Horoscop Urania zilnic: miercuri, 5 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 5 octombrie 2016


Horoscop 5 octombrie 2016, Berbec:

Trebuie să comunicaţi astăzi cu o persoană foarte autoritară, care nu vă lasă sub nicio formă în pace. Poate fi vorba de un superior nou sau de un coleg care are impresia că vă poate trata de sus. Cu firea voastră năvalnică, nu veţi aştepta mult şi îl veţi pune la punct, aşa cum merită.


Horoscop 5 octombrie 2016, Taur:

Azi vă gândiţi la viitorul familiei voastre şi sunteţi foarte preocupaţi de o schimbare în bine. Aveţi în plan o mutare sau o investiţie mare în facilităţi pentru casă. Le prezentaţi celor dragi proiectul şi speraţi că vor fi de acord; astrele consideră că aveţi mari şanse să obţineţi cooperarea lor.


Horoscop 5 octombrie 2016, Gemeni:

Miercuri aveţi tendinţa de a fugi de ce este mai rău şi de a vă ocupa timpul doar cu ce ştiţi că vi se potriveşte. La început şeful decide să vă lase în pace, dar apoi va căuta să vă încurajeze, amintindu-vă de succesul de care aţi avut parte în trecut, atunci când aţi decis să vă depăşiţi nivelul de confort.


Horoscop 5 octombrie 2016, Rac:

Vă recomand să vă înzestraţi cu rezerve infinite de răbdare, deoarece ziua de miercuri vă va pune toleranţa la încercare. La muncă aveţi de-a face cu colegi necooperanţi, care nu au niciun gând să vă ajute cu sarcinile comune, iar acasă persoana iubită se aşteaptă să vă ocupaţi voi singuri de cină. Încercaţi să vă ţineţi cumpătul!


Horoscop 5 octombrie 2016, Leu:

Feriţi-vă să stabiliţi orice formă de parteneriat azi, fie sub formă profesională, fie sub aspect sentimental. În domeniul afacerilor veţi ajunge să fiţi traşi pe sfoară de cel cu care cooperaţi, iar un potenţial iubit vă va trăda tocmai când vă este lumea mai dragă. Mai bine rămâneţi pe cont propriu.


Horoscop 5 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi prezentaţi un proiect la serviciu, în faţa mai multor colegi, sau un plan de dezvoltare superiorilor voştri. Sunteţi foarte bine pregătiţi şi impresionaţi cu cunoştinţele voastre, reuşind să le arătaţi tuturor ce angajaţi de valoare sunteţi. Nu sunt excluse nici promovări sau oferte noi de muncă.


Horoscop 5 octombrie 2016, Balanţă:

Azi trebuie să puneţi la punct un proiect în care aveţi nevoie de creativitate, care vă lipseşte însă cu desăvârşire. În disperare de cauză, căutaţi ajutor la un coleg sau încercaţi să vă inspiraţi de la el, fără să îi atrageţi atenţia. Veţi fi însă surprinşi şi chiar acuzaţi de plagiat.


Horoscop 5 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi foarte multă treabă de făcut, dar nu reuşiţi să terminaţi nici măcar jumătate din ea, deoarece sunteţi permanent distraşi de o tentaţie. Este vorba de un coleg/ă nou/ă, atrăgător/are, de la care nu reuşiţi să vă dezlipiţi privirea. Deşi faceţi tot posibilul să păreţi inabordabili, adevărul este că abia aşteptaţi să vă apropiaţi de el/ea.


Horoscop 5 octombrie 2016, Săgetător:

Întâlniţi o persoană care vă atrage instantaneu atenţia astăzi şi alături de care purtaţi o discuţie extrem de interesantă. Credeţi că sunteţi compatibili şi deja vă imaginaţi că veţi ajunge împreună, cu o mulţime de copii care vă seamănă. Aveţi grijă însă, deoarece fantezia voastră merge prea departe!


Horoscop 5 octombrie 2016, Capricorn:

Căutaţi de multă vreme un obiect de decor sau un aparat electrocasnic pentru acasă, dar nu găsiţi nimic care să vă placă sau pe care să vi-l permiteţi. Azi aveţi însă şanse să daţi peste o ofertă absolut extraordinară. Nu vă vine nici vouă să credeţi că în sfârşit găsiţi ce vă doriţi şi că vă rămân şi bani de cheltuit.


Horoscop 5 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi veţi primi un super cadou, sub forma unei moşteniri sau a unei donaţii generoase. Nu vă mai puteţi înfrâna bucuria şi vă sunaţi prietena cea mai bună ca să îi povestiţi ce vi s-a întâmplat; nu mică vă este însă mirarea când realizaţi că nu numai că nu vă susţine, dar este chiar geloasă pe voi.


Horoscop 5 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi o mulţime de proiecte azi şi, deşi depuneţi toate eforturile necesare, la un moment dat aveţi impresia că păşiţi pe un drum complet greşit. Veţi primi însă o încurajare de la o persoană la care nu vă aşteptaţi deloc şi ale cărei cuvinte frumoase va ajută să mergeţi cu bine mai departe. Va fi ca un semn de bun augur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS