Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 noiembrie 2016


Horoscop 11 noiembrie 2016, Berbec:

Toată ziua vă chinuie problemele cu digestia! Deși nu mâncaţi neapărat alimente interzise, vă este dificil să le digeraţi și pe acestea. Ar fi bine să vă asiguraţi câteva momente de repaus pentru a vă reveni.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Taur:

După o perioadă foarte încărcată îndrăzniţi să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa şi a vă limpezi mintea. Este posibil să plecaţi într-o scurtă vacanţă. Veţi mai avea câteva sarcini de rezolvat, însă nimic care să vă ocupe foarte mult timp şi să nu vă permită să vă bucuraţi de vacanţă.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi judecaţi azi aspru, dar pe baza unor greșeli pe care le-aţi făcut în trecut și care nu au nicio legătură cu comportamentul vostru actual. Deși nu aţi repeta niciodată acele erori de judecată, ajungeţi la concluzia că nici nu contează, atât timp cât ele vă urmăresc și altfel.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Rac:

Aveţi o zi dificilă, în care relaţiile cu cei din jur se dovedesc complicate. Sunteţi convinşi de faptul că sunteţi trataţi cu dispreţ și chiar batjocoriţi de o amică sau de unul dintre colegii mai noi de muncă, cu care nu aţi stabilit nicio apropiere. Suferiţi destul de mult din această cauză.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Leu:

Nu puneţi la suflet chiar tot ceea ce se întâmplă azi în jurul vostru, deoarece comportamentul nejustificat al unui coleg sau al unei amice este dictat de ranchiună, nu de părerea sa reală despre voi. Alegeţi în schimb să ignoraţi cu demnitate încercările de a vă scoate din sărite.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Fecioară:

Copilul vostru sau un membru mai tânăr al familiei, de care vă simţiţi responsabili, comite azi o faptă destul de gravă. Decideţi să interveniţi și îi ţineţi o morală plină de exemple pozitive, care este însă ignorată complet. Vă veţi simți excluşi din viaţa sa.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Balanţă:

Șeful vostru vă felicită azi pentru realizările voastre, dar vă dă în același timp de înțeles că aţi ajuns la apogeul carierei actuale și că ar trebui să căutaţi și alte responsabilități. Nu este vorba de pensionare, dar nu ar fi rău să învăţaţi ceva nou!


Horoscop 11 noiembrie 2016, Scorpion:

Prietenii vă invită azi la o petrecere, despre care realizaţi curând că este dată chiar în cinstea voastră. Sunteţi onoraţi de atenția lor, dar ceea ce vă impresionează cu adevărat este afecțiunea pe care o simţiţi emanând din comportamentul lor. Vă fac extrem de fericiţi!


Horoscop 11 noiembrie 2016, Săgetător:

Viaţa voastră este marcată azi de un mister profund. Secretomania domină peste tot în jurul vostru; la muncă se aud șușoteli de peste tot și până și amicii parcă s-au înțeles să vă ţină numai în suspans. Ajunşi acasă, mai aveţi puțin și izbucniţi.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Capricorn:

Renunţaţi azi la un privilegiu pe care îl aveaţi la locul de muncă în schimbul unor activități care vi se par mai interesante. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că greşiţi și veţi ajunge curând să regretați ceea ce aţi pierdut.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Vărsător:

Deși sunteţi convinse că vă iubiţi partenerul la fel de mult ca la început, azi vă întrebaţi dacă relaţia voastră nu a ajuns cumva într-un impas. Aveţi impresia că rutina s-a instalat între voi și că nu mai există nimic palpitant în dragostea voastră. Este posibil să aveţi dreptate.


Horoscop 11 noiembrie 2016, Peşti:

Nimic nu vă convine azi, dimpotrivă, parcă tot ceea ce vi se întâmplă vă provoacă un rid de supărare pe frunte. Până și cele mai mici neajunsuri vi se par adevărate tragedii, iar inconvenientele devin dezastre în toată regula.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS