Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 decembrie 2016


Horoscop 31 decembrie 2016, Berbec:

Persoana iubită vă poate surprinde astăzi cu un cadou special care vă va impresiona. Deşi nu este foarte costisitor, este foarte valoros prin valoarea sa simbolică. La serviciu nu aveţi motive de îngrijorare însă trebuie să fiţi deschişi la sugestii şi să acceptaţi observaţiile pe care vi le pot face şefii!


Horoscop 31 decembrie 2016, Taur:

Este momentul să daţi dovadă de prudenţă şi diplomaţie în mod special în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii de muncă. Sunteţi temperamentali şi vă enervaţi foarte uşor! Chiar dacă ştiţi că aveţi dreptate, nu vă impuneţi punctul de vedere cu forţa. Trebuie să rămâneţi calmi şi să aveţi foarte mare grijă atunci când vă expuneţi argumentele!


Horoscop 31 decembrie 2016, Gemeni:

La locul de muncă pot apărea probleme de comunicare şi ar fi bine să vă pregătiţi sufleteşte pentru un conflict de proporţii. Este foarte important să vă păstraţi calmul şi să vă impuneţi părerea cu diplomaţie! Rămâneţi deschişi la sugestii şi încercaţi să ajungeţi la un compromis cu colegii de muncă! Dacă vă folosiţi abilităţile de negociere, veţi depăşi uşor acest moment.


Horoscop 31 decembrie 2016, Rac:

Astăzi vă veţi concentra foarte mult asupra aspectelor financiare şi căutaţi surse suplimentare de venit pentru a vă îmbunătăţi bugetul. Veţi fi tentaţi să acceptaţi o colaborare nouă sau un proiect foarte complicat însă ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul/a de viaţă sau cu familia înainte de a lua decizia finală. Situaţia nu este chiar atât de disperată încât să vă sacrificaţi tot timpul liber.


Horoscop 31 decembrie 2016, Leu:

Este important să vă păstraţi calmul şi sângele rece în această zi! Există posibilitatea să apară un conflict fie cu o rudă, fie cu un prieten foarte apropiat. Trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să găsiţi cauza problemei! Cel mai probabil, această ceartă este cauzată de lipsa de comunicare şi de viziunile diferite. Încercaţi să aplanaţi discuţia şi să ajungeţi la un compromis!


Horoscop 31 decembrie 2016, Fecioară:

Trebuie să vă amânaţi toate planurile făcute în această dimineaţă! Vor apărea evenimente noi care vă vor da toată agenda peste cap şi este foarte important să vă adaptaţi repede! De regulă, acest aspect nu reprezintă o problemă dar sunteţi foarte obosiţi iar reacţiile voastre pot fi încetinite de acest factor. Nu luaţi decizii sub impulsul momentului şi cântăriţi-vă foarte bine opţiunile!


Horoscop 31 decembrie 2016, Balanţă:

Dacă aveaţi în plan o călătorie de serviciu sau de orice altă natură, ar fi bine să o amânaţi! Astăzi sunteţi predispuşi la mici probleme de sănătate, cauzate cel mai probabil de stres. Chiar dacă pare ceva minor, se impune o vizită la medic pentru a vă asigura că nu este nimic grav. Oamenii apropiaţi vor fi alături de voi şi vă vor susţine însă din cauza oboselii, sunteţi irascibili şi puteţi reacţiona impulsiv.


Horoscop 31 decembrie 2016, Scorpion:

Nu este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de afaceri. Vă lipseşte spiritul practic şi puteţi face câteva erori de judecată. De aceea, ar fi bine să rămâneţi la activităţile de rutină şi să nu vă asumaţi responsabilităţi prea mari! În această seară puteţi cunoaşte o persoană importantă prin intermediul unor prieteni iar pe viitor puteţi pune împreună bazele unei colaborări financiare profitabile.


Horoscop 31 decembrie 2016, Săgetător:

Trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să vă măsuraţi cu grijă cuvintele, în special în relaţia cu colegii de muncă! De regulă spuneţi exact ce gândiţi însă astăzi sunteţi foarte critici şi este posibil să faceţi reproşuri nemeritate. Vă simţiţi destul de obosiţi şi din această cauză, sunteţi destul de irascibili. Ţineţi-vă temperamentul sub control şi nu acţionaţi impulsiv!


Horoscop 31 decembrie 2016, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi foarte creativi. De aceea, este un moment potrivit pentru a vă asuma responsabilităţi noi. Dacă vă achitaţi onorabil de acestea, este foarte posibil să primiţi o mărire de salariu şi o promovare. Nu vă aruncaţi însă cu capul înainte! Consultaţi-vă cu partenerul/a de viaţă şi cu familia pentru că urmează o perioadă foarte încărcată pentru voi şi nu veţi dispune de foarte mult timp liber!


Horoscop 31 decembrie 2016, Vărsător:

Astăzi veţi reuşi să terminaţi un proiect profesional foarte important pentru care aţi muncit şi investit foarte mult. Aceasta va fi o modalitate prin care vă veţi putea îmbunătăţi venitul pentru că este foarte posibil să primiţi o mărire de salariu. Chiar şi în acest caz ar fi bine să nu faceţi acum o achiziţie majoră ci să faceţi economii pentru că urmează o perioadă complicată!


Horoscop 31 decembrie 2016, Peşti:

În această zi trebuie să faceţi o alegere dificilă! Este foarte posibil să primiţi o propunere de colaborare sau un loc de muncă cu jumătate de normă. Acest lucru vă va îmbunătăţi considerabil bugetul dar veţi lucra foarte mult. În plus, partenerul/a de viaţă sau persoanele apropiate din familie vă vor reproşa faptul că aveţi oricum un program foarte încărcat şi nu petreceţi suficient timp alături de acestea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS