Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 noiembrie 2016


Horoscop 5 noiembrie 2016, Berbec:

Vă petreceţi o mare parte a acestei zile pe drum şi vă place la nebunie! Sunteţi cu atât mai fericiţi cu cât altcineva vă conduce maşina, iar voi sunteţi liberi să admiraţi peisajele şi să vă bucuraţi de călătorie. Intraţi într-o dispoziţie plăcută de weekend, ceea ce vă bucură şi mai tare!


Horoscop 5 noiembrie 2016, Taur:

Ar trebui să aveţi mare grijă azi cu sănătatea voastră emoţională, pentru că sunteţi stresaţi, iritabili şi foarte uşor de supărat. Deşi voi puneţi această stare pe seama stresului şi oboselii din timpul săptămânii, astrele sunt de părere că este vorba de o cauză mai profundă, pe care nici măcar nu o realizaţi.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi lejeră, care vă pregăteşte pentru dispoziţia de weekend! Nu aveţi nimic de făcut, aşa că vă petreceţi ziua navigând pe Internet, căutând locaţii pentru pauze de oraş sau reţete pe care să le preparaţi. Timpul trece repede şi veţi ajunge acasă, acolo unde nu aveţi nimic de făcut.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Rac:

În prima parte a zilei puneţi la cale planurile pentru următoarele zile. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări pentru a vă ocupa de mici probleme. Spre seară faceţi un drum lung pentru a revedea o persoană dragă, cu care nu aţi mai vorbit de ceva timp.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Leu:

Treceţi printr-un moment destul de dificil pe plan profesional; simţiţi că aveţi nevoie de o schimbare, aşa că începeţi să efectuaţi un studiu de piaţă pentru a afla ce este de făcut pe viitor. Este posibil ca după orele prânzului să primiţi o ofertă de colaborare destul de interesantă.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi reuşeşti să spulberaţi în doar câteva ore toate planurile de economii pe care vi le-aţi conceput cu atâta grijă. Mergeţi la cumpărături, convinşi să luaţi doar ceva de mâncare, dar vă lăsaţi purtaţi de val şi cheltuiţi tot ceea ce aţi pus deoparte. Vă veţi certa singuri atunci când ajungeţi acasă.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveţi încredere în intuiţia voastră azi, deoarece cu ajutorul ei veţi reuşi să rezolvaţi o problemă care nu v-a dat pace. Pur şi simplu lăsaţi-vă ghidaţi de sentimente şi renunţaţi să mai treceţi totul prin filtrul raţiunii, iar curând veţi vedea că ştiţi ce trebuie să faceţi. Totuşi respingeţi sfatul din partea celorlalţi, mai ales dacă se opune intuiţiei voastre.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Scorpion:

Astăzi vă luaţi inima în dinţi şi mergeţi la o discuţie serioasă cu partenerii de afaceri sau superiorii pentru a cere o mărire de salariu. Astrele sunt de partea voastră, aşa că este posibil să vi se ofere tot ce cereţi. Seara este una destul de relaxantă.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de sâmbătă ar trebui petrecută alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Vă este foarte uşor să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi ocazia de a vă face un/o nou/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Capricorn:

Adunaţi-vă toată răbdarea azi, deoarece veţi avea parte numai de probleme. Cele mai multe tensiuni le veţi avea de suportat la muncă, acolo unde trebuie să învăţaţi un coleg nou, care pare să nu priceapă nimic. Deşi vă chinuiţi să îi explicaţi apelând la o mulţime de tehnici, pur şi simplu nu înţelege nimic.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi aveţi parte de foarte multe critici şi nu reacţionaţi deloc bine la ele. Şeful vă atrage atenţia că în ultima perioadă sunteţi destul de leneşi şi nu vă mai trataţi responsabilităţile cu aceeaşi seriozitate. Ajunşi acasă, trebuie să suportaţi şi reproşurile persoanei iubite, care se simte neglijată.


Horoscop 5 noiembrie 2016, Peşti:

Vă petreceţi seara în compania celor dragi, relaxându-vă la un film sau la un pahar de vin. Parcă de mult nu aţi mai fost atât de liniştiţi şi realizaţi că pentru prima oară după multă vreme, chiar nu aveţi de ce să vă plângeţi. Începeţi să fiţi din ce în ce mai convinşi că aşa arată fericirea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS