Horoscop Urania zilnic: vineri, 16 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 16 decembrie 2016


Horoscop 16 decembrie 2016, Berbec:

Sunteţi invitaţi azi să rezolvaţi o dispută în familie şi vă dovediţi a fi cele mai bune persoane pentru a o face. Firea voastră directă este acum dublată de sensibilitatea caracteristică acestei zile, aşa că veţi lua cea mai bună decizie pentru cei dragi. Voi sunteţi cei cărora li se datorează pacea familiei.


Horoscop 16 decembrie 2016, Taur:

Firea voastră încăpăţânată nu rezonează prea bine cu sensibilitatea celor din jur. Veţi avea o ceartă cu cineva apropiat; voi refuzaţi să faceţi aşa cum vă spune respectiva persoană, iar ea insistă că este mai bine cum crede ea. Veţi părăsi indiferenţi discuţia, ajungând să o răniţi foarte mult.


Horoscop 16 decembrie 2016, Gemeni:

Azi este timpul pentru familie şi în ceea ce vă priveşte. Chiar dacă nu este o ocazie specială, faceţi tot posibilul pentru a vă întâlni cu cei dragi. Chemaţi-i la o cafea sau pregătiţi o prăjitură delicioasă şi înconjuraţi-vă de oamenii la care ţineţi; este cel mai bun moment pentru a petrece alături de cei dragi.


Horoscop 16 decembrie 2016, Rac:

Sensibilitatea zilei nu vă pică prea bine, mai ales că şi voi o posedaţi din plin. Veţi avea unele dificultăţi cu colegii de muncă sau cu amicii voştri; problema este că vi se confesează, dar voi vă lăsaţi afectaţi prea mult de problemele lor şi nu vă mai puteţi controla emoţiile.


Horoscop 16 decembrie 2016, Leu:

Nu sunteţi prea familiari cu sensibilitatea zilei, aşa că nu veţi şti cum să o interpretaţi. Nu vă daţi seama că voi sunteţi de vină şi consideraţi că cei din jur vă tratează mai urât decât de obicei, când de fapt voi sunteţi cei care văd altfel comportamentul lor. Veţi sfârşi prin a vă arunca precum o furtună asupra lor.


Horoscop 16 decembrie 2016, Fecioară:

Azi vă petreceţi timpul singuri în casă şi descoperiţi că acest lucru vă afectează mai profund decât aţi fi crezut. Vă simţiţi singuri şi începeţi să vă gândiţi la lucruri la care nu ar trebui, considerând că toată lumea v-a abandonat. Amintiţi-vă că a fost decizia voastră de a vă izola azi!


Horoscop 16 decembrie 2016, Balanţă:

La voi sensibilitatea dominantă a zilei este mai degrabă de natură fizică decât psihică. Vă încearcă tot felul de dureri: de cap, de stomac sau de măsea şi vă simţiţi complet nepregătiţi să le faceţi faţă. La final veţi ajunge să vă îndopaţi cu medicamente şi să speraţi că ziua va trece cât mai repede.


Horoscop 16 decembrie 2016, Scorpion:

Aveţi grijă cu cine vă petreceţi ziua de azi, pentru că voi aveţi o fire pasională, care se aprinde foarte uşor! Tocmai de aceea, pentru ca sensibilitatea dominantă a zilei să nu vă implice în tot felul de scandaluri, ar fi mai bine să vă aflaţi doar în preajma oamenilor cu care ştiţi că vă înţelegeţi.


Horoscop 16 decembrie 2016, Săgetător:

Vizitaţi-vă rudele mai îndepărtate azi; sunteţi şi voi afectaţi de sensibilitatea zilei şi simţiţi nevoia de a petrece timp alături de familie. În acelaşi timp, firea voastră aventuroasă, amatoare de călătorii, va fi entuziasmată să iasă din casă şi să se plimbe prin ţinuturile îngheţate ale iernii.


Horoscop 16 decembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi reînnoda o relaţie căreia i-aţi pus punct din cauza ambiţiei şi a dorinţei voastre de a progresa, care v-a îndepărtat de persoana respectivă. Vă întâlniţi din întâmplare cu ea şi vă apucă nostalgia trecutului, aşa că o întrebaţi dacă nu vrea să vă vedeţi din nou. Din fericire, va accepta plină de bucurie.


Horoscop 16 decembrie 2016, Vărsător:

Primiţi azi o veste bună de la cineva din familie, de la care nu aţi mai auzit nimic de mult. Vă emoţionează atât de mult, nu neapărat ceea ce vă spune, cât faptul că aţi reluat legătura cu el/ea. Tot sensibilitatea zilei este responsabilă şi cu reacţia voastră, dar de data aceasta, influenţa este una plăcută.


Horoscop 16 decembrie 2016, Peşti:

Stă în firea voastră să iertaţi fără a purta ranchiună, iar azi este una dintre acele zile în care vă veţi pune în valoare această putere magică. Cineva apropiat vă adresează câteva cuvinte nedrepte, pe care ajunge imediat să le regrete, dar nu ştie cum să vă spună asta şi este convins/ă că îi purtaţi pică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS