Horoscop Urania lunar: noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania noiembrie 2016


Horoscop noiembrie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec noiembrie 2016
Zilele de 4, 5 şi 6 pot veni la pachet cu experiențe din care veţi învăţa să vă orientaţi mai bine în viață. Din data de 9 încolo, ritmul în care vor evolua proiectele de grup și planurile voastre de viitor se mărește considerabil. Începând cu data de 12, aveţi parcă mai multă trecere în fața superiorilor. De asemenea, sunt avantajate studiile și călătoriile în interes de serviciu.

Zilele de 18 și 19 vă pot declanșa anumite crize existențiale. Dacă aveţi în gând să purtaţi negocieri cu oameni care provin dintr-o altă cultură sau religie, ar fi bine să nu o faceţi în zilele de 22, 23, 24 şi 25.

Aveţi grijă cum vă gestionaţi relațiile cu persoanele autoritare din viața voastră din data de 24 până în data de 26. Se prea poate ca raportul de forțe să nu vă fie deloc prielnic. Acest semnal este valabil și din data de 28 încolo, dar vestea bună este că dacă vă căutaţi finanţatori pentru o idee de afaceri sau vreţi să dezvoltați ceva cu anumiți amici, puteți avea şanse de reuşită după data de 29.


Horoscop noiembrie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur noiembrie 2016
Ar fi bine să profitați de forța fizică și interioară cu care vă înzestrează astrele în zilele de 4, 5 şi 6 noiembrie, discutând problemele pe care nu aţi avut curajul să le puneţi pe tapet sau achitându-vă de unele sarcini extenuante. Începând cu data de 9 noiembrie, vi se imprimă entuziasmul de a face progrese mari în planul carierei. Din data de 12 încolo, se cere să puneţi la punct unele probleme financiare cu partenerul/a de viață și afaceri.

Tot din data de 21 încolo, v-ar putea cădea cu tronc o persoană de altă religie și/sau naționalitate ori vă înţelegeţi parcă mai bine cu rudele partenerului/ei. Dacă vă vine ideea în 18 sau 19 să faceţi un împrumut bancar pentru a îl/o ajuta pe un/o prieten/ă ori pentru a subvenționa un proiect, gândiţi-vă foarte bine înainte de a face gestul. Banii pot constitui subiect de ceartă între voi și partener/ă între zilele de 22 și 25.

Starea voastră de sănătate ar putea lăsa de dorit în zilele de 24, 25 şi 26 noiembrie, deci axaţi-vă mai mult pe conservarea ei. Începând cu data de 28, s-ar putea să staţi mai rău cu moralul, motiv pentru care se vrea să vă înconjuraţi de oameni pozitivi. Din data de 29 încolo, vă bucuraţi de un randament crescut, iar dacă îl transpuneţi în practică profesionist și cu simț de răspundere, puteți fi remarcaţi de cineva.


Horoscop noiembrie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni noiembrie 2016
Intervalul 4-6 noiembrie avantajează legarea de parteneriate, formarea de echipe în cadrul unui proiect, precum și oficializarea relațiilor de cuplu, deci încercaţi să beneficiaţi cumva de acest context astral. Începând cu data de 9 noiembrie, se arată deplasări la mare distanță de casă ori chiar peste hotare. Din data de 12 încolo, se îndulceşte atmosfera între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri.

Cariera voastră ori a persoanei iubite se poate interpune între voi în zilele de 18 și/sau 19 ori poate raportul de forțe din parteneriatul de afaceri în care sunteţi implicaţi este cu totul zdruncinat. Între zilele de 22 și 25, nu vă propuneţi să abordaţi subiecte de discuție delicate cu persoana iubită întrucât nu vorbiți aceeași limbă. În intervalul 24-26 noiembrie, gelozia și posesivitatea vă dau târcoale mai mult ca oricând.

Începând cu data de 28 noiembrie, banii, invidia sau trădarea riscă să intervină în prietenia voastră cu anumite persoane, deci fiţi atenţi dacă nu vă doriţi să suferiţi de pe urma acestor lucruri. Din data de 29 încolo, se creează un context astral favorabil pentru o ieşire în oraş alături de partener/ă. Important este să explorați împreună.


Horoscop noiembrie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac noiembrie 2016
Vă bucuraţi de o randament de invidiat în zilele de 4, 5 şi 6 noiembrie, deci ar fi indicat să vă puneţi atunci în agendă activitățile care credeţi că vă vor solicita mai mult. Din data de 9 încolo, se răceşte oarecum atmosfera dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri, probabil din cauza banilor, a invidiei sau a lipsei de încredere. Începând cu data de 12, vorbiţi parcă mai fluent limba şefilor.

Din data de 12 încolo, vă înţelegeţi mai bine decât în mod obișnuit cu partenerul/a, iar dacă nu aveţi încă pe cineva, nu este exclus să apară în viața voastră o persoană cu totul specială. Starea voastră generală poate lăsa de dorit în zilele de 18 și 19, motiv pentru care riscaţi să nu daţi cel mai bun randament la serviciu. Aţi putea trece prin ceva asemănător și între zilele de 22 și 25, dar cu ambiție o veţi scoate la capăt.

Sarcinile casnice ori cele familiale pot ajunge să producă tensiuni între voi și persoana iubită în intervalul 24-26 noiembrie. Din data de 28 încolo, cariera voastră sau a partenerului/ei poate interveni între voi ori poate nu dețineți autoritate în mod echitabil în cadrul cuplului pe care îl formați, iar acest lucru iese la suprafaţă. Din data de 29 încolo, vă apropiaţi parcă mai mult de persoanele dragi, dar mai ales de părinți.


Horoscop noiembrie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu noiembrie 2016
Zilele de 4, 5 şi 6 pot aduce o revigorare a vieții sentimentale, dar și îmbunătățiri în relația cu copiii. Din data de 9 încolo, lucrurile par să decurgă cu repeziciune între voi și persoana iubită. Din data de 12 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul/a, dar și cu copiii. Mai mult, pare să vă vină mai ușor decât în mod obișnuit să flirtaţi, indiciu că vi se înmulţesc admiratorii considerabil.

Tot din data de 12 încolo, vi se pot aprinde călcâiele după un coleg/ă de muncă sau poate simţiţi cum se detensionează atmosfera de la serviciu. În zilele de 18 și 19, gelozia și posesivitatea riscă să pună stăpânire asupra voastră. Dacă aţi cunoscut o persoană specială și aţi vrea să îl/o invitați la o cafea, evitaţi intervalul 24-26 noiembrie. Se prea poate să nu se lege ceea ce vă doriţi între voi.

La serviciu, puteți avea parte de conflicte cu colegii de muncă sau poate vă creează probleme aparatura de la birou. Rămâneţi stăpâni pe voi înşivă și veţi trece cu bine peste astfel de dificultăţi. Începând cu data de 28, aşteptaţi-vă la sarcini de serviciu cu cerințe greu de îndeplinit. Dacă vreţi să purtați unele negocieri, vă recomand să o faceţi după data de 29 noiembrie.


Horoscop noiembrie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară noiembrie 2016
Atmosfera din familie se însufleţeşte mult între zilele de 4 și 6 noiembrie, dar luaţi aminte că nu este decât un pas între dinamism și tensiune în toată regula. Începând cu data de 9 noiembrie, crește viteza de realizare de care daţi dovadă la serviciu, dar nu este exclus să se lase cu mici accidente de muncă. Din data de 12 încolo, vorbiţi pe limba rudelor, a părinților mai cu seamă.

Tot după data de 12 încolo, se îndulceşte atmosfera dintre voi, persoana iubită și/sau cei mici. Dacă vă aflaţi încă în căutarea unui/ei partener/e, reţineţi că astrele vă pot aduce în cale pe cineva special. Obligaţiile casnice și familiale pot ajunge să îşi pună amprenta într-un mod negativ pe relația de cuplu în ziua de 18 sau 19. Comunicarea cu persoanele dragi poate avea de suferit în intervalul 22-25 noiembrie, deci aveţi grijă ce vorbiţi!

Încercaţi să vă rezumaţi la articolele de pe lista de cumpărături în intervalul 24-26 noiembrie. Bugetul vostru poate avea de suferit dacă exageraţi. Din data de 28 încolo, nu îl/o sufocaţi pe partener/ă și nu consideraţi că vă aparține în vreun fel. Financiar, aţi putea simți o îmbunătăţire după 29 noiembrie, dar nu vă riscaţi cu cheltuielile. Ar fi indicat să mai puneţi câte ceva la ciorap înainte de a vă permite unele răsfățuri.


Horoscop noiembrie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă noiembrie 2016
Zilele de 4, 5 şi 6 se arată a fi unele favorabile negocierilor în vederea legării de parteneriate sau reînnoirii de contracte de asociere. Până și discuțiile cu partenerul/a vor decurge așa cum v-aţi dorit. Începând cu data de 9 noiembrie, marşaţi în direcția persoanei care v-a căzut cu tronc. Din data de 12 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc vizibil.

Tot după data de 12 încolo, se îndulceşte atmosfera din familie. În zilele de 18 și 19, ar fi bine să nu lăsaţi loc de interpretări în discuțiile cu colegii de muncă și să vă luaţi măsuri de prudență în privința aparaturii de la birou. Nu vă bazaţi prea mult pe faptul că veţi avea vorbele la voi în perioada 22-25 noiembrie. Este posibil să vă apuce emoțiile fix într-un moment când ar trebui să vă dovediţi elocvenţi.

Obligaţiile casnice sau așteptările părinților ar putea atârna greu pe umerii voştri în zilele de 24, 25 şi 26 noiembrie. Se prea poate, de asemenea, ca din data de 28 încolo să se resimtă tensiunea și în viața de cuplu. Începând cu data de 29, puteți remarca faptul că vă aflaţi într-o continuă dispoziție romantică. Atunci ar fi momentul potrivit să îl/o recuceriţi pe partener/ă.


Horoscop noiembrie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion noiembrie 2016
Între zilele de 4 și 6 noiembrie, pare că staţi bine atât cu productivitatea de care daţi dovadă la locul de muncă, cât și cu răsplata care vine de pe urma eforturilor depuse pe acest plan. Începând cu data de 9 noiembrie, se poate tensiona într-o anumită măsură atmosfera din familie, deci încercaţi să rămâneţi calmi și stăpâni pe situație. Din data de 12 încolo, vă vin idei despre cum să vă suplimentaţi veniturile.

Tot din data de 12 încolo, debordaţi de carismă și șarm. În zilele de 18 și 19 ar fi indicat să nu exageraţi cu cumpărăturile. Financiar, aţi putea fi destul de strâmtoraţi în intervalul 22-25 noiembrie. Ţineţi-vă un bilanț clar al bugetului!

Nu daţi crezare bârfelor și zvonurilor în zilele de 24, 25 şi 26 noiembrie. Fiţi cât se poate de clari în exprimare și salvaţi ceea ce lucraţi din 28 încolo pe mai multe dispozitive, întrucât există pericolul să intraţi în bucluc. Evenimentele care au loc din data de 29 încolo caută să vă confirme că sângele apă nu se face.


Horoscop noiembrie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător noiembrie 2016
Zilele de 4, 5 şi 6 noiembrie vă găsesc într-o dispoziție de milioane care prinde atât în relația cu copiii, cât și pe plan sentimental. Începând cu data de 9, abilitățile voastre de socializare și comunicare se fac manifestate într-un mod agresiv. Din data de 12 încolo, exprimarea voastră de sine nu lasă deloc de dorit, remarcându-vă ca nişte persoane speciale.

Tot din 12 încolo, se arată şanse de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a banilor pe care aţi reușit să îi puneţi deoparte până acum. Responsabilităţile casnice și/sau familiale își pun puternic amprenta asupra voastră în zilele de 18 și 19. Nu mizaţi pe capacitatea voastră de a vă exprima cu claritate personalitatea în zilele de 22, 23, 24 şi 25 noiembrie. Este posibil să nu fiţi chiar voi înşivă atunci.

În zilele de 24, 25 şi 26 noiembrie, ar fi indicat să nu investiţi în planuri de viitor și nici în proiecte de grup. Este bine, de asemenea, să evitați să le oferiţi sprijin financiar amicilor. Acele sume riscă să nu se întoarcă la voi prea devreme. Nu cheltuiţi bani mulţi pe lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie din 28 încolo.


Horoscop noiembrie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn noiembrie 2016
Zilele de 4, 5, 6, 7, 8 şi 9 noiembrie vă surprind într-o dispoziție nu prea sociabilă, dar dispuşi să vă petreceţi timpul cu persoanele din jurul vostru, fapt care vă ajută să vă apropiați în timp record. Din data de 12 încolo, acordaţi mai mult timp meditației și introspecției, dar nu plecaţi urechea la bârfe și feriţi-vă să răspândiţi zvonuri despre ceilalți.

Șarmul și carisma voastră cresc vizibil din data de 12 încolo. Încercaţi să vă folosiţi din plin de acest lucru. Nu vă raportaţi la trecut și evitaţi să daţi crezare veștilor care circulă între 18 și 19 noiembrie. Căutaţi să vă administraţi o detoxifiere mentală și emoțională în zilele de 22, 23, 24 şi 25.

Aşteptaţi-vă ca în zilele de 24, 25 şi 26 noiembrie să aveţi parte de meciuri mai puțin amicale cu persoanele autoritare din viața voastră. Se prea poate, de asemenea, ca din 28 încolo să păţiţi același lucru și în raport cu membrii familiei. Începând cu data de 29, veniturile vi s-ar putea mări într-o anumită măsură, semn cum că vă îndreptaţi ușor-ușor, către funcția dorită din ierarhia profesională.


Horoscop noiembrie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător noiembrie 2016
Zilele de 4, 5 şi 6 noiembrie se anunță a fi unele favorabile pentru a lega parteneriate, precum și pentru a (re)negocia contracte. Puteți vedea schimbări în bine și pe plan social. Din data de 9 încolo, vă bucuraţi de un nivel de energie mai ridicat decât în mod obișnuit. Începând cu data de 12, apar figuri noi în cercurile pe care le frecventaţi ori pătrundeţi voi într-un anturaj care vă împărtășește perspectivele.

Tot după 12 încolo, poate apărea în peisajul vieții voastre actuale un/o fost/ă iubit/ă cu care nu v-aţi încheiat așa cum se cuvine socotelile. În zilele de 18 și 19, feriţi-vă să vă împrumutați amicii ori să investiţi sume prea mari în proiecte de grup care nu prezintă garanții. Viața voastră socială poate urma o curbă descendentă în intervalul 22-25 noiembrie și nu depinde numai de voi să o puneţi pe făgașul normal.

Zilele de 24, 25 şi 26 noiembrie riscă să vă aducă în pragul unei crize existențiale sau spirituale. De voi depinde să vă regăsiţi echilibrul mental și sufletesc. Începând cu data de 28, opiniile voastre nu ar trebui să se bazeze pe niște simple zvonuri sau bârfe. Din data de 29 încolo, vă restabiliţi bunăstarea mentală, fapt vizibil pentru toată lumea.


Horoscop noiembrie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti noiembrie 2016
Cândva în intervalul 4-6 noiembrie puteți primi o mărire salarială, dar doar dacă v-aţi străduit în ultima perioadă să obţineţi un astfel de beneficiu. Începând cu data de 9, în spatele unor zâmbete binevoitoare există pericolul să se ascundă intenții nu tocmai bune în ceea ce vă privește. Din data de 12 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu superiorii. Întreţineţi acest lucru și nu va dura mult până când veţi avea de câștigat.

Tot după 12 încolo, vă poate cădea cu tronc un/o prieten/ă sau doar se mai îndulcește atmosfera pe plan social. Reţineţi totuși că, în zilele de 18 și/sau 19, riscaţi să intraţi în conflict cu şefii. Gândiţi-vă că nu aveţi cum să ieşiţi câştigători dintr-o asemenea luptă. Ascensiunea voastră profesională poate stagna în intervalul 22-25 noiembrie, mai ales dacă v-aţi ciondănit cu vreun șef mai înainte.

Cândva în intervalul 24-26 noiembrie puteți fi puşi în situația de a renunța la un proiect de grup sau plan de viitor din motive financiare. Începând cu data de 28, se prea poate să apară probleme cu banii din această cauză. Din câte se pare, în cazul vostru, luna noiembrie se va sfârși totuși într-o notă pozitivă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS