Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 noiembrie 2016


Horoscop 4 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi o discuţie în contradictoriu cu un client azi la muncă. Deşi aveţi impresia că faceţi totul ca să îl mulţumiţi, el pare imposibil de satisfăcut şi vă adresează şi cuvinte grele. Oricât de mult aţi încerca, nu reuşiţi să îi onoraţi pretenţiile şi atunci nu vă mai puteţi abţine şi izbucniţi. Şeful vostru va tuna şi va fulgera.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Taur:

Aveţi atât de mult de muncă azi, încât nu mai aveţi timp să vă gândiţi la nimic, în afară de ceea ce aveţi de făcut. Ajutaţi un coleg mai nou să înţeleagă ce are de făcut, apoi primiţi de la şeful vostru nişte sarcini speciale, care vă vor ţine ocupaţi toată ziua. Din fericire, toate vă ies perfect, iar la finalul zilei veţi primi chiar o mărire de salariu.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Gemeni:

Partenerul vostru vă oferă astăzi o altă dovadă a iubirii sale, făcându-vă o surpriză la care nu vă aşteptaţi. Vă ia un cadou pe care vi-l doreaţi de mult şi vă face o declaraţie romantică, plină de patos, care vă face să vă daţi seama cât de mult vă apreciază. Veţi fi atât de fericite, că nici măcar nu mai puteţi să vorbiţi.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Rac:

Azi veţi începe să vă îndoiţi de sinceritatea partenerului vostru. Petrece foarte mult timp vorbind la telefon şi este foarte secretos, iar voi bănuiţi că are pe altcineva. Nu mai puteţi aştepta şi îl confruntaţi direct, rugându-vă să nu vă mai ţină ca pe ace. Se pare că de fapt plănuia să vă facă vouă o surpriză.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Leu:

Deşi astăzi ar trebui să lucraţi în echipă, decideţi singuri că nu aveţi nevoie de ajutorul nimănui şi vă excludeţi colegii din proiectul pe care îl aveţi de terminat. Nu numai că nu reuşiţi să vă descurcaţi, dar vă atrageţi şi ura colectivului, care consideră că intenţionaţi să îi denigraţi - şi pe bună dreptate.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă ceea ce spuneţi vineri, pentru că vă ia gura pe dinainte. Veţi afirma ceva ce nu credeţi cu adevărat, doar pentru că sunteţi nervoşi şi vreţi să vă răzbunaţi pe cineva. Partea proastă este că persoana pe care o jigniţi este extrem de răzbunătoare şi va avea grijă să vă plătească cu aceeaşi monedă.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveţi parte azi de un succes aproape ieşit din comun, de care nu v-aţi mai bucurat până acum. Aproape că nu vă vine să credeţi cât de bine se leagă toate; la muncă străluciţi la un proiect dificil, iar odată ajunşi acasă vă veţi întâlni cu o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Scorpion:

Deşi v-a mers bine în ultima perioadă, astăzi pierdeţi pentru că vă lipseşte încrederea în propriile puteri. Şeful vă propune să vă ocupaţi singuri de un proiect, dar, deşi el este convins că vă veţi descurca, voi nu sunteţi de aceeaşi părere. Până la urmă, îl faceţi şi pe el să creadă că s-a înşelat.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Săgetător:

Împrumutaţi azi nişte bani de la unul dintre prietenii voştri, promiţându-i că îi veţi înapoi atunci când primiţi salariul. Cu toate acestea, se va petrece ceva neaşteptat (unul dintre membrii familiei se îmbolnăveşte sau se defectează un obiect din casă), aşa că nu veţi mai fi în stare să vă respectaţi angajamentul. Nu o să aveţi parte de înţelegerea sa.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi faceţi o investiţie care se dovedeşte extrem de bună. Veţi decide să susţineţi financiar afacerea demarată de unul dintre prietenii voştri. Deşi cei din jur vă sfătuiesc să renunţaţi, voi vă încăpăţânaţi să credeţi în voi şi veţi demonstra că aveţi dreptate.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Vărsător:

Există o barieră de comunicare între voi şi cei dragi azi. Nu înţelegeţi nimic din ceea ce vă spune partenerul vostru şi începeţi să fiţi convinse că de fapt voi nu aveţi ce să căutaţi în această relaţie. Faptul că vă simţiţi neînţelese continuă şi atunci când ajungeţi la mama voastră - şi voi începeţi să vă gândiţi dacă problema nu este cumva la voi.


Horoscop 4 noiembrie 2016, Peşti:

Veţi avea azi de traversat nişte situaţii dificile, dar nu aveţi de ce să vă faceţi griji, pentru că prietena voastră cea mai bună va fi alături de voi. Oricât de greu v-ar părea să ieşiţi la liman, veţi constata că, beneficiind de ajutorul ei, nu aveţi nici cea mai mică problemă să răzbiţi. O veţi aprecia şi mai tare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS