Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 decembrie 2016


Horoscop 3 decembrie 2016, Berbec:

Nu este cel mai bun moment să vă asumaţi sarcini noi la locul de muncă sau să vă concentraţi asupra proiectelor care necesită mult tact. Aveţi mici probleme de concentrare şi nici nu aveţi foarte multă răbdare. Trebuie să vă îndreptaţi în schimb atenţia către viaţa de cuplu pentru că o problemă mai veche din trecut nu vă va da pace şi poate isca un conflict.


Horoscop 3 decembrie 2016, Taur:

Deşi vă simţiţi destul de obosiţi, sunteţi foarte originali la locul de muncă şi foarte practici. De aceea, rezultatele pozitive nu se vor lăsa prea mult aşteptate. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, se vor ivi mici probleme din cauza lipsei de comunicare. Nu este nimic grav dar trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să aplanaţi rapid micile discuţii în contradictoriu.


Horoscop 3 decembrie 2016, Gemeni:

Aveţi foarte multă energie şi numeroase idei originale pe care le puneţi cu succes în practică la locul de muncă. Nu aveţi motive să fiţi nemulţumiţi în ceea ce priveşte cariera voastră însă nu este valabil şi pentru viaţa personală. Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare pe plan emoţional şi a venit momentul să luaţi o decizie serioasă în ceea ce priveşte partenerul de cuplu.


Horoscop 3 decembrie 2016, Rac:

O situaţie sentimentală mai veche nu vă dă pace şi este posibil să fie o reală problemă dacă aveţi o relaţie cu altcineva. Actualul partener este nemulţumit de faptul că trăiţi cu un picior în trecut şi pe bună dreptate. Trebuie să faceţi o alegere dificilă însă pe viitor, se va dovedi a fi de bun augur. Este necesară puţină diplomaţie şi foarte multă sinceritate pentru a depăşi momentul, într-un fel sau altul.


Horoscop 3 decembrie 2016, Leu:

O problemă financiară mai veche vă sâcâie de ceva vreme însă sunteţi suficient de creativi şi de inspiraţi încât să găsiţi o soluţie. De regulă, vă bazaţi foarte mult pe raţiune dar astăzi sunteţi foarte sentimentali şi vă lăsaţi conduşi de emoţii. Comunicaţi deschis cu partenerul şi dacă simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în relaţia voastră, trebuie să fiţi foarte sinceri şi răbdători.


Horoscop 3 decembrie 2016, Fecioară:

Nu vă faceţi planuri foarte exacte pentru astăzi deoarece este posibil să primiţi o veste sau chiar o vizită care vă va da tot programul peste cap. Din fericire, sunteţi optimişti şi vedeţi partea plină a paharului. Vă adaptaţi din mers şi puteţi avea o zi foarte productivă. În viaţa de cuplu pot apărea mici tensiuni din cauza oboselii şi a lipsei de comunicare.


Horoscop 3 decembrie 2016, Balanţă:

În această dimineaţă, puteţi primi o veste neplăcută legată de o persoană din familie. Acest lucru vă va ţine o bună parte din zi pe drumuri în încercarea de a rezolva această problemă. Dacă vă păstraţi calmul, aveţi toate şansele de reuşită. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, trebuie să luaţi o decizie şi sunteţi încă destul de nehotărâţi. Cereţi sfatul unui prieten de încredere pentru că vă poate oferi o altă perspectivă.


Horoscop 3 decembrie 2016, Scorpion:

Aveţi mici probleme de concentrare în această dimineaţă şi nu aveţi foarte multă energie. Trebuie să vă adunaţi şi să vă mobilizaţi, pentru că în caz contrar colegii de muncă vă pot acuza de indolenţă. De asemenea, este important să fiţi foarte prudenţi şi chibzuiţi astăzi şi mai ales, să nu luaţi decizii de moment. Sunteţi destul de impulsivi şi mizaţi mai degrabă pe sentimente decât pe raţiune.


Horoscop 3 decembrie 2016, Săgetător:

Simţiţi că vă lipseşte energia iar acest lucru vă da o stare de nervozitate. Nu vă mai agitaţi pentru că în acest ritm, nu veţi fi deloc productivi. Încercaţi să nu vă asumaţi riscuri şi să nu vă implicaţi în tranzacţii financiare, cu atât mai puţin în speculaţii. În această seară, partenerul de viaţă vă poate surprinde cu un cadou. Deşi nu este foarte romantic, este foarte practic şi vă va fi de folos.


Horoscop 3 decembrie 2016, Capricorn:

Dacă apare astăzi posibilitatea unui nou parteneriat de afaceri sau a unei colaborări profesionale, ar fi bine să nu luaţi o decizie de moment pentru că aveţi probleme de concentrare şi puteţi greşi. De asemenea, amânaţi orice călătorie aveaţi planificată pentru astăzi deoarece astrele nu favorizează astăzi deplasările. Pe plan sentimental, lucrurile decurg armonios.


Horoscop 3 decembrie 2016, Vărsător:

Sunteţi foarte concentraţi astăzi asupra afacerilor sau vieţii profesionale. Din această cauză, partenerul de cuplu vă poate reproşa că nu mai sunteţi afective şi nu îi mai acordaţi atenţie. Trebuie să fiţi mai atente cu persoana iubită, cu cât mai mult vă gândiţi încă la o persoană din trecutul vostru cu care aţi lăsat încă o situaţie incertă. Trebuie să faceţi o alegere definitivă.


Horoscop 3 decembrie 2016, Peşti:

Sunteţi foarte emotivi şi vă lăsaţi dominaţi de sentimente. Acesta nu este un lucru rău neapărat atât timp când nu deveniţi melancolici. Tot din această cauză, este posibil să întâmpinaţi mici probleme de comunicare. Cel mai probabil, starea voastră este cauzată de o chestiune sentimentală din trecut pe care aţi lăsat-o nerezolvată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS