Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 decembrie 2016


Horoscop 17 decembrie 2016, Berbec:

Astăzi vă simţiţi mânaţi de un impuls artistic şi aveţi foarte multe idei creative pe care le puteţi pune în practică la locul de muncă. Puteţi primi o nouă responsabilitate cu privire la un proiect de amploare. Pe plan personal, relaţiile cu cei dragi sunt armonioase şi vă veţi simţi foarte apropiaţi în mod special de persoana iubită.


Horoscop 17 decembrie 2016, Taur:

Vă simţiţi foarte comunicativi şi sunteţi dispuşi să socializaţi. În această seară, aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă prin intermediul unor prieteni. Dacă nu aveţi încă un partener/ă de cuplu, este foarte posibil ca lucrurile să se schimbe. Chiar dacă sunteţi foarte romantici, un strop de prudenţă nu strică niciodată. Încercaţi să nu presupuneţi mai mult decât ceea ce se întâmplă!


Horoscop 17 decembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi implicaţi azi în conversaţii interesante cu cei din jur, iar astrele vă aplaudă interesul. Veţi demonstra că sunteţi nişte prieteni buni ascultând cu adevărat problema unui/ei amic/e şi oferindu-i şi soluţii viabile. O ajutaţi într-adevăr, mai mult decât vă daţi seama şi nu va trece mult până ce vă veţi primi răsplata.


Horoscop 17 decembrie 2016, Rac:

Petreceţi azi timp cu familia voastră, dar nu închişi în casă, ci plecaţi la plimbare prin oraşul împodobit. Vă veţi distra de minune, dar veţi şi găsi ceva ce vă face cu ochiul; o cafenea care vă place la nebunie, un cadou pe care îl căutaţi de mult sau pur şi simplu ceva ce vă doreaţi voi. Sunteţi cum nu se poate mai mulţumiţi de decizia voastră!


Horoscop 17 decembrie 2016, Leu:

Dacă vă păstraţi calmul şi vă ţineţi temperamentul în frâu, veţi trece cu bine peste această zi. Pe plan profesional, pot apărea mici conflicte şi este nevoie de foarte multă diplomaţie pentru a îl aplana. Partenerul/a de viaţă trece printr-o perioadă dificilă şi foarte încărcată. Din această cauză, are nevoie de sprijinul vostru mai mult ca oricând.


Horoscop 17 decembrie 2016, Fecioară:

În această dimineaţă, puteţi primi o propunere de colaborare pe plan profesional care vă poate ajuta să vă îmbunătăţiţi sursele de venit. Astfel, reuşiţi să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai multă vreme. Partenerul/a de cuplu vă susţine ideile însă se poate simţi uşor neglijat/ă din cauza programului vostru încărcat şi trebuie să vă revanşaţi.


Horoscop 17 decembrie 2016, Balanţă:

Ziua de sâmbătă se dovedeşte a fi una croită exact după placul vostru; toată lumea este drăguţă cu voi şi pare că se simte minunat. Primiţi complimente pe bandă rulantă, ceea ce vă face să vă simţiţi în al nouălea cer. Ambientul de sensibilitate al zilei imprimă această amabilitate, iar toată lumea observă în sfârşit ce comori sunteţi.


Horoscop 17 decembrie 2016, Scorpion:

Azi sunteţi influenţaţi şi voi de climatul de sensibilitate din jur. Sunteţi cuprinşi de empatie şi dintr-o dată aveţi impresia că îi înţelegeţi mai bine pe cei din jurul vostru. Realizaţi că aţi fost nedrepţi cu mulţi dintre ei şi vă cereţi iertare, iar reacţia lor este una de uimire completă, ceea ce vă face să vă simţiţi şi mai prost.


Horoscop 17 decembrie 2016, Săgetător:

Unul dintre prietenii voştri este muncit de îndoieli azi şi nu ştie prea bine ce decizie ar trebui să ia, aşa că vine la voi, căutând îndrumare. Deşi în mod normal nu sunteţi nişte persoane care să perceapă lucrurile în profunzime, azi îl uimiţi cu acuitatea voastră. Vă daţi seama perfect de ceea ce îl frământă şi de ceea ce ar trebui să facă.


Horoscop 17 decembrie 2016, Capricorn:

Aveţi grijă azi cu oamenii cu care nu vă înţelegeţi în mod normal, pentru că se pare că tocmai ei vă caută compania! Deşi voi aveţi o dispoziţie paşnică, ei par afectaţi de lucruri pe care nu le înţelegeţi şi sunt puşi pe ceartă. Acest lucru va fi vizibil mai ales în mediul vostru de lucru, acolo unde colegii sunt absolut imposibili azi.


Horoscop 17 decembrie 2016, Vărsător:

Aveţi foarte mult simţ practic astăzi pe care îl veţi folosi pentru a vă îmbunătăţi situaţia financiară. În plus, aveţi şi marele avantaj că sunteţi foarte creativi. Prin urmare, oricât de mare ar fi gaura din bugetul vostru, astăzi veţi găsi o soluţie. În ceea ce priveşte relaţia voastră cu partenerul/a de viaţă nu aveţi motive să vă faceţi griji dar trebuie să îi acordaţi mai multă atenţie.


Horoscop 17 decembrie 2016, Peşti:

Sunteţi foarte comunicativi astăzi şi vă impuneţi părerile fără efort. Aveţi argumente bune şi dacă încercaţi să vă atrageţi colegii de partea voastră, veţi avea şanse de reuşită. Dacă aveaţi în plan o călătorie, este un moment foarte potrivit şi puteţi avea un succes mai mare decât v-aţi aşteptat. Partenerul/a de viaţă este surprins/ă în mod plăcut de verva voastră şi va avea o dispoziţie romantică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS