Horoscop Urania zilnic: luni, 28 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 28 noiembrie 2016


Horoscop 28 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi sunteţi foarte creativi şi aveţi multă încredere în voi. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi bugetul şi puteţi începe să faceţi planuri pentru o călătorie la care visaţi de foarte multă vreme. Calculaţi foarte bine resursele financiare de care dispuneţi ca să nu fiţi nevoiţi să faceţi împrumuturi pentru a vă împlini visul.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Taur:

Deşi vă pierduseşi speranţa, o investiţie mai veche începe să dea astăzi roade iar acest lucru vă va schimba în bine starea de spirit. Cu toate acestea, ar fi bine să evitaţi speculaţiile financiare pentru că există alte modalităţi pentru a vă îmbunătăţi bugetul. Viaţa de cuplu va fi uşor tensionată în această seară însă dacă rămâneţi calmi, lucrurile se vor rezolva aproape de la sine.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Gemeni:

Deşi vouă vă place să comunicaţi, să vorbiţi neîncetat, parcă şi voi sunteţi obosiţi azi de toată atenţia care vi se oferă. Telefonul vostru sună întruna şi nu aveţi nici măcar o clipă de linişte. Prietenii voştri se despart, va reclamă ajutorul sau pur şi simplu vor să vă audă.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Rac:

Sunteţi agasaţi azi de toată drama care se întâmplă în jurul vostru. Sunt câteva conflicte acerbe în familia voastră şi pare că toţi oamenii voştri dragi sunt divizaţi în două tabere. Voi nu aveţi însă de gând să luaţi partea nimănui şi preferaţi să rămâneţi neutri, ceea ce vă atrage însă şi mai multă ură.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Leu:

Aveţi foarte multă energie pe care trebuie să o canalizaţi către toate acele mici proiecte legate de locuinţa voastră. Partenerul de viaţă vă sprijină ideile însă trebuie să îi cereţi părerea înainte să luaţi decizia finală. În caz contrar, se va simţi neglijat iar acest lucru poate duce la un conflict destul de aprins. Aveţi multă încredere în voi iar în această seară vă puteţi face remarcaţi pe plan social.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Fecioară:

Mare grijă azi cu achiziţiile financiare! Nu este vorba că veţi cumpăra ceva care vă va ruina, dar neatenţia este cea care vă va chinui. Riscaţi să vă pierdeţi portofelul sau să atrageţi atenţia nedorită a unui hoţ care vă lasă fără niciun ban. Mai bine staţi acasă şi evitaţi astfel de circumstanţe.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă simţiţi plini de energie şi munciţi cu foarte mult spor, indiferent de domeniul de activitate. În această seară veţi primi o invitaţie la o petrecere din partea unor prieten vechi. Ar fi bine să o acceptaţi pentru că vă va da prilejul să cunoaşteţi oameni noi şi chiar să legaţi o poveste de dragoste. În orice caz, ocazia de relaxare a venit la timp pentru că vă simţiţi destul de obosiţi.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi decideţi să vă implicaţi într-un proiect riscant care este derulat sub conducerea unei persoane în care aveţi toată încrederea din lume. Descoperiţi însă curând că este vorba de un fiasco complet care nu are nicio şansă. Pentru că vă admiraţi însă şeful, nu ştiţi cum să îi spuneţi.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de luni va reprezenta un moment de cotitură pentru voi şi simţiţi că este momentul pentru schimbări majore. Deşi din punct de vedere sentimental sunteţi foarte siguri de calea pe care o urmaţi, nu puteţi spune acelaşi lucru şi despre părţile materiale ale vieţii. Căutaţi o nouă sursă de venit şi veţi fi tentaţi să intraţi în afaceri. Trebuie să fiţi foarte prudenţi şi să nu luaţi decizii în pripă.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Capricorn:

Astăzi este ziua marilor schimbări pentru voi şi simţiţi că a venit momentul să luaţi o decizie radicală. Persoanele apropiate, cel puţin din mediul familiei, vă vor susţine şi vor fi alături de voi în acest demers. Bugetul vostru nu este încă foarte stabil şi de aceea nu este cel mai bun moment pentru a face investiţii. Concentraţi-vă mai mult asupra vieţii personale!


Horoscop 28 noiembrie 2016, Vărsător:

Nu vă puneţi încrederea în nimeni azi pentru că vă va fi zdrobită! Prietenii care v-au promis ajutor vă vor părăsi la greu şi chiar şi membrii familiei vă întorc spatele. Aveţi însă pe ce să vă bazaţi; este vorba de propria voastră tărie, care va ieşi la iveală în cele mai dificile momente.


Horoscop 28 noiembrie 2016, Peşti:

Vă uitaţi în jurul vostru azi şi aveţi impresia că locuiţi într-un mediu cât se poate de monoton. Tocmai de aceea, decideţi să faceţi o schimbare şi mergeţi la cumpărături sau mutaţi prin casă. Sunteţi atât de mulţumiţi după, încât chemaţi un/o prieten/ă la voi şi vă veţi distra de minune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS