Horoscop Urania săptămânal: 7-13 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 7-13 noiembrie 2016


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Berbec:

Din data de 9 noiembrie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă. Totuși, reţineţi că ar putea crește peste limitele normale tensiunea dintre voi și unele persoane cunoscute. Din data de 12 încolo, puteți ajunge să vă apropiaţi de niște oameni de vază și este posibil, de asemenea, să vă surprindă un telefon sau o vizită din partea unei persoane dragi stabilită departe.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Taur:

Din data de 9 încolo, Marte circulă prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada care urmează lucrurile vor decurge cu o viteză ameţitoare pe planul financiar/profesional pentru voi. Ideal ar fi să faceţi față la tot ce apare perioada aceasta și să fiţi realişti. Altfel, ar putea ajunge să vă copleșească, motiv pentru care riscaţi să cedaţi nervos.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Gemeni:

Din 12 încolo, se pune reflectorul cosmic pe viața voastră sentimentală, motiv pentru care ar fi bine să acordaţi mai multă atenție familiei şi cuplului. Se anunță așadar o perioadă în care se ameliorează lucrurile în raport cu partenerul/a, iar dacă vă aflaţi încă în căutarea jumătății, se prea poate să apară în viața voastră în următoarele câteva săptămâni.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Rac:

Viața voastră sentimentală revine în atenția astrelor, moment numai bun să vă concentraţi pe redobândirea spontaneității în cuplu. Se anunţă așadar un suflu de aer proaspăt pe plan familial de care ar trebui să beneficiaţi la maximum, petrecând momente de calitate în compania partenerului/ei. Faceţi ceva ieșit din comun și luaţi-l/o prin surprindere pe cel/a drag/ă!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Leu:

Se anunță o perioadă de câteva săptămâni în care sectorul sentimental se află în fruntea listei voastre de priorități. Lucrurile par să se mişte bine pe acest plan, indiciu că dacă au existat de ceva vreme încoace tensiuni între voi și partener/ă, ele vor dispărea treptat în perioada următoare. Unor persoane fără partener/ă li se pot aprinde călcâiele după un coleg/ă de muncă.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Fecioară:

În data de 12 noiembrie, se opreşte în casa familiei Mercur, indiciu că orice problemă casnică poate fi depășită cu uşurinţă dacă vă verbalizaţi gândurile și trăirile și îi stimulaţi pe cei dragi să procedeze la fel. Astfel, reușiți să depășiți orice moment dificil și pe deasupra, să învățați ceva prețios de pe urma oricărei încercări apărute.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Balanţă:

Din data de 12 încolo, Venus circulă prin casa familiei din horoscopul vostru general, îndulcind puţin atmosfera din interiorul căminului. Așa se face că dacă au existat probleme familiale sau de cuplu, ele vor dispărea treptat în perioada următoare. Acum este indicat să vă spuneţi ofurile, întrucât nu există pericolul să vă aducă la certuri așa cum se întâmplă adesea.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Scorpion:

În intervalul 8-10 noiembrie, atenția și energia voastră ar putea fi solicitate cu precădere pe plan sentimental și în relație cu cei mici care par să aibă mai multă nevoie de voi. Din data de 9 încolo, riscă să se tensioneze puţin atmosfera în cadrul familiei. Dacă pare că stați pe un butoi cu pulbere gata oricând să explodeze, poate ar fi momentul să spuneți lucrurilor pe nume și să vedeți ce este de făcut.


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Săgetător:

Începând cu data de 9 noiembrie, Marte circulă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, agitând puţin spiritele. Astfel, se prea poate să aveţi parte de confruntări mai mici sau mai mari cu rudele apropiate, dar dacă vă arătați mai dispuşi să le acceptați opiniile, chiar dacă nu coincid cu ale voastre, cu siguranță veţi reuși să le evitați cu succes. Fiţi calmi!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Capricorn:

În intervalul 8-10 noiembrie, Luna se mişcă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, recomandabil fiind să nu cădeţi pradă nervozităţii, spunându-le lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați mai mult sau mai puțin mai târziu. În zilele de 11 şi 12, același lucru se poate întâmpla în raport cu părinții. Fiţi atenţi la cuvintele folosite!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Vărsător:

Începând cu data de 12 noiembrie, Mercur se mişcă prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, readucându-vă pofta de a face schimb de idei cu membrii anturajului vostru. Astfel, ajungeţi să vă daţi seama cât de multe lucruri împărtășiți de fapt. În zilele de 11 şi 12, puteți fi cam slobozi la gură, deci abţineţi-vă de la comentarii care nu îşi au locul. Încercaţi să fiţi diplomaţi!


Horoscop 7-13 noiembrie 2016, Peşti:

De 12 încolo, Venus se mişcă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, moment numai bun să vă întâlniţi chiar sfârșitul acesta de săptămână cu amicii sau potențialii finanţatori pentru a dezvolta o idee de afaceri. Tot din data de 12 încolo, intrarea lui Mercur în casa carierei vă va grăbi puţin ascensiunea profesională prin intermediul abilităților voastre de comunicare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS