Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 noiembrie 2016


Horoscop 6 noiembrie 2016, Berbec:

Vă veţi petrece ziua de duminică cufundaţi în gândire. Mintea nu vă stă la nimic plăcut, ci meditează doar la catastrofe pe care le percepeţi ca fiind iminente în viitorul apropiat. Deşi faceţi tot posibilul să vă deziceţi de aceste gânduri, care nu vi se potrivesc, nu reuşiţi deloc. Nici voi nu înţelegeţi ce se întâmplă cu voi!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Taur:

Este posibil să vă simţiţi vinovaţi faţă de partener/ă, pentru că azi nu vă gândiţi decât la cum să îi faceţi pe plac! Veţi pune la cale cele mai fanteziste modalităţi de a îl/o face să se simtă fericit/ă şi vă veţi dedica întreaga zi stării sale de bine. Sunteţi romantici şi tandri, dar aceste sentimente nu vă ating cu adevărat inima!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Gemeni:

Veţi primi azi o propunere extrem de tentantă, la care nu ştiţi însă cum să reacţionaţi. Unul dintre amicii voştri s-a săturat să tot lucreze pentru alţii şi vrea să înceapă o afacere pe cont propriu. Are de gând să vă angajeze pe un post care vă place la nebunie, dar nu sunteţi siguri dacă să credeţi sau nu în promisiunile sale.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Rac:

Sunteţi mândri de una dintre prietenele voastre, care este foarte talentată şi creează adevărare opere de artă. Cu toate acestea, aveţi impresia că ea nu se apreciază aşa cum trebuie şi că din această cauză iese în pierdere. Vă veţi asuma azi rolul de PR al său şi veţi decide că este momentul să o faceţi cunoscută în faţa lumii întregi!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Leu:

Renunţaţi la orice planuri plăcute v-aţi fi făcut pentru azi, deoarece nu veţi avea şansa de a le pune în aplicare. Dimpotrivă, primiţi vizita unei rude mai în vârstă, care decide să vă facă o surpriză, fără a vă provoca însă niciun strop de bucurie. Dimpotrivă, simţiţi că vă scoate din sărite şi abia aşteptaţi să scăpaţi odată de ea!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Fecioară:

Astrele vă recomandă să vă părăsiţi casa cât mai simplu îmbrăcaţi, deoarece există riscul ca azi să vă întâlniţi cu o persoană care vrea să vă facă rău! De asemenea, fiţi foarte atenţi cu cine discutaţi pe stradă şi evitaţi străinii, chiar dacă vi se par extrem de binevoitori.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Balanţă:

Primiţi azi o veste bună, care nu se referă însă la voi, ci la o persoană apropiată. Sunteţi foarte fericiţi pentru ea şi vă bucuraţi din tot sufletul că îi merge bine. Veţi trece pe la ea să o felicitaţi şi acolo găsiţi un grup mare de oameni, aşa că vă puneţi cu toţii pe petrecut. Vă veţi distra de minune!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Scorpion:

Vă gândiţi serios că este timpul să veniţi cu o schimbare în viaţa personală; în cazul în care sunteţi într-o relaţie discutaţi cu partenerul de cuplu pentru a înţelege mai bine care este drumul pe care mergeţi şi, cel mai important, dacă mergeţi separat sau ţinându-vă de mână. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile se pot schimba în scurt timp.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de duminică vă aduce în dar un nou prieten, lucru care vă încântă peste măsură. Este vorba de o persoană pe care o admiraţi de multă vreme şi cu care aveaţi impresia că vă potriviţi, dar nu aţi avut ocazia de a cunoaşte mai bine. Azi vă verificaţi însă intuiţia şi constataţi că aţi avut dreptate!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Capricorn:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să petreceţi cât mai mult timp alături de oamenii dragi din viaţa voastră; activităţile pe care le aveţi în plan sunt pe placul tuturor, aşa că această duminică se va dovedi a fi una cu adevărat minunată pentru voi. Spre seară sunteţi relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 6 noiembrie 2016, Vărsător:

Sunt şanse mari ca azi să câştigaţi o sumă de bani pe calea norocului. Partea şi mai bună este că veţi cheltui banii pe un cadou sau pe ceva ce vă doreaţi de multă vreme, ce vă va face mai fericiţi decât finanţele în plus!


Horoscop 6 noiembrie 2016, Peşti:

Cu tact şi intuiţia voastră proverbială, veţi reuşi să anticipaţi azi conflictul dintre doi prieteni ai voştri. Deşi aceştia sunt la cuţite, voi îi împacaţi după ce le atrageţi atenţia că cearta lor este pur şi simplu inutilă. Vă vor aprecia şi mai mult atunci când se calmează şi realizează ce bine au făcut că v-au ascultat!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS