Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 15 noiembrie 2016


Horoscop 15 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi vă aşteaptă o porţie mare de succes în viaţa profesională! Reuşiţi în sfârşit să obţineţi un rezultat pozitiv la un test sau duceţi la capăt o sarcină de care v-aţi temut foarte multă vreme. Nu numai că sunteţi mândri de voi, dar primiţi şi aprecieri din partea şefului şi chiar o mărire de salariu!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Taur:

Nu aveţi absolut niciun motiv pentru a vă face griji azi, deoarece veţi avea parte de susţinere din partea tuturor celor din jur! Nu este una dintre cele mai bune zile ale voastre; dimpotrivă, sunteţi mai degrabă obosiţi, lipsiţi de energie. Este momentul în care intervin prietenii voştri, care vă ajută să treceţi peste orice greutate!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Gemeni:

Azi veţi lua decizia de a vă lua adio de la un partener, fie că este vorba de bărbatul cu care aveţi o relaţie sau de unul dintre colegii voştri de afaceri. Deşi v-a fost extrem de greu să ajungeţi la această decizie, senzaţia de uşurare pe care o aveţi imediat ce vă puneţi în aplicare hotărârea vă face să realizaţi că sunteţi pe drumul cel bun!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Rac:

Azi jigniţi pe unul dintre cunoscuţii voştri, fără să realizaţi, însă! Deşi cuvintele pe care le rostiţi sunt complet lipsite de sensibilitate, voi nu aveţi nici cea mai mică idee că lovesc din plin. Atunci când cineva apropiat vă atrage atenţia, nici nu vă vine să credeţi că aţi fost atât de lipsiţi de sensibilitate!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Leu:

Sunteţi într-o pasă proastă azi, aşa că nu aveţi cel mai bun comportament faţă de cei din jur. Astrele vă sfătuiesc să vă abţineţi însă pe cât posibil de la aroganţă şi de la egoism, pentru că sunt stări pe care le scoateţi la iveală atunci când sunteţi nervoşi. De data aceasta, ele nu vor fi înţelese, ba, dimpotrivă, vă vor atrage ruptura de cineva apropiat.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Fecioară:

Nu vă aşteaptă o zi prea plăcută, pentru că sunteţi extrem de stresaţi. Nici voi nu înţelegeţi prea bine de ce, dar nu reuşiţi să vă reveniţi deloc de pe urma tensiunii de la birou. Nu este nimic grav, aveţi doar mai mult de muncă, dar vă simţiţi complet incapabili de a face faţă volumului imens de sarcini. Ajunşi acasă, păreţi bolnavi!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Balanţă:

Azi decideţi să acceptaţi un proiect dificil la muncă, de care toţi colegii voştri fug. Prietenii vă adresează cuvinte de încurajare, iar astrele ţin să vă spună că aţi luat cea mai bună decizie, care vă va ajuta să creşteţi din punct de vedere profesional, dar şi personal. Nu veţi regreta ceea ce aţi făcut!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi şeful vă cere să ajutaţi un coleg mai neexperimentat, care are nevoie de susţinerea cuiva care cunoaşte mersul lucrurilor la muncă. Voi nu aveţi însă niciun chef şi percepeţi totul ca pe o corvoadă, care v-a fost impusă din cauza faptului că şeful vostru nu vă suportă. Nimeni nu poate să vă scoată această idee din cap.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Săgetător:

Azi plutiţi pur şi simplu pe un nor roz, plin de emoţii pozitive şi nimic din ceea ce vi se întâmplă nu vă poate tulbura. Nu vă faceţi griji însă, deoarece veţi avea parte numai de experienţe plăcute, care sunt modelate în parte şi de atitudinea voastră. Vă merge atât de bine, încât vă gândiţi să vă schimbaţi stilul de viaţă în curând.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Capricorn:

Începeţi să fiţi din ce în ce mai iritaţi de faptul că nu aveţi timp de nimic din ceea ce vă doriţi. Aveţi atâtea planuri, dar nu aveţi ocazia de a le bifa pe niciunele, din cauza faptului că v-aţi înhămat la prea multe sarcini. Aţi dori să scăpaţi acum de ele, dar nu mai aveţi ocazia!


Horoscop 15 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi aveţi câteva probleme de sănătate, cu care v-aţi mai confruntat şi până acum, dar care se pare că au revenit. Tocmai de aceea, astrele vă sfătuiesc să luaţi la voi tratamentul pe care vi l-aţi administrat şi în trecut, pentru a evita să fiţi suferinzi.


Horoscop 15 noiembrie 2016, Peşti:

Azi norocul este de partea voastră! Astrele vă vor ajuta în fiecare aspect al vieţii voastre, rămâne să decideţi voi care sunt cele mai importante. Dacă vreţi iubire, este suficient să puneţi ochii pe un tip care vă place, iar dacă vă doriţi evoluţie profesională, ochiţi un loc de muncă care vi se potriveşte şi depuneţi-vă candidatura. Nimeni nu vă va sta împotrivă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS