Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 noiembrie 2016


Horoscop 26 noiembrie 2016, Berbec:

Ziua de sâmbătă aduce cu ea o vibraţie nouă, destul de interesantă, care vă face să vă doriţi să ieşiţi din zona de confort şi să trăiţi lucruri noi. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Taur:

La locul de muncă primiţi o invitaţie la o întâlnire de afaceri importantă, unde aveţi posibilitatea să vă afirmaţi şi chiar să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, ce poate aduce schimbări masive pe plan profesional. Spre seară, persoana iubită vă surprinde cu un cadou la care visaţi de mult timp.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Gemeni:

Ziua de sâmbătă aduce un val de schimbări pentru voi pe plan personal, de aceea este foarte important să aveţi răbdare şi să vă păstraţi calmul. Lucruri frumoase se întrevăd la orizont şi pe lângă toate acestea o persoană foarte dragă vă surprinde cu o veste frumoasă.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei situaţii dificile; vă confruntaţi cu o mică problemă într-un proiect profesional şi cereţi ajutorul colegilor de echipă. Din păcate nu vă plac propunerile oferite de ei, aşa că încercaţi să vă ocupaţi de tot, de unii singuri. Rezultatele vor fi incredibile.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Leu:

Lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine între voi şi partenerul de cuplu; împreună luaţi decizia să lăsaţi în spate trecutul şi să nu mai dezgropaţi amintirile dureroase. Important este să fiţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri pentru a ajunge de mână acolo unde vă doriţi.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de încărcată; este posibil să vă înhămaţi într-un proiect mai complicat, care nu vă va aduce foarte multe câştiguri. În schimb veţi câştiga experienţă şi veţi interacţiona cu oameni importanţi din domeniul vostru de activitate. Seara vine cu veşti bune de departe.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Balanţă:

Ziua pare să fie destul de tensionată şi, cel mai probabil, multe dintre planuri vor fi date peste cap. Important este să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să comunicaţi cât mai deschis atât cu colegii de echipă, cât şi cu partenerii şi superiorii. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Scorpion:

Pe parcursul zilei de sâmbătă apar mici chestiuni financiare sau chiar legale care se cer rezolvate de urgenţă. Nu sunt foarte complicate, însă necesită atenţie şi multă răbdare. Spre seară, ieşiţi în oraş în compania unui coleg cu care nu aţi mai vorbit de ceva timp.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Săgetător:

Planurile de sâmbătă sunt amânate sau chiar anulate din cauza unei situaţii dificile apărute la locul de muncă; o greşeală făcută de un coleg de echipă trebuie îndreptată de urgenţă, aşa că vă concentraţi astfel încât să găsiţi cea mai bună soluţie.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Capricorn:

Nu vă faceţi un program foarte exact pentru astăzi deoarece este posibil să vă amânaţi planurile; partenerii de afaceri vă cer să participaţi la o şedinţă importantă pentru a discuta despre un posibil proiect. Ar fi bine să fiţi deschişi şi comunicativi.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Vărsător:

Vreţi ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi, însă astăzi ar fi bine să învăţaţi să faceţi compromisuri. În caz contrar, este posibil să faceţi câteva greşeli dificile cu care vă veţi confrunta mult timp de acum înainte. Aveţi răbdare şi discutaţi cu multă diplomaţie cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 26 noiembrie 2016, Peşti:

Relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu devine tot mai serioasă, motiv pentru care sunteţi cu zâmbetul pe buze. Vă este foarte simplu să îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet şi chiar să îi împărtăşiţi planurile voastre de viitor. În cazul în care sunteţi singuri, astrele au pentru voi o mică surpriză în a doua parte a zilei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS