Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 noiembrie 2016


Horoscop 12 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi reuşiţi o performanță la care nici voi nu vă aşteptaţi. Daţi de capăt unui proiect dificil și sunteţi recompensaţi cu elogii din partea întregii echipe de conducere. De multă vreme nu v-aţi mai simțit atât de mândri de voi!


Horoscop 12 noiembrie 2016, Taur:

O problemă de sănătate vă ţine azi ţintuiţi la pat, împotriva voinței voastre. Chiar vreţi să plecaţi de acasă pentru că vă așteaptă planuri importante, așa că veţi fi de-a dreptul şocaţi când veţi realiza că sunteţi nevoiţi să petreceţi aceste momente în casă.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Gemeni:

Azi experimentaţi fără să vreţi o scenă care vă sperie. Sunteţi martori la o ceartă violentă între doi dintre prietenii voştri și începeţi să bănuiţi că relaţia lor este un adevărat fiasco. Habar nu aveţi cum ar trebui să reacţionaţi!


Horoscop 12 noiembrie 2016, Rac:

Începeţi azi să bănuiţi că un lucru la care aţi renunțat deosebit de ușor vă este mai necesar decât aţi fi crezut posibil. Fie că este vorba de dragoste, de un prieten sau de un loc de muncă, nu sunteţi capabili încă să duceţi o viață fără el.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Leu:

Azi rezolvaţi o problemă care vă chinuie de foarte multă vreme. Poate fi vorba inclusiv de un inconvenient de natură legală care v-a dat foarte multe bătăi de cap. Nu aţi mai fi crezut posibil să obţineţi această soluție, așa că rezolvarea vă face cu atât mai fericiţi.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Fecioară:

Începeţi azi redecorarea apartamentului în care locuiţi, acţiune pe care voiaţi de multă vreme să o puneţi în funcțiune. Aţi fost însă întârziaţi de unele cheltuieli pe care le-aţi făcut în beneficiul altcuiva. Acum sunteţi în sfârșit liberi să faceţi ceea ce vă doriţi!


Horoscop 12 noiembrie 2016, Balanţă:

Suferiţi un adevărat șoc azi, după ce constataţi că o persoană pe care aţi susţinut-o până în pânzele albe vă vorbea de rău pe la spate. Deși voi aţi tratat-o mereu ca pe cineva foarte special, de fapt ea nu vă suporta. Cu greu treceţi peste această lovitură.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Scorpion:

Prietena voastră cea mai bună sau persoana iubită își serbează azi ziua de naștere. După ce vă bateţi capul neîncetat cu ceea ce trebuie să le cumpăraţi, aveţi impresia că nu aţi reușit să îi mulţumiţi. Vă reveniţi însă repede și constatați că aţi exagerat.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Săgetător:

Nu este cea mai bună zi pentru a vă ocupa de afaceri şi investiţii financiare. Nu vă puteţi concentra şi vă veţi asuma riscuri prea mari. Ocupaţi-vă mai mult de viaţa sentimentală pentru că aveţi şansa să începeţi o poveste de dragoste. Dacă aveţi o relaţie stabilă, este un moment potrivit pentru a vă face planuri de viitor alături de partener/ă, în special cu privire la locuinţă.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Capricorn:

În această dimineaţă, veţi avea mici probleme de comunicare şi nu reuşiţi să vă exprimaţi aşa cum v-aţi dori. Acesta nu va fi un impediment major pe parcursul zilei dacă vă concentraţi la ce aveţi de făcut. Puteţi primi câteva responsabilităţi noi însă veţi reuşi să le duceţi până la capăt pentru că aveţi foarte multă energie. Se anunţă schimbări interesante pe plan profesional.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Vărsător:

Un membru mai tânăr al familiei sau copilul vostru vă răscolește azi inima de emoții. Faceţi un gest foarte frumos, care vă umple ochii de lacrimi sau vă anunţă de o realizare care vă face extrem de mândri. Aproape că nu vă mai încăpeţi în piele de fericire.


Horoscop 12 noiembrie 2016, Peşti:

După ce aţi fost înstrăinaţi o vreme de familie, azi reuşiţi să îi vedeţi după multe peripeții. Sunteţi atât de fericiţi, încât înţelegeţi în sfârșit cât de importanți sunt pentru voi și de ce oameni frumoși aveţi parte lângă voi. Aproape că nu vă vine să credeţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS