Horoscop Urania săptămânal: 5-11 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 5-11 decembrie 2016


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Berbec:

În zilele de 6 și 7 decembrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care nivelul vostru de energie ar putea fi mai scăzut decât de obicei. În acele zile vă recomand să întreprindeţi activități care nu vă solicită prea mult din punct de vedere fizic și mental. Limitaţi-vă la cele care vă fac plăcere și vă creează bună dispoziție.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Taur:

În cursul zilei de 10 decembrie, pot apărea probleme serioase în viaţa de cuplu. Riscă să iasă la suprafaţă lucrurile pe care le-ați ascuns acum ceva timp, iar dacă nu acționați prompt, există pericolul ca situația să degenereze într-un conflict foarte mare. Indiferent dacă are legătură cu banii sau o trădare a încrederii mai veche, cert este că totul se poate rezolva dacă vorbiţi deschis.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Gemeni:

În zilele de 8 şi 9 decembrie, Luna trece prin casa prietenilor, fapt pentru care ar fi recomandat ca timpul liber pe care îl aveţi la dispoziție zilele acelea să fie petrecut în compania persoanelor apropiate, cu atât mai mult dacă nu ați prea avut timp să vă vedeți în ultima vreme. Organizaţi-vă în așa fel programul încât după terminarea serviciului să îi invitați în oraș sau să îi chemaţi pe la voi la o poveste. Îi va bucura inițiativa voastră.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Rac:

În ziua/lele de 8 și/sau 9 decembrie, un eveniment neașteptat întâmplat pe plan profesional poate produce o reacție în lanț, generând conflicte în mediul familial și în relația de cuplu. Ar fi indicat să vă schimbaţi atitudinea față de persoanele dragi și partener/ă, acordându-le mai mult timp, cu atât mai mult dacă v-aţi concentrat mai mult asupra sectorului profesional în ultima vreme. Nu vă neglijaţi apropiații!


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Leu:

Dacă în ziua/lele de 8 şi/sau 9 aveţi programată o vizită la doctor, asiguraţi-vă că există transparență între voi și specialist. Altfel, s-ar putea ca el/ea să nu îşi dea seama cu precizie prin ce anume treceţi, prescriindu-vă un tratament care nu va da rezultatele dorite. Vă recomand să nu îl/o scutiţi de niciun detaliu, astfel încât acel consult să vă ajute să reveniţi la forma voastră de zile mari.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Fecioară:

Zilele de 6 și 7 pot fi acompaniate de momente cu adevărat minunate în cuplu. Această atmosferă riscă să fie însă destrămată de multitudinea de sarcini casnice pe care voi și partenerul trebuie să le duceți la îndeplinire. În zilele de 8 și/sau 9 decembrie, lipsa banilor ar putea produce unele conflicte în viața sentimentală, dar dacă strângeți amândoi cureaua, veți reuși să treceți și peste acest hop.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Balanţă:

În zilele de 8 şi 9 decembrie, Luna se mişcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, provocând unele conflicte între voi și partener/ă. Ar fi bine să restabiliți starea de echilibru înainte ca această atmosferă mai puțin plăcută să ajungă să îi afecteze și pe cei dragi ai voștri. Se prea poate să realizați acest lucru dacă vă spuneţi ofurile.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Scorpion:

În zilele de 10 şi 11 decembrie, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general. Fie că lucrurile merg bine între voi și partener/ă ori cam scârţâie de la o vreme încoace, vă recomand să nu amestecați pe nimeni în bucătăria internă a cuplului. Altfel, s-ar putea să nu vă convină cărei tabere aleg să se alăture. Este indicat să vă spălați rufele murdare în interior.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Săgetător:

În zilele de 10 şi 11 decembrie, Luna se mişcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar trebui să faceţi mai multă mișcare decât de obicei și să vă ţineţi departe de mâncărurile grase. Metabolismul vostru ar putea fi ceva mai lent și există pericolul să vă cadă greu orice consumaţi în acele zile. Un stil de viață și alimentație sănătos este aliatul vostru de nădejde atunci.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Capricorn:

Zilele de 10 şi 11 ar trebui dedicate partenerului și celor mici. Gândiţi-vă cum anume i-aţi putea răsfăța în acest sfârșit de săptămână fără să vă subţiaţi bugetul. Nu trebuie decât să vă interesaţi pentru a afla dacă au loc evenimente cu intrare liberă în zona voastră sau alte astfel de activități care nu vă solicită prea mult din punct de vedere financiar. Încercaţi să fiţi inventivi!


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Vărsător:

În zilele de 6 şi 7 decembrie, Luna se mişcă prin casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că atunci s-ar putea ivi ocazii de rotunjire a veniturilor și de valorificare a economiilor pe care le aveţi la dispoziție. Oricare ar fi situația, ar fi bine să nu investiţi în planuri de viitor lipsite de fezabilitate.


Horoscop 5-11 decembrie 2016, Peşti:

În zilele de 6 şi 7 decembrie, Luna traversează casa personalității din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Prin extensie, aşteptaţi-vă ca și starea voastră de spirit să aibă de suferit de pe urma acestor oscilații. Învăţaţi să nu vă mai împotriviţi valului, toate vor decurge de la sine așa cum v-aţi dorit!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS