Horoscop Urania zilnic: vineri, 9 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 9 decembrie 2016


Horoscop 9 decembrie 2016, Berbec:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; este posibil să preluaţi câteva sarcini importante ce vă vor ajuta să creşteţi foarte mult în ochii superiorilor. În plus, relaţia cu ei se va îmbunătăţi considerabil în următoarea perioadă.


Horoscop 9 decembrie 2016, Taur:

Vă concentraţi foarte mult asupra sarcinilor profesionale; aveţi destul de multe de rezolvat şi faceţi tot posibilul să vă gestionaţi timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, persoana iubită vă aşteaptă cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 9 decembrie 2016, Gemeni:

Ştiţi că pentru a termina toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat, este necesar să vă înzestraţi cu multă răbdare. Colegii de echipă vă pot pune beţe în roată, însă faceţi tot posibilul să nu vă intereseze şi să mergeţi mai departe pe drumul vostru.


Horoscop 9 decembrie 2016, Rac:

Prima parte a zilei va fi una foarte liniştită şi frumoasă pentru voi; pe plan sentimental, comunicaţi deschis cu partenerul de cuplu şi împreună luaţi o decizie importantă. După orele prânzului faceţi planuri pentru weekend; este posibil să plecaţi într-o scurtă excursie.


Horoscop 9 decembrie 2016, Leu:

Aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru şi vă este atât de uşor să comunicaţi deschis; este posibil ca o persoană foarte dragă să vină la voi şi să vă ceară un sfat într-o situaţie destul de delicată. Aveţi mare atenţie la modul în care încercaţi să rezolvaţi această problemă!


Horoscop 9 decembrie 2016, Fecioară:

Este foarte important ca astăzi să vă luaţi inima în dinţi şi să ieşiţi din zona de confort în ceea ce priveşte viaţa profesională. Poate apărea la uşa voastră o oportunitate interesantă de care ar fi bine să profitaţi; vor fi necesare câteva compromisuri, însă rezultatele vă vor face să uitaţi de tot ce aţi lăsat în spate.


Horoscop 9 decembrie 2016, Balanţă:

După o perioadă mai dificilă pe plan profesional, lucrurile par să se liniştească şi pentru voi. În sfârşit începeţi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului şi deveniţi mai încrezători în forţele proprii. Partenerul de cuplu vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 9 decembrie 2016, Scorpion:

La locul de muncă încercaţi să rezolvaţi un conflict mai dificil între doi colegi de echipă; aveţi multă răbdare şi daţi dovadă de diplomaţie în modul în care puneţi problema. După orele prânzului, comunicarea cu partenerul de cuplu vă ajută să faceţi o alegere inspirată în relaţia voastră.


Horoscop 9 decembrie 2016, Săgetător:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Astăzi vreţi să îl surprindeţi cu un cadou frumos, aşa că mergeţi la cumpărături. Este posibil să cheltuiţi mai mult decât aveaţi în vedere, însă reacţia lui va merita pe deplin fiecare bănuţ.


Horoscop 9 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi aveţi timp să vă cântăriţi opţiunile şi să luaţi cele mai bune alegeri nu doar pe plan sentimental, ci şi în ceea ce vă priveşte pe voi înşivă. Este timpul să vă concentraţi mai mult asupra voastră şi a vieţii personale deoarece urmează o perioadă foarte frumoasă pentru voi.


Horoscop 9 decembrie 2016, Vărsător:

La locul de muncă vă confruntaţi cu o problemă destul de dificilă; faceţi tot posibilul să o rezolvaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să nu aducă rezultate negative în proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, o persoană în vârstă vă dă un sfat frumos de care încercaţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 9 decembrie 2016, Peşti:

După o perioadă în care lucrurile scârţâiau între voi şi partenerul de cuplu, iată că acum totul se schimbă. Poate fi vorba despre faptul că voi îi acordaţi mai multă atenţie sau poate că v-aţi eliberat programul pe plan profesional şi aveţi mai mult timp de voi. Cert este că vă înţelegeţi din ce în ce mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS