Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 decembrie 2016


Horoscop 11 decembrie 2016, Berbec:

Azi sunteţi animaţi de o putere aproape ieşită din comun, chiar şi pentru voi. Nu trebuie decât să vă doriţi ceva, că îl veţi şi duce la îndeplinire. Problema este că e duminică şi că nu vă aşteaptă foarte multe sarcini, ceea ce vă va umple de frustrare, pentru că voi vreţi să dovediţi ceea ce puteţi.


Horoscop 11 decembrie 2016, Taur:

După o săptămână foarte aglomerată pe plan profesional, ziua de duminică este ca un moment de respiro pentru voi. Vă îndreptaţi atenţia asupra unui proiect frumos şi de suflet, pe care l-aţi cam neglijat în ultima perioadă. Faceţi tot posibilul să reuşiţi să îl ridicaţi din nou în picioare!


Horoscop 11 decembrie 2016, Gemeni:

Astrele vă îndeamnă să vă găsiţi azi un centru de interes, pentru că vă aşteaptă o zi destul de plictisitoare. Nici măcar nu contează dacă v-aţi făcut planuri sau v-aţi organizat cu atenţie fiecare oră, pentru că amicii vor renunţa la ele şi nici măcar pe persoana iubită nu vă puteţi baza. Poate mai aveţi cărţi de citit, seriale sau filme de recuperat.


Horoscop 11 decembrie 2016, Rac:

Deşi voi sunteţi renumiţi pentru sensibilitatea voastră, azi sunteţi mai degrabă la polul opus. Nu reuşiţi să intuiţi corect starea persoanei iubite şi nu veţi observa că are nevoie de afecţiunea voastră. Fiţi mai romantici cu partenerul/a, deoarece are impresia că nu îl/o mai iubiţi ca la început!


Horoscop 11 decembrie 2016, Leu:

Ziua de duminică pare să vă pună zâmbetul pe faţă încă de la primele ore ale dimineţii; partenerul de cuplu vă răsfaţă cu un cadou frumos pe care vi-l doriţi de foarte mult timp. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o surpriză neaşteptată.


Horoscop 11 decembrie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată pentru voi; puneţi la punct ultimele detalii pentru un proiect extrem de important. După orele prânzului sărbătoriţi succesul avut cu o ieşire în oraş cu partenerul de cuplu şi cu persoanele foarte apropiate, care v-au fost alături.


Horoscop 11 decembrie 2016, Balanţă:

O persoană foarte dragă vouă, membru al familiei sau prieten apropiat, trece printr-o perioadă mai dificilă şi încercaţi să îi fiţi alături atât moral, cât şi financiar în cazul în care are nevoie. Important este să îl sprijiniţi şi să îi respectaţi deciziile, chiar dacă vouă nu vi se par chiar cele mai potrivite.


Horoscop 11 decembrie 2016, Scorpion:

Fiecare clipă a zilei de astăzi pare să vă pună la încercare răbdarea; chiar dacă vă confruntaţi cu câteva probleme şi obstacole, sunteţi în continuare optimişti şi încrezători în forţele proprii. În plus, comunicaţi foarte bine cu partenerii şi este posibil ca ei să vină în ajutorul vostru.


Horoscop 11 decembrie 2016, Săgetător:

Ceea ce vă încântă azi peste măsură este respectul pe care se pare că vi-l oferă toţi oamenii din jur. De multă vreme nu aţi mai fost atât de răsfăţaţi; prietenii vă sună să vă ceară părerea, iar persoana iubită vă spune cât de mult ţine la voi şi cât se bazează pe ceea ce credeţi despre el/ea şi despre cei din jur.


Horoscop 11 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi puşi între ciocan şi nicovală şi chiar nu ştiţi ce alegere trebuie să faceţi. Timpul nu este în favoarea voastră de aceea încercaţi să apelaţi la o persoană de încredere care să vă sfătuiască. Aveţi încredere în intuiţia voastră deoarece voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi!


Horoscop 11 decembrie 2016, Vărsător:

Vă veţi petrece azi ziua în singurătate, ceea ce nu vă deranjează însă. Aveţi timp să vă gândiţi la problemele voastre şi la ceea ce aveţi de făcut în continuare. Spre seară aveţi însă câţiva invitaţi, care vă tulbură tihna. Nu le veţi arăta, pentru că sunteţi prea politicoşi ca să faceţi asta.


Horoscop 11 decembrie 2016, Peşti:

Profitaţi de ziua de duminică pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente. Preferaţi să fiţi pentru puţin timp singuri şi liniştiţi şi să încercaţi să vă relaxaţi după o perioadă mai aglomerată. Plimbările prin aer liber vă pot ajuta să vă deconectaţi de probleme şi să scăpaţi de tot stresul acumulat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS