Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 noiembrie 2016


Horoscop 2 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi mare grijă miercuri, pentru că sunteţi predispuşi la riscuri care implică utilizarea aparatelor cu care lucraţi. Până şi laptopul riscă să vă cadă pe picioare şi să vă provoace o rană. Până la urmă veţi scăpa fără prea mari daune, dar pericolul tot există, deci ar fi bine să faceţi tot posibilul să îl minimizaţi.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Taur:

Vă veţi petrece ziua cu o stare psihologică foarte proastă. Sunteţi obligaţi să faceţi ceva împotriva voinţei voastre, ceea ce vă afectează grav confortul personal. Din păcate, veţi fi puşi la încercare pe tot parcursul zilei, iar seara nu vă doriţi decât să dormiţi.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Gemeni:

Astăzi veţi respinge un sfat de la un coleg de muncă, legat de dezvoltarea voastră profesională. Astrele consideră că aveţi dreptate să faceţi astfel, deoarece îndemnul său este unul lipsit de argumente logice, care v-ar împinge pe un drum greşit. Totuşi, ar fi bine să fiţi mai drăguţi, pentru că el este bine intenţionat.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Rac:

Astăzi vă achitaţi cu responsabilitate de toate sarcinile voastre, chiar dacă acestea nu sunt deloc uşoare. Vă sprijină însă un uriaş potenţial energetic, de parcă v-aţi fi odihnit o săptămână întreagă. Mai mult, chiar şi după ce plecaţi de la muncă vă simţiţi revitalizaţi şi îl/o aşteptaţi pe partener/ă cu o cină gustoasă.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Leu:

Nu reuşiţi să terminaţi nimic din ceea ce v-aţi propus azi, mai mult, îl nemulţumiţi pe şef cu lipsa voastră de productivitate. O problemă de familie este cea care vă determină să vă comportaţi astfel, afectându-vă performanţele. Din păcate, nici la sfârşitul zilei nu sunteţi prea siguri dacă s-a rezolvat sau nu.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de miercuri începe cum nu se poate mai bine pentru voi; astrele vă scot în cale o persoană interesantă care poate juca un rol destul de important în viaţa voastră personală. În cazul în care sunteţi singure, acest om poate deveni chiar partenerul vostru de cuplu şi persoana în care veţi avea cea mai multă încredere.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Balanţă:

Azi simţiţi nevoia să vă lăfăiţi în lux şi să vă îmbunătăţiţi confortul casei. Vreţi să trăiţi într-un cămin primitor, care să vă ajute să vă odihniţi după zilele solicitante de la serviciu. Nu ţineţi cont de perspectivele voastre financiare şi cumpăraţi cele mai scumpe obiecte, deşi ştiţi prea bine că nu vă permiteţi.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte optimişti indiferent de obstacolele care vă apar în cale. Rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi chiar aveţi posibilitatea de a obţine tot ce vă propuneţi. De asemenea, în viaţa personală puteţi lega prietenii de durată cu oameni pe care abia îi întâlniţi.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Săgetător:

Aveţi impresia că ziua de muncă este interminabilă, mai ales după ce şeful vă obligă să vă ocupaţi de nişte sarcini plictisitoare, neplăcute, pe care toată lumea le ocoleşte. Ajunşi acasă însă, partenerul/a vă primeşte cu toată dragostea. Acum vi se pare că timpul trece prea repede.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Capricorn:

Lucrurile nu sunt deloc cum vă aşteptaţi şi nici nu aveţi încredere în deciziile pe care trebuie să le luaţi. De aceea astrele vă sfătuiesc să încercaţi să aveţi răbdare, să nu vă grăbiţi cu concluzii pripite sau schimbări importante. Lăsaţi, mai degrabă, ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 2 noiembrie 2016, Vărsător:

Partenerul de cuplu vă reproşează că nu îi mai oferiţi aceeaşi atenţie ca la început. Ştiţi că aţi greşit şi sunteţi conştiente de aceste probleme, aşa că profitaţi de această perioadă pentru a îndrepta lucrurile. Aceasta este ultima voastră şansă, aşa că nu o daţi în bară!


Horoscop 2 noiembrie 2016, Peşti:

Deşi în mod normal voi nu prea aveţi încredere în talentele voastre oratorice, astrele sunt de părere că azi veţi triumfa în principal datorită lor. Expuneţi un proiect la muncă cu intuiţie şi convingeţi pe toată lumea să facă aşa cum vreţi voi. Veţi fi omagiaţi şi aplaudaţi la scară deschisă pentru talentele voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS