Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 20 decembrie 2016


Horoscop 20 decembrie 2016, Berbec:

Din cauza unor schimbări neaşteptate, relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit. Încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să rezolvaţi această situaţie şi, în acelaşi timp, faceţi tot posibilul să vă adaptaţi acestor modificări. Aveţi răbdare şi lăsaţi ca noaptea să vă fie sfetnic.


Horoscop 20 decembrie 2016, Taur:

Ziua de 20 decembrie vine cu multe sarcini importante pe plan profesional; chiar dacă vă păstraţi foarte bine calmul, vă simţiţi uşor agitaţi, iar colegii de echipă pot observa acest lucru. Spre seară, persoana iubită vă vine în ajutor cu un sfat de care intenţionaţi să ţineţi cont.


Horoscop 20 decembrie 2016, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste bună cu privire la starea de sănătate a unei persoane foarte dragi. Întreaga zi este plină de zâmbete şi de voie bună. Seara se anunţă a fi încărcată de momente relaxante în compania persoanei iubite.


Horoscop 20 decembrie 2016, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi asupra vieţii profesionale, unde aveţi câteva sarcini destul de importante de rezolvat. După orele prânzului sunteţi prinşi cu treburi prin oraş; este posibil să fiţi nevoiţi să staţi la cozi pentru a plăti câteva taxe sau pentru a rezolva mici probleme legale.


Horoscop 20 decembrie 2016, Leu:

Lucrurile se aranjează foarte frumos pentru voi; o persoană foarte dragă se mută aproape de voi, motiv pentru care sunteţi în culmea fericirii. Pe plan profesional, trebuie doar să aveţi răbdare. Este posibil ca în curând să aibă loc o schimbare neaşteptată la locul de muncă.


Horoscop 20 decembrie 2016, Fecioară:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi la şansele apărute şi să profitaţi de acestea. Cu astfel de ocazii vă întâlniţi foarte rar, aşa că nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi ofertele făcute de partenerii de afaceri.


Horoscop 20 decembrie 2016, Balanţă:

Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine; persoana iubită vă oferă toată atenţia de care aveţi nevoie şi chiar vă poate face o surpriză frumoasă - un cadou pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut când să vi-l cumpăraţi. Seara va fi una specială deoarece este posibil să aveţi parte de o vizită din partea unei persoane dragi.


Horoscop 20 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi la locul de muncă apar numeroase probleme de care trebuie să vă ocupaţi cu partenerii de afaceri şi colegii de echipă; aveţi foarte multă energie, însă vă este greu să vă concentraţi asupra sarcinilor ce vi se cuvin. Din fericire, rămâneţi liniştiţi şi nu vă pierdeţi calmul.


Horoscop 20 decembrie 2016, Săgetător:

A doua zi a săptămânii poate aduce în prim plan şanse frumoase de colaborare; aveţi ocazia să vă îmbunătăţiţi considerabil veniturile financiare, aşa că nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi ofertele primite. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu persoana iubită este pe drumul cel bun.


Horoscop 20 decembrie 2016, Capricorn:

Este posibil ca astăzi şefii să vină la voi cu un proiect foarte important; aveţi multe pe cap, însă ar fi bine să faceţi un efort pentru că veţi fi răsplătiţi pe măsură la finalul acestei luni. De asemenea, relaţiile cu colegii de echipă sunt armonioase şi nu aveţi motive să vă faceţi griji.


Horoscop 20 decembrie 2016, Vărsător:

Marţi aveţi parte de un mic conflict cu o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru al familiei. Este foarte important să aveţi răbdare şi să fiţi atenţi la cuvintele pe care le rostiţi deoarece pot răni mai mult decât vă imaginaţi. Compromisurile sunt necesare dacă vreţi să nu pierdeţi această relaţie.


Horoscop 20 decembrie 2016, Peşti:

Sunteţi prinşi cu un proiect care vă dă bătăi de cap; apar numeroase obstacole pe care trebuie să le depăşiţi, însă faceţi tot posibilul să rezolvaţi tot cu răbdare şi diplomaţie. Eforturile voastre nu vor fi degeaba, şefii vă răsplătesc pe măsura rezultatelor muncii voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS