Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 13 noiembrie 2016


Horoscop 13 noiembrie 2016, Berbec:

Azi vă veţi face o prietenă cu care simţiţi că vă potriviţi de minune şi cu care vorbiţi ore în şir. Amica voastră cea mai bună este însă geloasă pe potrivirea dintre voi şi noua fată din viaţa voastră - şi nu se codeşte să vă arate amândurora acest lucru. Vouă nici că vă pasă, însă!


Horoscop 13 noiembrie 2016, Taur:

Azi veţi face pace între prietenii voştri, care se ceartă toată ziua, dintr-un motiv care vouă vi se pare lipsit de importanţă. Deşi la început vreţi să staţi deoparte şi le spuneţi că nu aveţi de gând să vă implicaţi, realizaţi curând că fără intervenţia voastră, o vor ţine toată ziua într-un conflict.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Gemeni:

Astăzi organizaţi o reuniune la voi acasă, la care vă invitaţi toată familia apropiată. Le gătiţi felurile de mâncare care vă ies cel mai bine şi vă simţiţi minunat în compania lor, a împunsăturilor vesele care v-au marcat copilăria, dar şi a dragostei pe care ştiţi că v-o poartă.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Rac:

Vreţi să vă liniştiţi azi, dar prietenii vă sună neîncetat, rugându-vă să ieşiţi. Niciunul dintre ei nu vine însă cu vreo propunere interesantă, aşa că sfârşiţi prin a vă petrece ziua căutând locaţii unde să mergeţi. Mai mult, până la urmă, numai foarte puţini dintre cei care şi-au anunţat prezenţa vor şi veni.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Leu:

Astăzi sunteţi în centrul atenţiei, mai ales în ceea ce priveşte se#ul opus. Veţi face câteva victime şi veţi flirta încontinuu, bucurându-vă să fiţi apreciaţi şi admiraţi. Abia târziu vă amintiţi de persoana iubită, dar vă daţi seama că este prea târziu să regretaţi ce aţi făcut şi continuaţi să vă distraţi.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Fecioară:

Din păcate, astăzi nu vă aşteaptă nimic altceva decât clipe întregi de plictiseală. Veţi merge la masă la părinţii partenerului/ei sau la familia voastră, acolo unde nu găsiţi nimic interesant de făcut. Aproape că nu vă mai puteţi opri din căscat, sătuli de aceleaşi discuţii vechi, care vă scot din sărite.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Balanţă:

Nu aveţi nici măcar o clipă de răgaz azi. Vă petreceţi cea mai mare parte a zilei făcând cercetări despre un proiect de voluntariat în care vă doriţi foarte mult să vă implicaţi. Abia spre seară decideţi că este cazul să vă şi relaxaţi, mulţumiţi de faptul că v-aţi ocupat ziua cu ceva atât de nobil.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi comunicaţi cu o persoană din altă ţară, pe care aţi cunoscut-o în mediul online şi cu care vă înţelegeţi de minune, deşi nici măcar nu vorbiţi aceeaşi limbă. Decideţi să o rugaţi să vă ajute să îi învăţaţi şi voi limba, iar ea merge şi mai departe şi vă invită să petreceţi câteva zile în ţara sa. Veţi fi încântaţi!


Horoscop 13 noiembrie 2016, Săgetător:

Mergeţi la o petrecere sau ieşiţi în oraş şi descoperiţi o persoană de care sunteţi foarte atrase. Bărbatul pare la rândul său fermecat de prezenţa voastră, iar lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Astrele nu vă dau însă prea multe şanse, mai mult, ele consideră că nici măcar nu vă va suna sau nu vă va răspunde la telefon.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Capricorn:

Sunteţi destul de nemulţumiţi de actuala stare materială însă sunteţi creativi şi veţi găsi soluţii alternative pentru a redresa situaţia, fără să vă implicaţi în speculaţii. Conjunctura astrală potenţează latura intelectuală şi puteţi avea succes dacă trebuie să treceţi de teste sau examene. Pe plan profesional, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcaţi datorită ideilor ingenioase.


Horoscop 13 noiembrie 2016, Vărsător:

Vă chinuie azi câteva probleme de sănătate, pe care nu prea ştiţi cum să le rezolvaţi. Începeţi să vă gândiţi că este vorba de ceva grav, care nu se va încheia prea bine, dar realitatea este că nu aveţi nimic, ci doar vă plictisiţi şi aceasta este reacţia corpului vostru!


Horoscop 13 noiembrie 2016, Peşti:

Azi veţi trece prin momente dificile, după ce veţi fi obligaţi să faceţi ceva ce nu vi se potriveşte de nicio culoare. Poate că trebuie să vorbiţi în public, să faceţi un scandal sau să spuneţi cuiva ceva ce nu vă place la el.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS