Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 decembrie 2016


Horoscop 21 decembrie 2016, Berbec:

Din cauza unor decizii luate de voi într-un proiect important apar câteva greşeli grave; recunoaşteţi situaţia în faţa şefilor şi faceţi tot ce vă stă în puteri pentru a găsi soluţii eficiente, care să vă scoată din această împrejurare neplăcută. Aveţi multă răbdare şi acceptaţi ajutorul colegilor de echipă.


Horoscop 21 decembrie 2016, Taur:

Ziua de miercuri aduce o schimbare importantă pe plan profesional; se prea poate să vi se propună o colaborare pentru un proiect personal, la care ţineţi foarte mult însă pe care l-aţi lăsat pe plan secund deoarece până acum nu aţi avut timpul şi resursele necesare pentru a îl ajuta să crească.


Horoscop 21 decembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi foarte aglomerată şi plină de peripeţii; chiar şi aşa, aveţi fiecare clipă bine calculată astfel încât să vă rezolvaţi sarcinile până la sfârşitul zilei. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la o persoană din trecut, care a însemnat mult pentru voi.


Horoscop 21 decembrie 2016, Rac:

A treia zi a săptămânii este una intensă, cu multe surprize destul de frumoase; nu este exclus ca împreună cu persoana iubită să faceţi o achiziţie importantă, care vă apropie şi mai mult. Comunicaţi deschis şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă nu doar în ceea ce priveşte relaţia voastră, ci şi pe plan profesional.


Horoscop 21 decembrie 2016, Leu:

Această zi vine cu multă linişte pe plan personal; sunteţi foarte relaxaţi şi comunicaţi bine cu oamenii din jurul vostru, în special cu persoana iubită sau membrii familiei. Acesta este un moment bun pentru a rezolva conflicte dificile deoarece sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare şi să mergeţi mai departe.


Horoscop 21 decembrie 2016, Fecioară:

Ziua de miercuri vă găseşte foarte relaxaţi; în sfârşit în relaţia de cuplu este linişte şi pace, motiv pentru care acum vă puteţi îndrepta atenţia şi asupra planului profesional. În cazul în care nu aveţi partener/ă, acest lucru se va schimba în scurt timp; astrele vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Horoscop 21 decembrie 2016, Balanţă:

Sunteţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat şi vă este dificil să renunţaţi la drumul vostru pentru a vă ocupa de alte sarcini; din păcate, şefii nu acceptă astfel de comportament, motiv pentru care este posibil să vă facă câteva reproşuri pe care trebuie să le acceptaţi.


Horoscop 21 decembrie 2016, Scorpion:

În această perioadă simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în viaţa voastră; sunteţi deschişi la nou şi pregătiţi să mergeţi pe drumuri necunoscute, care să vă aducă fluturi în stomac. În cazul în care sunteţi într-o relaţie de cuplu, partenerul/a de cuplu se poate învinovăţi pentru această situaţie şi trebuie să îi explicaţi că este doar o decizie luată de voi.


Horoscop 21 decembrie 2016, Săgetător:

Astăzi vi se oferă posibilitatea de a începe un proiect nou, foarte scurt, care să vă aducă numeroase beneficii pe plan financiar; această ofertă vine în cel mai bun moment al anului şi anume când aveţi cel mai mult nevoie de bani, aşa că acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri.


Horoscop 21 decembrie 2016, Capricorn:

Comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru şi aveţi ocazia să vă faceţi şi prieteni noi; în cazul în care sunteţi singuri, acesta este un moment foarte bun pentru a întâlni o persoană nouă şi a începe o frumoasă relaţie de dragoste. Trebuie doar să fiţi la locul potrivit, la momentul potrivit.


Horoscop 21 decembrie 2016, Vărsător:

Din cauza volumului foarte mare de muncă, sunteţi mai tot timpul la birou, motiv pentru care partenerul/a de cuplu se simte neglijat/ă. Trebuie să găsiţi o soluţie astfel încât să vă faceţi timp şi pentru viaţa sentimentală; sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare astfel încât lucrurile să revină la normal.


Horoscop 21 decembrie 2016, Peşti:

Ziua de 21.12.2016 vă găseşte liniştiţi; profitaţi de aceste momente pentru a vă face puţină ordine pe plan personal. Sunt câteva lucruri care se întâmplă în jurul vostru şi care aduc schimbări la care nu vreţi sau nu ştiţi încă să vă adaptaţi. Poate că o discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să luaţi deciziile corecte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS