Horoscop Urania zilnic: luni, 5 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 decembrie 2016


Horoscop 5 decembrie 2016, Berbec:

Ziua de luni va fi una favorabilă pentru a vă schimba viaţa, sunt de părere astrele. Dacă vreţi să modificaţi un aspect al existenţei voastre, azi veţi fi înzestraţi atât cu curajul, dar şi cu intuiţia de a face cele mai bune schimbări. Nici nu vă va veni să credeţi cât de diferită poate să fie viaţa voastră.


Horoscop 5 decembrie 2016, Taur:

Dacă ocupaţi o poziţie care presupune autoritate, ziua de luni va fi dificilă pentru subalternii voştri. Încăpăţânarea care vă caracterizează în mod normal este şi mai accentuată azi, ceea ce vă va înrăutăţi într-un mod fundamental relaţia cu angajaţii voştri. Încercaţi să o temperaţi dacă vreţi pace la locul de muncă!


Horoscop 5 decembrie 2016, Gemeni:

Azi sunteţi mai decişi ca niciodată să vă impuneţi. Spre deosebire de natura voastră în mod normal flexibilă, pe 5 decembrie nici nu veţi lua în considerare faptul că cineva ar putea să nu vă dea dreptate. Deşi persoana iubită are de furcă la început cu atitudinea voastră, până la urmă se va conforma, ceea ce vă dă şi mai multă încredere în voi.


Horoscop 5 decembrie 2016, Rac:

Sunteţi bucuroşi pentru că azi reuşiţi să corectaţi o greşeală destul de gravă pe care aţi făcut-o acum ceva timp. Eroarea voastră a afectat o persoană la care ţineţi, dar pe care reuşiţi azi să o recompensaţi pentru nedreptatea suferită. Sunteţi în sfârşit împăcaţi cu voi.


Horoscop 5 decembrie 2016, Leu:

Ziua de luni este aproape miraculoasă pentru voi; nu există încercare care să nu fie însoţită de un succes pe toată linia. Aveţi reuşite chiar şi în acele domenii ale vieţii în care nu aţi strălucit până acum, iar singurul pericol este acela de a v-o lua în cap. Evitaţi să deveniţi aroganţi!


Horoscop 5 decembrie 2016, Fecioară:

Azi sunteţi mai tăcuţi decât de obicei. Nu este vorba că sunteţi prost dispuşi, ci că aveţi nevoie de câteva momente de linişte, pentru a medita la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Această perioadă vă va oferi o înţelegere mai profundă asupra vieţii voastre şi vă va pregăti pentru nişte evenimente dramatice care urmează.


Horoscop 5 decembrie 2016, Balanţă:

Diplomaţia voastră înnăscută vă ajută să atingeţi o poziţie importantă azi. Sunteţi rugaţi să vă puneţi în fruntea unui grup de oameni, la un curs pe care îl frecventaţi din plăcere sau chiar la muncă. Încântarea de a fi fost voi cei invitaţi să prezidaţi vă va însenina întreaga zi.


Horoscop 5 decembrie 2016, Scorpion:

Limba voastră ascuţită şi temperamentul aprins vor fi la cote extreme azi. Nu vă puteţi abţine şi vă contraziceţi cu toţi cei din jurul vostru. Abia veţi reuşi să încheiaţi ziua cu relaţiile de prietenie şi de rudenie încă solide.


Horoscop 5 decembrie 2016, Săgetător:

În cursul zilei de astăzi sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei de cuplu. O problemă mai veche din trecut se poate complica în această perioadă şi poate isca un conflict între voi şi persoana iubită. Sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri pentru a merge mai departe liniştiţi.


Horoscop 5 decembrie 2016, Capricorn:

Azi aveţi o atitudine ciudată, care vă va da bătăi de cap. Începeţi să fiţi nesiguri pe acele calităţi pe care le preţuiaţi cel mai mult la voi, aşa că veţi refuza o colaborare profesională pentru simplul motiv că nu vă credeţi în stare să o onoraţi. Din păcate, veţi regreta, cât de curând.


Horoscop 5 decembrie 2016, Vărsător:

Dezamăgirea este sentimentul dominant al zilei, pentru voi. Totul va începe de la gustul amar pe care vi-l lasă nişte instituţii ale statului cu care aţi avut de-a face şi continuă cu oamenii din jurul vostru. Nu veţi rămâne tăcuţi, ci vă veţi vocifera nemulţumirea şi vă veţi apăra cu pasiune opiniile.


Horoscop 5 decembrie 2016, Peşti:

Nu vă ţineţi doar pentru voi imaginaţia azi, ci puneţi-o la lucru în serviciul celor neajutoraţi. Dacă vă veţi implica într-o acţiune de caritate sau îi veţi pune chiar voi bazele, şansele de reuşită sunt extrem de ridicate. Nu numai că vă veţi simţi utili, dar veţi schimba şi lumea, aşa cum visaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS