Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 noiembrie 2016


Horoscop 9 noiembrie 2016, Berbec:

Miercuri vă veţi petrece o mare parte a zilei odihnindu-vă, o decizie pe care și astrele o salută. Vă adunaţi puterile și bine faceţi, deoarece mâine veţi avea parte de una dintre provocările vieții voastre! Profitaţi!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Taur:

Profitaţi cât puteți de ziua de azi, fiindcă norocul vă este scris în stele. Nu vă abţineţi de la nimic din ceea ce vă doriţi să faceţi, o asemenea zi nu poate fi lăsată să treacă fără a vă bucura la maximum de ea!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Gemeni:

Un secret pe care l-aţi ţinut cu mare grijă până acum va fi dezvăluit și chiar în faţa persoanei de care vă temeaţi cel mai tare că va afla. Îmi pare rău, dar lucrurile nu se vor desfășura tocmai bine pentru voi.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Rac:

O prietenă a voastră vă reproșează azi că, de când aveţi un iubit, aţi uitat cu totul de ea. Mai mult, se pare că a trecut prin lucruri cu adevărat dificile și că a preferat să suporte în tăcere decât să vă deranjeze. O să vă simţiţi prost!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Leu:

Aveţi parte de o mare satisfacție azi, după ce partenerul vostru vă dă dreptate într-o privință în care vă contraziceți de mult. Nu vă veţi opri până ce nu îl veţi face să recunoască cât de mult a greșit.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Fecioară:

Sunteţi atât de concentraţi azi spre a obține cele mai bune rezultate la muncă, încât reuşiţi să îl scoateți din sărite și pe șeful vostru cu atitudinea voastră. Nu se va abține și vă va arunca niște reproșuri deloc voalate.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Balanţă:

Descoperiţi azi că aveţi un susținător important, care a avut grijă din umbră ca toate lucrurile să meargă bine în viaţa voastră. Sunteţi impresionate și în același timp speriate că existenţa voastră a fost o minciună până acum!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Scorpion:

Nu mai contează dacă sunteţi credincioşi sau nu, azi sunteţi convinşi că aţi primit o binecuvântare din partea cuiva special. Acest gând vă face mai puternici și vă va susține pe parcursul întregii zile.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Săgetător:

Nu lipsiți sub nicio formă de la sală azi, pentru că sportul vă va aduce beneficii nebănuite. Este posibil să vă aline o durere sâcâitoare, care nu vă dădea pace și pe care altfel aţi fi tratat-o cu pastile. Vă veţi simți de milioane.


Horoscop 9 noiembrie 2016, Capricorn:

Pregătiţi-vă buzunarele să primească o sumă importantă de bani azi! E adevărat, este vorba despre un cadou la care speraţi, dar care părea din ce în ce mai puțin probabil. Va veţi bucura ca nişte copii!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Vărsător:

Vă împiedicaţi azi și de cele mai mici obstacole. Nu aţi dormit prea bine sau pur și simplu sunteţi incapabili să vă concentraţi, dar nici nu vă asumaţi responsabilitatea ci, dimpotrivă, daţi vina pe toți cei din jurul vostru!


Horoscop 9 noiembrie 2016, Peşti:

Sper să aveţi parte de o zi pe placul vostru, lejeră și lipsită de complicații, deoarece nu veţi fi în stare de prea multe. Vă pierdeţi în reverii dulci-amărui din care vă va fi imposibil să vă treziţi. Nu este cea mai productivă zi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS