Horoscop Urania săptămânal: 12-18 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 12-18 decembrie 2016


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Berbec:

Luna Plină din data de 14 riscă să agite apele în viața de familie. Se prea poate așadar să fiţi mai sensibili săptămâna aceasta și să luaţi personal tot ceea ce vine din direcția oamenilor dragi, dar mai ales a părinților. Încercaţi să fiţi obiectivi și să vedeţi că nimeni nu încearcă să vă rănească sentimentele! Poate dacă aţi gândi în felul acesta, s-ar mai elibera din tensiunea de acasă.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Taur:

Din cauza Lunii Pline din ziua de 14, s-ar putea naște unele tensiuni între voi și rudele apropiate. Dacă sunt lucrurile pe care nu le-ați discutat și simţiţi că este gata să înceapă un conflict, poate ar fi momentul să vorbiţi direct și să le comunicaţi neamurilor ceea ce vă trece prin cap. Poate nu le va plăcea ce vor auzi, dar măcar nu se ajunge la discuții în contradictoriu.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Gemeni:

Luna Plină din 14 decembrie își face simțită energia și la polul opus în viața de cuplu, fapt pentru care aceasta se dinamizează sau chiar se tensionează simțitor. Dacă lucrurile iau o întorsătură nu tocmai pe placul vostru, poate ar fi bine dacă aţi vorbi cu persoana iubită despre acest lucru. Încercaţi să înţelegeţi felul în care gândește și să nu o lăsaţi să îşi facă idei greșite despre ce simţiţi voi!


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Rac:

În zilele 14 și 15 decembrie, Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre, fapt pentru care se prefigurează niște zile în care atitudinea voastră față de cei de lângă voi va fluctua destul de mult. Dacă unii vă găsesc plăcuţi în acele zile, pentru alții aţi putea fi enervanţi. Oricare ar fi impresia pe care le-o lăsaţi, cert este că nu sunteţi indiferenţi nimănui. Cu toate acestea, încercaţi să nu le formaţi o părere proastă!


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Leu:

Luna Plină din data de 14 poate avea un efect revigorant pentru viața voastră socială. Aţi putea da de persoane noi care vă împărtășesc viziunile și idealurile, fie în cercurile de oameni în care vă învârtiţi deja, fie pentru că pătrundeţi voi în alte anturaje. Oricare ar fi situația, cert este că aveți multe să vă spuneți. Este posibil, de asemenea, să contribuie la conturarea aspirațiilor voastre.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Fecioară:

Luna Plină din ziua de 14 își face simțită influența și la polul opus în viața de familie. Dat fiind că acest eveniment astral interconectează casa carierei și frontul domestic, aşteptaţi-vă să vă fie greu să vă împărţiţi cu succes între cele două sectoare de viață! Cu toate acestea, dacă vă organizaţi bine timpul, veţi reuși să împăcaţi și capra și varza. Trebuie doar să nu vă abateți de la un program stabilit.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Balanţă:

Din cauza Lunii Pline din 14 decembrie, s-ar putea tensiona lucrurile în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Căutaţi să vă daţi seama care este cauza acestor posibile divergențe între voi, înlăturând-o cât se poate de repede! Poate dacă aţi vorbi despre nemulțumirile voastre, ele ar proceda la fel, evitându-se astfel un conflict de proporții care l-ar pute afecta pe partener.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Scorpion:

Luna Plină din data de 14 ar putea aduce o revigorare a vieții sentimentale atât timp cât și voi și partenerul discutați despre ceea ce v-ați dori. Poate dacă v-ați face cunoscut aceste lucruri unul altuia, ar reveni spontaneitatea în acest domeniu al vieții voastre de cuplu. Încercaţi să vă reinventați întrucât doar așa puteți goni monotonia din cuplu!


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 14 ar putea aduce schimbări și în viața de cuplu, fapt pentru care trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice. Diferențele de mentalitate dintre voi și partener/ă ar putea plana destul de greu pe atmosfera din cuplu, motiv pentru care ar fi bine ca săptămâna aceasta să nu abordați subiecte de discuție prea sensibile. Altfel, s-ar putea ajunge la certuri destul de aprinse.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Capricorn:

În zilele de 14 şi 15 decembrie, Luna se plimbă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea simți că atmosfera dintre voi și partener/ă se schimbă într-o mai mică sau mai mare măsură. Încercaţi să îi acordaţi mai multă atenție acestuia/eia dacă este copleșit/ă de griji sau îi lipsește atenția! În felul acesta, se vor evita situațiile în care se simte neglijat/ă. Este în puterea voastră să le ţineţi departe.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Vărsător:

Luna Plină din 14 decembrie se manifestă plenar în casa iubirii și a celor mici din horoscopul vostru general, indiciu că cei implicați într-o relație vor fi recuceriți sau își vor seduce din nou partenerul/a, iar cei care se află încă în căutarea marii iubiri, o pot găsi acolo unde se așteaptă cel mai puțin. Vești bune pot apărea și în cazul persoanelor care au încercat să îşi mărească ori să îşi întemeieze o familie.


Horoscop 12-18 decembrie 2016, Peşti:

Luna Plină din data de 14 se manifestă plenar tocmai în casa carierei și a statutului social, indiciu că dacă v-aţi concentrat în ultima vreme pe acest aspect al vieții voastre, s-ar putea ca eforturile voastre să fie răsplătite chiar săptămâna aceasta. Veţi ajunge foarte departe și dacă nu aţi făcut nimic în acest sens, dar îngrăşaţi porcul în Ajun și le demonstraţi zilele acestea superiorilor care este valoarea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS