Horoscop Urania săptămânal: 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Berbec:

Luna Nouă din data de 29 decembrie se perfectează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea fi surprinşi cu o propunere de promovare cândva în următoarele două săptămâni. Dacă nu v-aţi concentrat pe dobândirea unei funcții mai bune, ar fi momentul să îngrăşaţi porcul în Ajun, arătându-le şefilor care este cu adevărat valoarea voastră ca profesionişti. Nu se pot lipsi de voi.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Taur:

Luna Nouă din ziua de 29 decembrie aduce un nou început și în relația pe care o aveţi cu rudele partenerului/ei ori cu persoanele dragi ai voştri stabiliți peste hotare. Poate că menținerea unui contact stabil necesită destul de muncă, dar veţi vedea că aveţi numai de câștigat dacă veţi face eforturi să rămâneți apropiați. În momentele dificile, ajutorul lor va fi unul foarte important.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 29 decembrie se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că venirea noului an v-ar putea tulbura mai mult decât anticipaţi, cel mai probabil pentru că vă raportaţi la evenimentele cu impact emoțional destul de puternic de anul trecut. Ar fi bine să acordaţi timp meditației și introspecției pentru a întâmpina anul 2017 împăcaţi sufleteşte.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Rac:

În zilele de 26 şi 27 decembrie, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în a doua şi în a treia zi de Crăciun nu ar trebui să exageraţi cu alimente grele sau dulciuri. Chiar dacă ele abundă în meniul de sărbători, vă recomand să nu faceţi excese. Ciuguliţi din fiecare preparat, dar nu vă supuneţi ficatul la un bombardament de grăsimi.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Leu:

Luna Nouă din data de 29 decembrie se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă nu veţi avea grijă de voi, aţi putea avea probleme cu spatele sau dantura în ultima săptămână a lui 2017. Ar fi bine să faceţi un control dacă nu vă simţiţi prea bine și să evitați orice fel de problemă de ordin medical în noaptea dintre ani. Nu vă doriţi să fie un eșec.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Fecioară:

Zilele de 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017 v-ar putea surprinde ușor obosiţi. Se prea poate să vă confruntați cu dureri ale membrelor inferioare, cel mai probabil pentru că nu aţi prea stat jos cu ocazia petrecerii dintre ani. Acordaţi-vă câteva momente de relaxare petrecându-vă prima zi a anului 2017 la SPA. Cu siguranță vă va face bine un astfel de răsfăț și vă va repune pe făgașul normal după sărbători.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 29 decembrie se perfectează în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu că dacă vreţi să păşiţi cu dreptul în noul an, este important să faceţi în așa fel încât să treceţi peste eventualele resentimente avute în raport cu persoanele dragi. Poate că nu vă va fi ușor să treceţi peste anumite evenimente neplăcute din copilărie sau cauzate de ei, dar vă veţi simți mai bine dacă o faceţi.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Scorpion:

Ziua de 26 decembrie se anunță a fi una care vine la pachet cu provocări de ordin medical. Din acest motiv, ar fi bine să nu faceţi excese, mai ales dacă aţi reușit să vă abţineţi de la ele în Ajun și în prima zi de sărbători. Altfel, v-aţi putea alege cu fel şi fel de boli care v-ar putea ține până aproape de trecerea dintre ani. Așadar, de dorit ar fi să nu riscaţi din niciun punct de vedere.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Săgetător:

În zilele de 26 şi 27 decembrie, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că în a doua şi în a treia zi de Crăciun, nivelul vostru de energie ar putea fluctua foarte mult. Bine ar fi să vă găsiţi echilibrul interior și să nu cedaţi stresului ori oboselii adunate în ultima perioadă. Căutaţi să vă refaceţi evitând orice fel de situație tensionată.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Capricorn:

S-ar părea că a doua şi a treia zi de Crăciun vă surprind fără energie. Cel mai probabil, v-aţi epuizat asigurându-vă că nu lipsește nimic de pe masa de sărbători, iar atmosfera este una ca la carte. Poate dacă v-aţi odihni mai mult sau aţi încerca să vă relaxaţi, lucrurile ar sta altfel. Răsuflaţi uşuraţi și conştientizaţi că aţi făcut tot ce aţi putut să iasă bine.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Vărsător:

Luna Nouă din 29 decembrie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să acordaţi mai mult timp meditației și introspecției în 2017. Doar reușind să vă ascultați ghidul interior, veţi alege drumul pe care chiar ar trebui să îl urmaţi în anul care vine. În caz contrar, riscaţi să rătăciţi pe căi care nu ar trebui explorate întrucât se așteaptă altceva de la voi.


Horoscop 26 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, Peşti:

Luna Nouă din data de 29 decembrie se perfectează în casa prietenilor din horoscopul vostru general, semn cum că viața voastră socială urmează o curbă ascendentă în 2017. Fie că apar figuri noi în cercul de prieteni pe care îl frecventaţi deja, fie pătrundeţi voi într-un alt anturaj; cert este că progresaţi din acest punct de vedere, bucurându-vă de compania unor oameni care vă împărtășesc idealurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS