Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 decembrie 2016


Horoscop 10 decembrie 2016, Berbec:

Atitudinea voastră obişnuită vă va aduce numai probleme azi, din păcate. Energia voastră nu este văzută cu ochi buni de colegi, care preferă să vorbească despre Crăciun şi cadouri, iar dorinţa voastră de a munci îi enervează la culme. Se pare că şi şeful are aceeaşi atitudine, aşa că nu va fi nimeni care să vă ţină partea azi.


Horoscop 10 decembrie 2016, Taur:

Azi aveţi curaj cât cuprinde, aşa că nu vă rămâne decât să vă stabiliţi obiectivele, pentru a obţine tot ceea ce vă doriţi. Nici nu va fi greu, pentru că atitudinea voastră temerară este asociată cu norocul pe care astrele vi-l fac cadou, aşa că nu veţi avea absolut nicio dificultate în a vă impune. Totul vă va sta la picioare.


Horoscop 10 decembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi bine dispuşi azi şi aveţi chef să puneţi la cale una dintre trăsnăile pentru care semnul vostru este celebru. Cu toate acestea, se pare că nu v-aţi găsit cu cine să vă puneţi, pentru că persoana căreia încercaţi să îi jucaţi o farsă se va enerva la culme şi vă va plăti totul cu vârf şi îndesat.


Horoscop 10 decembrie 2016, Rac:

Este mai multă nevoie de voi acasă azi, decât la muncă, aşa că faceţi tot posibilul să vă luaţi liber. Cineva apropiat nu se va putea descurca fără ajutorul vostru; fie că este vorba de copil, de persoana iubită sau de mama voastră, este bine să vă asiguraţi că vor avea parte de susţinere, aşa cum merită.


Horoscop 10 decembrie 2016, Leu:

Nu încercaţi să vă apăraţi prea tare interesele azi, pentru că, în loc să vă faceţi dreptate, veţi reuşi mai degrabă să vă stricaţi reputaţia. Aveţi impresia că sunteţi nedreptăţiţi la muncă sau în relaţie şi nu ezitaţi să vociferaţi, deoarece consideraţi că altfel aţi fi luaţi de proşti. Se vor isca adevărate conflicte din cauza acestei atitudini.


Horoscop 10 decembrie 2016, Fecioară:

Voi sunteţi nişte firi care nu îşi asumă riscuri inutil, dar se pare că azi astrele vă îndeamnă tocmai să fiţi mai precauţi. Primiţi o propunere care vi se pare incredibil de tentantă, dar, în loc să vă puneţi câteva semne de întrebare, preferaţi să vă consideraţi norocoşi şi să acceptaţi. Nu este însă cazul, aşa că gândiţi în profunzime!


Horoscop 10 decembrie 2016, Balanţă:

Vă aşteaptă o zi dinamică, în care oamenii din jur vor trage de voi în toate părţile, dorind să îi susţineţi în diverse întreprinderi. Aveţi însă grijă, pentru că nu este exclus nici să încerce să profite de voi şi de diplomaţia voastră; tocmai de aceea, este necesar să puneţi piciorul în prag şi să mai faceţi şi ce vreţi voi!


Horoscop 10 decembrie 2016, Scorpion:

În cazul în care vă pasă de cei dragi vouă, pur şi simplu avertizaţi-i azi să stea departe de voi. Sunteţi războinici şi iritabili, dar nici cei din jur nu fac lucrurile mai uşoare pentru voi. Aceste elemente conjugate vă fac să izbucniţi la cea mai mică provocare; veţi ieşi victorioşi din toate confruntările şi veţi transforma viaţa celor din jur într-un mini-dezastru.


Horoscop 10 decembrie 2016, Săgetător:

Azi veţi transforma în realitate tot ceea ce vă puneţi în cap. Este suficient să vă gândiţi la ceva, că şansele de a îl obţine se vor multiplica fantastic. Sunteţi activi, productivi şi nu vă daţi bătuţi pentru nimic în lume; această combinaţie este pur şi simplu irezistibilă şi vă va aduce tot ceea ce vă doriţi.


Horoscop 10 decembrie 2016, Capricorn:

Nu mai este mult până la Crăciun şi singurul lucru care va reuşi să vă relaxeze azi este să începeţi să vă puneţi casa la punct. Începeţi să sortaţi decoraţiile de sărbători, faceţi curat sau pur şi simplu întocmiţi o listă cu cadourile pe care să le cumpăraţi; veţi vedea cum vă binedispuneţi imediat.


Horoscop 10 decembrie 2016, Vărsător:

Cumpăniţi-vă bine cuvintele azi, pentru că aveţi tendinţa de a fi prea agresivi. Deşi cuvintele pe care le folosiţi nu sunt neapărat dure, credinţa puternică pe care o aveţi în idealurile voastre vă face vehemenţi. Ceea ce nu este neapărat un lucru rău, dar nimeni nu vă atacă, deci nu aveţi motive să fiţi atât de răi.


Horoscop 10 decembrie 2016, Peşti:

Nu vă pierdeţi timpul azi, ci faceţi tot posibilul să creaţi, să îmbogăţiţi cu ceva lumea în care trăiţi. Aveţi o imaginaţie mai bogată ca niciodată, dar sunteţi animaţi şi de pasiune, o combinaţie irezistibilă. Azi aveţi într-adevăr posibilitatea de a vă pune amprenta asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS