Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 27 noiembrie 2016


Horoscop 27 noiembrie 2016, Berbec:

Azi vă petreceţi timpul alături de familia voastră, la o aniversare la care vă strângeţi toţi. Deşi sunteţi înconjuraţi de dragostea şi de pacea familială, nu puteţi să vă reţineţi şi un sentiment de melancolie, întrebându-vă cât veţi mai fi împreună! Scuturaţi-vă de aceste sentimente, pentru că nu este cazul să le lăsaţi să vă chinuiască!


Horoscop 27 noiembrie 2016, Taur:

Azi sunteţi tulburaţi uşor de panică şi de frică, astfel că, deşi sunteţi martori la o situaţie nedreaptă, refuzaţi să luaţi apărarea persoanei care a fost nedreptăţită. Aveţi impresia că, dacă interveniţi, veţi fi voi cei care vor avea de suferit şi acest gând vă blochează, împiedicându-vă să acţionaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Gemeni:

Nu vă faceţi un program foarte exact pentru astăzi. În cursul acestei zile este foarte posibil să faceţi o călătorie scurtă în afara localităţii, în interes de serviciu. Ar fi bine să fiţi foarte deschişi şi comunicativi. Nu vă încăpăţânaţi dacă interlocutorii voştri au opinii diferite de ale voastre.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Rac:

Nu vă faceţi planuri foarte exacte pentru astăzi. În cursul dimineţii veţi primi o veste care vă va da tot programul peste cap. Cel mai probabil are legătură cu o tranzacţie financiară mai veche sau cu un parteneriat de afaceri ajuns în impas. Singura modalitate să depăşiţi acest moment neplăcut este să fiţi foarte calmi şi să trataţi situaţia foarte diplomat.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Leu:

Azi ar trebui să aveţi grijă de reputaţia voastră! Cineva pe care îl credeaţi prieten împrăştie zvonuri neadevărate despre voi. Deşi vouă vi se pare evident că nu aţi fi putut face niciodată ceea ce spune bârfitorul, descoperiţi intrigaţi că toată lumea îl crede. Nu mai ştiţi ce reacţie să aveţi!


Horoscop 27 noiembrie 2016, Fecioară:

Aveţi numeroase lucruri de rezolvat care vă vor ţine ocupaţi toată dimineaţa. Din fericire, un prieten apropiat vă va ajuta şi vă va uşura munca. În cursul zilei veţi primi o sumă importantă de bani dar sunteţi tentaţi să o cheltuiţi pe mărunţişuri. Partenerul de viaţă va fi nemulţumit de acest lucru şi ar fi o idee bună să vă consultaţi cu el înainte să faceţi orice achiziţie.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Balanţă:

Deşi este duminică, voi nu vă mai vedeţi capul de treburi şi nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus să faceţi. La sfârşitul zilei vă veţi simţi extenuaţi, pentru că nu aţi avut niciun moment de respiro.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi va trebui să vă adaptaţi circumstanţelor şi capriciilor partenerului vostru. Totul pare schimbător în jurul vostru şi simţiţi că voi sunteţi cei care trebuie să rămâneţi stabili, dar nu aveţi nici voi cea mai bună stare. Astrele au însă încredere în potenţialul vostru şi consideră că veţi fi cei care vor salva azi relaţia.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Săgetător:

Aveţi impresia că până acum aţi alergat doar după lucruri efemere, care nu v-au adus niciun câştig în viaţă. Vă gândiţi la realizările voastre şi nu puteţi numi nici măcar una de care să fiţi mândri. Este doar o stare pasageră.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi traversa nişte momente absolut îngrozitoare de plictiseală. Deşi plănuiţi să staţi alături de iubitul/a voastru/ă toată ziua, aflaţi că acesta/asta a invitat pe altcineva pe la el/ea. Sunteţi obligaţi să vă petreceţi timpul cu ei şi să zâmbiţi mereu frumos, deşi discuţiile lor vi se par foarte monotone.


Horoscop 27 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi aveţi parte de momente liniştite, de armonie în familie. Perioada de tensiune pe care aţi cunoscut-o alături de un membru al familiei sau de iubit/ă ia sfârşit şi vă bucuraţi şi voi de iubire şi de pace. Aveţi o stare atât de bună, de parcă ar fi venit mai repede Crăciunul!


Horoscop 27 noiembrie 2016, Peşti:

Deşi faceţi tot posibilul, nu veţi reuşi azi să impresionaţi persoana pe care vreţi să o cuceriţi cu orice preţ. Oricât aţi încerca, nu îi produceţi nicio impresie, ba, dimpotrivă, nici măcar nu ştie că existaţi. Pur şi simplu nu vă potriviţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS