Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 20 noiembrie 2016


Horoscop 20 noiembrie 2016, Berbec:

Ziua de duminică va fi una destul de plină pentru voi, însă extrem de relaxantă. Este posibil să faceţi un scurt drum pentru a revedea persoane dragi, cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. Seara aduce o surpriză frumoasă, care poate face o schimbare majoră în viaţa voastră.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Taur:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului de cuplu. Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi, în care v-aţi cam neglijat viaţa personală, concentrându-vă mai mult asupra proiectelor din cariera profesională.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Gemeni:

Ziua de duminică poate aduce o mică neînţelegere între voi şi o persoană dragă, cel mai probabil partener de cuplu sau membru al familiei. Vă pierdeţi calmul destul de uşor, motiv pentru care lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată. Aveţi mare grijă ce alegeri faceţi, este posibil ca mai târziu să le regretaţi!


Horoscop 20 noiembrie 2016, Rac:

Duminică pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; după o perioadă destul de aglomerată, astăzi vă bucuraţi de momente frumoase şi relaxante în compania partenerului de cuplu şi a prietenilor apropiaţi. Spre seară, aveţi o stare foarte romantică.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Leu:

Conjunctura astrală aduce un aer de încăpăţânare şi îngreunează comunicarea cu persoanele din jurul vostru şi chiar şi cu partenerul de cuplu. De aceea, este foarte important să fiţi diplomaţi şi să vă păstraţi calmul. Discuţiile cu oamenii dragi pot fi unele constructive dacă nu vă pierdeţi răbdarea.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de duminică vă găseşte făcând planuri şi punând la cap idei importante astfel încât să rezolvaţi o problemă dificilă, care vă dă bătăi de cap. Dacă nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul unei persoane de încredere, care ştiţi că vă va susţine necondiţionat.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveaţi câteva planuri importante făcute pentru ziua de duminică; este posibil să le amânaţi deoarece o persoană la care ţineţi foarte mult vă cere ajutorul într-o situaţie destul de dificilă. Faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă pentru problema cu care se confruntă persoana respectivă.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Scorpion:

Vă petreceţi cea mai bună parte din zi alături de un membru al familiei alături de care vreţi să soluţionaţi o problemă de ordin legal. Din fericire, această situaţie va fi una de care veţi scăpa destul de uşor. Spre seară, discutaţi liber cu partenerul de cuplu cu privire la o alegere pe care vreţi să o faceţi.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Săgetător:

Ziua de duminică vă găseşte cu zâmbetul pe buze; vă pregătiţi pentru a rezolva o problemă dificilă pe plan profesional, aşa că faceţi tot posibilul să vă puneţi în ordine gândurile şi planurile astfel încât să reuşiţi ce vă propuneţi. Seara va fi una frumoasă şi destul de relaxantă.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Capricorn:

Astăzi este un moment foarte bun pentru a vă concentra asupra vieţii personale. În cazul în care sunteţi într-o relaţie, o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care trebuie să mergeţi amândoi.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte visători, motiv pentru care vă va fi destul de dificil să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care le aveţi de făcut. De aceea, astrele vă recomandă să amânaţi întâlnirile profesionale şi să rămâneţi la activităţile de rutină, care nu au nevoie de foarte multă atenţie.


Horoscop 20 noiembrie 2016, Peşti:

Vă simţiţi destul de obosiţi şi vă este tot mai dificil să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru deoarece aveţi impresia că nu sunteţi înţeleşi. Pe plan financiar, primiţi o veste bună; reuşiţi să vă îndreptaţi bugetul şi să rezolvaţi o problemă mai veche de unii singuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS