Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 9 octombrie 2016


Horoscop 9 octombrie 2016, Berbec:

Aveţi mare grijă la ce strategii de frumuseţe vă supuneţi azi, deoarece există riscul să fie catastrofale. Coafeza vă va tăia mai mult din păr decât vă doreaţi, iar tratamentul pentru ten este posibil să vă cauzeze iritaţii. Mai bine aţi amâna aceste activităţi pentru o dată ulterioară.


Horoscop 9 octombrie 2016, Taur:

În seara aceasta aveţi o reuniune de familie sau ieşiţi cu prietenii, dar prilejul nu va fi unul de bucurie, dimpotrivă! Ţineţi-vă emoţiile în frâu, deoarece vă veţi întâlni cu o persoană care are drept scop să vă scoată din sărite; face glume proaste pe seama voastră şi vă ironizează continuu. Abţineţi-vă!


Horoscop 9 octombrie 2016, Gemeni:

Nu se întâmplă nimic ieşit din comun astăzi, dar nici nu aveţi nevoie de aşa ceva. Vă aşteaptă o duminică liniştită, pe care o petreceţi în compania celor dragi şi în care învăţaţi din nou să vă bucuraţi de farmecul vieţii. La finalul zilei vă simţiţi odihniţi şi relaxaţi, gata să înfruntaţi orice.


Horoscop 9 octombrie 2016, Rac:

Sunteţi visători azi şi parcă vă este imposibil să percepeţi ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Degeaba se străduie prietenii să vă explici raţiunile planurilor lor, voi nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Vă recomandăm să vă petreceţi seara în braţele persoanei iubite sau la un film romantic şi să renunţaţi la orice încercare de a face lucruri măreţe.


Horoscop 9 octombrie 2016, Leu:

Azi faceţi rost de bani prin prisma unei idei geniale pe care aţi avut-o: aceea de a vă găsi un loc de muncă cu jumătate de normă la domiciliu sau de a vinde cărţile, hainele şi cosmeticele pe care nu le mai folosiţi. Nu veţi beneficia însă de o sumă imensă, dar veţi avea suficiente fonduri pentru a vă distra ca la carte azi.


Horoscop 9 octombrie 2016, Fecioară:

Aţi reuşit în sfârşit să vă convingeţi partenerul/a sau copilul să dea o şansă culturii şi mergeţi cu ei la o expoziţie de pictură sau la o lansare de carte. Nu numai că nu veţi regreta nicio clipă că aţi insistat, dar veţi petrece chiar clipe minunate; din fericire, ei vor fi extaziaţi şi îşi vor exprima dorinţa de a se delecta cu arta în continuare.


Horoscop 9 octombrie 2016, Balanţă:

Astrele consideră că azi este foarte probabil să aflaţi că familia voastră va mai creşte cu un membru; sora sau o rudă apropiată se vor bucura de o asemenea perioadă specială. Sunteţi în culmea fericirii.


Horoscop 9 octombrie 2016, Scorpion:

Voi nu aţi aflat că este weekend şi că este cazul să vă relaxaţi? Se pare că nu, pentru că sunteţi iritabili şi chiar agresivi. Vă certaţi cu toată lumea din jurul vostru şi, oricât aţi încerca, nu reuşiţi să vă calmaţi. Cei din jur nu au nicio vină, sunt de părere astrele, se pare că voi sunteţi singurii care exagerează.


Horoscop 9 octombrie 2016, Săgetător:

Vă certaţi cu unul dintre prietenii voştri azi, din cauza unei discuţii filosofice în care nu reuşiţi să cădeţi de acord. Aveţi puncte de vedere diferite, dar niciunul nu vrea să renunţe la ideea sa şi să accepte compromisul. Vă încingeţi atât de tare, încât riscaţi chiar să deveniţi agresivi.


Horoscop 9 octombrie 2016, Capricorn:

Sunt şanse mari să achiziţionaţi azi un aparat performant, pe care vi-l doreaţi de multă vreme, la un preţ redus. Nu este exclus nici să cumpăraţi un produs la mâna a doua, dar care se va dovedi la fel de bun precum unul nou. Sunteţi teribil de încântaţi de norocul de care aţi avut parte.


Horoscop 9 octombrie 2016, Vărsător:

Lucrurile par să evolueze într-o direcţie neştiută de voi până acum; la început sunteţi destul de speriaţi deoarece aceasta este unul dintre puţinele momente în care nu reuşiţi să deţineţi controlul situaţiei. Însă, vă liniştiţi şi chiar sunteţi curioşi să vedeţi ce urmează pe viitor.


Horoscop 9 octombrie 2016, Peşti:

Vă recreaţi azi acasă, cât să compensaţi pentru toate momentele stresante pe care le-aţi avut de depăşit în această săptămână. Nu aveţi nevoie de nimic complicat; priviţi un film frumos, gătiţi ceva delicios sau pur şi simplu dormiţi alături de animăluţul vostru de companie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS