Horoscop Urania zilnic: luni, 21 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 noiembrie 2016


Horoscop 21 noiembrie 2016, Berbec:

Îmi pare rău, dar azi nu veţi avea prea mult timp să vă relaxaţi! Şi astrele vă sugerează că ar trebui ca luni să vă ocupaţi de ceea ce este urgent şi să lăsaţi deoparte nevoia de odihnă. Dacă trebuie să schimbaţi un bec sau să reparaţi ceva în casă şi sunteţi decişi să lăsaţi lucrurile pe mai târziu, este posibil ca acestea să se deterioreze şi mai mult. Mai bine acţionaţi acum!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Taur:

Vă gândiţi numai la cum să faceţi rost de bani în această perioadă, aşa că decideţi să vă vizitaţi un prieten care şi-a lansat o mică afacere de succes. Îl rugaţi să vă ofere câteva sfaturi şi vouă, dar atitudinea sa superioară vă arată cât de mult s-a schimbat. Înţelegeţi repede că nu veţi obţine mare lucru de la el şi că este cazul să renunţaţi!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Gemeni:

Nu împărtăşiţi nimănui planurile pe care le aveţi pentru viitorul apropiat, deoarece riscaţi să pierdeţi orice şansă de realizare a lor! Este cazul să fiţi superstiţioşi şi să păstraţi totul pentru voi; dacă sunteţi prea sinceri, ori una dintre cunoştinţele voastre vă va fura ideea, ori veţi fi întâmpinaţi cu răceală şi vă veţi descuraja înainte de vreme.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Rac:

Traversaţi nişte momente dificile şi aveţi impresia că numai spiritualitatea vă va putea ajuta. Tocmai de aceea, vă îndreptaţi spre cea mai apropiată biserică şi începeţi să adresaţi rugăciuni fierbinţi. Sunt şanse mari ca acestea să fie ascultate şi spre seară, problema voastră să fie rezolvată.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Leu:

Aveţi o intuiţie financiară aproape ieşită din comun azi! Nici vouă nu vă vine să credeţi cât de bine vă stabiliţi priorităţile; găsiţi ceva ce vă doreaţi de multă vreme, dar aveţi impresia că preţul este prea mare şi hotărâţi să mai aşteptaţi. Nu trece mult şi veţi descoperi acelaşi obiect, la super ofertă! Sunteţi mai mult decât încântaţi!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi vă pierdeţi prudenţa celebră şi daţi dovadă de o spontaneitate puţin caracteristică. Decideţi să renunţaţi la îndoieli şi vă confesaţi unei persoane pe care nu o plăceaţi deloc, considerând-o rivala voastră. Se pare că aţi avut dreptate înainte, pentru că se va folosi de informaţia pe care i-aţi oferit-o şi vă va răni.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Balanţă:

Sunteţi dominate azi de instincte materialiste! Un bărbat vă face curte şi, deşi sunteţi atrase de el din punct de vedere fizic, nu cedaţi până ce nu vă convingeţi şi că are un viitor financiar bun asigurat. După ce înţelege de ce sunteţi aşa reci cu el, tipul se va retrage.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Scorpion:

Nu se întâmplă nimic remarcabil azi pentru voi! Vă treziţi puţin mai târziu şi, după ce pregătiţi ceva de mâncare, vă sunaţi prietenii pentru a îi invita să faceţi ceva amuzant împreună. Toată lumea are planuri însă, şi voi rămâneţi singuri. Din cauza supărării, decideţi să mergeţi la culcare cât mai devreme.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Săgetător:

Sunteţi hotărâte azi să rezolvaţi de unele singure o problemă casnică. Deşi partenerul se amuză pe seama voastră, insistând să îl lăsaţi pe el sau să chemaţi un instalator, voi vă încăpăţânaţi să duceţi totul la capăt singure. Deşi veţi sta până târziu în noapte, în cele din urmă veţi reuşi să îi daţi de cap. Sunteţi foarte mândre de voi!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi avea nevoie de ajutorul financiar al uneia dintre rudele voastre mai în vârstă. Descoperiţi la reducere un gadget pe care vi-l doriţi foarte mult, dar nu aţi strâns banii necesari pentru el. Bunicii voştri sau nişte unchi de care sunteţi apropiaţi vă vor oferi însă suma integrală. Le sunteţi foarte recunoscători!


Horoscop 21 noiembrie 2016, Vărsător:

Sper că sunteţi singure, pentru că şansele la o nouă dragoste sunt extrem de ridicate azi! Vă întâlniţi cu un tip necunoscut, pe când savuraţi o cafea în compania prietenei voastre şi vă simţiţi atrase de el. Sentimentul este reciproc, iar lucrurile vor evolua rapid, aşa că spre seară vă faceţi deja planuri pentru o cină romantică împreună.


Horoscop 21 noiembrie 2016, Peşti:

Chiar şi voi vă miraţi de popularitatea de care vă bucuraţi azi printre bărbaţi! Sunteţi în centrul atenţiei la o petrecere la care nici nu voiaţi să mergeţi iniţial, iar toţi ochii sunt lipiţi de voi. Această importanţă vă copleşeşte şi vă plictiseşte mai degrabă, pentru că nimeni nu vi se pare nici măcar un pic interesant.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS