Horoscop Urania zilnic: joi, 29 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 29 decembrie 2016


Horoscop 29 decembrie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii personale; vă gândiţi de ceva timp să faceţi câteva schimbări şi consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru a vă lua inima în dinţi şi a merge mai departe cu planurile voastre.


Horoscop 29 decembrie 2016, Taur:

Ziua de joi vine cu veşti frumoase pentru voi; un proiect început recent are posibilitatea de a se încheia cum nu se poate mai bine. Partenerii de afaceri vă felicită şi chiar vă pot oferi un bonus substanţial.


Horoscop 29 decembrie 2016, Gemeni:

Pe plan profesional întâmpinaţi mici obstacole; din fericire, daţi dovadă de diplomaţie şi reuşiţi să rezolvaţi aceste situaţii cu zâmbetul pe buze. Seara va fi plină de momente relaxante alături de partenerul/a de cuplu sau de prieteni dragi.


Horoscop 29 decembrie 2016, Rac:

Astăzi întâmpinaţi mici dificultăţi la locul de muncă. Indiferent de cât de greu pare, nu vă daţi bătuţi şi faceţi tot posibilul să mergeţi mai departe! Spre seară, primiţi o vizită de la o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 29 decembrie 2016, Leu:

Apare o schimbare majoră pe plan profesional, motiv pentru care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă la aceste modificări! Aveţi încredere în voi deoarece vă veţi descurca de minune cu noile provocări. Spre seară, purtaţi o discuţie frumoasă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2016, Fecioară:

Astăzi apare o mică ceartă la locul de muncă; doi colegi nu se înţeleg sub nicio formă cu privire la o decizie importantă, aşa că pot apărea scântei. Încercaţi să gestionaţi această situaţie astfel încât să mergeţi mai departe cu proiectul şi planurile!


Horoscop 29 decembrie 2016, Balanţă:

Astăzi, la locul de muncă pot apărea numeroase şanse de colaborare. Vă este greu să vă concentraţi, însă nu vă daţi bătuţi şi continuaţi indiferent de ceea ce apare în drumul vostru. Şefii sunt foarte mândri de îndrăzneala de care daţi dovadă.


Horoscop 29 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile; un om foarte drag, cel mai probabil membru al familiei, vine la voi cu o problemă destul de dificilă şi vă cere ajutorul. Sfatul vostru înseamnă mult pentru el, aşa că încercaţi să nu îl dezamăgiţi şi să îi fiţi aproape!


Horoscop 29 decembrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi încercaţi să acordaţi mai multă atenţie persoanelor din jurul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pot ajuta să întâlniţi pe cineva interesant, care vă va cuceri încă de la prima vedere.


Horoscop 29 decembrie 2016, Capricorn:

Joi nu este o zi tocmai bună pentru viaţa financiară; vă lăsaţi conduşi de o persoană dragă, care vă invită la cumpărături şi este posibil să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. Urmează o perioadă mai dificilă pentru voi, aşa că încercaţi să fiţi mai chibzuiţi!


Horoscop 29 decembrie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul; după orele prânzului, este posibil să faceţi un drum scurt pentru a rezolva o mică problemă personală cu care se confruntă un om drag din viaţa voastră. Seara pare să fie destul de relaxantă.


Horoscop 29 decembrie 2016, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun şi acest lucru vă umple inima de bucurie! Seara vine cu o vizită neaşteptată din partea unui om din trecut, de care nu aţi mai auzit de mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS