Dacă sunteţi singuri, ieşiţi și socializaţi.

După data de 12 august, atmosfera încărcată de acasă se destinde considerabil, dar cu toate acestea, între zilele de 12 și 14 august, pot apărea tensiuni între voi și apropiați, urmând ca din data de 13 până în data de 15 să aveţi ceva de împărţit cu partenerul de cuplu. În intervalul 19-26 al lunii, vă puteți dezvolta mult pe plan personal, devenind nişte prezențe dezirabile și reușind să vă puneţi în valoare mai bine decât în mod obișnuit.

Responsabilitățile casnice și/sau rudele de origine pot afecta relația cu partenerul din data de 22 până în data de 29 august. Între 26 și 29 august, ar fi bine să lucraţi și mai mult la voi înşivă, consolidând progresele înregistrate între zilele de 19 și 26. Din data de 30 încolo, v-aţi putea exprima cu dificultate, creând celorlalți o impresie greșită despre voi. Nu lăsaţi loc de interpretări și nu veţi fi înţeleşi într-un mod greşit.


Horoscop august 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2016
După data de 2 august, puteți fi mai agresivi în exprimare decât de obicei. Din data de 5 încolo, poate reveni în peisaj un/o fost/ă iubit/ă. Nu lăsaţi rănile din trecut și/sau cele provocate de bârfe să vorbească în locul vostru din data de 5 până în data de 8 august. În zilele de 7 și 8 puteți întâmpina greutăți la locul de muncă sau în ceea ce privește sănătatea. Începând cu data de 12, abilitățile voastre de comunicare își revin treptat.

Nu emiteţi judecăți pe baza unor zvonuri sau bârfe de care nu sunteţi siguri. Intervalul 13-15 august se arată a fi unul greoi pe plan profesional, putând să vă afecteze și bunăstarea fizică. Din data de 19 până în data de 29, ar fi bine să vă dedicaţi meditației și introspecției. Neînțelegerile cu colegii de muncă și defecțiunile aparaturii de la birou pot face obiectul perioadei cuprinse între zilele de 22 și 29 ale lunii.

Între zilele de 26 și 29 august, unele lucruri din trecut ar putea reveni în actualitate. Dacă aţi comis unele nedreptăți atunci sau aţi făcut unele erori profesionale, există riscul ca în acel interval să iasă la suprafață. Din data de 30 încolo, evitaţi să vă implicaţi în comploturi. Altfel, vorbele scornite se pot întoarce împotriva voastră. Profitaţi de această perioadă pentru a fi sinceri cu voi înşivă în anumite privințe.


Horoscop august 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2016
Din data de 2 încolo, riscaţi să cheltuiţi mai mult decât o faceţi de obicei. După data de 5 august, popularitatea voastră crește văzând cu ochii. Între 5 și 7 august, planurile voastre de viitor, dar și proiectele de grup v-ar putea lăsa fără bani. În zilele de 7 și 8 vă poate fi dificil să vă împărţiţi cu succes între viața socială și cea sentimentală. Din data de 10 până în data de 12, reuşiţi să remediaţi acest aspect.

După data de 12 august, parcă nu vă mai simţiţi într-atât de strâmtoraţi. Cândva între zilele de 12 și 14 puteți fi nevoiţi să renunţaţi la unele proiecte din motive financiare. Din data de 13 până în data de 15, vă puteți neglija prietenii în favoarea partenerului sau viceversa. Intervalul 19-26 august este favorabil dezvoltării unei idei de afaceri cu prietenii. Nu cheltuiţi mai mult decât este necesar din data de 22 până în data de 29 august.

Dacă nu aţi profitat de contextul astral prielnic al perioadei cuprinse între zilele de 19 și 26 august, vă bucuraţi de unul asemănător din data de 26 până în data de 29. Nu lăsaţi să treacă și această şansă pe lângă voi. Din data de 30 încolo, parcă nu mai vorbiţi pe limba prietenilor, motiv pentru care amiciția voastră ar putea avea de suferit. Proiectele voastre de grup ar putea progresa mai lent.


Horoscop august 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2016
După data de 2 august, aveţi mai multă energie decât de obicei. Din data de 5 încolo, puteți crește în ochii superiorilor. Din data de 5 până în data de 8, puteți intra în conflict cu figurile autoritare din viața voastră. În zilele de 7 și 8 v-ar putea fi dificil să vă împărţiţi între carieră și familie. Între zilele de 10 și 12 august, daţi dovadă de profesionalism și simț de răspundere. Astfel vă puteți alege cu o mărire de salariu sau măcar cu un bonus.

Din data de 12 încolo, sunteţi mai puțin prăpăstioşi decât în ultima perioadă. Din data de 12 până în data de 14 august, riscaţi să intraţi în conflict cu şefii sau tatăl. Între zilele de 13 și 15, nu staţi prea mult peste program pentru că vă puteți auzi reproșuri de la familie. În intervalul 19-26 august vă apropiaţi vertiginos de o promovare, dar din data de 22 până în data de 26 august, este posibil să vă înţelegeţi mai greu cu familia.

Între zilele de 26 și 29, relația cu superiorii voştri se poate suda mult, iar dacă vă daţi silința, este posibil să primiţi un post mai bun în cadrul ierarhiei companiei în cadrul căreia activaţi. În felul acesta, șansele sunt mari să câştigaţi mai mult. Chiar și așa, începând cu data de 30, riscaţi să nu mai vorbiţi pe limba şefilor, motiv pentru care trebuie să gândiţi de două ori înainte să scăpaţi porumbelul.


Horoscop august 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2016
Din data de 2 încolo, unele lucruri din trecut s-ar putea întoarce în viața voastră, fapt care nu este îmbucurător deloc. După data de 5 august, v-ar putea cădea cu tronc cineva într-o călătorie sau de o altă religie și/sau naționalitate decât voi. Între zilele de 6 și 8, v-aţi putea confrunta cu unele crize existențiale. Diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori vă pot aduce în pragul conflictelor în zilele de 7 și 8.

Începând din 12 august, vă vine mai ușor să vă puneţi o ordine în minte și în suflet, dar cu toate acestea, între zilele de 12 și 14, v-ar putea fi greu să vă simţiţi bine în pielea voastră. Filozofia voastră de viață se poate deosebi destul de mult de cea a apropiaților, motiv care v-ar putea aduce la ceartă din data de 13 până în data de 15. Intervalul 19-26 august este favorabil înscrierii/reluării de cursuri, dar și delegațiilor.

Din data de 22 până în data de 29 august, nu vă bazaţi părerile și opiniile pe bârfe. S-ar putea să divagheze mult de la adevăr, motiv pentru care riscaţi să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta mai târziu. Dacă urmăriţi să participaţi la unele ateliere sau să plecaţi undeva departe pentru câteva zile, mizaţi pe intervalul 26-29 august. După data de 30 august, se recomandă să nu daţi examene sau să mergeţi în delegații.


Horoscop august 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2016
Din data de 2 încolo, se pot întâmpla multe în viața voastră socială. După data de 5 august, parcă vă înţelegeţi mai bine cu partenerul de cuplu și/sau afaceri. Între zilele de 5 și 7, ar fi bine să nu faceţi investiții mari în planuri de viitor ori proiecte de grup. În zilele de 7 și 8, puteți avea parte de provocări în plan financiar. Evenimentele care au loc din data de 10 până în data de 12 vă readuc aminte cât de puternici sunteţi cu adevărat.

Din data de 12 încolo, se degripează rotițele planurilor voastre de viitor, dar și al proiectelor de grup, dar s-ar dori ca, cel puțin între zilele de 12 și 14, să nu vărsaţi prea mult capital în ele. Financiar, v-aţi putea descurca destul de greu din data de 13 până în data de 15. Discutaţi deschis despre bani cu asociatul/a și/sau cu persoana iubită între zilele de 19 și 26. Ideile de afaceri vă pot găuri buzunarul din data de 26 până în data de 29 august.

Din data de 30 încolo, pot apărea neînțelegeri între voi și partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor. Fie nu ați fost suficienţi de sinceri unii cu ceilalţi sau ați comunicat defectuos pe marginea acestui subiect, cert este că ați putea ajunge la certuri aprinse din această privință. Ar fi recomandat să remediați acest aspect și să nu vă mai ascundeți nimic, cel puțin pe această temă.


Horoscop august 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2016
Din data de 2 încolo, viața voastră profesională îşi accelerează ritmul. După data de 5 august, se îndulceşte atmosfera între voi și partenerul de viață și/sau afaceri, indiciu că relația voastră evoluează în direcția potrivită. Cu toate acestea, nu amestecați afacerile cu plăcerea, cel puțin între zilele de 5 și 8 august. În zilele de 7 și 8, aţi putea ajunge să vă certați pe o temă sau alta cu asociatul/a și/sau persoana iubită.

Profitaţi de abilitățile voastre sociale și de comunicare potențate intre zilele de 10 și 12 august. Din data de 12 încolo, lucrurile încep să se miște și pe plan profesional. Cariera voastră sau a partenerului nu trebuie lăsată să se interpună între voi din data de 12 până în data de 14, altfel ajungeți să vă certați între zilele de 13 și 15 august. Viața voastră sentimentala se îmbunătăţeşte vizibil din data de 19 până în data de 26 dacă depuneţi eforturi în acest sens.

Între zilele de 22 și 29, aţi putea intra în conflict cu figurile autoritare din viața voastră, adică ori cu tatăl ori cu superiorii. Din data de 26 până în data de 29, viața voastră sentimentală se redresează și mai mult. Dacă nu aveţi pe cineva, se prea poate să întâlniţi o persoană specială în acest interval. Cu toate acestea, după data de 30, aţi putea avea parte de neînțelegeri cu partenerul de viață și/sau afaceri. Fiţi clari în exprimare.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 28 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 28 iulie 2016


Horoscop 28 iulie 2016, Berbec:

Astăzi vă permiteţi să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi la locul de muncă; sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru astfel încât împreună să găsiţi cele mai bune variante pentru soluţionarea situaţiilor complicate. Seara va fi una foarte liniştită şi frumoasă.


Horoscop 28 iulie 2016, Taur:

Vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; se anunţă o perioadă destul de aglomerată, cu numeroase planuri şi idei importante pentru viitoarele proiecte. O persoană nouă îşi face apariţia în viaţa voastră; ţineţi-o aproape deoarece aveţi multe de câştigat din relaţia cu ea.


Horoscop 28 iulie 2016, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să vă concentraţi mai mult asupra vieţii profesionale; apar câteva schimbări neaşteptate care vă pot aduce multe beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Spre seară, o discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi o decizie bună într-o problemă apărută din senin.


Horoscop 28 iulie 2016, Rac:

Astăzi aveţi multă încredere în forţele proprii şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate situaţiile pe care până acum le-aţi tot amânat pe plan profesional. Aveţi încredere în voi, motiv pentru care superiorii vă invită să participaţi la o şedinţă importantă pentru a discuta despre un viitor proiect.


Horoscop 28 iulie 2016, Leu:

Ziua de joi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; trebuie să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de problemele profesionale şi a participa la întâlniri cu partenerii de afaceri. Spre seară, un prieten vă poate da un sfat foarte bun cu privire la o situaţie mai dificilă în relaţia sentimentală.


Horoscop 28 iulie 2016, Fecioară:

Această zi nu este una bună pentru viaţa profesională; în cazul în care aveţi posibilitatea, astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile de afaceri şi să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă răbdare. Seara va fi una frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 28 iulie 2016, Balanţă:

Astăzi este posibil să fiţi foarte relaxaţi şi liniştiţi; participaţi la o întâlnire foarte importantă, unde aveţi şansa să întâlniţi oameni noi şi să vă concentraţi asupra unor planuri extrem de interesante pentru viitoarele proiecte. Vă simţiţi foarte încrezători în forţele proprii şi chiar ajungeţi să vă impresionaţi superiorii cu ideile pe care le prezentaţi.


Horoscop 28 iulie 2016, Scorpion:

Problemele sentimentale pot fi rezolvate cu multă răbdare şi, cel mai important, cu sinceritate. Este momentul să lăsaţi deoparte încăpăţânarea şi să discutaţi cu partenerul de cuplu despre situaţiile neplăcute din viaţa voastră. O persoană dragă vă poate ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 28 iulie 2016, Săgetător:

Ziua de joi este un moment foarte bun pentru activităţi individuale şi acţiuni decisive; aveţi multă încredere în voi şi analizaţi bine situaţia înainte de a face alegerile pe care le consideraţi potrivite. Seara va fi una foarte relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 28 iulie 2016, Capricorn:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoanele apropiate din viaţa voastră; pe plan sentimental, puteţi rezolva câteva probleme din trecut, pe care până acum le-aţi tot amânat. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 28 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi este una cu foarte multe schimbări; aveţi parte de întâmplări şi momente mai dificile, însă le faceţi faţă cu brio, iar beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine foarte serioasă în această perioadă.


Horoscop 28 iulie 2016, Peşti:

Începeţi ziua cu o veste frumoasă de la o persoană dragă de departe; sunteţi încurajaţi să faceţi o schimbare importantă în viaţa profesională, aşa că vă luaţi inima în dinţi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să luaţi anumite decizii care vă vor aduce multe beneficii incredibile într-un timp destul de scurt.

 

Horoscop Urania săptămânal: 1-7 august 2016

 
Horoscop Urania 1-7 august 2016


Horoscop 1-7 august 2016, Berbec:

Din data de 4 începând, ar fi bine să vă îngrijiţi mai mult de sănătatea voastră. Atâta timp cât nu cădeţi în extrema ipohondriei, nu aveţi decât de câștigat. Ideal ar fi să vă analizaţi stilul de alimentație și să îi aduceţi unele ajustări, dar ar fi indicat să faceţi unele modificări și în ceea ce privește stilul vostru de viață. Gândiţi-vă ce sport v-ar plăcea să practicaţi și rezervaţi-vă două zile pe săptămână pentru el.


Horoscop 1-7 august 2016, Taur:

Zilele de 6 și 7 nu par să vă surprindă în cea mai bună stare. V-ar putea fi greu să menţineţi echilibrul între corp și minte, fapt pentru care vă sunt indicate masaje, ședințele de aromaterapie, dar și orice alt remediu menit să restabilească armonia în viața voastră. Rânduiţi-vă agenda zilnică în așa fel încât să vă puteți permite să luaţi pauze regulate și mese la ore fixe.


Horoscop 1-7 august 2016, Gemeni:

Din data de 2 încolo, aţi putea simți că s-a schimbat ceva în bine pe plan medical. Dacă în ultimele săptămâni nu aţi fost tocmai în apele voastre sau chiar aţi avut parte de neplăceri de ordin fizic, aflaţi că situația se va ameliora vizibil începând cu a doua zi din săptămână. Cu toate acestea, ar fi bine să rămâneţi cu ceva de pe urma experiențelor anterioare. Gândiţi-vă cum vă puteți îmbunătăți sănătatea.


Horoscop 1-7 august 2016, Rac:

De marți încolo, aţi putea fi cu atât mai susceptibili la tot felul de afecțiuni, dar mai ales la cele hepatice sau musculare. Fiţi atenţi atunci când vă implicaţi în activități profesionale sau de ordin casnic care implică un oarecare grad de risc. Sunteţi mai predispuşi decât de obicei la mici accidente care vă pot afecta agenda acestei săptămâni. Încercaţi să aveţi mai multă grijă de voi.


Horoscop 1-7 august 2016, Leu:

Luna Nouă din data de 2 august se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, motiv pentru care aţi putea simți că bateriile voastre se încarcă încetul cu încetul. Forțele încep să vă revină și vă simţiţi mai în putere decât oricând. Cu toate acestea, ar fi bine să nu vă axaţi pe activități obositoare. Altfel, s-ar putea să vă epuizaţi încă din prima parte a săptămânii. Nu exageraţi cu nimic și fiţi moderaţi.


Horoscop 1-7 august 2016, Fecioară:

Luna Nouă din 2 august are loc tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care v-aţi putea regăsi într-o dispoziție meditativă și introspectivă în cea mai mare parte a acestei săptămâni. Iată o ocazie numai bună să cercetaţi sursa acceselor de timiditate cu care vă confruntați uneori. Este în interesul vostru să folosiţi această perioadă în avantajul propriilor persoane.


Horoscop 1-7 august 2016, Balanţă:

Zilele de 4 și 5 nu vă găsesc în cea mai bună stare, poate pentru că sunteţi prea critici cu voi înşivă și cu cei din jurul vostru. În loc să vă cufundaţi într-o stare de nemulțumire generală, mai bine aţi încerca să vedeţi partea plină a paharului. În felul acesta, aţi vedea că lucrurile nu stau așa cum sunteţi tentaţi să credeţi. O astfel de atitudine vă oferă mai multe beneficii decât reversul ei.


Horoscop 1-7 august 2016, Scorpion:

Zilele de 6 și 7, adică o bună bucată din weekend, par să nu vă prindă într-o dispoziție specifică sfârșitului de săptămână. Cel mai probabil, acest lucru se datorează unei probleme experimentate în cuplu sau în raport cu o altă persoană care contează mult pentru voi. Încercaţi să o remediaţi și veţi vedea că și starea în care vă aflaţi se va schimba. Trebuie doar să vreţi.


Horoscop 1-7 august 2016, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 2 august se formează în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că a venit momentul să aduceţi unele ajustări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. Iată un prilej cum nu se putea mai bun să incorporaţi lecțiile de viață primite în ultima vreme în felul în care înţelegeţi viața și oamenii. În caz contrar, vă puteți ghida după un crez cu care nu vă mai identificaţi.


Horoscop 1-7 august 2016, Capricorn:

Luna Nouă de marți se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, determinând apariția unor evenimente cu impact emoțional suficient de puternic pentru a stârni reacții din partea voastră. Oricare ar fi acestea, cert este că menirea lor este aceea de a vă face să înţelegeţi că viața nu prezintă garanții și că singura persoană pe care vă puteți baza în orice situație sunteţi voi înşivă.


Horoscop 1-7 august 2016, Vărsător:

Ziua de 1 august nu pare să vă întâmpine cu energii prea blânde în ceea ce privește sănătatea. Felul în care vă simţiţi pe interior atunci se transpune în starea voastră de sănătate și invers, deci încercaţi să stabiliţi un echilibru între minte și corp. În felul acesta, vă asiguraţi că începeţi săptămâna cu dreptul și nu veţi fi nevoiţi să faceţi în așa fel încât să vă reveniţi pe parcurs. Depinde doar de voi.


Horoscop 1-7 august 2016, Peşti:

Luna Nouă din 2 august se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care se anunță o săptămână în care ar fi bine să vă purtați mai mult de grijă. În plus, nu ar fi rău să aduceţi unele ajustări stilului vostru de viață și alimentație, astfel încât să evitați eventualele neplăceri pe viitor. Puțin mai multă rigoare în ceea ce privește programul de masă și somn nu v-ar strica.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 iulie 2016


Horoscop 27 iulie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de miercuri trebuie să vă ocupaţi de o problemă profesională; sunteţi nevoiţi să participaţi la o întâlnire cu mai multe persoane importante pentru a discuta despre un proiect destul de amplu. Spre seară, sunteţi foarte afectuoşi cu persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 27 iulie 2016, Taur:

De obicei vă place să fiţi mai reci şi să păstraţi distanţa în relaţia cu persoanele din jurul vostru. Chiar şi pe plan sentimental reuşiţi să vă ţineţi sentimentele sub control indiferent de situaţie. Iată că astăzi vă transformaţi în nişte persoane foarte sincere, care cad victimă propriului joc. Sunteţi foarte sentimentali şi simţiţi nevoia de a spune ceea ce simţiţi.


Horoscop 27 iulie 2016, Gemeni:

Ziua de astăzi este tocmai bună pentru a rezolva problemele sentimentale. Este un moment extraordinar pentru a vă face ordine în viaţa sentimentală şi a acorda mai multă atenţie relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Dacă sunteţi singuri, spre seară puteţi face o cucerire importantă.


Horoscop 27 iulie 2016, Rac:

Nu încercaţi să schimbaţi sensul drumului pe care mergeţi acum. Dacă dorinţele şi planurile voastre sunt rezonabile, atunci cu siguranţă acestea vor fi puse în aplicare şi vor deveni realitate. Important este să faceţi ceea ce vă place, să credeţi în voi şi să nu vă daţi bătuţi indiferent de dificultăţile pe care le întâlniţi.


Horoscop 27 iulie 2016, Leu:

Nu staţi foarte bine cu banii, însă nici nu vă faceţi foarte multe probleme în această privinţă. Sunteţi optimişti şi ştiţi că planurile voastre vor fi un adevărat succes. Din fericire, iată că astăzi este ziua voastră norocoasă; problemele financiare vor fi rezolvate cu succes, iar voi veţi primi o veste foarte bună din partea superiorilor.


Horoscop 27 iulie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte liniştiţi şi împăcaţi cu viaţa voastră; după orele prânzului, poate apărea o oarecare modificare în viaţa personală. Este posibil să întâlniţi o persoană nouă, de care vă veţi apropia destul de mult fără să vreţi. Este încă prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie sentimentală sau o prietenie foarte strânsă.


Horoscop 27 iulie 2016, Balanţă:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; sarcinile pe care le primiţi sunt destul de uşoare, aşa că nu întâmpinaţi prea multe dificultăţi în rezolvarea acestora. După orele prânzului, un membru al familiei vine la voi cu o problemă delicată; faceţi tot posibilul pentru a îl ajuta cu un sfat foarte bun.


Horoscop 27 iulie 2016, Scorpion:

Atmosfera de astăzi poate părea destul de inconfortabilă pentru voi. Apar mici modificări în viaţa personală şi nu ştiţi cum să le procesaţi. Chiar dacă la început vi se va părea destul de dificil, toate aceste schimbări vor aduce numeroase beneficii în relaţia pe care o aveţi cu persoanele apropiate.


Horoscop 27 iulie 2016, Săgetător:

Ziua de miercuri este una destul de complicată pentru voi; sunteţi în mijlocul unui proiect destul de amplu şi de important, însă vă este foarte greu să vă concentraţi şi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Din fericire, un coleg de muncă vine în ajutorul vostru şi împreună puteţi rezolva orice dificultate.


Horoscop 27 iulie 2016, Capricorn:

Astăzi vă doriţi să faceţi o schimbare destul de importantă în viaţa personală; poate fi vorba despre o decizie pe care vrei să o luaţi în relaţia cu partenerul de cuplu. O discuţie serioasă cu o persoană mai matură vă poate ajuta să înţelegeţi cum stau lucrurile. Primiţi un sfat foarte bun, pe care îl veţi pune în aplicare.


Horoscop 27 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de miercuri nu este una tocmai roz pentru voi; chiar şi aşa, dacă rămâneţi calmi şi liniştiţi puteţi rezolva orice problemă. Contează foarte mult să vă adaptaţi cât mai repede schimbărilor şi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat de la viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu se poate simţi deranjat de schimbările voastre de spirit.


Horoscop 27 iulie 2016, Peşti:

Armonia pare să se instaleze în relaţiile cu persoanele din jurul vostru. În cazul în care aveţi de rezolvat o problemă din trecut, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de această situaţie neplăcută. Este timpul să vă recunoaşteţi greşelile şi să treceţi peste orice conflict. Ziua de astăzi este pentru reconciliere şi iertare.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 22 iulie 2016


Horoscop 22 iulie 2016, Berbec:

Ziua de vineri vă ajută să vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă. Totuşi, vă este destul de dificil să vă concentraţi atenţia astfel încât să luaţi cele mai bune decizii. Nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru deoarece aşa nu veţi ajunge niciodată acolo unde vă doriţi.


Horoscop 22 iulie 2016, Taur:

Ziua este plină de oportunităţi pe plan profesional, aşa că pregătiţi-vă şi învăţaţi să profitaţi de ele. Acum aveţi şansa să întâlniţi o persoană foarte interesantă, care va juca un rol crucial în cariera voastră într-un timp mult mai scurt decât credeţi.


Horoscop 22 iulie 2016, Gemeni:

În prima parte a zilei sunteţi foarte aglomeraţi cu câteva sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt; vă concentraţi şi reuşiţi să vă descurcaţi, în ciuda greutăţilor pe care le întâmpinaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă de bani, care vă va ajuta să vă stabilizaţi bugetul.


Horoscop 22 iulie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi; relaţiile cu partenerii de afaceri vor înflori, lucru care vă va ajuta foarte mult să vă rezolvaţi problemele de pe plan financiar. De asemenea, astăzi aveţi ocazia să faceţi o investiţie majoră, care vă poate aduce venituri considerabile într-un timp destul de scurt.


Horoscop 22 iulie 2016, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme nu tocmai simple, aşa că vă înzestraţi cu cât mai multă răbdare. În relaţiile cu oamenii din jurul vostru vă lipseşte răbdarea.


Horoscop 22 iulie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; ştiţi că astăzi veţi primi o sumă de bani destul de importantă, pe care o aşteptaţi de ceva timp. În relaţia sentimentală, astrele vă sugerează să aveţi răbdare deoarece este posibil ca partenerul de cuplu să treacă printr-o perioadă mai dificilă.


Horoscop 22 iulie 2016, Balanţă:

În această dimineaţă vă întâlniţi cu o persoană care vă va pune zâmbetul pe buze. Această stare de visare va fi prezentă până spre seara târziu şi chiar vă va ajuta foarte mult pe parcursul zilei nu doar în relaţiile personale, ci şi în modul în care vă veţi ocupa de anumite probleme.


Horoscop 22 iulie 2016, Scorpion:

Ziua de 22 iulie va fi mult mai dificilă pentru voi decât cele din această săptămână; trebuie să vă amânaţi planurile deoarece apare o problemă personală destul de delicată, care are întâietate. Un prieten foarte apropiat are nevoie de sprijinul vostru într-o situaţie neplăcută şi faceţi tot posibilul pentru a îi veni în ajutor.


Horoscop 22 iulie 2016, Săgetător:

Astăzi apar câteva situaţii nu tocmai plăcute pe plan profesional; relaţiile cu partenerii de afaceri nu sunt tocmai pe drumul cel bun. Poate că este timpul să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi o schimbare la care visaţi de foarte mult timp, însă pe care aţi tot amânat-o de teama de a ieşi din zona de confort.


Horoscop 22 iulie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore vă înzestraţi cu multă energie; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă planificaţi timpul petrecut la birou astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. În a doua parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 22 iulie 2016, Vărsător:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; începeţi un proiect nou care presupune sarcini complicate, însă nu imposibil de rezolvat pentru voi. Aveţi posibilitatea de a învăţa multe lucruri noi şi interesante şi, mai mult decât atât, ajungeţi să cunoaşteţi oameni importanţi.


Horoscop 22 iulie 2016, Peşti:

În ciuda programului foarte încărcat, sunteţi cu zâmbetul pe buze; nu lăsaţi pe nimeni şi nimic să vă descurajeze şi să vă convingă să vă întoarceţi de pe acest drum pe care l-aţi ales. La final, veţi fi foarte încântaţi de rezultatele obţinute. Spre seară, discutaţi cu partenerul de cuplu planuri de viitor.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 21 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 21 iulie 2016


Horoscop 21 iulie 2016, Berbec:

Ziua de joi ar trebui petrecută în sânul familiei; emoţiile îşi fac de cap şi chiar puteţi ajunge să îi impresionaţi pe cei dragi cu sinceritatea de care daţi dovadă. După orele prânzului vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 iulie 2016, Taur:

Acesta este un moment foarte bun pentru a interacţiona cu partenerii de afaceri sau superiorii; aveţi multă încredere în forţele proprii şi vă cunoaşteţi abilităţile, iar aceste lucruri vă ajută să negociaţi contractele la sânge dacă este cazul. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 21 iulie 2016, Gemeni:

Astăzi vă este foarte uşor să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru; sunteţi sinceri şi reuşiţi să vă exprimaţi cu multă uşurinţă stările şi sentimentele. Aveţi ocazia să discutaţi despre probleme mai vechi şi chiar să rezolvaţi conflicte dificile pe care până acum le-aţi tot amânat.


Horoscop 21 iulie 2016, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii astrele vă răsfaţă cu surprize; este posibil să primiţi o sumă de bani substanţială, pe care o folosiţi pentru a vă rezolva problemele financiare. După orele prânzului, atenţia voastră este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 iulie 2016, Leu:

Astăzi este posibil să plecaţi în interes de serviciu; superiorii au nevoie de voi pentru a vă ocupa de negocierea unui proiect extrem de important. Faceţi tot posibilul pentru a reuşi ce vă propuneţi şi vă folosiţi de abilităţile voastre de lideri pentru a conduce echipa pe care o primiţi.


Horoscop 21 iulie 2016, Fecioară:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini profesionale; vă este foarte dificil să rămâneţi concentraţi, însă superiorii şi partenerii de afaceri pun presiune asupra voastră. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor de echipă, vor fi foarte bucuroşi să vă ajute.


Horoscop 21 iulie 2016, Balanţă:

Aveţi foarte multe pe cap, prea multe responsabilităţi şi sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Chiar dacă sunteţi extrem de obosiţi, vă concentraţi şi nu renunţaţi până când nu sunteţi mulţumiţi de rezultatele obţinute. Din fericire, a doua parte a zilei va fi una foarte relaxantă pentru voi.


Horoscop 21 iulie 2016, Scorpion:

Multe lucruri depind de deciziile pe care le luaţi şi de modul în care gândiţi; în orice caz, viaţa sentimentală este pe primul plan pentru voi şi sunteţi dispuşi să faceţi orice pentru ca relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu să fie la fel de armonioasă ca până acum.


Horoscop 21 iulie 2016, Săgetător:

Anumite lucruri destul de importante în viaţa profesională par să se schimbe, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu ele; superiorii se aşteaptă să faceţi compromisurile necesare încât să vă adaptaţi cât mai repede acestor schimbări şi să reveniţi la activităţile voastre obişnuite.


Horoscop 21 iulie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi cu capul pe umeri; foarte liniştiţi, vă ocupaţi chiar şi de cele mai dificile situaţii apărute la locul de muncă fără nicio problemă. Părinţii, rudele apropiate sau persoanele cu care intraţi în contact au tendinţa să asculte părerea voastră şi chiar să vă urmeze sfaturile.


Horoscop 21 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de joi trebuie dedicată vieţii personale; acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu, lucru care îl surprinde într-un mod plăcut. În cazul în care sunteţi singuri, nu trebuie să fiţi îngrijoraţi. Spre seară, dacă participaţi la un eveniment sau ieşiţi în oraş, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 21 iulie 2016, Peşti:

Sunteţi nişte persoane destul de sensibile, însă nu foarte mulţi oameni ştiu asta. Cu toate acestea, astăzi vă este tot mai dificil să vă exprimaţi sentimentele şi stările pe care le aveţi. Nu reuşiţi să vă controlaţi emoţiile, lucru care vă ajută să câştigaţi încrederea persoanelor din viaţa voastră şi chiar să vă apropiaţi şi mai mult de acestea.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 17 iulie 2016


Horoscop 17 iulie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică vă ocupaţi de câteva probleme personale; trebuie să aveţi foarte multă răbdare astfel încât să rezolvaţi aceste situaţii cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului lucrurile se liniştesc, iar voi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale.


Horoscop 17 iulie 2016, Taur:

În prima parte a zilei de 17 iulie trebuie să faceţi un scurt drum pentru a participa la o întâlnire sau un eveniment frumos. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi şi chiar să vă faceţi noi prieteni. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra planurilor profesionale.


Horoscop 17 iulie 2016, Gemeni:

Problemele în relaţia cu partenerul de cuplu pot deveni tot mai dificil de rezolvat dacă niciunul nu faceţi eforturi pentru a lăsa în spate trecutul. În a doua parte a zilei aveţi şansa să aruncaţi o privire în ansamblu şi să vă formaţi o opinie realistă cu privire la această situaţie.


Horoscop 17 iulie 2016, Rac:

Prima parte a zilei de duminică vă găseşte într-o stare de dispoziţie foarte bună. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi petreceţi momente frumoase alături de oameni dragi din familie şi prieteni apropiaţi. Spre seară puteţi avea o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 17 iulie 2016, Leu:

Astăzi vă puteţi confrunta cu mici situaţii neplăcute în viaţa personală; astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, sub nicio formă să nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru. Alegerile vă aparţin în totalitate, însă nu vă grăbiţi ci analizaţi cu mare atenţie lucrurile înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 17 iulie 2016, Fecioară:

Ultima zi a săptămânii vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi binedispuşi şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. În a doua parte a zilei este posibil să mergeţi în vizită sau chiar să primiţi o vizită surpriză de la oameni dragi, pe care nu i-aţi mai văzut de foarte mult timp şi cu care aveţi multe de povestit.


Horoscop 17 iulie 2016, Balanţă:

Prima parte a zilei trece foarte repede pentru voi deoarece sunteţi ocupaţi cu treburile casnice. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii de cuplu; vă gândiţi să îi faceţi o surpriză persoanei iubite şi să îi cumpăraţi un cadou pe care şi-l doreşte de foarte mult timp.


Horoscop 17 iulie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi; nu aveţi planuri, aşa că profitaţi de aceste momente libere pentru a vă odihni. După orele prânzului, este posibil ca partenerul de cuplu sau o persoană care înseamnă foarte mult pentru pentru voi să vă convingă să ieşiţi din casă. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână.


Horoscop 17 iulie 2016, Săgetător:

Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile cu oamenii din jurul vostru; nu sunteţi chiar în apele voastre şi riscaţi să fiţi foarte cinici şi chiar să răniţi fără să vreţi persoanele dragi la care ţineţi foarte mult. În schimb, profitaţi de ziua liberă de astăzi pentru a face ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 17 iulie 2016, Capricorn:

Este duminică, însă atenţia voastră este concentrată asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini pe care trebuie să le rezolvaţi şi vă este tot mai dificil să vă ocupaţi de ele. Chiar şi aşa, acesta nu este cel mai bun moment deoarece puteţi ajunge să faceţi câteva greşeli majore, pe care nici nu le observaţi.


Horoscop 17 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică vine cu multe suişuri şi coborâşuri; vă este tot mai dificil să înţelegeţi ce se întâmplă în viaţa sentimentală. Poate că o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să acceptaţi realitatea şi să luaţi o decizie finală. Ţineţi minte: atunci când se închide o uşă, se deschide alta.


Horoscop 17 iulie 2016, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de încărcată pentru voi; este posibil ca partenerul de cuplu să vă convingă să mergeţi într-o călătorie în interes de familie. Acest lucru vă va ţine ocupaţi cea mai mare parte a zilei. Seara va fi una puţin mai liniştită deoarece aveţi ocazia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe frumoase.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 iulie 2016


Horoscop 16 iulie 2016, Berbec:

Prima parte a zilei de astăzi este foarte relaxantă pentru voi; reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase şi liniştite, în care puteţi uita de problemele de la locul de muncă. După orele prânzului, în aer apare o stare romantică şi foarte optimistă. Veştile pe care le primiţi sunt foarte frumoase.


Horoscop 16 iulie 2016, Taur:

Ziua de astăzi este un moment perfect pentru achiziţii, inclusiv achiziţii mari şi valoroase. Vă va fi foarte uşor să cumpăraţi ce vă trebuie dacă aveţi o listă planificată în prealabil. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 16 iulie 2016, Gemeni:

Conduşi de o intenţie ascunsă sau de o izbucnire emoţională, este posibil să cheltuiţi o sumă destul de mare de bani. Nu este cazul să vă speriaţi, puteţi rezolva această situaţie foarte repede dacă vă păstraţi calmul şi cereţi ajutorul unei persoane de încredere.


Horoscop 16 iulie 2016, Rac:

În prima parte a zilei trebuie să fiţi foarte concentraţi asupra sarcinilor pe care trebuie să le rezolvaţi deoarece chiar şi o mică greşeală vă poate distruge munca şi vă poate da peste cap toate planurile făcute. Seara, în schimb, pare să fie una liniştită şi destul de relaxantă.


Horoscop 16 iulie 2016, Leu:

Problemele de pe plan profesional nu se vor rezolva stând cu mâinile în sân; chiar dacă nu primiţi ajutor de la colegii de echipă, încercaţi să gândiţi strategii şi să găsiţi soluţii pentru aceste situaţii dificile. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă înţelege foarte bine stresul şi vă oferă spaţiul necesar pentru a vă ocupa de tot.


Horoscop 16 iulie 2016, Fecioară:

Vă treziţi destul de agitaţi; starea voastră de nervozitate poate avea legătură cu problemele profesionale sau chiar şi cu bugetul personal. Trebuie să învăţaţi să vă gestionaţi mult mai bine cheltuielile astfel încât să nu fiţi nevoiţi să recurgeţi la prieteni.


Horoscop 16 iulie 2016, Balanţă:

Astăzi o situaţie ce nu ţine de voi vă poate distruge zenul; din această cauză relaţia de cuplu poate deveni tensionată şi vă va fi foarte dificil să ajungeţi la un compromis cu partenerul de cuplu. Încercaţi, pe cât posibil, să vă înzestraţi cu multă răbdare înainte de a avea o discuţie sinceră.


Horoscop 16 iulie 2016, Scorpion:

Este posibil să vă doriţi să faceţi câteva cumpărături în această zi, însă lucrurile nu stau tocmai roz pe plan financiar. În orice caz, încercaţi să vă consultaţi cu partenerul de cuplu înainte de a face orice achiziţie majoră astfel încât să evitaţi neînţelegerile şi conflictele.


Horoscop 16 iulie 2016, Săgetător:

Pentru a vă ocupa de problemele personale este necesar să petreceţi puţin timp de unii singuri; încercaţi să vă liniştiţi, să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să înţelegeţi care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe. Compromisurile pe care le puteţi face acum pot aduce beneficii frumoase în viitor.


Horoscop 16 iulie 2016, Capricorn:

Astrele vă recomandă să evitaţi astăzi întâlnirile cu partenerii sau chiar cu persoanele dragi; sunteţi destul de agitaţi şi vă este tot mai dificil să vă păstraţi calmul chiar şi în preajma oamenilor la care ţineţi. Seara pare să fie un moment foarte bun pentru relaxare şi odihnă.


Horoscop 16 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de sâmbătă vă găseşte făcând planuri pe plan profesional; vă este tot mai dificil să rămâneţi pe acest drum, însă faceţi tot posibilul pentru a obţine rezultatele la care visaţi. Astrele vă recomandă să amânaţi, pe cât posibil, întâlnirile cu partenerii de afaceri deoarece nu sunteţi în apele voastre şi nu vă puteţi ocupa aşa cum trebuie de acestea.


Horoscop 16 iulie 2016, Peşti:

Este posibil ca prima parte a zilei să vă găsească pe drum; cel mai probabil, plecaţi într-o scurtă călătorie de relaxare alături de partenerul de cuplu, prieteni sau membrii familiei. Este timpul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de liniştea la care visaţi încă de la începutul săptămânii.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 14 iulie 2016


Horoscop 15 iulie 2016, Berbec:

Ziua de vineri vă găseşte foarte obosiţi; vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale, iar discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri se pot deteriora din cauza încăpăţânării. Seara, în schimb, sunteţi foarte liniştiţi datorită unei surprize primite din partea unui om drag.


Horoscop 15 iulie 2016, Taur:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine; după o discuţie cu superiorii, primiţi un bonus frumos pentru proiectele de care v-aţi ocupat până acum. Astfel de momente vă ajută să aveţi tot mai multă încredere în voi şi să mergeţi în continuare pe acest drum frumos.


Horoscop 15 iulie 2016, Gemeni:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi sunt foarte uşor de rezolvat dacă vă păstraţi calmul; din păcate, sunteţi foarte încăpăţânaţi şi vă este dificil să interacţionaţi aşa cum trebuie cu oamenii din jurul vostru. Partenerul de cuplu vă poate da un sfat care vă va ajuta mult în această perioadă.


Horoscop 15 iulie 2016, Rac:

Chiar dacă ziua de astăzi este una foarte aglomerată pentru voi, sunteţi numai cu zâmbetul pe buze, iar acest optimism vă ajută mult să creşteţi în ochii superiorilor. Aşteptaţi-vă ca în curând o persoană foarte importantă să vă ia sub aripa ei şi să vă ajute să creşteţi profesional.


Horoscop 15 iulie 2016, Leu:

În timpul zilei stările voastre se schimbă în funcţie de oamenii cu care interacţionaţi; puteţi fi foarte iritaţi de anumite situaţii. Sunt şanse mari ca aceste stări să fie provocate şi de problemele materiale. Poate că este timpul să încercaţi să găsiţi o soluţie.


Horoscop 15 iulie 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a rezolva mici probleme profesionale. După orele prânzului este posibil să faceţi câteva cheltuieli neaşteptate pentru un eveniment important sau chiar o scurtă escapadă de weekend.


Horoscop 15 iulie 2016, Balanţă:

Ziua de vineri vă găseşte foarte obosiţi; dacă este posibil, încercaţi să dormiţi puţin. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxaţi şi să aveţi o stare bună, optimistă, pe parcursul întregii zile. Astrele vă sugerează să evitaţi întâlnirile cu partenerii de afaceri sau cu superiorii.


Horoscop 15 iulie 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra unui proiect destul de dificil, care vă dă bătăi de cap, însă la care nu renunţaţi sub nicio formă. După orele prânzului sunteţi mult mai liniştiţi şi asta deoarece aveţi parte de o discuţie frumoasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 15 iulie 2016, Săgetător:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit din cauza anumitor situaţii ce ţine strict de voi; nu aveţi foarte multă răbdare şi vă este dificil să vă faceţi înţeleşi, motiv pentru care pot apărea conflicte destul de urâte. De aceea, astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante astăzi.


Horoscop 15 iulie 2016, Capricorn:

Profitaţi de ultima zi lucrătoare a săptămânii şi vă concentraţi asupra sarcinilor importante; aveţi multă răbdare şi vă este foarte uşor să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele şi obstacolele care vă apar în cale. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu decurge armonios.


Horoscop 15 iulie 2016, Vărsător:

Relaţiile cu oamenii din jurul vostru sunt în general tensionate, de aceea astrele vă recomandă să trataţi orice situaţie conflictuală cu diplomaţie pentru a depăşi mai uşor momentele neplăcute. Spre seară, un sfat primit de la un om de încredere vă ajută mult.


Horoscop 15 iulie 2016, Peşti:

Astăzi trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să luaţi o decizie importantă pe care o amânaţi de ceva timp. Aveţi încredere în voi deoarece lucrurile vor ieşi, într-un final, aşa cum vă doriţi. Sprijinul oferit de oamenii dragi din jurul vostru vă ajută să fiţi mai îndrăzneţi.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 14 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 14 iulie 2016


Horoscop 14 iulie 2016, Berbec:

În timpul zilei de joi vă este foarte uşor să vă exprimaţi în mod liber stările şi emoţiile, fără să vă pese prea mult de ce cred cei din jurul vostru. Vă concentraţi mai mult pe relaţia pe care o aveţi cu voi înşivă; poate că ar trebui să petreceţi câteva clipe de unii singuri şi să încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 14 iulie 2016, Taur:

În prima parte a zilei simţiţi nevoia de a vă exterioriza sentimentele şi de a spune tot ce gândiţi. Este posibil să purtaţi o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu pentru a lua o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. Restul zilei pare să fie unul liniştit, chiar frumos.


Horoscop 14 iulie 2016, Gemeni:

Sunteţi foarte uşor de influenţat astăzi, iar mulţi oameni încearcă să profite de acest lucru. Nu lăsaţi ca discuţiile pe care le aveţi să vă afecteze în vreun mod starea sau deciziile pe care vreţi să le luaţi. Pe plan sentimental, este posibil să fiţi tentaţi să călcaţi strâmb.


Horoscop 14 iulie 2016, Rac:

În prima parte a zilei de joi sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale; un coleg tocmai ce a făcut o greşeală destul de mare într-o colaborare importantă, aşa că faceţi tot posibilul să îl ajutaţi să o rezolve cât mai repede cu putinţă. Seara vă aduce o veste frumoasă de la o persoană din trecut.


Horoscop 14 iulie 2016, Leu:

Astrele vă sugerează să învăţaţi să nu mai fiţi atât de încăpăţânaţi şi să încercaţi să daţi frâu liber sentimentelor şi emoţiilor. În relaţia profesională, mulţi parteneri vor aprecia curajul de care daţi dovadă atunci când trebuie să vă ocupaţi de o problemă sau o situaţie dificilă.


Horoscop 14 iulie 2016, Fecioară:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi câteva probleme profesionale pe care le-aţi tot amânat din lipsă de timp; pentru a reuşi tot ce vă propuneţi, sunteţi nevoiţi să vă coordonaţi acţiunile cu capriciile celor din jurul vostru. În cazul în care decideţi să faceţi asta, trebuie să vă înzestraţi cu foarte multă răbdare.


Horoscop 14 iulie 2016, Balanţă:

Faceţi tot posibilul să aveţi parte de o zi cât mai frumoasă; de aceea profitaţi de timpul liber din prima parte a zilei pentru a vă ocupa de toate sarcinile profesionale. În a doua parte a zilei, sunteţi concentraţi asupra vieţii sentimentale; vă adaptaţi cu uşurinţă cerinţelor partenerului şi chiar reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu el.


Horoscop 14 iulie 2016, Scorpion:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru se poate deteriora din cauza unor neînţelegeri care, dacă nu sunt rezolvate, se pot transforma în conflicte dureroase. Încercaţi să vă coordonaţi acţiunile astfel încât nimeni să nu fie rănit. O discuţie foarte sinceră cu o persoană în vârstă vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă în viaţa personală.


Horoscop 14 iulie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, este posibil să faceţi un drum scurt pentru a purta o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 14 iulie 2016, Capricorn:

Atmosfera zilei de astăzi tinde să conducă la visare; sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra problemelor profesionale pe care le aveţi de rezolvat. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să încercaţi să evitaţi întâlnirile importante din cursul acestei zile deoarece nu vor ieşi aşa cum vă doriţi.


Horoscop 14 iulie 2016, Vărsător:

Vă este tot mai dificil să rămâneţi concentraţi asupra planurilor pe care le-aţi făcut sau le-aţi pus în aplicare pe plan profesional. Este posibil ca drumul pe care mergeţi să fie unul anevoios, însă beneficiile care vin cu acesta vor fi pe măsura aşteptării.


Horoscop 14 iulie 2016, Peşti:

Astăzi întâmpinaţi câteva probleme de comunicare în relaţia cu partenerii de afaceri; vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să rezolvaţi aceste situaţii neplăcute într-un timp foarte scurt, lăsând toate neînţelegerile în trecut. Seara va fi una foarte liniştită şi frumoasă.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 iulie 2016


Horoscop 13 iulie 2016, Berbec:

Miercuri este o zi destul de aglomerată, cu foarte multe lucruri de făcut; astrele vă sfătuiesc să fiţi pregătiţi pentru orice deoarece nu ştiţi ce se poate întâmpla. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate fi de folos, ajutându-vă să aveţi o reacţie matură asupra întâmplărilor care au loc.


Horoscop 13 iulie 2016, Taur:

Ziua de miercuri este plină de oportunităţi, trebuie doar ca voi să fiţi la locul potrivit la momentul potrivit. Pentru asta, încercaţi să vă gestionaţi bine timpul. Ocupaţi-vă de treburile importante în prima parte a zilei astfel încât restul zilei să fie mai lejer şi să puteţi pleca de la birou dacă apare o situaţie prielnică.


Horoscop 13 iulie 2016, Gemeni:

Vă treziţi cu zâmbetul pe buze, ştiind sigur că multe lucruri frumoase se vor întâmpla astăzi. Pe plan profesional, aveţi posibilitatea de a începe colaborări importante care într-un timp foarte scurt vă vor ajuta să vă stabilizaţi bugetul. Seara se poate încheia cu o veste frumoasă pe plan sentimental.


Horoscop 13 iulie 2016, Rac:

Miercuri este o zi destul de aglomerată pentru voi, cu foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi la locul de muncă. Din fericire, colegii de echipă sunt foarte îngăduitori şi vă vin în ajutor, preluând din numeroasele voastre sarcini. Seara va fi una foarte liniştită, aşa cum trebuie.


Horoscop 13 iulie 2016, Leu:

Dacă vreţi să obţineţi ce vă doriţi, trebuie să fiţi foarte atenţi la oamenii cu care ajungeţi să interacţionaţi; mulţi sunt sarcastici şi vă pot conduce pe un drum nepotrivit pentru voi din punct de vedere profesional. Nu acceptaţi să faceţi compromisuri şi, cel mai important, nu luaţi decizii importante în această perioadă.


Horoscop 13 iulie 2016, Fecioară:

În această dimineaţă reapare zâmbetul pe buzele voastre şi buna dispoziţie este din nou în toi; o persoană dragă, membru al familiei sau prieten, vă returnează o sumă de bani. Cel mai probabil este vorba despre un împrumut mai vechi de care aţi uitat complet. După acest eveniment, ziua parcă devine imediat mai frumoasă.


Horoscop 13 iulie 2016, Balanţă:

Vă pregătiţi pentru o zi frumoasă, în care aveţi multe de învăţat; schimbările profesionale din ultima perioadă se dovedesc a fi în beneficiul vostru. De asemenea, în relaţia cu partenerul de cuplu şi oamenii dragi din viaţa voastră, lucrurile sunt mult mai liniştite.


Horoscop 13 iulie 2016, Scorpion:

Ziua de 13 iulie vă găseşte foarte agitaţi şi nervoşi; un coleg de echipă a uitat să întemeieze raportul cu privire la un proiect important. Din păcate, sunteţi în criză de timp şi vă este foarte dificil să găsiţi o soluţie astfel încât superiorii să nu descopere acest lucru. Trebuie să vă păstraţi cumpătul, cel mai probabil acest om are o scuză bine întemeiată.


Horoscop 13 iulie 2016, Săgetător:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte serioasă şi sinceră cu o persoană nouă; acest om vă intră direct în suflet, aşa că vă este uşor să spuneţi care sunt problemele voastre. Primiţi un sfat foarte bun, pe care vă gândiţi să îl puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 13 iulie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi puţin timp la dispoziţie. Din fericire, găsiţi soluţii bune pentru orice obstacol întâmpinaţi; superiorii sunt mulţumiţi de voi şi decid să vă răsplătească toate eforturile depuse.


Horoscop 13 iulie 2016, Vărsător:

Chiar dacă totul pare gri în jurul vostru şi simţiţi că nu găsiţi nicio cale de ieşire din situaţiile dificile în care sunteţi, încercaţi să rămâneţi liniştiţi. Nu vă descurajaţi şi păstraţi-vă optimismul pentru că la sfârşitul zilei va avea loc o întâmplare care vă aduce numeroase schimbări în bine în viaţa voastră.


Horoscop 13 iulie 2016, Peşti:

Astrele vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; sunteţi foarte obosiţi din cauza volumului mare de sarcini primit la locul de muncă, iar relaţia cu partenerul de cuplu poate fi tot mai tensionată. Aveţi răbdare şi încercaţi să găsiţi timp şi pentru persoana iubită.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 iulie 2016


Horoscop 2 iulie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă puteţi confrunta cu câteva probleme destul de neplăcute în relaţia cu şefii. Din fericire, rămâneţi foarte liniştiţi şi daţi dovadă de multă maturitate în abordarea acestei situaţii. Seara va fi una foarte liniştită, spre deosebire de restul zilei.


Horoscop 2 iulie 2016, Taur:

Această perioadă pare să fie una destul de dificilă pentru voi; toţi trag din toate părţile de voi, sunteţi confuzi şi derutaţi şi nu mai ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Indicat este să nu luaţi decizii importante astăzi şi, cel mai important, să încercaţi să vă liniştiţi.


Horoscop 2 iulie 2016, Gemeni:

Relaţia cu oamenii cu care interacţionaţi poate avea de suferit astăzi din cauza unei situaţii neaşteptate. Un conflict poate da peste cap planurile pe care le aveaţi programate pentru următoarea perioadă. Staţi liniştiţi şi încercaţi să analizaţi foarte bine situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 2 iulie 2016, Rac:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte veseli şi optimismul vostru este molipsitor şi pentru oamenii din jurul vostru. Spre seară partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou foarte frumos; poate fi vorba despre un produs la care visaţi de ceva timp.


Horoscop 2 iulie 2016, Leu:

Pe plan profesional lucrurile par să se schimbe rapid în compania la care lucraţi, iar asta va avea un impact destul de puternic asupra voastră. Din fericire, vă păstraţi calmul şi faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii eficiente pentru această situaţie neaşteptată.


Horoscop 2 iulie 2016, Fecioară:

Relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit astăzi din cauza unei întâmplări ce nu ţine de voi. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, să încercaţi să discutaţi cu partenerul de cuplu pentru a îi explica situaţia.


Horoscop 2 iulie 2016, Balanţă:

Sâmbătă pare să fie o zi minunată pentru voi. Pe plan personal, comunicaţi cu multă uşurinţă cu oamenii din jurul vostru. Spre seară este posibil ca o persoană foarte dragă să vină la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă destul de dificilă.


Horoscop 2 iulie 2016, Scorpion:

În ciuda problemelor cu care vă confruntaţi pe plan profesional, reuşiţi să fiţi foarte relaxaţi şi liniştiţi. Această stare de optimism vă ajută foarte mult să luaţi decizii bune şi să îndreptaţi situaţia în favoarea voastră într-un timp destul de scurt.


Horoscop 2 iulie 2016, Săgetător:

Ziua de sâmbătă vine cu multă voie bună pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi aşa intenţionaţi să rămâneţi tot restul zilei. Seara poste aduce veşti frumoase de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 2 iulie 2016, Capricorn:

Profitaţi de prima parte a zilei, care este foarte liniştită şi lejeră, pentru a vă ocupa de sarcinile importante, care au prioritate. După orele prânzului sunteţi deja foarte relaxaţi şi chiar aveţi timp să vă faceţi planuri pentru ziua de mâine.


Horoscop 2 iulie 2016, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi; puteţi primi o sumă de bani, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. În cazul în care vă rămâne ceva, asiguraţi-vă că investiţi într-un proiect cu potenţial. Seara aduce o veste cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.


Horoscop 2 iulie 2016, Peşti:

Nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru chiar şi atunci când este vorba despre viaţa voastră personală. Aveţi încredere în voi şi ştiţi că intuiţia voastră nu dă niciodată greş; de aceea alegeţi să vă continuaţi drumul fără a asculta ce au de spus ceilalţi. Spre seară, puteţi primi o vizită neaşteptată.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 iulie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 1 iulie 2016


Horoscop 1 iulie 2016, Berbec:

Astăzi nu aveţi o zi grozavă, dar dacă vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut, cu siguranţă că va trece repede. Încercaţi să vă retrageţi dacă apar conflicte în jurul vostru şi înconjuraţi-vă de oameni veseli, care să vă dea din energia lor pozitivă şi vouă. Aveţi nevoie de o vacanţă.


Horoscop 1 iulie 2016, Taur:

Toată lumea are zile bune şi zile mai puţin bune. Astăzi voi aveţi o zi chiar proastă. Partea plină a paharului este că e vineri, aşa că urmează două zile libere în care să vă relaxaţi, să vă distraţi şi să vă regăsiţi echilibrul mental. În plus, ar fi bine să nu vă mai gândiţi numai la lucruri negative, un strop de optimism nu v-ar strica.


Horoscop 1 iulie 2016, Gemeni:

Astăzi veţi spune adevărul, chiar dacă asta i-ar putea deranja pe unii oameni din jurul vostru. Da, adevărul poate fi dureros uneori, poate strica prietenii, dar este mai bine să iasă la iveală în timp util. Oricum, până la urmă se află. Aşa că azi luaţi-vă inima în dinţi şi spuneţi lucrurilor pe nume.


Horoscop 1 iulie 2016, Rac:

Stresul din ultima perioadă v-a afectat sănătatea, aşa că nu ar fi rău dacă v-aţi face o programare la medic azi. În plus, este cazul să vă faceţi nişte planuri de relaxare pentru weekend. Degeaba aveţi o zi liberă dacă o petreceţi lucrând acasă. Cel mai bine ar fi să mergeţi undeva în natură, departe de oraş, unde să uitaţi de griji şi să vă bucuraţi de linişte.


Horoscop 1 iulie 2016, Leu:

Azi trebuie să vă gândiţi bine la ce anume vreţi de la viitorul vostru. Cei din jur s-au săturat să vă audă cum vă plângeţi, mereu nemulţumiţi, de aceleaşi lucruri din viaţa voastră. Dacă vreţi să o luaţi de la capăt, faceţi asta, dar asumaţi-vă responsabilitatea. Dacă nu va fi aşa cum aţi crezut voi că va fi, s-ar putea să regretaţi destul de repede. Şi atunci vă veţi trezi singuri.


Horoscop 1 iulie 2016, Fecioară:

Chiar dacă în general sunteţi nişte persoane calculate, ordonate, azi haosul va pune stăpânire pe viaţa voastră. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi observa că nimic nu merge aşa cum aţi planificat. Până seara, aveţi mari şanse să faceţi o criză de nervi. Aveţi grijă doar să nu vă răzbunaţi pe cine nu trebuie.


Horoscop 1 iulie 2016, Balanţă:

Vă scoateţi armele la înaintare azi. Da, aţi pus ochii pe cineva şi nu vreţi să îl lăsaţi să vă scape printre degete. Azi ţelul vostru este să o cuceriţi pe această persoană misterioasă sau măcar să staţi puţin cu ea de vorbă. Mult succes!


Horoscop 1 iulie 2016, Scorpion:

Azi o să faceţi un drum, dar nu o să fiţi deloc mulţumiţi de asta. Ceva în sufletul vostru nu mai merge, nu vă mai convine. Cel mai bun leac pentru asta este să mergeţi undeva în natură, să uitaţi de griji, să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine în compania oamenilor dragi vouă. Lucrurile se vor aşeza, trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare.


Horoscop 1 iulie 2016, Săgetător:

Azi trebuie să aveţi mare grijă la ce promisiuni faceţi. Nu are rost să îi dezamăgiţi degeaba pe cei din jur. Dacă ştiţi că vă puteţi ţine de o promisiune este în regulă, dacă nu, mai bine nu mai promiteţi. Altfel, aveţi o zi plină, care se va termina probabil seara târziu, atunci când oboseala va pune stăpânire pe corpul şi pe mintea voastră.


Horoscop 1 iulie 2016, Capricorn:

Azi aveţi o zi minunată, din toate punctele de vedere. Un proiect la care aţi muncit mult până acum se concretizează în sfârşit, primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi, iar partenerul de viaţă vă face o surpriză de zile mari. Da, ar fi minunat ca toate zilele de acum încolo să fie exact ca ziua de azi!


Horoscop 1 iulie 2016, Vărsător:

Azi o să vă distraţi cum nu aţi mai făcut-o de multă vreme. Cineva vă invită la un grătar sau la piscină, undeva în aer liber unde vor fi mulţi oameni veseli, puşi pe distracţie. O să vă bucuraţi din plin de acest moment, o să cunoaşteţi oameni noi şi o să puneţi împreună la cale chiar şi un plan de weekend.


Horoscop 1 iulie 2016, Peşti:

S-ar putea ca diseară să daţi o fugă până la mare sau la munte. Sau să fiţi invitaţi la o petrecere. Este perfect, tot ce trebuie să faceţi este să acceptaţi! Cu siguranţă că vă veţi distra şi vă veţi reîncărca bateriile, după o perioadă lungă de stres.