Horoscop Urania zilnic: miercuri, 7 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 7 decembrie 2016


Horoscop 7 decembrie 2016, Berbec:

Aveţi mare grijă în ce hotărâţi să investiţi efort azi, deoarece vă va fi greu să vă concentraţi! Aveţi o stare proastă şi sunteţi extenuaţi încă de dimineaţă, aşa că nu veţi rezista prea mult în această condiţie. Tocmai de aceea, astrele vă sfătuiesc să alegeţi cu grijă care sunt domeniile cărora le veţi acorda atenţie.


Horoscop 7 decembrie 2016, Taur:

Astăzi vă va fi extrem de greu să vă hotărâţi. Indecizia vă caracterizează fiecare acţiune şi vă transformă în nişte persoane cu care vă este foarte greu să aveţi de-a face. Nimeni nu are răbdare să aştepte până ce voi reuşiţi să luaţi o decizie, aşa că aşteptaţi-vă şi la câteva cuvinte grele aruncate azi!


Horoscop 7 decembrie 2016, Gemeni:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi vă pun la încercare; vă este foarte dificil să vă concentraţi şi să aveţi răbdare, mai ales când ştiţi că trebuie să renunţaţi la planurile voastre pentru a rezolva aceste situaţii dificile. Din fericire, un coleg vă vine în ajutor.


Horoscop 7 decembrie 2016, Rac:

La locul de muncă sunteţi foarte diplomaţi şi ştiţi cum să vă gestionaţi timpul astfel încât să terminaţi toate sarcinile pe care le-aţi primit de la şefi până la sfârşitul programului de muncă. Spre seară, încercaţi să aveţi răbdare cu oamenii cu care interacţionaţi astfel încât să nu apară probleme în comunicare.


Horoscop 7 decembrie 2016, Leu:

Vă veţi cheltui azi şi ultimii bani ajutând o persoană care se află în dificultate. Ştiţi că o cunoştinţă a voastră este strâmtorată şi pur şi simplu nu reuşiţi să vă bucuraţi până ce nu sunteţi convinşi că este la adăpost de probleme. Veţi fi atât de fericiţi, încât nici nu vă va păsa că rămâneţi fără bani.


Horoscop 7 decembrie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multe sarcini de rezolvat, motiv pentru care nu aveţi timp mai de nimic. Seara pare să aducă o veste frumoasă de la o persoană din trecut cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 7 decembrie 2016, Balanţă:

Nu sunteţi în apele voastre în această dimineaţă, motiv pentru care oamenii vă intră cu greu în graţii. Aveţi multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, iar timpul nu este tocmai de partea voastră. Din fericire, seara va fi mult mai relaxantă. Reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi.


Horoscop 7 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi parte de o mică problemă pe plan personal, motiv pentru care încercaţi să vă mobilizaţi şi să o rezolvaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să nu îi răniţi pe oamenii din jurul vostru. Seara va fi foarte relaxantă, fix pe placul vostru.


Horoscop 7 decembrie 2016, Săgetător:

În cazul în care azi aţi pornit la drum, astrele vă sfătuiesc să nu ţineţi cont de drumul stabilit, ci să vă permiteţi să vă aventuraţi. Vă stă în sânge dorinţa de a experimenta mereu lucruri noi, iar această zi de iarnă va fi perfectă pentru a vă bucura de o distracţie cu adevărat extraordinară.


Horoscop 7 decembrie 2016, Capricorn:

Ziua de miercuri este una paşnică, liniştită pentru majoritatea semnelor, aşa că voi veţi avea ocazia de a vă remarca. Dacă aveţi posibilitatea de a vă înscrie într-o competiţie, faceţi-o, pentru că ambiţia voastră vă va scoate în faţă şi este foarte posibil să câştigaţi primul loc şi chiar un premiu important.


Horoscop 7 decembrie 2016, Vărsător:

Renunţaţi azi la compania prietenilor voştri obişnuiţi, deoarece veţi avea multe lucruri de învăţat de la oameni noi, interesanţi. Vouă oricum vă stă în obicei să adoraţi să discutaţi cu persoane pe care nu le-aţi mai întâlnit, iar acest obicei vă va face şi mai fericiţi azi.


Horoscop 7 decembrie 2016, Peşti:

Veţi avea posibilitatea să faceţi exact ceea ce vă place; veţi citi o carte interesantă, veţi merge la teatru sau la o expoziţie de artă şi veţi fi înconjuraţi de dragostea persoanelor la care ţineţi. Sunteţi în culmea fericirii, cu o dispoziţie perfectă pentru o lună de sărbătoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS