Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 decembrie 2016


Horoscop 13 decembrie 2016, Berbec:

Vă descurcaţi foarte bine pe plan profesional având în vedere schimbările care apar şi stresul care vin o dată cu toate aceste modificări. Ţineţi pasul cu noutăţile şi faceţi tot posibilul să rămâneţi pe linia de plutire. Superiorii apreciază diplomaţia şi profesionalismul de care daţi dovadă.


Horoscop 13 decembrie 2016, Taur:

Ziua de marţi este un moment bun pentru a crea legături nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Comunicaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru; chiar şi oamenii pe care nu îi cunoaşteţi sunt uimiţi de naturaleţea de care daţi dovadă.


Horoscop 13 decembrie 2016, Gemeni:

Astăzi apare o oportunitate incredibilă pe planul profesional; sunteţi tentaţi să o acceptaţi, însă aveţi în desfăşurare un proiect extrem de important căruia i-aţi dedicat până acum foarte mult timp. De aceea, decideţi să rămâneţi pe drumul vostru şi să vă concentraţi asupra acestui proiect.


Horoscop 13 decembrie 2016, Rac:

Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; comunicaţi foarte bine cu persoana iubită şi chiar faceţi planuri importante pentru un viitor împreună. Seara poate fi un moment de relaxare, aşa că profitaţi de timpul liber pentru a ieşi în oraş cu prietenii.


Horoscop 13 decembrie 2016, Leu:

Astăzi trebuie să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; apare o problemă dificilă pe care trebuie să o rezolvaţi cât mai repede cu putinţă încât să nu vă schimbe planurile deja făcute. Un coleg de echipă sau chiar unul dintre superiori vă oferă un sfat bun pe care vreţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 13 decembrie 2016, Fecioară:

Ziua de marţi vă găseşte liniştiţi şi relaxaţi; aveţi multe pe cap, însă vă păstraţi calmul motiv pentru care reuşiţi să rezolvaţi chiar şi cea mai dificilă problemă ce vă apare în cale. Colegii de echipă sunt uimiţi de stăpânirea de care daţi dovadă. Seara va fi una specială deoarece este posibil să primiţi o vizită importantă.


Horoscop 13 decembrie 2016, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă faceţi planurile pentru ziua aflată în desfăşurare astfel încât să profitaţi de fiecare minut pe care îl aveţi. Sunt multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi nu vreţi să fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program; un coleg de echipă vă vine în ajutor şi împreună găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 13 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile deoarece o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru al familiei, vine la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă mai delicată. Încercaţi să îl ascultaţi fără a îl mustra pentru alegerile făcute. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 13 decembrie 2016, Săgetător:

După o perioadă mai aglomerată pe plan profesional, este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Este posibil ca astăzi să fiţi surprinse cu un cadou frumos; vă veţi simţi aiurea deoarece voi sunteţi cele care au neglijat viaţa sentimentală şi simţiţi că nu meritaţi o surpriză atât de frumoasă.


Horoscop 13 decembrie 2016, Capricorn:

Prima parte a zilei va fi foarte liniştită; acesta este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine planurile pe care le aveţi pentru viitoarele proiecte profesionale. Este posibil ca astăzi să veniţi şi cu câteva idei foarte bune care vă vor ajuta să creşteţi în ochii superiorilor.


Horoscop 13 decembrie 2016, Vărsător:

Munca în echipă vă ajută să vă apropiaţi mai mult de colegii de echipă; împreună găsiţi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi în proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde partenerul de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 13 decembrie 2016, Peşti:

Lucrurile la locul de muncă nu decurg deloc conform planurilor voastre şi deja începeţi să vă pierdeţi răbdarea; simţiţi că nu sunteţi apreciaţi şi consideraţi că este timpul să faceţi o schimbare majoră. Aveţi răbdare, însă, acesta nu este cel mai bun moment pentru astfel de modificări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS