Horoscop Urania lunar: decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania decembrie 2016


Horoscop decembrie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec decembrie 2016
Prima săptămână vine cu veşti bune! Sistemul tău imunitar este extrem de bine pus la punct, asta se datorează exclusiv alimentelor „miracol” care luptă împreună cu tine împotrivă. Ghimbirul atât fiert, sub formă de ceai, cât şi în combinaţie cu miere şi smoothie-uri verzi, este un întăritor al metabolismului, ajută la accelerarea arderilor şi revitalizează în profunzime. Ca o fire activă a zodiacului, prea multă rutină te poate plictisi. Nu încerca să îţi înghesui în programul de fitness prea multe clase întrucât te vor obosi, aşa că ia totul treptat.


Horoscop decembrie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur decembrie 2016
Este o perioadă propice pentru schimbări în viaţa ta. Renunţă la scurtături şi concentrează-te pe rezultate şi perseverenţă. Chiar dacă ai tot amânat şi ai mai făcut câte un pas înainte şi unul înapoi, important este momentul în care nu trebuie să te mai laşi ghidat de toane şi să acţionezi. Atenţie la pofte! Pofta pentru ceva dulce este de cele mai multe ori impulsivă şi are stresul ca stimulent principal. Ai grijă ce mănânci şi cât mănânci de sărbători. Înlocuieşte zahărul cu migdale, nuci, alune şi caju crud, neprăjite şi nesărate.


Horoscop decembrie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni decembrie 2016
Luna aceasta roadele muncii tale îţi vor aduce numai bucurii. Începe răsfăţul prin a-ţi oferi o cină delicioasă, un masaj, fie că e vorba de un masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic sau de altă natură, toate au acelaşi scop, acela de a remedia problemele din organism şi de a readuce echilibrul energetic în corp. Nu abandona scopul tău principal, acela de a fi sănătoasă. Fii în continuare atentă la dietă şi profită de ocazie să încerci un sport nou. Atenţie la circulaţia periferică pentru că aceasta nu este punctul tău forte luna aceasta.


Horoscop decembrie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac decembrie 2016
La începutul lunii, nativii zodiei sunt rugaţi să-şi facă un plan, să-şi stabilească nişte obiective în dietă, chiar dacă e greu pentru că vin sărbătorile. Renunţă la vechile obiceiuri alimentare care nu îţi onorau sănătatea şi redu porţiile. Echilibrul perfect apare atunci când nutriţia merge mână în mână cu mişcarea. TRX-ul, ca tip de antrenament, îţi sare în ajutor atunci când vrei să lucrezi toate grupele musculare în acelaşi timp, în special zonele cu probleme: braţele şi picioarele. Provocările te prind din urmă, dă-le o şansă!


Horoscop decembrie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu decembrie 2016
Asigură-te ca cele trei mese pe zi să fie bogate în fibre şi proteine, iar gustările mici să fie sănătoase. Alunele şi fructele cu zahăr scăzut sunt excelente. Meditaţia şi yoga sunt tehnici care te ajută să descoperi liniştea, starea zen şi puterea pe care o ai deja acolo. Trebuie doar scoasă la lumină. Se anunţă o perioadă benefică pentru schimbări, fii atent la ocaziile şi şansele care ţi se deschid în toate planurile vieţii. Poţi să dai o şansă unui sport sau unui hobby pentru care nu ai avut până acum timp să-l aprofundezi. Alegerea îţi aparţine!


Horoscop decembrie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară decembrie 2016
Nativii zodiei sunt mereu la extreme: găsesc motivaţii interioare şi nu se lasă abătuţi de la traseul pe care îl au de parcurs sau se complac într-o zonă de confort. Chiar dacă faci un pas înainte, un pas înapoi, un pas înainte, un pas înapoi, fă-i măcar în ritm de dans. Încearcă să-ţi echilibrezi balanţa în ritmuri de dans! Vei obţine o stare de bine pe care o vei menţine pe tot parcursul zilei şi un corp de invidiat! În a doua jumătate a lunii treci printr-o perioadă agitată aşa că ai nevoie de relaxare. Premiază-te după fiecare zi agitată cu o oră de masaj.


Horoscop decembrie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă decembrie 2016
Încearcă antrenamente cardio şi oferă-ţi luxul de a te deconecta după fiecare antrenament, cu o porţie de meditaţie. Această perioadă te provoacă să deprinzi cel puţin un obicei nou sau să reînvii cel puţin un obicei vechi lăsat prăfuit în cutia personală de comori. Fie că vorbim despre alimente noi reintroduse în dietă sau activităţi pe care le-ai neglijat, este luna în care dorinţele tale în sfârşit se îndeplinesc. Profită de faptul că astrele sunt de partea ta şi plănuieşte-ţi în această perioadă propice şi un plan de bătaie pentru 2017.


Horoscop decembrie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion decembrie 2016
Luna decembrie aduce nativilor zodiei o înclinaţie către agitaţie şi stres. Evită, pe cât posibil, suprasolicitarea intelectuală şi fă-ţi timp pentru odihnă şi relaxare. Începe un program de meditaţii, din acela care durează 21 zile, îl poţi găsi pe Internet. Te va ajuta să-ţi limpezeşti mintea şi să deprinzi un nou obicei sănătos care-ţi va aduce multe beneficii. Sportul are şi el roiul său antidepresiv, aşa încât nu-l amâna pe motive de lipsă de timp. N-ai timp, fă-ţi! Sănătatea ta (fizică şi psihică) este cea mai importantă! Zile senine să ai!


Horoscop decembrie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător decembrie 2016
Un jurnal sau un calendar care să îţi monitorizeze activitatea fizică, dar şi cea psihică, este mai mult decât binevenit. Recomandat de cel puţin trei ori pe săptămână. Luna aceasta se dă startul ia vacanţă, aşa că nativii zodiei se pot bucura de ce îi aşteaptă în această perioadă. Decembrie îţi aduce o serie de oportunităţi de a face mişcare, aşa cum îţi place ţie, într-un colectiv nou, cu diverse provocări. Înscrie-te la o convenţie de fitness din timp şi depăşeşte-ţi limitele! Antrenamente de kickbox sau kangoo jumps sunt remediul perfect pentru a te detensiona.


Horoscop decembrie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn decembrie 2016
Premiază-ţi stilul de viaţă activ şi sănătos o dată pe săptămână cu ceva care îţi place. Ghidul acestei luni porneşte cu „reflectă". Reflectă asupra lucrurilor care nu îţi plac la tine, la cei din jurul tău, acasă, la birou şi schimbă. Cu paşi mici, dar schimbă. Zâmbeşte când intri în sala de sport şi vei vedea că mişcarea va prinde altă dimensiune. Aleargă, mănâncă sănătos şi iubeşte. În primul rând pe tine. Vei vedea cum tot universul tău va prinde alt contur şi tonusul tău se va schimba de la zi la zi! Învaţă să te distrezi în orice circumstanţă.


Horoscop decembrie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător decembrie 2016
Se anunţă un debut de lună plin de energii schimbătoare. Dar nu te impacienta, vor trece repede şi nu îţi vor afecta prea mult starea de spirit. Evită să îţi suprasoliciţi braţele în această perioadă şi nu ridica greutăţi pe cât de mult posibil pentru că ai o sensibilitate crescută în această lună. Echilibru. Este cuvântul chele în această perioadă. Ştii foarte bine cât de uşor se poate înclina balanţa dintr-o extremă în alta. Organismul tău se va întări de îndată ce vei relua activitatea fizică pe care ai cam abandonat-o în ultima vreme.


Horoscop decembrie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti decembrie 2016
Echilibrează mereu starea interioară cu starea exterioară. Meditaţia te va ajuta să-ţi linişteşti mintea, să îţi calmezi gândurile şi este un exerciţiu bun de practicat în special la răsărit. Adaugă şi cele 30 de minute de mişcare în flecare zi, iar calea către liniştea interioară va fi asigurată. Include programe precum yoga şi pilates în programul tău, te vor ajuta să reflectezi mai bine asupra semnalelor pe care ţi le transmite corpul, te vor ajuta la conştientizare şi te vor echilibra energetic. Practic vei intra în noul an într-o formă fizică şi psihică de zile mari!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS