Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 decembrie 2016


Horoscop 30 decembrie 2016, Berbec:

Şefii vă sfătuiesc să renunţaţi la planurile voastre de astăzi pentru a pleca într-o călătorie de afaceri; este vorba despre un proiect viitor destul de important şi dacă reuşiţi să vă ocupaţi de el, veţi avea doar de câştigat nu doar pe plan financiar, ci şi în ceea ce priveşte şansele care vor apărea o dată cu acesta.


Horoscop 30 decembrie 2016, Taur:

Astăzi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat; faceţi tot posibilul să vă îndreptaţi energia astfel încât să reuşiţi ce vă propuneţi. Colegii de echipă vin în ajutorul vostru şi împreună găsiţi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 30 decembrie 2016, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă simţiţi destul de obosiţi şi vă este dificil să vă concentraţi; din această cauză, este posibil să apară mici dificultăţi de comunicare nu doar în relaţia cu partenerii de afaceri şi colegii de echipă, ci şi în discuţiile pe care le aveţi cu persoanele dragi din jurul vostru şi chiar şi cu membrii familiei.


Horoscop 30 decembrie 2016, Rac:

Prima parte a zilei de vineri pare să fie dedicată vieţii profesionale; vă concentraţi asupra proiectului de care vă ocupaţi şi încercaţi să înaintaţi cu planurile voastre. După orele prânzului, mergeţi la o mică întâlnire cu o persoană dragă, care vă va da un sfat de care încercaţi să ţineţi cont pe viitor în relaţia cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 decembrie 2016, Leu:

Astăzi, la serviciu, puteţi declanşa un conflict din cauza oboselii voastre; nu interpretaţi aşa cum trebuie sfaturile primite de la un coleg de echipă şi riscaţi să intraţi într-o mică dispută. Încercaţi să aveţi răbdare şi să ascultaţi până la sfârşit ce are de spus şi veţi înţelege despre ce este vorba!


Horoscop 30 decembrie 2016, Fecioară:

Astăzi apar câteva şanse importante la locul de muncă, care vă pot duce acolo unde vă doriţi într-un timp destul de scurt. Chiar şi aşa, încercaţi să rămâneţi pe drumul vostru deoarece ştiţi că acesta vă va aduce beneficiile pe care vi le doriţi nu doar pe plan financiar, ci şi în carieră!


Horoscop 30 decembrie 2016, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte vorbăreţi şi reuşiţi să atrageţi oamenii cu care comunicaţi de partea voastră; pe plan personal, aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi pe care îl aveţi cu o persoană dragă, cel mai probabil membru al familiei. Seara se anunţă una liniştită şi foarte relaxantă.


Horoscop 30 decembrie 2016, Scorpion:

La serviciu, încercaţi să prindeţi doi iepuri dintr-o lovitură şi riscaţi să rămâneţi cu mâinile goale; şefii vă pot convoca la o şedinţă de urgenţă pentru a afla care sunt planurile voastre şi pentru a încerca să vă înţeleagă mai bine. Mare atenţie la modul în care vă prezentaţi, dacă sunteţi diplomaţi îi puteţi atrage de partea voastră!


Horoscop 30 decembrie 2016, Săgetător:

A cincea zi a săptămânii vă găseşte cu zâmbetul pe buze; mai este puţin până la Noul An şi sunteţi cu toate lucrurile la zi. Şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră din ultima perioadă, motiv pentru care vă pot răsplăti cu un bonus substanţial sau chiar cu o mărire de salariu.


Horoscop 30 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi reuşiţi să discutaţi deschis cu partenerul de cuplu; amândoi faceţi un compromis pentru ca lucrurile să revină la normal în relaţia voastră. În cazul în care sunteţi singuri, în cursul zilei apare posibilitatea să cunoaşteţi o persoană nouă cu care aţi putea începe o poveste de dragoste.


Horoscop 30 decembrie 2016, Vărsător:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă concentra asupra vieţii personale; acesta este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a lua decizii care să vă ducă acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în intuiţia voastră, aceasta nu dă greş niciodată!


Horoscop 30 decembrie 2016, Peşti:

Deşi vă ocupaţi de un proiect destul de important, la orizont apare o nouă şansă de colaborare şi vă simţiţi atraşi de aceasta. Vă este greu să luaţi o decizie în acest moment, motiv pentru care încercaţi să cereţi părerea unei persoane de încredere. Sfaturile acesteia vă sunt întotdeauna de mare ajutor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS